Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!

MAGDA25

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ,ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ .ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΓΑΙΝΕ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΒΑΛΑ ΠΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ .

ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΠΑΙΔΟΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ .ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ? ΑΛΛΑ ΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν νομίζω ότι είναι τίποτα το ανησυχητικό! Εμένα το δεξί πόδι είναι πιο μεγάλο από το αριστερό μου! Και μάλιστα το ίδιο έχει και η μαμά μου! Πάντα λένε δεν είναι ίδια τα χέρια μας, τ'αυτιά μας, τα στήθη μας... Μην φοβάσαι!! Όλα καλά θα πάνε!!

και εγω το ιδιο σκευτομαι δεν πιστευω οτι ειναι κατι σοβαρο σιγουρα θα πας στον παιδορθοπεδικο οπου θα κανει πιο εγκυρες και διαφορετικες μετρησεις αλλα ειναι κατι συνηθες να ειναι το ενα μας ποδι πιο κοντο απο το αλλο και μισο εκατοστο ειναι πολυ λιγο

αφου οι περισσοτεροι μεγαλωνοντας ουτε που την καταλαβαινουμε την διαφορα

περιμενουμε νεα σας και να μου φιλεσεις την μπουμπου

AX SAS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΑΓΧΩΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ..

Μαγδα εγω στο ενα ποδι παντα θελω μισο νουμερο διαφορα στα παπουτσια!! :laugh: αλλα δεν εχω κανενα προβλημα! ;)

Φυσικα να πας να το ελεγξεις αλλα δε νομιζω να ειναι τιποτα.. :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...