Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα !!!!

Εχω ξαναγραψει οτι ειμαι η πρωτοπορος του ΜΑιου...ΠΗΤ 1/5...Θα κανω ποδαρικο (λεμε τωρα???)Αλλα τωρα θα μπω λεω ενεργα στην παρεα σας...Κοριτσια πως πατε απο αυπνιες???εχω γινει μονιμος κατοικος mammyland και με εχει χασει το κρεβατι μου....

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...........

Alexdim μου πολύ χαίρομαι.......Πήρες το αίμα σου πίσω ε??????????

Μπράβο!!!!!!Τώρα πρέπει να το πεις της μαμάς μην έχει παράπονο ότι το έμαθε τελευταία...Όλα μια χαρά....άστους να το χωνέψουν τώρα!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ χθες ξεκουράστηκα.....δεν ανοίξαμε το μαγαζί γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη.Έμεινα στο σπίτι καθαρίσαμε λίγο και τη βγάλαμε ΄΄ολη μέρα στο καναπέ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ήταν τέλεια.....το είχα πολύ ανάγκη!!!!!!Σήμερα επιστρέψαμε στον αγώνα....

Τις τελευταίες μέρες βαριέται να κλωτσάει το νινί μου και το έχω έννοια.

Εσείς στην αρχή κάθε πόσο το νιώθατε????????????

Φιλάκια πολλά

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! Καλή εβδομάδα!!

Γειά σου μπουμπού!

Yolle κι εγώ εχω γίνει νυχτερίδα αλλα δεν έμπαινα γιατι πάντα μόνη μου ήμουν...τώρα θα τα λέμε μεταμεσονύχτια! Μαζί δε λέγαμε πότε θα ρωτήσουμε τον γιατρό για το κόστος? Ε,εγώ λοιπόν πήρα την μεγάλη απόφαση και ρώτησα...

Δημοσίευση

Marinahκι τι μαγαζί έχετε? Κι ε΄γω θα το ήθελα για τον άντρα μου αλλα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην ανοίξουν τα μαγαζιά!Αυτοί οι έμποροι...μετά τους ναυτικούς μάλλον είναι το χιρότερο απο ωράρια.

Εγώ τώρα ίσα ίσα που άρχισα να το καταλαβαίνω το νινί μου...αλλα όχι κλωτσιες και τέτοια, δεν είμαι σίγουρη ρε γμτ...!

Αρρώστησε ο αντρούλης μου απο εχθές και δεν ξέρουμε αν είναι τύπου υπερκόπωση ή γουρουνογρίπη, θα σκάσω! Πάντως σήμερα καλού κακού θα πάει να μείνει στους γονείς του, ουφ, ήδη μου λείπει :huh:

Δημοσίευση

Δεν προλάβατε να τους το ανακοινώσετε και θα τους τον στείλεις?????????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ας πάει πρώτα στο γιατρό να δει τι έχει.....Και μένα αρρώστησε λίγο αλλά ευτυχώς δε με κόλλησε....ακόμα!!!

Εγώ το κατάλαβα την προηγούμενη Δευτέρα γιατί κλωτσούσε συνέχεια και λίγο δυνατά.Πιο πριν ούτε κ γω ήμουνα σίγουρη νόμιζα είναι τα έντερα μου.

Λένε πως αν κλωτσήσει γρήγορα είναι αγόρι.Εσας σας είπε ο γιατρός τι είναι??????????????

Έχουμε κατάστημα με φωτιστικά στη Λεωφόρο Μακαρείου και έχουμε και Χριστουγεννιάτικα είδη τώρα λαμπάκια κλπ.

Δημοσίευση

Ευτυχώς που τους το είπαμε!!!!Φαντάζεσαι να πήγαινε "τζα!ήρθα"? Θα είχε γίνει σίριαλ...

Το πρωί που του το είπα μου λέει "ε, κι αμα δεν το ξέρανε θα πήγαινα σε ξενοδοχείο, εγω εδω ΔΕΝ ΜΕΝΩ με το ρίσκο να σε κολλήσω" άστα, τελικά δεν ξέρω ποιος απο τους 2 μας αγχωνεται περισσότερο! Ο γλυκούλης μου!

