Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια τα έχω χαμένα...

Πώς μπόρεσε;;; Στον 9ο μήνα πήγε να ξεσαλώσει στην Κρήτη;; Και καλα το θεμα δεν ειναι αυτό. Στον 9ο μηνα καταλαβε οτι δε θελει αυτό το μωρο;;;

Δεν ξέρω τι να πω... Η ψυχούλα αυτή να είναι καλά και η γυναίκα αυτή να τιμωρηθεί όπως της αξίζει. Κρέμασμα θέλουν τέτοιες γυναίκες!

Σιμόν έχω ακούσει κατά καιρούς και άλλες φορές να ξεχνούν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και αυτά να πεθαίνουν από θερμοπληξία. Μα έιναι τραγικό! Πώς μπορείς να "ξεχάσεις" ένα παιδί;;; Σκυλάκι είναι;; Ακόμα και στο σκυλάκι σου θα έδινες σημασία!!!Τραγικό!!

Προσευχή για όλα τα αγγελάκια που έχουν φύγει άδικα ...

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια τα έχω χαμένα...

Πώς μπόρεσε;;; Στον 9ο μήνα πήγε να ξεσαλώσει στην Κρήτη;; Και καλα το θεμα δεν ειναι αυτό. Στον 9ο μηνα καταλαβε οτι δε θελει αυτό το μωρο;;;

Δεν ξέρω τι να πω... Η ψυχούλα αυτή να είναι καλά και η γυναίκα αυτή να τιμωρηθεί όπως της αξίζει. Κρέμασμα θέλουν τέτοιες γυναίκες!

Σιμόν έχω ακούσει κατά καιρούς και άλλες φορές να ξεχνούν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και αυτά να πεθαίνουν από θερμοπληξία. Μα έιναι τραγικό! Πώς μπορείς να "ξεχάσεις" ένα παιδί;;; Σκυλάκι είναι;; Ακόμα και στο σκυλάκι σου θα έδινες σημασία!!!Τραγικό!!

Προσευχή για όλα τα αγγελάκια που έχουν φύγει άδικα ...

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry: :angry: :angry:

Το ηλικίας τριών μηνών παιδί τους επιχείρησαν να πουλήσουν 51χρονος Βούλγαρος και η σύζυγός του, ηλικίας 38 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς.

Δύο αστυνομικοί (άνδρας και γυναίκα που εμφανίστηκαν ως άτεκνο ζευγάρι) ήρθαν σε επαφή με τον 51χρονο Βούλγαρο και τη σύζυγό του, ηλικίας 38 ετών και προσποιήθηκαν ότι ήθελαν να υιοθετήσουν παράνομα το νεογέννητο αγοράκι τους, αντί του ποσού των 32.000 ευρώ. Η συμφωνία επετεύχθη και παρέδωσαν στους γονείς τα χρήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αντρόγυνο από τη Βουλγαρία συνελήφθη σε σημείο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, την ώρα που παρέδιδαν στους δύο αστυνομικούς το παιδί τους. Στην κατοχή τους βρέθηκε και το παραπάνω χρηματικό ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Το αγοράκι, μαζί με άλλα τρία ανήλικα παιδιά των αλλοδαπών φιλοξενούνται προσωρινά στο νοσοκομείο Κιλκίς, ενώ όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επιθεωρητής Κεντρικής Μακεδονία της ΕΛ.ΑΣ, κ.. Στέργιος Αποστολίδης, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει το ενδεχόμενο συμμετοχής των αλλοδαπών σε διεθνές κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών.

Δημοσίευση

Το ηλικίας τριών μηνών παιδί τους επιχείρησαν να πουλήσουν 51χρονος Βούλγαρος και η σύζυγός του, ηλικίας 38 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς.

Δύο αστυνομικοί (άνδρας και γυναίκα που εμφανίστηκαν ως άτεκνο ζευγάρι) ήρθαν σε επαφή με τον 51χρονο Βούλγαρο και τη σύζυγό του, ηλικίας 38 ετών και προσποιήθηκαν ότι ήθελαν να υιοθετήσουν παράνομα το νεογέννητο αγοράκι τους, αντί του ποσού των 32.000 ευρώ. Η συμφωνία επετεύχθη και παρέδωσαν στους γονείς τα χρήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αντρόγυνο από τη Βουλγαρία συνελήφθη σε σημείο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, την ώρα που παρέδιδαν στους δύο αστυνομικούς το παιδί τους. Στην κατοχή τους βρέθηκε και το παραπάνω χρηματικό ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Το αγοράκι, μαζί με άλλα τρία ανήλικα παιδιά των αλλοδαπών φιλοξενούνται προσωρινά στο νοσοκομείο Κιλκίς, ενώ όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επιθεωρητής Κεντρικής Μακεδονία της ΕΛ.ΑΣ, κ.. Στέργιος Αποστολίδης, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει το ενδεχόμενο συμμετοχής των αλλοδαπών σε διεθνές κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΙΜΟΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΙΜΟΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κι εγώ όταν το 'μαθα σφίχτηκε το στομάχι μου... Θυμάμαι, λίγες μέρες αφού γέννησα, άκουσα στις ειδήσεις για μία γυναίκα (νομίζω ότι είχε και νοητική στέρηση) που γέννησε μόνη της στο σπίτι (ούτε η μητέρα της δεν είχε καταλάβει την εγκυμοσύνη της, καθώς εμπόδιζε το περιττό βάρος!) και πέταξε ύστερα το αγοράκι σε κάτι θάμνους στον Ασπρόπυργο. Λεχώνα ήμουν ακόμα και έβαλα τα κλάματα όταν το άκουσα...

Καμιά φορά γίνομαι βλάσφημη και απορώ πώς ο Θεός δίνει την ευλογία της μητρότητας σε αυτές τις γυναίκες που δεν είναι άξιες ούτε γατάκι να έχουν... Αυτές οι ψυχούλες τί φταίνε; Μήπως σε προηγούμενες ζωές τους είχαν πολλές αμαρτίες ή ισχύει το ...'Αμαρτίες γονέων παιδεύουν τέκνα;'

Δημοσίευση

Κι εγώ όταν το 'μαθα σφίχτηκε το στομάχι μου... Θυμάμαι, λίγες μέρες αφού γέννησα, άκουσα στις ειδήσεις για μία γυναίκα (νομίζω ότι είχε και νοητική στέρηση) που γέννησε μόνη της στο σπίτι (ούτε η μητέρα της δεν είχε καταλάβει την εγκυμοσύνη της, καθώς εμπόδιζε το περιττό βάρος!) και πέταξε ύστερα το αγοράκι σε κάτι θάμνους στον Ασπρόπυργο. Λεχώνα ήμουν ακόμα και έβαλα τα κλάματα όταν το άκουσα...

Καμιά φορά γίνομαι βλάσφημη και απορώ πώς ο Θεός δίνει την ευλογία της μητρότητας σε αυτές τις γυναίκες που δεν είναι άξιες ούτε γατάκι να έχουν... Αυτές οι ψυχούλες τί φταίνε; Μήπως σε προηγούμενες ζωές τους είχαν πολλές αμαρτίες ή ισχύει το ...'Αμαρτίες γονέων παιδεύουν τέκνα;'

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ..ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΥΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ..ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΥΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...