Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΡΕΝΑΤΑ71 έγραψε:

Αλεξάνδρα μου θα τα λέμε τότε. Από ότι βλέπω εσύ έχεις κοριτσάκι. Με το καλό σου εύχομαι.

ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ ΕΧΩ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!! :P:P:P

Δημοσίευση

Kαλημερα και απο μενα κοριτσια !!!!!

Καλως ηρθατε frosi και renata71 καλη εγκυμοσυνη

να εχετε και οι δυο σας κοριτσακια μου !!!!!!

Frosi μου γιατι βρε τοσο αγχος με το αγορακι ?????

επειδη δεν ειναι κοριτσακι σαν τη μαμα του ??????

μην ανησυχεις για τιποτα οταν το παρεις αγκαλια να

δεις δεν θα θυμασαι τιποτα απο αυτες τις ερωτησεις

ολα θα ερθουν απο μονα τους .

Δημοσίευση

Καλημέρααααα!

Πως πάνε οι κοιλιές τις παρέας?

Τι γίνεται με τα "συμπτώματα"?

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ καλύτερα απο τους προηγούμενους μήνες, (είμαι ήδη στον 4ο...υπενθυμίζω), δεν είχα βέβαια καθόλου εμετούς κλπ αλλα κοιμόμουν και έτρωγα σαν βόδι!

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν έχω full ενέργεια και full αυπνία...!

Επίσης μόλις φάω κυριολεκτικά τουμπανιάζω και είναι αδύνατο να χωνέψω για κανενα 4ωρο, η κοιλιά μου εξέχει αρκετά πια και το στήθος μου αν και πρησμένο πολύ δεν πονάει πλέον!

Α, να σας πω και κάτι άλλο...έχω συνέχεια λόξυγγα πολύ δυνατό που δεν κρατάει όμως πολυ, απλά εκεί που κάθομαι μου ρχεται 1-2 φορές και δεν συγκρατείται με τίποτα!!!Πολύ γέλιο!Τώρα οκ μπορεί να είναι και άσχετο αυτό...απλά εγώ θέλω να τα βλέπω όλα σχετικά!

Άντε γράψτε κι εσείς να ξέρουμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε!!

Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι αμου εγώ είμαι αρρωστούλα. Βήχας και πονόλαιμος, με έχει τσακίσει. Κ πιο πολύ ανησυχώ για το μωράκι μου. Ο βήχας ενοχλεί το μωράκι μας? Από το πολύ βήχα ανακατεύομαι και κάνω έμετο. Μακάρι να μου περάσει γρήγορα. Θα πάω και τη Δευτέρα (επιτέλους!) για την αυχενική.

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΛΙΓΟ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΤΟΥΣ, ΦΟΒΕΡΑ ΑΣΧΗΜΗ ΓΕΥΣΗ ΚΙ ΕΝΤΟΝΗ ΟΣΦΡΗΣΗ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΡΤΩΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΩΜΙ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ Η ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Δημοσίευση

Αlexdim τα ίδια και εγω κοπέλα μου ,προσπαθώ να τρώω κάθε τρείς ώρες και απο λίγο γιατι οσο να'ναι ολα τα όργανα πλεον σιγά σιγά

ανεβαίνουν προς τα πάνω και ζορίζεται το στομάχι μας .

Για δοκίμασε να τρώς συχνά και απο λίγο και δες πως θα παει .

Μaraki μου περαστικά ,αν μπορείς να βήχεις οσο πιο ήρεμα γίνεται

για να μην αναστατώνεις το μπεμπάκι σου.

Ρενατα τα ειχα και εγω ολα αυτα :( πιστεύω οτι ναι σιγά σιγά θα μας εγκαταλειψουν :);) και θα τρώμε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.!!!

Οσον αφορά την κοιλίτσα που λετε :P:P ε!!!!!!!!!!

κατι φαίνεται οτι υπάρχει το πρωί ,αλλα το βράδυ :blink: ειναι στο ουρανό :blink: :silly: απο την κούραση λογικά και απο οτι έχω φάει .

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!!!!!!!!!!!!!!Και καλή βδομάδα........

Εγώ τρώω συνέχεια αλλά ευτυχώς μόνο 1-2 κιλά πρέπει να έχω βάλει....Μου λένε ότι δεν φαίνεται τίποτα κοιλιά αλλά εγώ τη βλέπω λίγο πρισμένη....

Οι αναγούλες έχουν καλυτερέψει δεν είναι όλη τη μέρα όπως πριν αλλά υπάρχουν ακόμα........