Αγόρι είναι 100%, στον τελευταίο υπέρηχο είχε τουρλώσει τα "κάλλη" του για να μην έχουμε κανέναν ενδοιασμό!

Στη Λευκωσία δεν είναι η Μακαρίου? Τώρα με τα Χριστουγεννιάτικα βαράτε εξτρα ωράρια??

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

ALEXDIM ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ. ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΛΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ? ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ? ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Εμέις είμαστε στη Μακαρίου στη Λεμεσό....έχει και στη Λευκωσία.Ναι βαράμε συνεχόμενα ωράρια και Σαββατοκύριακα. :(:(:(:(

Αυτή τη βδομάδα όμως!!!!!!!!!!!!Θα κάνουμε τριήμερο!!!!!!!!!!!!!!

Τέλεια και συ αγοράκι.......ίσως αυτή τη βδομάδα να σου δείξει τις δυνάμεις του!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Εσύ σε πια πόλη μένεις????

Εγώ έχω ΠΗΤ 21/05 πρέπει και συ να σαι κάπου εκεί κοντά....

Φιλιά

Δημοσίευση

Ρενάτα μου μάλλον η μαμά μου πρέπει τελευταία να το μάθαινε! Είναι περίεργο "περιστατικό"! Τηλεφωνικά αρνούμαι να της το πω! όταν βρε την "ψυχολογική διάθεση" (...?...) και έρθει θα με δει! Άντε γιατι τα πήρα πάλι!

Μωρε δεν μπορώ άλλο μέσα εσώκλειστη...πήγα χαλαρά στην Κηφισιά γύρω γύρω στους γνωστούς και φίλους εμπορους, μετά άραξα στο μαγαζι του άντρα μου και μόλις έκλεισε πήγαμε για φαγητο, δεν έκανα τρελλά πράγματα! Τα ψώνια μου τα κουβαλούσε η φίλη μου...ε, αυτά! Σκέφτομαι κι όλας οτι αν δεν αποφύγω την επικείμενη αιμορραγία, θα κλειστώ εδω μέσα κανα 3μηνο! Ψιλοδύσκολο...

Ρε κορίτσια, τελευταίες 10 μερες η κοιλίτσα μου έχει 3πλασιαστεί! Τούρλωσε για τα καλα.

Εσείς σε τι φάση βρίσκεσται???

Δημοσίευση

marinah έγραψε:

Εμέις είμαστε στη Μακαρίου στη Λεμεσό....έχει και στη Λευκωσία.Ναι βαράμε συνεχόμενα ωράρια και Σαββατοκύριακα. :(:(:(:(

Αυτή τη βδομάδα όμως!!!!!!!!!!!!Θα κάνουμε τριήμερο!!!!!!!!!!!!!!

Τέλεια και συ αγοράκι.......ίσως αυτή τη βδομάδα να σου δείξει τις δυνάμεις του!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Εσύ σε πια πόλη μένεις????

Εγώ έχω ΠΗΤ 21/05 πρέπει και συ να σαι κάπου εκεί κοντά....

Φιλιά

Εγω Αθήνα είμαι αλλα την ξέρω αρκετά καλά την Κύπρο και μου αρέσει πολύ! Άντε ο αντρακλάς μου να με ταρακουνήσει λίγο!!!

Πωπω...καλά κουράγια με τη δουλειά!

Κι εγω κανονικά 20/5 είμαι αλλα μάλλον δεν θα φτάσω εκει λόγω άλλων προβλημάτων...πάντως είμαστε δίπλα! Γειτονια στην πητ!!!!

Δημοσίευση

Alexdim μου είδες τελικά που χρειάστηκαν τα υπογλώσσια !

