Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑτερινούλα σου εύχομαι να είναι αγοράκι!!:) Αλλά πάνω από ολα σου εύχομαι να είναι γερό!! :)

ΑΑΑχ...μη θίγεται το θέμα κιλά...είμαι 1,72 και 72 κιλά..ξέρω ξέρω..γουρουνίτσα..όπως προείπα αυτή τη βδομάδα λέω να πάω σε διατροφολόγο γιατί με βλέπω να καταντώ φαλαινα!!!!

Όσο για τις μυρωδιές..δε μου μυρίζει τίποτα..περίεργο δεν είναι;;; Τίποτα..ούτε καλό ούτε κακο!

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

φανουλαααααααα!!!!!!!!!!!! τι βλεπω εδω ??????????????????

εισαι εγλυουλα βρε τρελοκομειο??????????? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!! στον κοσμο μου ειμαι,χαμπαρι δεν πηρα καλε!!!!!!! γιατι δεν μου το εστειλες σε ενα πμ ,αφου βλεπεις ειμαι χαζο εγω!!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ Κ Α Λ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!

;) τωρα πες αληθεια, τι σου ελεγα πριν λιγο καιρο????????? οτι ερχεται.................;) και δεν με πιστευες........... ;)

Δημοσίευση

αχ να σαι καλά καλό μου τυρογαριδάκι

όπως τα λές!

γερό κι να είναι κι ας είναι οτι να 'ναι! ειλικρινά και πόσο μάλλον που είναι το 1ο μας δε μας νοιάζει καθόλου!!

καλά μας βλέπω μαζί επίσκεψη στο διατροφολόγο σου γιατί αν συνεχίσω με αυτό το ρυθμό δε με βλέπω καλά...ευτυχώς που άνοιξα αρκετά τα νυφικό και θα είναι άνετο σε 4 μέρες γιατί όταν δεν εχω ναυτίες...ορμάω στο ψυγείο :blush: αχχαχχαχααχα!!!

Δημοσίευση

Katerinoula! έγραψε:

πάντως για τις μυρωδιές μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί κατα 70% μου έρχονται οι δυσάρεστες και οχι οι ευχάριστες? π.χ. δεν μπορεί σε ολόκληρη την κουζίνα να μου μυρίζει το τασάκι που πέταξε ο καλός μου ( καπνίζει στο μπαλκόνι) στα σκουπίδια και να μη μου μυρίζει κάτι άλλο πιο ευχάριστο ? σας συμβαίνει κι εσάς ή εγω εχω τον κακό μυτο- μαγνήτη??!!

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης φαντάζομαι πως μπορούμε να έχουμε επαφή με τον καλό μας αλλά πρέπει να προσέχουμε κάτι? Χθες μετά την επαφή πονούσα κάτω χαμηλά αλλά για λίγο μετά πέρασε αλλά φοβήθηκα κι ο καλός μου πανικοβλήθηκε κ λέει να πάω στο γιατρό πρώτα να τον ρωτήσω κ μετά να έχουμε ξανά επαφη.

Δημοσίευση

Angel δε νομίζω ότι το σεξ κάνει ιδιαίτερα κακό στην εγκυμοσύνη. Εμάς αυτόπου μας είχε πει είναι απλώς με το μαλακό και μόνο στον 7ο μας το έκοψε(τι κρίμααα!!!).Τίποτε άλλο. Βέβαια αν μια γυναίκα είχε ιστορικό αποβολής ή δύσκολης εγκυμοσύνης για διάφορους λόγους είναι απαγορευτικό αλλά σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη που όλα κυλάνε ομαλά δεν τίθεται θέμα.

Αν και από ότι παρατηρώ ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του ...

Δημοσίευση

χτές έκανα τον 2ο υπέρηχο και ακούσαμε παλμούς!!!!

τι συγκινητικό!

με φόβισε λιγάκι όμως γιατί είδε μια μικρή αποκόλληση και θέλει μέχρι να περάσουν 2,5 εβδομάδες που θα δημιουργηθεί ο πλακούντας να μην κάνω απολύτως τίποτα, ούτε πιάτα, ούτε σιδερώματα, ούτε τίποτα!

και μέχρι το γάμο την Παρασκεύη μου είπε να ξεκουραστώ όσο γίνεται περισσότερο και την ίδια μέρα πάλι να μην χορέψω...δεν με πειράζει ,,το μωράκι μας να είναι καλά και δε με νοιάζει τίποτα άλλο!

