Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αν και ο δευτερος γιατρος εχει αμφιβολια και δεν σου απαντησει σιγουρα.τοτε θα σου πει να κανεις αμνιοκεντηση,δεν μενει αλλη λυση.πανε μετο καλο και στο Καλλικα και μην φρικαρεις γιατι φρικαρει και το μωρο!!!

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρινάκι βούρ για τον 2ο γιατρό και άσε τις φρίκες στην άκρη...!

Σιγουρα κι εγω θα είχα φρικάρει αλλα σε αυτή την φάση άρπαξε το γεγονός απο τα μαλλιά και πήγαινε να τα κάνεις ΟΛΑ! Κανόνισε Καλλικα και αμνιοπαρακέντιση μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλα βρες δύναμη και τρέχα...αντε αρκετά σου τα έχωσα αλλα μου τη δίνει να μου λες οτι έχεις φρικάρει και να κάθεσαι να σκέφτεσαι αν ο προπάπους σου είχε "αιμμοροείδες" κλπ! Συγνώμη βρε κουκλα μου που μιλάω έτσι αλλα ΞΕΚΟΛΛΑ! Μην ξανακούσω για "αποφάσεις αποβολών" και κουραφέξαλα, το ζουζούνι σου αν είχε στομα τα ίδια θα σου έλεγε!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαρίνα μου ακουστά τον ξέρω, δεν έχω πάει ποτέ. Εμένα την αυχενική και τη β' επιπέδου μου τα κάνει ο γιατρός μου. Συμφωνω με τα κορίτσια πήγαινε κατευθείαν για δεύτερη γνώμη και αμνιοπαρακέντηση για να είσαι σίγουρη. Παρεπιπτόντως επειδή ασχολούμαι με παιδιά με ειδικές ανάγκες από ότι ξέρω δεν είναι μόνο η μύτη σημάδι αλλά και τα δάχτυλα. Οι υπόλοιπες μετρήσεις ήταν καλές? Μην αγχώνεσαι και σκέψου θετικά.

Ότι θες, εδώ είμαστε..Φιλιά :kiss:

Δημοσίευση

YOLLE ΟΝΤΩΣ ΤΑ 4000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ? ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ? ΕΓΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6000. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ,ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ.

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ.

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...