μπράβο στα κορίτσια που σε βοήθησαν στο τραπέζι γιατί είναι πολύ δύσκολο στην κατάστασή μας να τα καταφέρουμε ολα ,τουλάχιστον για μένα που γνωρίζω τις δυνάμεις μου είναι ακατορθωτο αν δεν εχω τουλάχιστον

μια βοήθεια ,και επειδή ποτέ δεν εχω, κάθε φορά ξεπατωνομαι για να

κάνω τραπέζι ειμαστε μεγάλο σοι κιόλας οπότε τρέχω σαν την τρελή κάθε φορά.

Τώρα για τις μαμάδες μας δεν ξέρω τι να πω :blink:

είμαι της άποψης οτι θα έπρεπε σε τέτοιες καταστάσεις να είναι δίπλα στα παιδιά τους ,εσυ απο την πλευρά σου έκανες αυτο που έπρεπε τους

κάλεσες όλους ανεξαιρέτως ,και οσοι πρόλαβαν πήραν οι υπόλοιποι next

time ,μην μου αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι .

Εμένα κορίτσια, το κοριτσάκι μου κάνει κάθε μέρα την εμφάνιση του :):):):):):):):) και όταν αργεί του λέω εστω να

εμφανιστεί για λίγο ,και μετά :woohoo: νάτο εμφανίζεται το αγαπάκι μου ,για να ησυχάσει η μανούλα .

Δημοσίευση

Καλημέρα, καλέ τι τέλεια μέρα είναι σήμερα???

Λέω να παρατήσω τη δουλειά για το απόγευμα και να πάω καμια βόλτα με τα πόδια να πάρω αέρα (καυσαέριο μεν, αλλά οκ)

Εσείς τι κάνετε κορίτσια??

(Υγ. Δεν δεχεται να ανεβασει αβαταρ, θα το σπάσω το ριμάδιιιιι)

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα!!!

Τι κανετε??

Βρε συνονοματη, πως κρατηθηκες τοσο καιρο και δεν ειχεσ πει τπτ???

Θα χα σκασει κανονικα!!

Εμεις πηγαμε τη νΠαρασκευη στο γιατρο.

Ειμαστε μια χαρα!! 300 ολοκληρα γραμμαρια παρακαλω!!!

Κραταγε τα γονατακια της η πεταλουδιτσα μου!!

...και μετα μουτζωνε τη μανουλα..~!!! :P:P:P:P

Τωρα θα την ξαναδω στις 15 Γεναρη. Στον Β'επιπεδου.

Αντε να περιμενω μεχρι τοτε!!

:P:kiss:

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια!!alexdim πολύ ωραία τα νέα σου.Αυτό με τις μανάδες μας κορίτσια θα πρέπει να το ανοίξουμε θέμα..Και η δική μου μία από τα ίδια δεν τον πάει τον άντρα μου(για τους δικούς της λόγους)και έτσι κάνει συχνές απουσίες..στην αδελφή μου δε έχει να πάει κανά τρίμηνο (να σημειωθεί αντιπαθεί και τον γαμπρό μου)Η δε αδελφή μου είναι επίσης έγκυος και δεν της το έχει πει καν..Τι να κάνουμε?Εγώ λέω ότι αυτές χάνουν.. :S

Δημοσίευση

ALEXDIM ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΗ Η ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΑΣΕΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ANGEL ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.

YOLLE ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ Ι5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ.

ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΞΑΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ? ΄Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ? ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.

Δημοσίευση

alexandra27 έγραψε:

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα!!!

Τι κανετε??

Βρε συνονοματη, πως κρατηθηκες τοσο καιρο και δεν ειχεσ πει τπτ???

Θα χα σκασει κανονικα!!

Εμεις πηγαμε τη νΠαρασκευη στο γιατρο.

Ειμαστε μια χαρα!! 300 ολοκληρα γραμμαρια παρακαλω!!!

Κραταγε τα γονατακια της η πεταλουδιτσα μου!!

...και μετα μουτζωνε τη μανουλα..~!!! :P:P:P:P

Τωρα θα την ξαναδω στις 15 Γεναρη. Στον Β'επιπεδου.

