Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

michaelitsa μάλλων αυτό φταίει, ο γάμος εννοώ για αυτό αγχώνεσαι για τα κιλά σου. Είμαι σίγουρη ότι ακτινοβολείς όπως όλες οι εγκυούλες και 5-6 κιλά δεν είναι τίποτα, θα είσαι κούκλα στο γάμο σου. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου γιατί μετά θα την αναπολείς. Η ώρα η καλή και καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! :lol:

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kαλημέρα!!

Σήμερα απο το πρωί έχω ένα πονάκι όχι ιδιαίτερα δυνατό, δεξια χαμηλά (πάνω απο σκωληκοειδίτη για όποια έχει κάνει), αλλα δε σταματάει...!

Πήγα σε πολλές δουλειές που μου είχαν μαζευτεί, τράπεζες κλπ, και πρώτη φορά στη ζωή μου ένοιωσα τόσο πολυ χάλια "τύπου ματιασμένη", άρχισαν πάλι πεθερές και μανάδες τα ματζούνια απο το τηλ. με τρελλάνανε! Και την ώρα που έφτανα σπιτάκι μου και ήμουν στο φανάρι σταματημένη μου κοπανάει μια απο πίσω ένα τζιπ...τα είδα όλα! Τράκαρα δηλαδη, και μόλις κατέβηκα να δούμε ζημιές κλπ, κάνω κι έναν εμετό τρικούβερτο! Ε, ρε γλέντια σήμερα!!!!

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια? Μεγαλώνετε? Εγώ ναι, φαίνεται τώρα ότι είμαι έγκυος αν και ευτυχώς δεν έχω βάλει κιλά. Είναι σίγουρα κοριτσάκι, πήγαμε σήμερα στο ιατρό και το είδαμε. Τέλεια!! Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!

:laugh: :silly: :cheer:

Μαρινάκι ο γιατρός μου είναι στο Μαιευτήριο Λευκωσίας (κλινική Παπαπέτρου - Παπαπαύλου.)

Φιλάκια κοριτσάρες μου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!!!!!!!

ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΙ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ...!

Δημοσίευση

bravo monkey μου και γω κοριτσακι ήθελα και έχω δεύτερο αγοράκι!!Είμαστε αγορομάνες αγάπη μου όπως το είπες!!Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου με το καλό να περάσει ο καιρός και να το κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!! :silly:

Δημοσίευση

alexdim ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΞΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ.ΕΔΩ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ.

MONKEY ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΗΛΠΙΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κορίτσια για τα αγόρια σας και τα κορίτσια, δε λέω........αλλά έχουμε γεμίσει άντρες!!!!!!!!!!!!!!Τι να γίνει???Ο Μάης είναι μήνας αγοριών οπωσδήποτε........Να ναι γερά και τίποτε άλλο.

Αρχίσατε να αγοράζετε πραγματάκια για το μωρό ή είναι πολύ νωρίς ακόμα???Πότε θα ετοιμάσετε το δωμάτιο του????????????

Φιλάκια πολλά

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Κορίτσια από ότι βλέπω θα έχω πολλούς υποψήφιους για γαμπρούς!!!! Εγώ θα είμαι κοριτσομάνα και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!! Πριν απο λίγο ένιωσα κάτι πετάγματα στην κοιλιά κάτω αριστερά. Λέτε να είναι η μπέμπα ή είναι νωρίς ακόμα? Την Παρασκευή μπαίνω στον 4ο μήνα.

Δημοσίευση

Γειά σας!!

Εγώ αύριο μπαίνω στον 5ο αισίως και θα πάω και στον γιατρό να τσεκάρουμε τις εξελίξεις...! Ακόμα περιμένω να το νοιώσω αλλα τίποτα, ουφ :huh: Σήμερα θα πάω να πάρω και αποτελέσματα ούρων-αίματος, άντε Παναγίτσα μου να πηγαίνουν όλα καλά...!

Για ψώνια ακόμα τίποτα δεν έχω κάνει, εσεις? Απο που θα ξεκινήσετε, απο ρουχαλάκια κλπ ή απο δωμάτιο? Αχ μου φαίνονται λίγο βουνό μερικά πράγματα γιατί πρέπει πρώτα να αδιάσει το "παιδικο δωμάτιο" από άσχετα πράγματα που έχω μέσα, να αλλάξω μοκέτα και μετά ψώνια, εν τω μεταξύ είμαι και μόνη μου στα περισσότερα γιατι ο αντρούλης μου ως έμπορος είναι δύσκολο να έρχεται για ερευνα αγορας :(

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια!!Μαράκι μπορεί και να την ένιωσες(αν δεν ήταν το έντερό σου)..λένε ότι στη δεύτερη, τρίτη κ.λ.π εγκυμοσύνη το νιώθεις πιο νωρίς ως πιο έμπειρη!!Alexdim μου είσαι στην καλύτερή σου φάση τώρα στο δεύτερο τρίμηνο που έχουν φύγει τα άσχημα και οι φόβοι του πρώτου τριμήνου να αρχίσεις σιγά σιγά τις δουλίτσες σου!!Προσωπικά παιδικό δωμάτιο έχω από το πρώτο αγόρι άρα μόνο ρουχαλάκια θα πάρω..Γλίτωσα!!!