Μαράκι περιμένουμε τα νέα σου από την αυχενική είμαι σίγουρη θα ναι όλα τέλεια....

Μήπως το έχει νιώσει καμία???Εγώ έτσι νόμιζα αλλά τελικά μάλλον είναι η ιδέα μου.....επειδή θέλω τόοοοοσοο πολύ!!!!!!!!!Σύντομα όμως θα το νιώσουμε.....

Καλή συνέχεια μανούλες....

Φιλάκια

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Μaraki σήμερα είναι η μεγάλη μέρα????Περιμένουμε νέα!

@ngel ακολουθώ το συστημά σου με φαγητό κάθε 2-3 ώρες απο λίγο και όντως αισθάνομαι αρκετά καλύτερα! Μόνο που δεν χορταίνω και πεινάω συνέχεια!!!! Αύριο θα πάω στον διαβητολόγο να με ζυγίσει...και ο θεός βοηθός! Εγώ το έχω κόψει το ζύγισμα στο σπίτι...

Εν τω μεταξύ εδω και 2-3 μέρες έχω τραγική φαγούρα στο στήθος και την κοιλιά!!! Ούτε ψείρες να είχα! Αλλα απ'ότι διάβασα είναι γιατι μεγαλώνουν και ανοίγει το δέρμα..που θα φτάσει αυτό το στήθος αναρωτιέμαι?!!?

Ρε κορίτσια, εμένα η κοιλιά μου είναι τούρλα πρωί-βράδυ! Φαίνεται κανονικότατα και επειδή ακόμα δεν το έχω ανακοινώσει κρύβομαι κάτω απο φόρμες ή τεράστια παλτά...σαν κλοουν είμαι!

Marinah μου δεν εχω νιώσει τιποτα ακόμααααααααααα!

Θα σκάσω πια...δεν περνάει ο καιρός!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκαι μου!! Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα και έχω μεγάλη αγωνία. Το ραντεβού μου είναι στις 5 οπότε έχω ώρα ακόμα. Θα σας ενημερώσω για τα νέα. Τι λέτε μπορεί να φανεί και το φύλο σήμερα ή είναι νωρίς ακόμα?

Στο μεταξύ ο βήχας με έχει εξαντλήσει κ μου έχει κοπεί κι η όρεξη για φαγητό και νομίζω πως έχασα και ενα κιλό.

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κοριτσάκια μου οοολες καλάαα????

Αlexdim μου ναι και εγω πειναω :laugh: :laugh: συνεχεια ορισμενες

φορες , αλλα προσπαθω αυτα που τρωω να ειναι θρεπτικα και να εχουν πολύτιμα συστατικά για την μπουμπού μου .

Γιατι θα πας σε διαβητολόγο εχεις κάποιο πρόβλημα ?????????

Εν τω μεταξύ και εμένα με τρώει η κοιλίτσα μου αλλα ξέρω οτι η ζουζού μου απο εδω και πέρα θα μεγαλώνει πιο γρήγορα οπότε λογικό,και να σου πω εχω πάρει κρέμα για τις ραγάδες αλλα εχω βολευτεί πιο πολυ τη βαζελίνη και κάθε βράδυ γίνομαι "λαδωμένος ποντικός " :laugh: :laugh:.

Απο στήθος τύφλα να εχει η Πάμελα :P:P τώρα παίρνουμε το αίμα μας πίσω εμείς που είχαμε μικρο ;);););) :laugh: :lol: :laugh:

Μarinah σιγά σιγά κάτι θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις και θα χαζεύεις

εντελώς,εγω αυτο που κατλαβαίνω είναι ενα μικρούλι γαργαλητο :silly: :laugh:

Τα αλλα κορίτσια που είναι οεοοοοοοοοοοο???????????

Δημοσίευση

Μaraki μου να δεις που η αυχενική θα ειναι αστεράτη !!!!!!!!!!!!!!!!

Και λογικά ναι θα σου πουν και τι ειναι το παιδάκι σου βασει πιθανοτήτων πάντα !!!

Περιμένω τα νεα σου ! α! αν εχεις γλυκό του κουταλιού φαε μια κουταλίτσα γιατι εχει πιο γρήγορη επίδραση απ οτι η σοκολάτα και μεταααααα...... χι χι :laugh: :laugh: θα δεις το μωράκι σου να κανεί

τουμπίτσες :laugh: :laugh:

Προσοχη !!!!! ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΖΟ .λίιιιιιιγο γιατι αν φας πολύ το μωρό θα

ξεσαλώσει και δεν θα μπορεί να το μετρήσει ο doctor .

