Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.......Χαίρομαι που είμαστε καλά!!!!!!!!!!!!

Χθες πήγα στο γιατρό και είδαμε το μωρουλλίνι.......Όλα καλά ευτυχώς!

Καθόταν φρόνιμο το μωρό μου........Μετά που θα γεννηθεί να δούμε!!!!!

:P:P:P:P

Και μένα με πιάνουν κάτι πονάκια και μου είπε ο γιατρός είναι από τη κούραση....γιατί έχουμε κατάστημα και τώρα με το εορταστικό ωράριο δεν ξεκουράζομαι καθόλου, ούτε Τετάρτη ούτε Κυριακή τίποτα.

Να φανταστείτε μία βδομάδα προσπαθώ να στολίσω το δέντρο!!!!!Λίγο λίγο κάθε βράδυ μέχρι τις 12........Τι να κάνω????

Ούτε εμένα μου έχει χτυπήσει τη πόρτα ακόμα.....αν και κάτι νιώθω ώρες ώρες!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια κορίτσια από τη βροχερή Λεμεσό.....

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

dev141pr___.png

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρίνα εγώ πάω στον Κακουλλή κι είμαι πολύ ευχαριστημένη.Σήμερα μπαίνω στη 15η εβδομάδα! Το πρώτο σου μωράκι πόσο χρονών είναι?

Μαρίνα από Λεμεσό μεγαλώνεις ε? Εγώ τη Δευτέρα θα πάω, επιτέλους, στο γιατρό!

Φιλάκια σε όλες!!! :kiss:

Δημοσίευση

καλημέρα Μαράκι μου ο Σιακαλλής στην πολυκλινική Λευκωσίας δεν είναι?Μαζί με τον Μίτσιγγα! Το γιούδι μου γίνεται σε ένα μήνα 4!!!! :) Και ανυπομονεί να γεννηθεί ο αδελφός του!!Είναι πολύ καλό και συνεργάσιμο παιδάκι!Ελπίζω να μείνει έτσι και μετά που θα γεννηθεί με το καλό το μωρό!!Στην εγκυμοσύνη μαζί είμαστε μια βδομάδα σε παιρνώ..Κανονικά γεννώ 8 Ιούνη αλλά λόγω περίδεσης τραχήλου που έκανα στην 11η βδομάδα μάλλον στην 38η εβδομάδα που θα κόψουμε και το ράμμα θα γεννήσουμε πρώτα ο Θεός!!

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

Γενικά σήμερα δεν είμαι καλα...με εχουν πιάσει όοοοολες οι ανησυχίες μαζι! Ψυχολογία στο πάτωμα...

ΑLEXDIM σήμερα πως είσαι ???καλύτερα?

Γιατί παιδί μου το αφήνεις να σε επηρεάζει ,χαλάρωσε σε παρακαλώ

μην τα σκέφτεσαι ολα θα τακτοποιηθούν και θα μπούν σε μια σειρά απο μόνα τους , και δεν θα το καταλάβεις.Για να ξεχαστείς ξεκίνα να κάνεις νεα πράγματα ,εγω εχω σταματησει απο τη δουλειά και ακόμη δεν εχω προλάβει να ξεκουραστώ γιατι είναι και τέτοια η καταστασή μας που κουραζόμαστε εύκολα .

Εγω να σου πω χθες το βράδυ δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό γιατι με πονούσε η κοιλιά μου ,να παω τουαλέτα ήθελα και έκανα πόόόόση ώρα να σηκωθώ απο το κρεβάτι ,και να σου πω ήταν πόνοι ακανόνιστοι και δεν

ήξερα καθε στιγμή που πονάω ,πόνοι που δεν τους είχα ξανά ,ανησύχησα

λίγο αλλά μετά σκέφτηκα οτι παίδι μεγαλώνει εκει μέσα ε! δεν θα πονέσω και λίγο στο πρόγραμμα είναι .

