Μετάβαση σε περιεχόμενο

φοβαμαι!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μπράβο στο εξής μόνο ευχάριστα νέα να έχετε.......όσο για την παιδίατρο συνεχίζω να είμαι της άποψης ότι είναι απαράδεκτη!!!

φιλάκια στον μικρούλη Σπύρο :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ [ΓΙΑΤΡΟΥΣ..]Ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ!!!!ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΡΟΣ......ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.....ΗΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ [ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΡΟΥΦΗΧΤΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ......ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ]......

Aναστασια μου συγκηνηθηκα κοπελα μου!!!!

Να ειστε παντα καλα και ευτηχισμενοι!

Σου ευχομαι μονο δακρυα χαρας απο εδω και περα!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΕΛΙΚΑΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δόξα τον Θεό !!!

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα διαβάζοντας τα νέα σου !!!!

Να είστε καλά κοπέλα μου και ποτέ ξανά άσχημα νέα.

Φιλιά πολλά

Μπράβο βρε Αναστασία μου! Καταπληκτικά νεάκια!!!! Είδες ο Σπυρέτος σου???? Είναι πολύ δυνατό παληκάρι!!!! Να μου τον φιλήσεις και μια αγκαλίτσα από μένα!!!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

κοριτσια μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!! μια υπεροχη λαμπρη χαρουμενη ημερα ξεκινησε σημερα η καρδια μου φτερουγιζει απο χαρα και δεν μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου

ειμαι τοοοοοσο μα τοοοοσο χαρουμενη που θελω να βγω στον δρομο και να αγκαλιασω ολον τον κοσμο

ειμαι τοσο ευτυχισμενη που νιωθω οτι θα σπασει η καρδια μου

πριν 2 λεπτα χτυπησε το τηλεφωνο μου ηταν η παιδιατρος του σπυρου μου και μου ειπε τα πιο υπεροχα συγκλονιστικα νεα που εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου.

σε συνεργασια με τον νευρολογο την φυσιοθεραπευτρια αλλα και αλλον εναν γιατρο που συμβουλευτικαν(ο οποιος ειδικευεται στις καμπυλες αναπτυξης των προωρων)μου ειπε οτι ο μικρουλης μου η ζωουλα μου ειναι μια χαρα ακουτε????? ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!! δεν εχει τιποτα ανυσηχητικο στο κεφαλακι του η αναπτυξη του για προωρο ειναι φυσιολογικη και δεν χρειαζεται ουτε εξετασεις ουτε χειρουργεια ουτε τιποτα μονο αγαπη και αγκαλιτσες

αχ το μωρο μου ειναι καλα κοριτσια ειναι καλα μου εφυγε ενα βαρος απο την ψυχη μου γαληνεψα

σας ευχαριστω ολες σας και ευχομαι υγιεια σε ολα τα παιδακια του κοσμου

Δεν ξέρεις πόσο συγκινήθηκα με τα νέα σου ....χαίρομαι ΄πολύ Μπεμπούλης για σένα και το Σπυράκο σου...πάρα πολύ!!!Πάντα θα τον προσέχει η Παναγίτσα και πάντα θα είναι ένα γερό παιδάκι!!!:)

Τέλεια νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγκινήθηκα Αναστασάκι μου ειλικρινά, σας είχα στο μυαλό μου από χτες.

Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Σπυράκο σου( που έχει και το όνομα του άντρα μου) που όλα πια τελείωσαν και δεν θα παιδευτεί άλλο παρά μόνο στις αγκαλιές σας και στα φιλιά σας!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

αχχ κοριτσακια μου σημερα ηταν η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μου ακομη και τα μουτρα του αφεντικου μου μου φαινονταν ωραια(χιχι)

εφυγα νωρις νωρις απο την δουλεια πηγα πηρα το ζουζουνι μου πηγαμε βολτα,τον πηγα για κουρεμα καναμε new look χεχεχε και απο την ωρα που ηρθαμε σπιτι παιιιζουμεεεεεεεεεεεεεε εχει ξεκαρδιστει στα γελια το μαναρακι μου και εγω το καμαρωνω!!!!!!!!!!!

αχ ολα ηταν ενα κακο ονειρο τελικα και ολα θα πανε καλα

νιωθω πιο ηρεμη και πιο σιγουρη και πιο δυνατη απο σημερα

σας ευχαριστω ολες σας για την αγαπη που διχνετε στο παιδακι μου και για την στηρηξη σας σε εμενα

ΑΧ!!! τα νέα σου είναι ΤΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ μπράβο κορίτσι μου να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη και ποτε μα ποτεεεεε ξανά να μην περάσεις τίποτα τέτοιο να είναι πάντα καλά το παιδάκι σου και πάντα να το καμαρώνεις γερό και δυνατό.

Αναστασια μου μπραβο σας!Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!Τελικα πηρε τα ονοματα το μαναρακι σου πηρε και την προσοχη των Αγιων!!Μπραβο του και παλι!Δεν το βαζει ευκολα κατω το κουκλι μου!!

Αχ βρε Νατάσσα μου, μπράβο!!! Πόσο χαίρομαι με τα νέα σου!!! Μπράβο Σπυράκο μαχητή!!! :woohoo:

Θα γίνει ένας παίδαρος αυτός.. καρδιές θα κάψει!! :P Μη σου πω ότι από τώρα καίει καρδιές, καθ' ότι είναι η αδυναμία μας!! Ε κορίτσια;;; ;) Κανόνισε να μας τον φέρεις την άλλη φορά! :)

Κοριτσάκι μου, τίποτα να μη σας ταράξει ξανά!! Να'ναι γερό το παιδί και να σας γεμίζει ευτυχία κάθε μέρα!! Φιλάκια πολλά και στους δυο σας! :):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...