Οσον αφορά τα κιλά μη σκας θα σου έρθει ξανά η όρεξη ;);)

Καααααααααααααλλλαααααα αποτελέσματα απο μένα !!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μaraki όντως να φας ενα γλυκάκι πριν...πιάνει! Εμένα στην αυχενική δεν κινούταν καθόλου και πανικοβλήθηκα, αλλα ευτυχώς που τα κορίτσια του mammy με είχαν ενημερώσει και όταν έφαγα το σοκολατάκι μου έκανε τούμπες!

@ngel μου έχω σάκχαρο (τυπου 1)...αστα!

Έχω sos ερώτηση, κι εγώ λαδωνόμουνα με βαζελίνη κάθε βράδυ και άρχισα να έχω τριχοφυία (γενικά δεν είμαι τριχωτή). Στην αρχή νόμιζα λόγω ορμονών κλπ αλλα ο γυναικολόγος μου μου είπε οτι πολλές γυναίκες απο τη βαζελίνη το παθαίνουν! κουφο δε είναι?! έτσι την σταμάτησα και τώρα έχω πάρει κάτι άλλες φαρμακευτικές και ο Θεός βοηθός!

Όσο για το φαγητό κι εγώ αυτό το προσπαθώ, να τρωω θρεπτικές τροφές! Ευτυχώς δεν έχω όρεξη για πολύπλοκα γεύματα, πιο πολύ λιγουρεύομαι σαλατούλες, τυριά, μπανάνες κ.λ.π., πάνε οι gourmet εποχες!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τις ευχές σας. Κι ο γιατρός μου είπε να φάω καμιά ώρα πρίν σοκολάτα αλλά τώρα που μου είπατε θα φάω γλυκό του κουταλιού (άλλο που δεν θέλω!!). Να μην φάω πολύ? Γιατί εγώ είχα σκεφτεί να φάω γλυκό, σοκολάτα για να είναι μια χαρά! Ο γιάτρός μου είπε πως το θέλει να κάνει τούμπες!!!

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

[ κι εγώ λαδωνόμουνα με βαζελίνη κάθε βράδυ και άρχισα να έχω τριχοφυία (γενικά δεν είμαι τριχωτή). Στην αρχή νόμιζα λόγω ορμονών κλπ αλλα ο γυναικολόγος μου μου είπε οτι πολλές γυναίκες απο τη βαζελίνη το παθαίνουν! κουφο δε είναι?

Αν ειναι λεει ,προσ το παρόν δεν εχω παρατηρήσει τίποτα ......

περίεργο .....μωρέ λες να βγάλω τίποτα αργότερα :lol::(

ΤΗANKS για την ενημέρωση θα εχω το νου μου και αν δω τίποτα περίεργο

θα τη σταματήσω εννοείται αλλα εντελώς πληροφοριακά,τη χρησιμοποιώ εδω και 1 μηνα ,αν ηταν να βγάλω δεν θα ειχα βγάλει λες ????????

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ κοριτσάκι μου με το σάκχαρο, να μην σε ταλαιπωρήσει εύχομαι, και απλως να προσέχεις οτι σου πει ο γιατρός σου .

Αχ maraki θα ειναι ενας μεγάλος υπέρηχος αυτος :cheer: σνιφ ! θελω και εγω να κανω πάλι μεγαααααλο, μου έλειψε :( το μικρούλι μου .

αααααχχ! να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις βόλτες του μωρού σου αν σου δώσουν και dvd ε! εκει ειναι που θα χαζέψεις εντελώς :silly: :silly: :silly: :silly:

θεεεελωωωωωω κι εγωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

[quote Αngel εσύ δεν είσαι εγκυούλα?

/quote]

Ναι κοπέλα μου ειμαι στην 17η εβδομάδα αλλα δεν ξέρω γιατι, αυτη τη φόρα μου φαίνεται πολυυυυυυυυυ μακρινό το ραντεβού μου με το γιατρό ,ειναι σε 2 εβδομάδες .

Γι αυτο λεω θελω κι εγω το μεγάλο τον υπέρηχο να καμαρώσω το παιδάκι μου ,ανυπομονω η ΜΑΝΑ τι να κανω :(

Γιατι δεν βγαζουν και μηχανηματα υπερηχων να τα παιρνουμε σπιτι?????

