Μετάβαση σε περιεχόμενο

φοβαμαι!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναστασάκι μου όλα καλά θα πάνε, να το δεις

Η Παναγίτσα κοντά σας,

Ο Σπυράκος είναι αστέρι και δυνατό παιδάκι.

Δύναμη και κουράγιο να έχεις :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου στελνω με ολη την δυναμη τησ καρδιας μου πολυ πολυ πολυ θετικη ενεργεια

υπομονη κ ολα θα πανε καλα σε θελει δυνατη κ διπλα του πατα γερα στα ποδια σου κ μην πεφτεις σε χρειαζεται

φιλακια πολλα πολλα πολλα

κοριτσάκι μου όλα θα πάνε καλά,ο Θεος να σας φυλάει κ μη φοβάσαι τίποτα.Δε σε ξέρω προσωπικά,αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να σου πω πόσο σε θαυμάζω!είσαι υπέροχη μανούλα,αγωνίστρια,όπως κ ο μπεμπούλης σου!ρωτάς,ψάχνεις,δε το βάζεις κάτω κ στο τέλος μαζί με τον Σπυράκο θα βγείτε πάλι νικητές!θα είστε στις προσευχές μου,φιλάκια πολλά! :kiss:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ

ΑΣΤΕΡΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΠ'ΤΗΝ

ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ !!! ΘΑ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ !!!

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΝΑ

ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΣΟΥ...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ -ΠΟΥ

ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ !!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ

ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠ'ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ

ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ!!! ;)

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! :kiss::kiss::kiss:

Πολυ καλα νεα Νατασουλα μου!!ααχ ηρεμησα λιγακι..εσεις οι 2 ειστε πολυ δυνατη ομαδα!Δε σας φοβαμαι θα τα καταφερετε σιγουρα!!!! ;)

Πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss: και στους 2!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ μου χαίρομαι που τα τελευταία νέα είναι καλύτερα! Μην το φοβάαι καθόλου το παιδάκι σου! Είναι πολύ δυνατός! Έχει περάσει τόοοσες δυσκολίες και τα έχει καταφέρει τέλεια! Να του έχεις εμπιστοσύνη. Και σε αυτόν και σε σένα!

Καλά για την άλλη τη γιατρό που σου είπε τέτοιες κουβέντες τι να πω.....Άντε να χαθούνε..δε σέβονται τίποτα πια....

Και για τα παιχνιδάκια του που τα βαριέται:

οι διδυμούλες του αδερφού μου (τις φέρνω πολύ συχνά σαν παράδειγμα του πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι παιδάκια της ίδιας ακριβώς ηλικίας) αντιμετωπίζουν τελείως διαφορετικά τα παιχνιδάκια τους. Η μία μπορεί να κάθεται να τα επεξεργάζεται και να παίζει με τις ώρες ενω η άλλη, ακόμα κι αν είναι καινούριο το παιχνίδι, θα το κοπανήσει λίγο από δω κι από κει και μετά θα το πετάξει...Μην ανησυχεις. Ασχολήσου εσύ όσο περισσότερο μπορείς - όπως πρέπει να κάνει και η κάθε μανούλα - και όλα θα πάνε καλά ;)

Φιλιά

κοριτσια μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!! μια υπεροχη λαμπρη χαρουμενη ημερα ξεκινησε σημερα η καρδια μου φτερουγιζει απο χαρα και δεν μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου

ειμαι τοοοοοσο μα τοοοοσο χαρουμενη που θελω να βγω στον δρομο και να αγκαλιασω ολον τον κοσμο

ειμαι τοσο ευτυχισμενη που νιωθω οτι θα σπασει η καρδια μου

πριν 2 λεπτα χτυπησε το τηλεφωνο μου ηταν η παιδιατρος του σπυρου μου και μου ειπε τα πιο υπεροχα συγκλονιστικα νεα που εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου.

σε συνεργασια με τον νευρολογο την φυσιοθεραπευτρια αλλα και αλλον εναν γιατρο που συμβουλευτικαν(ο οποιος ειδικευεται στις καμπυλες αναπτυξης των προωρων)μου ειπε οτι ο μικρουλης μου η ζωουλα μου ειναι μια χαρα ακουτε????? ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!! δεν εχει τιποτα ανυσηχητικο στο κεφαλακι του η αναπτυξη του για προωρο ειναι φυσιολογικη και δεν χρειαζεται ουτε εξετασεις ουτε χειρουργεια ουτε τιποτα μονο αγαπη και αγκαλιτσες

αχ το μωρο μου ειναι καλα κοριτσια ειναι καλα μου εφυγε ενα βαρος απο την ψυχη μου γαληνεψα

σας ευχαριστω ολες σας και ευχομαι υγιεια σε ολα τα παιδακια του κοσμου

Αχ! βρε κορίτσι μου τί λύτρωση είναι αυτή; Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Εχθές διάβαζα το post σου και δεν ήξερα πως να σε παρηγορήσω και τί συμβουλή να σου δώσω.. Μπράβο κοπέλα μου! Να είσαστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι όπως σήμερα! Πολλά πολλά φιλάκια στο μωρό σου!!