Δημοσίευση

Καλημέραα...κορίτσια ξυπνησα πριν κανα μισάωρο και κοιμάμαι απο εχθές το βράδυ στις 9!!Εκλεισα 12ωρο!!!! Μαράκι αυτά τα πετάγματα πρέπει να ήταν το μωράκι σου!!:) Επειδή έχω περάσει κι άλλη εγκυμοσύνη πως και πως περιμενω αυτό το πεταγμα αλλά μπααααα...ακόμη τίποτα!!!!Στις 27 κλείνω τον 4ο..οπότε προσδοκώ μέχρι τότε να νιώσω κκι εγώ αυτό το πέταγμα!!!:)Όσο για τις αγορές είναι ακόμη πολύυυυ νωρίς!!! Εκεί στον 7ο κάτι μπορείς να πας να κάνεις..:)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexandra27 κι εγώ το ίδιο νιώθω...........Βλέπω παπουτσάκια και μου τρέχουν τα σάλια........είναι η αδυναμία μου!!!!!!!!!Θέλω να αγοράζω παπουτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!Αφού είναι τέλεια......τόσο μικρά.

Μόλις βγάλουν εκπτώσεις σίγουρα θα πάω για ψώνια......δε μπορώ!!!

Μαράκι πόσων βδομάδων είσαι????Έχουμε 1 μήνα διαφορά??????????

Εγώ το νιώθω σχεδόν κάθε μέρα.Την Τετάρτη πρέπει να είχε αγώνα γιατί κλωτσούσε συνέχεια!!! :P:P:P:P:P

Είναι πολύ περίεργο και αστείο!!!!!!!!!!Εγώ το ένιωθα και πιο πριν αλλά όχι πολύ καθαρά.......νόμιζα είναι τα έντερα μου.

Λένε πως αν κλωτσήσει νωρίς είναι αγόρι.Ισχύει?????????????

Φιλάκια πολλά

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Kαλημέρα!!

Είμαι καταχαρούμενη σήμερα! :P Εχθές πήγαμε να δούμε το ζουζούνι μας και είναι 210g παίδαρος με τα όλα του! Είδαμε όοολες τις λεπτομέρειες, σπον/κη στήλη, νεφρά, αυτιά, φακο ματιού, χείλια, όλα...που να σας τα λέω! όταν πήγαινε ο γιατρός στο πρόσωπο έβαζε τα χέρια μπροστά ξινισμένος...όταν κατέβαινε κόρδωνε τα π@π@..κια του, πολύ γέλιο, αχ πάει χάζεψα! Κορίτσια μου 1η φορά έπαθα τέτοιο σοκ, το έχω πιστέψει πια...σε λίγο καιρό θα έχω κι εγω νινι!!!!! Το μόνο "κακό" είναι πως επειδη έχω χαμηλό πλακούντα ο γιατρός είδε και λιγο αίμα συσσωρευμένο και με προειδοποίησε οτι πιθανόν αν κουραστώ να δω αίμα τις επόμενες ημέρες αλλα να μην ανησυχω, απλά να τον πάρω τηλ και να μείνω ακίνητη.

Μαρινάκι εγω είμαι 18 + 1 και δεν έχω νοιώσει τπτ ακόμα παρόλο που είναι αγόρι :S

Άλλο θέμα: σας έχω πει οτι ακόμα τα πεθερικά και η μαμά μου δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι απλά πάχυνα...ε, αύριο είναι η μεγάλη μέρα που τους έχω τραπέζι και θα τους το ανακοινώσουμε :blush: ευχηθείτε μου καλή επιτυχία γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζομαι την θετική σας ενέργεια...πολύ πακέτο.

Φιλιά πολλά!!

Φιλιά πολλά

Δημοσίευση

Μαρινάκι σήμερα μπαίνω στη 16η εβδομάδα, οπότε προφανώς μια εβδομάδα έχουμε διαφορά.

Alexdim περιμένουμε αντιδράσεις!! Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια και μην σκας όλα καλά θα πάνε!!

Φιλάκια πολλά!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

μαράκι ούτε μια βδομάδα δεν έχουμε..alexdim να προσέχεις πάαααρα πολύ και αύριο να μην κουραστείς, δεν παίζουμε με αυτά!!όσο για τα πεθερικά....πόσο θάθελα να ήμουν ένα μυγαράκι να έβλεπα αύριο τα μούτρα τους!!Χα χα χα πλάκα που θάχει!!!!Κορίτσι μου έχεις όλη τη θετική μου ενέργεια..και αύριο σέρβιρε μόνο κρύα..ξέρεις η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που πάντα σερβίρεται κρύο.... B):evil::evil::evil:

Δημοσίευση

ALEXDIM ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΛΙΓΑΚΙ.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..........

Alexdim μου όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!!!Μην ανησυχείς.........Θα ξετρελαθούν όλοι!!!!!!!!!!!!!Κ αν γκρινιάξουν που δεν τους το είπατε απ'την αρχή δεν πειράζει....θα τους περάσει.Και μην κουράζεσαι.....να ξαπλώνεις.