Αντε να περιμενω μεχρι τοτε!!

:P:kiss:

Κι εγώ στις 15 εχω ραντεβού για β επιπέδου...

Που θα το κανεις???

Δημοσίευση

Αlexandra χι χι του σπάσατε τα νεύρα του παιδιού να το βλέπετε και να το ενοχλείτε συνέχεια :laugh: :laugh: :laugh: γι αυτο και αντιδρά ετσι :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: χι χι χι ,και το δικό μου τόσο θα είναι τώρα φιλενάδα αφου μια μέρα έχουμε διαφορά .

Οντως κορίτσια και εμένα τώρα αρχίζει να φαίνεται οτι είμαι εγκυος .

ΡΕΝΑΤΑ μου εγω το ακούω απο την 15η καθημερινά, βοηθάει βέβαια οτι έχω υποψιν μου πως κάθομαι όταν εμφανίζεται και κάθε μέρα όταν κάθομαι ξάπλα η΄ στον καναπέ με τα πόδια στο σκαμπό εμφανίζεται το καμάρι μου,οπότε την προκαλώ και λίγο να εμφανιστεί ;);););) χι χι χι,απατεωνιά αλλά τι να κάνω η μάνα ;):P:P:P:P

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

Καλημέρα σε όλες! Καλή εβδομάδα!!

Γειά σου μπουμπού!

Yolle κι εγώ εχω γίνει νυχτερίδα αλλα δεν έμπαινα γιατι πάντα μόνη μου ήμουν...τώρα θα τα λέμε μεταμεσονύχτια! Μαζί δε λέγαμε πότε θα ρωτήσουμε τον γιατρό για το κόστος? Ε,εγώ λοιπόν πήρα την μεγάλη απόφαση και ρώτησα...

Alexdim και η λυπητερη τελικα ηταν βαρια??!!!!Αλλα χαλαλι τους!!εγω ετσι λεω!!! :side::side:

εγω alexdim μου δεν τα καταφερα να σου πω την αληθεια δεν ηρθε και ο αντρας μου μαζι και πηγα με την αδελφη μου αρα δεν ειχα και στηριξη ασε!!!29.12 παω για β επιπεδου και μετα το προγραμματισμενο ραντεβου στο γυναικολογο αρα εχω μια ευκαιρια ακομα :woohoo: :woohoo: Τελικά θηριο τους το ειπες???Μπραβο καλα στο κουραγιο σου που κρατηθηκες τοσο καιρο :S:P:P

Δημοσίευση

ΡΕΝΑΤΑ71 έγραψε:

ALEXDIM ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΗ Η ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΑΣΕΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ANGEL ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.

YOLLE ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ Ι5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ.

ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΞΑΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ? ΄Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ? ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.

Renata moy εγω πηρα το μαξιλαρι...τιποτα!!!απλα εκει που ειμασταν στο κρεβατι εγω η κοιλιτσα μου και ο αντρουλης μου τσουπ και το μαξιλαρι

:lol :lol::lol:

Προς το παρον δεν με βολευει για αργοτερα δεν ξερω...θα δειξει!!!Κοριτσια και εμενα η κοιλιτσα τουρλα σου λεω...δεν ξερω αν σας το ειπα...εμενα φουσκωσε μεσα σε μια νυχτα η ετσι νομιζω...4/12 παντρευτηκα με πολιτικο...1/12 δοκιμασα το φορεμα μου τελευταια φορα ε!!!παραμονη δεν κουμπωνε :):) Οσων αφορα τα νοκ-νοκ...ρενατα μου μην ανησυχησεις διαφερουν απο κοπελα σε κοπελα :side: ουτε εγω την νιωθω τουλαχιστον εντονα καθε μερα!!!

Δημοσίευση

Eχω νέα!!!!!!!!!!!!!

(και καλά και κακα...)

1) Επιτέλους έφαγα την μεγάλη κλωτσια!!!!! Την άκουσα για τα καλά σας λέω, είμαι απόλυτα σίγουρη οτι ήταν ο παιδαρός μου!!!!!Τον λατρεύωωωωωωω!