Χαλάρωσε και μην σκέφτεσαι και πάρα πολλά θα τρελλαθούμε αν τα σκεφτόμαστε πια ολα τοοοοσο πολύ . Φιλιά :kiss::kiss:

ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα ;););)

Δημοσίευση

@ngel Μου, όντως είμαι καλύτερα σήμερα...πολύ χριστουγεννιάτικη μέρα με ψωφόκρυο έξω και δεντράκι μέσα...το απολαμβάνω!

Μωρε είναι όοοολα αυτα τα "υγείας" που έχω και κάθε φορά που αισθάνομαι λίγο πόνο ή κάτι περίεργο, μου ξυπνάνε όλες οι ανησυχίες.

Πάντως ακόμα αν με ρωτήσεις δεν το έχω πολυπιστέψει οτι σε 4-5 μήνες θα έχω το μωράκι μου, νομίζω οτι συμβαίνει σε κάποια άλλη κι εγω απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις. Άστα! Αφου ακόμα δεν το έχω ανακοινώσει ούτε στους πολύ δικούς μου :P

Προχθές ήρθε επίσκεψη η πεθερά μου και μου λέει "πω πω, πως πάχυνες έτσι?" εγω εν τω μεταξύ είχα αράξει και η κοιλιά ήτανε τούρλα!

Το άλλο Σάββατο έχουμε κανονίσει να τους κάνουμε τραπέζι, με άσχετη αφορμή, και να τους το ξεφουρνίσουμε!

Πάντως οι κινήσεις μου έχουν δυσκολέψει αρκετα κι εμένα :dry:

Εσείς τι άλλα νέα?

Δημοσίευση

Βρε κορίτσι, μην τα πολυσκέφτεσαι τα θέματα υγείας....γιατί...δεν προκειται να βρεθεί άκρη.Το λέω στην πεθερά για να τ'ακούει η νύφη!!!!Και για μένα τα λέω, γιατί όλο και με απασχολούν και μένα θεματάκια και δεν το απολαμβάνω όπως πρέπει!!!!

Λοιπόν κορίτσια, ας κάνουμε μια συμφωνία!!! ;)

Ας προσπαθήσουμε αυτές τις Αγιες μέρες, να τις περάσουμε όσο πιο όμορφα, χαλαρά, οικογενειακά μπορούμε!!!Θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα, που θα ξέρουμε ότι τα μωράκια μας είναι καλά, (μέσα στην κοιλιτσα μας και παντού μαζί μας!!) ;)

Το αλλο επίσης που σκέφτομαι είναι, πως, πρώτα ο Θεός, αυτές θα είναι και οι τελευταίες Γιορτές, που με τον αντρούλη μας θα είμαστε οι 2 μας!!!Καταλαβαίνετε πώς το λέω!!!Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη όλες μας τις έννοιες και ας περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται!!!Εεεεε????Τί λέτε??? :)

Κοριτσάρες, να ρωτήσω και εγώ κάτι άλλο! Εσείς που το έχετε ήδη νιώσει το ζουζούνι, καθε πόσο το ακούτε το μωράκι σας μέσα στην ημέρα?Ρωτάω γιατί εγώ το ακούω μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη να κλωτσάει το ζουζούνι!

φιλιάαααα :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αlexdim μου προβλήματα πάντα θα υπάρχουν καλή μου ,υγείας η΄ άλλα

το σημαντικό είναι να μην τα σκέφτεσαι και να μπορέσεις να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου ,βέβαια θα μου πεις " μα κοπέλια αν πονάω πως να μην τα σκέφτομαι? " και θα έχεις δίκιο ,αλλά μην το αφήνεις να σε παίρνει απο κάτω και ιδιαίτερα τώρα που η ψυχολογία μας

