Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μου τι τελεια νεα ειναι αυτα?????αχ μπραβο σου συγχρητηρια......πολλα πολλα συγχαρητηρια.....να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατησεις το μωρακι συ αγκαλια....

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τουλίνα συγχαρητήριααα!!Μπήκες κι εσύ στο κλάμπ των μαμάδων πουγεννάνε το Μάιο εεεε;;; :) Αντε να είμαστε όλοι μαζί παρεα!!!Αντε να δούμε κι άλλα κορίτσια να μες λένε γτα ευχάριστα!!!!:)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου, με το καλό να σου έρθει το μωράκι σου.

Μακάρι να είμαι κι εγώ σύντομα σ'αυτή τη λίστα. Περιμένω αύριο περίοδο κ εύχομαι να μην έρθει!!! Μέτρησα κ θερμοκρασία κ είχα 37 αλλά δεν ήταν πρωί. Θα δείξει!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι υπέροχα νέα είναι αυτά?????

Τις πιο θερμές ευχές μου για μια υπέροχη εγκυμοσύνη και για ένα γερό μωρό!! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!! :woohoo: :silly: :woohoo:

Πάω στο ποστ να σε βγάλω από τη λίστα!!! Φιλάκια!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Τουλίνα μου!!!

Σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και οταν έρθει ο καιρός να κρατήσεις ένα υγιές μωρούλι!!!!

Αντε και τα υπόλοιπα κορίτσια που περιμένουν, να δουν ένα μεγάααααλο + πολύ σύντομα!!!! Πρέπει να μεγαλώσει η λίστα με τις εγκυούλες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...