Mπραβο στο Σπυρακο σου!!!!Ειναι πολυ δυνατο παληκαρι!!!ΝΑ τον χαιρεσαι!Αν κ εχουμε καιρο να ταπουμε χαρηκα πολυ που μολις μπηκα μετα απο αρκετες μερες εμαθα τετοια ευχαριστα νεα......Ευχομαι απο δω κ περα μονο χαρες στη ζωη σας...ΦΙΛΑΚΙΑ

AX TI FOBERA NEA EINAI AYTA ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΕ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

Δ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ

ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΙΣΕΙΣ

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!

εχθες δεν ηξερα τι να σου πω...

σημερα ομως βουρκωσα απ οτην χαρα μου!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):)

κανε μια αγκαλιτσα μεγααααααλη και απο εμας τον μικρουλη ε????? :kiss:

Τοσες μερες διαβαζω τα νεα σας..

αλλα συγχωρεσε με.. δεν ειχα λογια..

δεν ηξερα τι να πω για να απαλυνω τον πονο σας..

Σημερα.. μια υπεροχη μερα με τα πιο ευχαριστα νεα..!

Ο Σπυρακος ειναι ΚΑΛΑ..!!

Χρειαζεται μονο την αγκαλια σας και την αγαπη σας.. :)

Φυγε αμεσως απ τον υπολογιστη..ξουτ..ξουτ.. :laugh:

γρηηηηηηηηηγορα στο μωρακι σου..!

(μην αργησεις να επιστρεψεις ε...!! :silly: :):blink: ..)

Την καλημερα μου και την αγαπη μου...!!

Φιλια

αχ η καρδια μου παει να σπασει απο τη χαρα της που ουτε γνωριζομαστε προσωπικα

φανταζομαι εσυ πως εισαι

τι ευχαριστα νεα

μπραβο

ολα καλα ειναι

καντου αγκαλιτσες και απο εμας φιλακια

Και να φανταστεις οτι πριν απο λιγο εγραψα στο ποστ της Rubella γι αυτο το θεμα...

Ευτυχως ολα ειναι καλα! Να μας τον φιλησεις ! Πηγαινε τον μια μεγαλη βολτα! Εχει ωραια μερα!

Μπεμπούλη συγχαρητήρια !!!

Εύχομαι στο τηλέφωνό σου στο εξής να χτυπάει πάντα για τόσο υπέροχα νέα!!

Εύχομαι η καρδιά σου να χτυπάει πάντα από χαρά για τον μικρούλη σου...

Εύχομαι τα νέα που θα μαθαίνεις πάντα να είναι τα ωραιότερα νέα για τον μπέμπη σου και οι αγκαλίτσες και η αγάπη που θα του δίνεις να είναι μόνο από ευτυχία και υπερηφάνεια για τον γιό σου !!

Να τον χαίρεσαι :))

ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάκι μου ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Αν και ήμουν σίγουρη (όπως θα δεις την απάντησή μου στο θέμα"Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ")!!!!!

Ηταν απλώς θέμα χρόνου να διαπιστωθεί ότι ο Σπυράκος όχι απλώς είναι υγιής αλλά όταν μεγαλώσει θα ανακαλύψει και το εμβόλιο κατά του καρκίνου (το λιγότερο)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη σήμερα, για πολλούς λόγους...έκανα την 1η ενεσούλα για την εξωσωματική μου και θεωρώ τα νέα σου ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ το καλύτερο σημάδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλημερα Αναστασια μου!!!!!Ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ με τα νεα γιατι ειχα στεναχωρηθει πολυ!!!Ευχομαι ο Θεος να προστατευει παντα την οικογενεια σου και τον γλυκητατο και υγιεστατο Σπυρακο!!!!Η αγαπη νικαει τα παντα!!!Ολα θα πανε καλα!!!!Πιστη και αγωνα!Σε φιλω να εισαι παντα καλα και δυνατη οπως τωρα!!!Γιατι εσυ εισαι που δινεις δυναμη και στο παιδακι σου να καταφερνει τα παντα!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΔΕΣ!!!

τέλειααααααααααααα!!!!!

το πιο όμορφο ποστ που διάβασα!!

πάντα καλά να είναι ο Σπυράκος γερός και δυνατός

και σε γεμίζει πάντα ευτυχία!!!

Καλημερα Αναστασια ..

Χαρηκα παρα πολυ με τα ευχαριστα νεα σου..Ευχομαι ο Σπυρακος να ναι παντα γερος και παντα νατον καμαρωνεις...!!!!!

Θεε μου σ'ευχαριστουμε που ακουσες τις προσευχες μας!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Δε γινοταν να ακουσω καλυτερα νεα σημερα!!!!! :woohoo: :woohoo:

Νατασουλα σου στελνω μια μεγαλη και σφιχτη αγκαλια και στους 2!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Α! και στους γιατρους που σε πανικοβαλανε χωρις να το ψαξουν...δωσ,τους μια σφαλιαρα απο μενα σε παρακαλω!!!! :angry::P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...