είναι περίεργη .Να ξέρεις εγω ειμαι μάκρια απο τους δικούς μου

δεν έχω κάποιον κοντά μου ,μόνη μου είμαι στην ουσία ,οι λίγοι γνώστοι

δουλεύουν και δεν έχουν ολοι την όρεξη για επισκέψεις ,δεν λεω φίλοι

γιατί είναι δύσκολοι τη σήμερον ημέρα (αν έχουν συμφέρον απο σένα θα σου μιλάνε και θα φροντίσουν να κρατάνε επαφες μαζί σου αν οχι, όσα

τηλ.και να τους πάρεις δεν θα σηκώσουν μια φορά το ακουστικό να σε πάρουν μια φορά αυτοί πρώτοι).Το ανεφερα γιατι είχα προσφατο κρούσμα .

Ουπς .. σορυ ξέφυγα λιγάκι απο το θέμα ,και που λες ο άνδρας μου δουλευει με βάρδιες μια πρωινή μια απογευματινή οπότε

φροντιζω τις ώρες που είναι σπίτι να τις περνάω μαζί του ,πλέον η

οικογένειά μας απο τον γάμο και πέρα είναι ο άνδρας μας και τα παιδιά μας .Πολλές είμαστε λοιπόν στο σπίτι και περιμένουμε τον ανδρούλη μας να γυρίσει και ολη τη μέρα την περνάμε μόνες μας ίσως είναι μια καλή

ευκαιρία να ψαχτούμε και λίγο σαν άνθρωποι .

Εγω παντως όπως σου ξαναείπα ακόμη δεν το εχω βαρεθεί το σπίτι μου

μ αρέσει ασε που δεν εχω προλάβει να κατσω καθόλου.

Έτυχε και εγω διαβάσει καποιο ποστ και γνωρίζω ποιοι δεν το γνωρίζουν οτι είσαι εγκυουλα δεν πειράζει αρκεί εσυ να νοιώθεις καλά .

Προσοχή μην κουραστείς πολύ στο τραπέζι ;);) ασε που θα σου πέσουν ξέροι με τα νέα :laugh: :laugh:

see you later ;)

Δημοσίευση

Aαααααα! ξέχασα

GASPERAKI ενα θα σου πω έμενα παιδί μου όποτε γουστάρει κάνει την εμφανισή του .Ειναι μέρες που κάνει απίθανα σχέδια :P:P:P:P:P:P:P:P εκει κάτω ,αλλά

είναι και μέρες που μουλαρώνει και δεν κάνει απολύτως τίποτα :(:(:(:(:( ,τι να πω η μάνα ???το παιδί μου έχει ιδιοτροπίες απο τώρα

ωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!

Δημοσίευση

@ngel έγραψε:

Ειμαι στην 18η ,εσυ πρέπει να είσαι λίγο παραπάνω η΄ κάνω λάθος? αν είναι ετσι δεν εχει κάνει ακόμα την εμφανισή του το ζουζούνι σου????

Καλά και εμένα όποτε θέλει κανεί την εμφάνισή του όταν κάτι το εμπνέει απο το περιβάλλον κουνιέται συνέχεια :laugh: :laugh:

οταν δεν....ε ! δεν κουνιέται και αυτή .χι χι στη μάνα της έμοιασε :P:P:P

ANGEL ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ. Ή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ Ή ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ...

ALEXDIM ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ , ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Ευτυχώς σήμερα ξημέρωσε άλλου είδους μέρα, και αν και έριξα ενα κλαματάκι το μεσημέρι γενικά είμαι πολύ πολύ καλύτερα, κοιτάω και την κοιλιά μου συνέχεια και χαίρομαι μόνη μου :P , νάρκισσος τελείως! Όλη την ώρα σε ένα καθρεύτη μπροστά και αυτοθαυμάζομαι! Φτου μου!!

Η αλήθεια είναι πως όσες είμαστε αρκετά μόνες μας η συντροφιά του mammyland είναι πολυτιμότατη. Χαίρομαι τόσο πολύ που έχω τόσες φίλες εδω μέσα να μου δίνεται κουράγιο! Που καταντήσαμε βέβαια απο τη μία...αλλα εμένα μου αρέσει τελος πάντων κι έτσι!