2) Ο άντρούλης μου τελικά έχει την γουρουνογρίπη, ουφ! Ελαφριάς μορφής του είπανε μεν αλλα...? Νοιώθει καλά πάντως, είναι στο σπίτι των γονιών του κι εγω έχω κάνει απολύμανση στα πάντα. Ο γιατρός μου μου είπε πως αν δεν ανεβάσω μέχρι αύριο πυρετο την σκαπουλάραμε...αν ανεβάσω τον ρώτησα μήπως και ψοφήσω, αλλα μου είπε μόνο να τον πάρω αμέσως τηλ και να κάτσω σπίτι παρέα με τον πυρετό μου και χωρίς αντιβίωση να περιμένω να περάσει...θα δούμε! Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο...

3) Πήγα στον διαβητολόγο και με ζύγισε...δεν θέλετε να ξέρετε...δεν ξερω πως να σας το πω...8 κιλά έχω πάρει η γουρούνα! Απο εμένα φαίνεται κολλησε ο άντρας μου την γουρουνογρίπη.

Δημοσίευση

χι χι marina μου φαινεται οτι όντως τελικά είναι το βράδυ γιατί δεν τη βλέπουμε :P:P ενω όλη τη μέρα τι καμαρώνουμε χα χα χι χι

Αlexdim καλή αρχή με τις κλωτσιές που να δεις και τις άλλες που σε

περιμένουν :laugh: :laugh: :laugh: δεν θα σε αφήνει να κλείσεις μάτι το καμάρι σου :P:P:P

Οσο για το συζυγο περαστικά κοριτσάκι μου και γρήγορα ελπίζω και αυτός να μην ταλαιπωρηθεί και εσύ να μην έχεις τιποτα μα τίποτα και να μην εμφανίσεις τίποτα ,ήταν ανάγκη να εμφανιστει και αυτή τώρα χριστουγεννιάτικα ?

Εύχομαι το τεστ που έκανε ο ανδρας σου να ήταν λάθος και να γυρίσει γρήγορα στο σπιτάκι του ο ανθρωπος στη γυναικούλα του κ στο παιδάκι του

να πίνεις φυσικό χυμό πορτοκάλι κάθε μέρα και αυτός πεσ του να δυναμώσει ο οργανισμός του .

Εδω είμαστε εμέίς να σου κρατάμε παρέα οσο λειπει ο ανδρουλης σου .

Να σου πω λιβάνισε κιόλας λιγο το σπίτι, κάλο θα κάνεις γιατι με τις

επισκέψεις μπορεί να έμεινε κάτι πίσω ......................

Δημοσίευση

χαχα, @ngel μου δίκιο έχεις, πρέπει να ρίξω κανένα ευχέλαιο!

Αύριο θα πάρει την τελική επιβεβαίωση για το είδος της γρίπης (πέραν του όσα του είπε ο γιατρός), έκανε και την αιματολογική. Αν είναι η ριμαδογουρουνογρίπη θα τον ξαναδω σε 10 μέρες!!!!!!!!!!!!! ήδη μου λείπει πολύ... Να 'σται καλά γιατι μόνο εσάς θα έχω αν είναι έτσι!

Τελικά σιγά σιγά όλες αρχίσαμε να τρώμε κλωτσιες,ε? Κάνει προετοιμασία η ομαδάρα του Μαιου, ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ!!!

Δημοσίευση

Μακάρι βρε κοριτσάκι μου να είναι απλή ιωση και τίποτα παραπάνω και να γυρίσει γρήγορα στην αγκαλιά της γυναίκας του ,τώρα κιόλας που άρχισε

να κάνει την εμφάνιση του το ζουζούνι σου αν του το είπες και αυτό

θα τον εχει πιάσει το παράπονο τον άνθρωπο ,και τι??? πρωτοχρονια χώρια????????????????????????

δεν παιζει πες του ,με μάσκα θα έρθει να κάνει αυτός ποδαρικό στο σπίτι σας .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...