Σήμερα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.Στο μαγαζί μέχρι τις 7 το βράδυ και μετά θα πάμε Λάρνακα που έχουμε πάρτυ γενεθλίων........Θα επιστρέψουμε κοντά στις 1 και αύριο πάλι δουλειά!!!!!!!!!!Κουράστηκα αυτό το εορταστικό ωράριο..............

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου, ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεται! Έχω οργανωθεί όσο μπορώ για να μην κουραστω, θα έρθει και ο αδερφος του άντρα μου με την κοπέλα του απο νωρίς για να με βοηθήσουν...ελπίζω όλα οκ! Το πρόβλημα είναι πως εχθες το βράδυ δοκίμαζα τι να φορέσω για να μη φαινομαι και δεν έχω τιπότα!!!

Η κοιλίτσα μου τις τελευταίες 10 μέρες έχει πάρει πολύ τα πάνω της και την λατρεύωωωω, δεν θέλω να την κρύβω άλλο!

Πάντως καλού κακού θα έχω και τα υπογλώσσια κάτω απο τα πιάτα,χαχα!

Marinah μου κι ο αντρας μου με τα μαγαζιά τα χει παίξει με το συνεχες, και να πω οτι γίνεται και χαμος...φέτος είναι πολύ χαλαρά τα πράγματα εδω!

Φιλιά πολλάαααα! :P

Δημοσίευση

Alexdim εύχομαι ολα να πάνε καλά και να μην σε συγχύσει κανένας

οσο για τα υπογλώσσια καλά θα κάνεις ;););)

Πρόσεξε όμως να μην κουραστείς πολύ ,εντάξειειειειει????????

Και οτι και να ακούσεις κάνε πως δεν το άκουσες η΄απαντησέ τους

να ξεκαθαρίσεις και όποια απορία εχουν και βάλε οποιον σου πει

καμία εξυπνάδα στην θέση του .

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΕΒΕ !

Δημοσίευση

Ααααααααααααααααχ, ξαλάφρωσα! Τους το είπαμε και ησυχάσαμε! Τα υπογλώσσια χρειάστηκαν, ταβλιάστηκαν! Βλέπεις 5 χρόνια παντρεμένοι με ειχαν στολίσει κανονικότατα που δεν είχα γκαστρωθεί και τον τελευταίο καιρό το είχαν ξεχάσει οτι μπορεί και να μου συνέβαινε κάποια στιγμή...

ευτυχώς απο τη σαστιμάρα τους δεν είπαν τιποτα μπροστά μας που δεν το ξεραν τόσο καιρό! Η πεθερά έκλαιγε συνέχεια και ο πεθερός πεταγε "εξυπναδούλες"!

Δεν κουράστηκα καθόλου, ευτυχώς ήρθαν 2 πολύ καλές μου φίλες (η κοπέλα του κουνιάδου και η κουμπάρα μου) απο νωρίς και βοήθησαν, δεν έκανα τίποτα ουσιαστηκά.

Κι εγώ και ο αντρούλης μου πήραμε το αίμα μας πίσω!

Το μόνο σκοτεινό σημείο είναι πως η μαμά μου δεν ήρθε τελικά και είναι η μόνη που δεν το ξέρει...τι να πείς?!

Σήμερα ξεσκίστηκα στις βόλτες! Είναι πανέμορφα όλα στολισμένα!!!!

Εσείς τι κάνετε? Άντε βρε, βαριέσται να γράψετε τα νεα σας?????

Δημοσίευση

Ααααααααααααααααχ, ξαλάφρωσα! Τους το είπαμε και ησυχάσαμε! Τα υπογλώσσια χρειάστηκαν, ταβλιάστηκαν! Βλέπεις 5 χρόνια παντρεμένοι με ειχαν στολίσει κανονικότατα που δεν είχα γκαστρωθεί και τον τελευταίο καιρό το είχαν ξεχάσει οτι μπορεί και να μου συνέβαινε κάποια στιγμή...

ευτυχώς απο τη σαστιμάρα τους δεν είπαν τιποτα μπροστά μας που δεν το ξεραν τόσο καιρό! Η πεθερά έκλαιγε συνέχεια και ο πεθερός πεταγε "εξυπναδούλες"!

Δεν κουράστηκα καθόλου, ευτυχώς ήρθαν 2 πολύ καλές μου φίλες (η κοπέλα του κουνιάδου και η κουμπάρα μου) απο νωρίς και βοήθησαν, δεν έκανα τίποτα ουσιαστηκά.

Κι εγώ και ο αντρούλης μου πήραμε το αίμα μας πίσω!

Το μόνο σκοτεινό σημείο είναι πως η μαμά μου δεν ήρθε τελικά και είναι η μόνη που δεν το ξέρει...τι να πείς?!

Σήμερα ξεσκίστηκα στις βόλτες! Είναι πανέμορφα όλα στολισμένα!!!!

Εσείς τι κάνετε? Άντε βρε, βαριέσται να γράψετε τα νεα σας?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...