Gasperaki συμφωνώ και θα ακολουθήσω την συμβουλή σου...αυτά τα Χριστούγεννα ας προσπαθήσουμε να είναι μοναδικα!

Marinaki είναι περιπτωσάρες οι "πεθεροι"..άστα! Ποιός ξέρει τι κουφά θα πετάξουν...ευτυχώς είναι στο "κόλπο" και ο αδερφός του άντρα μου με την κοπέλα του και θα έχω συμπαράσταση στην απόκρουση μ@*%κιων που θα ακούσω! Θα σας κρατώ ενήμερες

@ngel έτσι ακριβώς είναι, η οικογένεια μας είναι αυτή που διαλέξαμε να κάνουμε. Αυτή η περίεργη ψυχολογία μας φταίει και για όλα τα ξεσπασματά μας...ελπίζω! Όσο για το τραπέζι...θα τους ταίσω lexotanil :blink: :silly:

Σας κούρασα...φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Αlexdim ,lexotanil ε? χι χι .το καλό που σου θέλω μπουμπού μου

αν αρχίσουν τις μ&*^&ς στο τραπέζι ,του τύπου κ τι εμάς φοβοσασταν

τόσο καιρο κ δεν μας το λέγατε? βάλτους πολύ ωραία στη θέση τους

και προς θεού μην συγχυστεις καθόοοοοοοολου .

Γιατι εγω στην αρχή κάποιο στενό μας προσωπο είχε δικά του προβλήματα

και στα καλά καθούμενα τα έβαλε μαζί μας ,φυσικά απαντησα κατάλληλα

και σηκώθηκα και εφυγα ,στεναχωρεθηκα πολύ ,γιατί το ατομο αυτό γνώριζε την καταστασή μου και δεν το :angry: σεβάστηκε καθόλου,θα μπορούσα να είχα πάθει ζημιά απο τη στεναχώρια μου και αμέσως σκέφτηκα το μωράκι μου οτι δεν μου φταιει τπτ αυτό και πρέπει να το προφυλλάξω .

Φυσικά απο τότε αποφεύγω καταστάσεις οι οποίες θα με κάνουν να αισθανθώ

ετσι ,και φυσικά σε αυτό το ατομό δεν σκοπεύω να ξαναπάω .

Προτιμώ το σπιτάκι μου παρά να με συγχύζει ο κάθε μ#$%$#ς με τα κομπλεξικά του .

Γι αυτο στα λέω να σε προετοιμάσω κάπως ;);););)

Ρενατα εγω δεν δουλεύω και δεν κουράζομαι πολύ πιστεύω οτι αν

δούλευα δεν θα καταλάβαινα τίποτα απο την κούραση ,πιστεύω λοιπόν

οτι το γεγονός οτι είμαι σχετικά ξεκούραστη με εχει βοηθήσει σε

αυτο το ζήτημα,γιατί αν είναι η μαμά κουρασμένη κουράζεται και το έμβρυο και δεν κουνιέται απλώς κουρνιάζει σε μια μερια της μήτρας και

ξεκουράζεται .Οπότε αν κουράζεσαι φρόντισε όπου βλέπεις καρέκλα να

την χρησιμοποιείς δεόντος ;););););););)