μου έδωσε εξετάσεις προγεν. ελέγχου να κάνω μέσα στην επόμενη εβδομάδα

και μάλλον θα παω στο Μητέρα που το είναι όλες μαζί πακέτο.

@ngel μου δεν είμαι η μόνη δηλαδή!!!

τι καλά!!!!!!!! :P:P

για σεξ κι εμάς μας το χει απαγορέψει..

Δημοσίευση

Κορίτσια γύρισα από τον υπέρηχο..δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα..το μόνο που φάνηκε αχνά αχνά ήταν μια κουκιδίτσα στο πλάι του σάκου να πάλλεται και είπε ο γιατρος πως ήταν η καρδιά του αλλά το μωράκι δε φαινόταν πουθενα..θα ξαναπάω στις 14 Οκτώβρη...ελπιζω να δω το λουλουδάκι μου..ανυπομονώ...!!Δεν μπορώ να σεφτώ ότι κάτι θα πάει στραβά..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Εύχομαι όλες μας να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη και τον Μάιο του 2010 να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας γερά μωράκια!

Εγώ έχω ΠΗΤ 14/05/10!

Από συμπτώματα εγκυμοσύνης έχω, αλλά ήπια: λίγες ναυτίες και ανορεξία, λίγα πονάκια στην κοιλιά (ειδικά όταν κουράζομαι ή στενοχωριέμαι), μου μυρίζει δυσάρεστα το φαγητό όταν μαγειρεύω, κουράζομαι πιο εύκολα...

Επαφές μας τις έχει απαγορέψει ο γιατρός μέχρι να μπω στον τέταρτο μήνα....

tirogaridaki μην ανησυχείς, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δείξει κάτι ο υπέρηχος. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στην 5 εβδομάδα είχαμε δει μόνο σάκο χωρίς έμβρυο και τώρα στην δεύτερη στην 6 εβδομάδα είδαμε σάκο με εμβρυικά στοιχεία. Καρδούλα και στις δυο ακούσαμε μετά την 7 εβδομάδα.

katerinoula όντως πολύ συγκινητικό όταν ακους για πρώτη φορά καρδούλα! Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και με το καλό να γίνει ο γάμος!

Δημοσίευση

Κική με το καλό κι εσύ!!:) Κι εγώ πιστεύω ότι είναι νωρίς..ελπίζω την επόμενη φορά να δω το μπουμπουκάκι μου μεγαλωμένο!!:)

Τουλίνα τι έγινε στο γιατρό;; Πες μας νέα!!!:)

Μαράκι με το καλό και σε σένα..ποτε είχες τελευταία περίοδο;

Δημοσίευση

kiki08 μου να σαι καλά , σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!

tirogaridaki μου, μην ανησυχείς,

στην 5η εβδομάδα στον 1ο μου υπέρηχο απλά είδαμε τον σάκο και μέσα μια μικρή κουκίδα,

στις 14 που θα χει μεγαλώσει το μωράκι σας θα το ακούσετε και θα γυρίσεις να το μοιραστείς μαζί μας!

;)

να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις ναυτίες, & κυρίως τις πρωινές?

τι κάνουμε άμα μας έρχεται ναυτία αλλά πρέπει και να φάμε πρωινό?

γιατί ο καλος μου δεν καταλαβαίνει και με πιέζει να φάω πρωινό για να πάρω και utrogestan αλλά ..δεν μπορώ να σκεφτώ να φαω, ούτε νερό δεν θέλω που λεει ο λόγος αλλά κάτι πρέπει να φαω,,,

και σκέφτομαι πως τώρα είναι καλά που είμαι σπίτι και αν εχω ναυτία θα φαω πιο μετά, όταν θα επιστρέψω στο γραφείο τι θα κάνω? .....................χαζή ερώτηση μιας νέας χαζομαμάς!!

Δημοσίευση

Κατερίνα δοκίμασε να φας λίγο ψωμι η φρυγανια. Είναι επειδή το στομάχι σου είναι τελείως άδειο γι αυτό σε πονάει. Μην πιεις κάτι υγρό αλλά κάτι να ρουφήξει τα υγρά του στομαχου..

