Μετάβαση σε περιεχόμενο

φοβαμαι!!!

Recommended Posts

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

κοριτσια μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!! μια υπεροχη λαμπρη χαρουμενη ημερα ξεκινησε σημερα η καρδια μου φτερουγιζει απο χαρα και δεν μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου

ειμαι τοοοοοσο μα τοοοοσο χαρουμενη που θελω να βγω στον δρομο και να αγκαλιασω ολον τον κοσμο

ειμαι τοσο ευτυχισμενη που νιωθω οτι θα σπασει η καρδια μου

πριν 2 λεπτα χτυπησε το τηλεφωνο μου ηταν η παιδιατρος του σπυρου μου και μου ειπε τα πιο υπεροχα συγκλονιστικα νεα που εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου.

σε συνεργασια με τον νευρολογο την φυσιοθεραπευτρια αλλα και αλλον εναν γιατρο που συμβουλευτικαν(ο οποιος ειδικευεται στις καμπυλες αναπτυξης των προωρων)μου ειπε οτι ο μικρουλης μου η ζωουλα μου ειναι μια χαρα ακουτε????? ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!! δεν εχει τιποτα ανυσηχητικο στο κεφαλακι του η αναπτυξη του για προωρο ειναι φυσιολογικη και δεν χρειαζεται ουτε εξετασεις ουτε χειρουργεια ουτε τιποτα μονο αγαπη και αγκαλιτσες

αχ το μωρο μου ειναι καλα κοριτσια ειναι καλα μου εφυγε ενα βαρος απο την ψυχη μου γαληνεψα

σας ευχαριστω ολες σας και ευχομαι υγιεια σε ολα τα παιδακια του κοσμου

καλο μου κοριτσακι, δεν συμμετεχω πολυ, επεσα χθες στο θεμα σου, δεν προλαβα να σου γραψω, μπαινω σημερα κι ο τιτλος αλλαξε... :woohoo:

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!! πες το και ξαναπες το, Αναστασια μου!!! :woohoo: το παιδακι σου ειναι ΚΑΛΑ!!! δεν γνωριζομαστε κι ομως δεν μπορω να σου περιγραψω τη χαρα μου για τα ΥΠΕΡΟΧΑ νεα σας!!! :woohoo: καθε μανουλα καταλαβαινει τη στεναχωρια σου, κι εγω το ιδιο, ειδικα γιατι εδω και λιγο καιρο εχουμε κι εμεις κατι περιπετειουλες με την υγεια μας! :( το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ χαρηκα με την ανακουφιση σας, αδυνατω να στο περιγραψω... :silly:

ΠΑΝΤΑ ευχαριστα νεα να φερνει το παιδακι σας και ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ κακο να μην συναντησει πια στη ζωουλα του... :)

ψυχουλα μου! να μου τον φιλησεις τον Σπυρακο! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευχομαι περαστικα να ειναι και τα δικα σας και γρηγορα να ειναι καλα το παιδακι σου

δεν ξερω τι εχει και ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο

μακαρι κανενα παιδακι να μην ταλαιπωρειται ποτε στην ζωη μακαρι..

Αναστασία μου, δεν θυμάμαι αν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά χάρηκα πολύ με τα νέα σου γιατί έχω διαβάσει πολλά για τις περιπέτειές σας με τον Σπυράκο! Να είναι πάντα καλά και ποτέ πια να μην σας ανησυχήσει τίποτα! Πάντα υγεία σας εύχομαι!

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΠΥΡΑΚΟ ΣΟΥ!!ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

χαρηκα πολυ για σενα, για τον σπυρακο σου!!!

παντα υγεια και ευτυχια στην οικογενεια σου αναστασια μου!!!

να'στε παντα ολοι καλα!!!

στο ελεγα Αναστασια θυμασαι ; στο ελεγα οτι ολα ειναι καλα οτι μια απλη κακη εκτιμηση ηταν ποιος ξερει για ποιο λογο ισως να επρεπε να δοκιμαστεις για αλλη μια φορα . Δωσε στο Σπυρακο μας μιαμεγαλη αγκαλια και ενα φιλι και αντε σταματα το κλαμα και γελα .Σ αγαπαμε και σε νοιαζομαστε ολες.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΛΟ ΓΙΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ .... Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ????????ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ...

Μπράβο βρε Αναστασάκι μου!! Πολύ χάρηκα!! Να μου φιλήσεις τον κούκλο σου τον Σπυράκο σου!! Ένα πράγμα να θυμάσαι: Το παιδί αυτό ότι κι αν σου πούνε είναι πανέξυπνο και θα με θυμηθείς... ;)

Υπέροχα νέα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χαίρομαι που όλα είναι μια χαρά!!

Να μου φιλήσεις το γλυκό αντράκι σου και ο Θεός να το φυλάει πάντα.

κοπελα μου χαρηκα πολυ για το γιοκα σου!Ευχομαι να ηταν η τελευταια στενοχωρια σου και απο δω και περα μονο γελια και χαρες να εχεις στο σπιτι σου!!

Ouf! edw se emas efyge ena varos kalh mou Anastasia pws na mhn

fygei se esena! Ayta htan ta kalytera nea pou akousa teleytaia

an kai den eixa pote anfivolia oti kati tha phgaine strava me ton

Spyrako! Einai dynato paidi kai mia xara tha ta paei se ola!

Na ton xaireste gia akoma mia fora kai na mou ton filiseis! :kiss:

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!! ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ: ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ MAMMYLAND!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

κοριτσια μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!! μια υπεροχη λαμπρη χαρουμενη ημερα ξεκινησε σημερα η καρδια μου φτερουγιζει απο χαρα και δεν μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου

ειμαι τοοοοοσο μα τοοοοσο χαρουμενη που θελω να βγω στον δρομο και να αγκαλιασω ολον τον κοσμο

ειμαι τοσο ευτυχισμενη που νιωθω οτι θα σπασει η καρδια μου

πριν 2 λεπτα χτυπησε το τηλεφωνο μου ηταν η παιδιατρος του σπυρου μου και μου ειπε τα πιο υπεροχα συγκλονιστικα νεα που εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου.

σε συνεργασια με τον νευρολογο την φυσιοθεραπευτρια αλλα και αλλον εναν γιατρο που συμβουλευτικαν(ο οποιος ειδικευεται στις καμπυλες αναπτυξης των προωρων)μου ειπε οτι ο μικρουλης μου η ζωουλα μου ειναι μια χαρα ακουτε????? ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!! δεν εχει τιποτα ανυσηχητικο στο κεφαλακι του η αναπτυξη του για προωρο ειναι φυσιολογικη και δεν χρειαζεται ουτε εξετασεις ουτε χειρουργεια ουτε τιποτα μονο αγαπη και αγκαλιτσες

αχ το μωρο μου ειναι καλα κοριτσια ειναι καλα μου εφυγε ενα βαρος απο την ψυχη μου γαληνεψα

σας ευχαριστω ολες σας και ευχομαι υγιεια σε ολα τα παιδακια του κοσμου

ΒΡΕ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??? :woohoo:

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ Κ ΜΕΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!

ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ!!!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ. :)

ΣΩΣΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ!!!! ;)

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ! :kiss::kiss::kiss:

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ Κ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ Κ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΚΑΛΑ...!!!!ΠΑΝΤΑ!!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...