Δημοσίευση

Γεια σε όλες σας... Είμαι καινούρια και χαίρομαι πολύ που ήρθε κι η δική μου ώρα να γίνω μέλος σ'ένα τέτοιο site. Εμένα με υπολογίζουν για 25 Μαΐου με 1 Ιουνίου οπότε ανήκω κι εγώ στο club σας... Όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής και ήδη έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του... Να ρωτήσω απο περίεργεια??? Νιώθω ανα διαστήματα (όχι συχνά) κάτι πονάκια περιόδου μαζί με πόνο στη μέση... Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε εν ολίγοις ότι είναι φυσιολογικό ως ένα σημείο (ανάλογα την ένταση). Έπαιρνα και Utrogestan μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά τώρα μου είπε να τα σταματήσω. Γενικά μου συνέστησε πολύ ξεκούραση και προσοχή... και να τα παρακολουθώ... (π.χ. αν δω αίμα θα πρέπει να τον ειδοποιήσω) μέχρι τώρα όλα καλά και οι εξετάσεις που έχω κάνει και όλοι οι υπέρηχοι εμφανίζονται πάρα πολύ καλοί. Συνήθως κρατάνε μία μέρα περίπου. Έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία με πόνους περιόδου;; και τι κάνει;; οι γιατροί σας τι λένε;;

Δημοσίευση

πιτσιποπακι καλοσώρισες!!!εγω είμαι στη 15η βδομάδα και αυτά τα πονάκια τα έχω όταν αλλάζω μήνα, αφού ο γιατρός σου σου είπε να μην ανησυχείς αυτό να κάνεις να μην ανησυχείς!!!Όλα θα πάνε σούπερ!!Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη?

Δημοσίευση

ΠΙΤΣΙΠΟΠΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

ANGEL ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΤΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Πιτσιπωπάκι αυτά τα πονάκια τα έχω κι εγώ και δεν είναι τιποτε σοβαρό..μηναγχώνεσαι..!!Όμως παρατήρησα κάτι άλλο που δεν είχα στην προηγουμενη εγκυμοσύνη..με πονάει η περιοχή στο εφήβαιο..εκεί στο τριχωτό δηλαδή..πόνους πού μόνο στον τελευταίο μήνα είχα στην προηγουμενη εγκυμοσύνη επειδή κατεβαινε χαμηλά το μωρό..τώρα δεν υπάρχει τέτοιος λόγος κι όμως πονάω λες και πιάστηκα από την κουραση, από το βάρος κάπως έτσι..τι να πω..έχει καμιά παρόμοιους πόνους;;

Δημοσίευση

Γειά σου πιτσιποπάκι κι απο εμένα! Καλως ήρθες στην παρεούλα μας!

Εγω κοριτσάκια μου δεν έχω τέτοιου είδους πόνους, κάτι σουβλιές καμια φορά όχι ιδιαίτερης έντασης σε διάφορα σημεία...είναι αυτο που λένε κάθε μια με τον πόνο της!

Κατι περίεργα "πηγαινε-ελα" νοιώθω που και που αλλα δεν είμαι και σίγουρη...όλο λέω οτι μπορεί να είναι το εντερό μου. Την Πέμπτη θα πάω στον γιατρό και θα τον ρωτήσω σχετικα!

Γμτ νομίζω οτι έχω πάρει αρκετάκιλα αλλα δεν τολμάω και να ζυγιστώ, τελευταία φορά στον γιατρό είχα πάρει 4,5 τώρα ούτε ξέρω αλλα νοιώθω πολύ βαριά! Εσείς πως πάτε απο κιλάκια?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..............

Αχχχ.....είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!Ψες ένιωσα το μωρουλλίνι μου, για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα, καμιά δεκαριά φορές!!!!!!!!!!!!Ήταν καταπληκτικό..........Κάποτε δεξιά της κοιλιάς και κάποτε αριστερά......Είναι και αθλητής το μωρό μου!!!!!!!!!!!!!!!

Εσείς τι νέα??????????????

alexdim μου και γω που πήγα στο γιατρό προχθές και ζυγίστηκα έβαλα 4κιλά που είναι πολλά νομίζω........Δε μου είπε τίποτα αλλά ανησύχησα!!!!!!!!!!Λέω να σταματήσω να τρώω τόσο πολύ γιατί στο τέλος θα φτάσω τα 20......Θα αρχίσω να προσέχω λίγο.Δε γίνεται να βάλω πολλά γιατί μετά δεν θα φεύγουν με τίποτα.Και δεν μπορώ να κάνω δίαιτες!!!!!!!