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια..Πήγα στο γιατρό την ΄Τρίτη αλλά δεν μπορέσαμε να δούμε κάτι. Μου είπε ο γιατρός πως έτσι κι αλλιώς είναι πολύ νωρίς. Μου έδωσε φολικό οξύ να πίνω, ένα την ημέρα και μου είπε να μην κουράζομαι και να μην παίρνω βαριά αντικείμενα. Θα ξαναπάω την Τρίτη που έρχεται και εύχομαι αυτή τη φορά να δω το σποράκι μου.

Δημοσίευση

καλησπερα και απο 'μενα......

και εγω γενναω μαιο, αλλα δεν ξερω ακομα ημερομηνια....μολις πριν 2 μερες εμαθα οτι ειμαι εγκυος.....

ευχομε σε ολες μας να εχουμε καλη εγκυμοσυνη (χωρις εμετους... ανακατοσουρες κτλ)....γιατι εχω ανχωθει με αυτα που ακουω...κλαψ κλαψ

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!!! Είμαι νέα στο site και sto forum... Είδα όμως τον τίτλο και είπα να δώσω το παρόν και εγώ.... Με το καλό γύρω στις 12/05/2010 θα γεννήσω και εγώ. Έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί δεν ξέρω τι με περιμένει... Επίσης έχω φοβερό πρήξιμο εδώ και 2 μερες και δεν ξέρω αν και πότε θα μου φύγει.Κιλά δεν έχω πάρει( τουλάχιστον έτσι δείχνει η ζυγαριά ) ;). Καμία συμβουλή αν έχετε θα ήταν πολύ χρήσιμη.. Καλή ευκολία σε ολες!!! :P:P

Δημοσίευση

ΚΑλώς ήρθατε κορίτσια στην παρέα μας...:) Όσο για το πρήξιμο θα σου έλεγα ναπίνεις νερό κι αν θες να περπατάς ΄καμια ωρίτσα όποτε μπορείς γιατί βοηθάει πολύ..βέβαια όσο αντέχεις και αν σου επιτρέπει ο γιατρός. Εγώ πάλι συνεχίζω και πηγαίνω χορό..με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα γιατί ξέρω ότι βοηθάω τον οργανισμό μου να μην αρχίσει από τώρα να χαλαρώνει και να παίνρει βάρος..ό΄ποτε βέβαια είμαι κουρασμένη δεν πάω..αλλά εγώ νιώθω πολύ όμορφα..

Δημοσίευση

Γειά σας κ απο μένα μέλλουσες μανούλες, είμαι νεό μέλος κ γώ.Γεννάω αρχές Μαίου!!!!Με το καλό για όλες μας. Είμαι μέσα στην τρελλή χαρά αν κ όλη μέρα είμαι μέσα στον εμετό κ τα σχετικά ....Η πλάκα είναι πως κάθε φορά που βγαίνω απο την wc κ κάνω εμετό είμαι πάντα χαμογελαστή!!!!πραγματικά χαζοχαίρομαι σαν παιδάκι...ο άντρας μου έχει πάθει την πλάκα του με το θέαμα μου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
    • @ΜαρίαΔημήτρης όλα καλά κορίτσι μου! Δ θα ξανά δεις αιμα. Απο την κουραση ηταν. Κ αν ο πλακουντας ειναι κοντά στον τράχηλο πολύ πιθανόν να είναι κ από εκεί. @Sotiria_94 κορίτσι μου ότι κ να γίνει απο δω κ περα εχεις ενα μωρακι που οχι μονο θα επιβιώσει αλλά θα τα παει κ μοα χαρά. Γτ σε έχουν αγχώσει τοσο πολυ? Ναι οκ έχεις σημαδια προωροτητας απο ότι καταλαβα αλλά απο δω κ περα ολα θα ειναι μια χαρά. Βλέπεις επίσης ότι τ αγχος τ βοηθαει καθολου. Ίσα ίσα. Όταν έχεις πολλά πετρώματα να παίρνεις βαθιές κοιλιακες ανασες. Βοηθάνε πολύ.  Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 29 βδομαδες. Πιο πίσω από όλες σας. Κ μένα κουνιέται αρκετα μέσα στη μέρα. Εκλεισα κ ντομπλερ στις 31/3. Και μετά σιγα σιγα να οργανωθώ καλύτερα με πράγματα κτλ. Μου έφερε κ η κουμπάρα μ ένα κουτί με βρεφικά προϊόντα κρέμες αφρολουτρα κτλ. Οπότε έχω για αρχή.
    • Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...