Δημοσίευση

Κορίτσιααααα!! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Έκανα την αυχενική, όλα μια χαρά και το παιδάκι μου στην αρχή όλο κουνιότανε!! Μία μας μούτζωνε και μία μας γυρνούσε τον πωπό!! Μετά έκατσε σε μια γωνίτσα ακι το σκουντούσε ο γιατρός για να μπορέσει να ολοκληρώσει την εξέταση. Πεισματάρικο από τώρα!! Κ μάλλον κοριτσάκι!!!!! Την επόμενη φορά θα σιγουρευτούμε αλλά από ότι μου είπε ο γιατρός ψιθυριστά (μην απογοητεύσουμε τον αντρούλη μου) ότι μάλλον κοριτσάκι είναι!! Ευτυχώς Παναγίτσα μου όλα καλά!!

Δημοσίευση

Μπράβο Μαράκι μου, μπράβο!!!!! :lol: :woohoo: B):lol::P

Δεν ηταν ο τελειότερος υπέρηχος που έκανες εως σήμερα?

@ngel μου κι εγώ την ίδια απορία έχω...έλεγα στον αντρούλη μου πως θα γράψω γράμμα στον άγιο Βασίλη να μου φέρει μια συσκευή υπερήχου να μην την ξεκολλάω απο την κοιλιά μου!!!!

Τι άλλο θα ακούσει ο δόλιος πατέρας??!!! :P

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Κορίτσιααααα!! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Έκανα την αυχενική, όλα μια χαρά και το παιδάκι μου στην αρχή όλο κουνιότανε!! Μία μας μούτζωνε και μία μας γυρνούσε τον πωπό!! Μετά έκατσε σε μια γωνίτσα ακι το σκουντούσε ο γιατρός για να μπορέσει να ολοκληρώσει την εξέταση. Πεισματάρικο από τώρα!! Κ μάλλον κοριτσάκι!!!!! Την επόμενη φορά θα σιγουρευτούμε αλλά από ότι μου είπε ο γιατρός ψιθυριστά (μην απογοητεύσουμε τον αντρούλη μου) ότι μάλλον κοριτσάκι είναι!! Ευτυχώς Παναγίτσα μου όλα καλά!!

ΣΥΓΧΑΡΗΡΤΗΡΙΑ ΜΑΡΑΚΙ!!!!

ΤΕΛΕΙΑ !!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ :woohoo: !!!!

ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

maraki24 μπραβο κοπέλα μου! Όπως λέει και η alexdim ειναι ο πιο όμορφος υπέρηχος που έχεις κανει μέχρι τώρα.

Αααχχχ κοριτσια...πήγαμε αυτή την εβδομάδα στην γυναικολόγο για την καθιερωμένη μηνιαία επίσκεψη, και δεν μπορέσαμε να το δούμε καλά, γιατί είχε πάει σε μια γωνίτσα χαμηλά. Ακούσαμε καρδούλα όλα όκ, και μέτρησε και το κεφάλι η γιατρός, και μου είπε οτι σύμφωνα με αυτήν την μέτρηση είναι 145γρ. και περίπου 15εκατοστα, το μωράκι μας! το επόμενο ραντεβού είναι 23 Δεκέμβρη!!!! :ohmy::ohmy: Θα τρελαθώ μέχρι τότε!!! :silly: :blink: Πού είναι αυτα τα super μηχανήτα φορητών υπερήχων,εεεε????να παρουμε 5-6 για το καλό!! :laugh: :lol:

Αλλά να σας πω μια ανησυχία μου. Μέχρι και το Σάββατο, καταλάβαινα τις μικρές κινήσεις του. Την Κυριακή και χθές, δεν έχω ακούσει τίποτα και ανησυχω!! Χαιδεύω συνέχεια την κοιλιά μου μπας και το ταρακουνήσω λιγάκι αλλά τίποτα! Δεν ξέρω αλλά θέλω να το βλέπω και να το νιώθω συνέχεια!!! :( :silly: :blush:

Sorry για το μεγάλο μήνυμα, αλλά είχαμε καιρό να τα πούμε! Φιλιά σε όλες!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βρε Gasperaki δεν είναι λίγο νωρίς για να νιώθεις τις κινήσεις του?

Είσαι σίγουρη πως ήταν το ζουζουνάκι σου και οχι κανένα εντεράκι αυτό που ένιωθες?

Γενικότερα όμως πιστεύω πως λόγω διαστάσεων ακόμα είναι πολύ δύσκολο να καταλαβαίνεις συνέχεια τις κινήσεις του...!?

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλα στο λέω για να χαλαρώσεις λίγο. Άλλωστε πιστεύω πως αν ο γιατρός σου έβλεπε κατι "ύποπτο" θα έβρισκε τρόπο να το "κουνήσει" για να τσεκάρει ή θα σου έλεγε να πας σε καμια βδομαδα ξανα! Οπότε μάλλον πρέπει να ηρεμήσεις και θα δεις....σε λίγο θα κάνει τούμπες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...