Αυτά από μένα, φιλάκια πολλά

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες!!!

Τι κανετε? Εμεις καλα, μεγαλωνουμε!!!

Καλως ηρθε το καινουριο μας μελος!!!

Βλεπω αρχισαν τους χορους τα ζουζουνια ε??? Τελειααααααααααα!!! :woohoo: :woohoo:

Το θεμα κιλα αφηστε το!!! Εχω παρει 3 αλλα δεν πρεπει να παρω πολλα ρε γμτ, γιατι εχω ηδη παραπανισια .. :(:(

Αλλα δεν πειραζει, τα μωρακια μας να ναι καλα !!!

Γιατρο παμε την Παρασκευηηηηηηη!!!

Αντε 4 μερουλες εμειναν για να δω την πεταλουδιτσα μουυυυυυυυ!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σας φιλωωωωω!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..............

πιτσιποπακι καλώς όρισες και εσύ στην παρεούλα μας και όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου!!!

Τί κάνετε όμορφες μανούλες??Εμείς καλά, δοξα τω Θεώ. Μεγαλώνουμε και στριφογυρίζουμε σαν σβουρίτσες όλη την ώρα!!!!

Περιμένω και εγώ πως και πώς την επόμενη εβδομάδα που θα πάμε και εμείς στην γιατρό να δούμε το ζουζουνέλι μας!! Άντε να δούμε τί θέση θα έχει τώρα!! Θα μάθουμε τελικά τί είναι????? :huh: Ή μας το κρατάει για έκπληξη?????

Ααααχχχχχ με αυτά τα κιλά!!!! Πονεμένη ιστορία! Και όχι τιποτα άλλο, τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές, έρχονται μαζί και τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες και οι δίπλες και τα τραπέζια κάθε μέρα και σε διαφορετικό συγγενή και γιορτές και γενέθλια..........κιλά κιλά κιλά......αλλάααααααα :):) καλά να είμαστε και εμείς και τα πιτσιρικάκια μας και όλα θα πάνε καλά!!! :laugh: Πού θα πάει θα τα χάσουμε και αυτά!!!

Βέβαια η πιο πονεμένη ιστορία είναι οτι το καλοκαιρι του 2010, ξεκινώντας μάλιστα από τα τέλη Μαϊου, έχουμε 2 βαπτίσεις και 3 γάμους!!!!! Πού θα μπώ οέοοοοοοοο???? :blink: (το παραλήρημα της δόλιας μάνας!!!)

Αχ, να βγεί το ζουζουνακι με το καλό και όλα θα λυθούν!!

Φιλιά κοριτσάρες :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Θα τα πούμε πάλι.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και από μενα,

Καιρό έχω να μπω.. ετοιμάζομαι για γάμο συγχρόνως με την εγκυμοσύνη και έχω φρικάρει. Το δικό μου αγοράκι είναι 18 εβδομάδων είναι άτακτο μερικές στιγμές κουνιέται και με τρομάζει. Η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει έχω πάρει 5 ή μπορεί και 6 κιλά και η αλήθεια είναι ότι με έχει πιάσει μία απίστευτη μελαγχολία με το πως αλλάζει το σώμα μου.. είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δυσκολεύομαι λίγο, δεν μου αρέσει τίποτα επάνω μου ακόμα και οι φόρμες μου μέσα στο σπίτι δείχνουν άσχημα... :(:( σε αντίθεση με κάποια κοπέλα που είπε ότι της αρ΄σει να κάθεται μπροστά στον καθρέφτη... εγώ τον αποφεύγω!!!! Ισως να είναι φάση αλλά έχω και το άγχος με το νυφικό μου και χειροτερεύει η κατάσταση. Την άλλη εβδομάδα θα πάω και για Β'επιπέδου να δω τον μπεμπούλη μου ξανά... Φιλιά σε όλες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...