Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Recommended Posts

Συμφωνώ απόλυτα με την stardust,όταν λέει ΄΄ΑΚΟΥΣΤΕ τα παιδιά σας''.

Εαν κάτι δεν πηγαίνει καλά θα σας το αποκαλύψει η συμπεριφορά τους.

Τα έχω δει από μέσα κ γι' αυτό το λέω υπεύθυνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ απόλυτα με την stardust,όταν λέει ΄΄ΑΚΟΥΣΤΕ τα παιδιά σας''.

Εαν κάτι δεν πηγαίνει καλά θα σας το αποκαλύψει η συμπεριφορά τους.

Τα έχω δει από μέσα κ γι' αυτό το λέω υπεύθυνα.

ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΡΑΝ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 8:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ!ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ Ο.Τ.Ε ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΕΤΕ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.Α ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ,ΤΟ ΒΑΒΥ COLLEGE ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ 150-200,350,?.

ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΡΑΝ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 8:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ!ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ Ο.Τ.Ε ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΕΤΕ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.Α ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ,ΤΟ ΒΑΒΥ COLLEGE ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ 150-200,350,?.

κοριτσια ενας καλος παιδικος σταθμος ειναι το στρουμφοχωριο ταγαραδες ωραριο 6 πρωι με 9 βραδυ φαγητο και σχολικο 320ευρω και χωρις φαγητο περιπου 280 ευρω. εχεις δικαιωμα να παρεις το παιδακι σου οτι ωρα θες απο τις 13:οο και μετα και αν εχεις δουλεια το απογευμα το ξαναπας.( χωρις εξτρα επιβαρυνση)

μαντουλιδης 350 τον μηνα και baby college 380 χωρις φαι και εξτρα δραστηριοτητες με σχολικο

κοριτσια ενας καλος παιδικος σταθμος ειναι το στρουμφοχωριο ταγαραδες ωραριο 6 πρωι με 9 βραδυ φαγητο και σχολικο 320ευρω και χωρις φαγητο περιπου 280 ευρω. εχεις δικαιωμα να παρεις το παιδακι σου οτι ωρα θες απο τις 13:οο και μετα και αν εχεις δουλεια το απογευμα το ξαναπας.( χωρις εξτρα επιβαρυνση)

μαντουλιδης 350 τον μηνα και baby college 380 χωρις φαι και εξτρα δραστηριοτητες με σχολικο

• 1 year later...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ.ΓΥΡΗΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 21 ΜΗΝΩΝ ΟΤΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ΄.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...