Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας!!!!!

Αχ κορίτσια μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος για τον πυρετό...πήγα και σε παθολόγο και όλα οκ (ελπίζω δηλαδή)

Την Πέμπτη θα πάω για την αυχενική...ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ!!!!!!!! :blink::ohmy:

Να σας ρωτήσω και κατι ακόμα?

Έβλεπα και σε κατι άλλα post πως στις 12 εβδομάδες έχουν ψιλοκάνει κοιλίτσες!

Και η παθολόγος που πήγα μου λέει "μια χαρα σε βλέπω για 12η εβδομάδα"...

Τι γίνεται? Εσάς έχουν φανεί οι κοιλίτσες σας?

Γιατί εμένα μόνο ο ποπός μου έχει φουσκώσει απο το φαι και το καθησιό! :(

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Bρε όλα μια χαρά με τον πυρετάκο μην φοβάσαι. Όσο για την κοιλίτσα δείχνω σα να έχω κάνει τοπικό πάχος εκεί..ήταν που ήταν ψιλοφουσκωτή ...παραέγινε το κακό! Τα τζιν πλέον δεν τα βάζω..με δείχνουν παχια..προτιμώ τα ριχτά..το στήθος μου επίσης έχει γίνει γιγαντιαίο..πάντως ίσα ίσα που έχασα ένα κιλό παρά έβαλα. Αυτό είναι καλόοοοοο!!!!:) Για παράδειγμα τώρα για βραδινό έφαγα μισή ντομάτα, φέτα , ελίτσες και ένα μικρό στρογγυλό χωμάκι με λαδάκι...όλη μέρα τη σκεφτόμουν τη ντοματουλα!!!μμμμμ....!!!!

Δημοσίευση

marinah έγραψε:

Γεια σας και από μένα....

Αλεξάνδρα συγχαρητήρια για τη μπεμπούλα!!!Έτσι μπράβο μία μία να μας ανακοινώνει τα ευχάριστα να παίρνουμε θάρρος και μεις που ακολουθούμε με την αυχενική!!!!!

Μαράκι και γω από Κύπρο είμαι,Λεμεσό.

Εγώ είμαι στην 12 βδομάδα και θα πάω 12/11 για αυχενική.Πως και συ είσαι στην 9η?Πότε έχεις πιθανή ημερομηνία τοκετού???

Στο γιατρό πληρώνω 50 ευρώ κάθε φορά και για αυχενική μου είπαν 200 ευρώ.

Εγώ δεν το χω νιώσει ακόμα μόνο κάτι σαν σφύξιμο στα αριστερά της κοιλιάς μου νιώθω κάποιες φορές αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα άλλο....

Το φύλο θα μας το πει με μεγάλη πιθανότητα στην αυχενική.

Ελπίζω γιατί θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά και καλή συνέχεια σε όλες.

dev141pr___.png

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!

ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!

ALEXDIM TO ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ!! ΘΑ ΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..

ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. ΧΕΡΑΚΙΑ, ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ, ΚΑΡΔΟΥΛΑ, ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ, ΚΟΙΛΙΤΣΑ..ΟΛΑ ΟΛΑ!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

ΕΓΩ ΕΧΟ ΔΕΙ ΤΟ DVD 500 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ!!

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΜΝ ΤΟ ΔΕΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

ΒΡΕ ΦΑΝΗ, ΕΧΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ??

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ..ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 1ΜΙΣΗ ΚΙΛΟ... :blink::blink::blink::blink::blink:

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ..

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ..

ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ..ΠΑΛΙ!!!! :P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Κι εγώ κορίτσια έχασα1 κιλό...Βέβαια το Σεπτμέβρη έβαλα πολύ απότομα 3 κιλά κι είχα πάει 55. Τώρα είμαι 54. Κ ενώ στην αρχή έτρωγα σαν τρελ΄λή τώρα δεν έχω όρεξη για πολύ φαγητό, ουτέ καν για πολλά γλυκα!!!!!!

Μαρίνα μου δεν ξέρω τι γίνεται με την αυχενική..Θα τον ρωτήσω τη Δευτέρα που θα πάω. Άστε που μου έχει απογορεύσει κ το σεξ!!!! Κ περιμένω την έγκρισή του, μόνο που δεν ρώτησα απαγορεύεται μόνο η διείσδυση ή γενικώς??? Αλλά να σας πω την αλήθεια το μωράκι μου να είναι καλά, απλά σκέφτομαι κ τον αντρούλη μου..

Φιλάκια

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γεια σας και απο μενα διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι μαζι σας ΑLEXDIMειδες βρε που πρεπει να μην αγχωνεσαι απλα να εισαι ηρεμη και ολα καλα θα πανε, οσον αφορα τις κοιλιτσες τωρα με τα μπουφαν ;):P θα αργησουν πολυ να καταλαβουν οτι ειμαστε εγκυουλες,βεβαια αν φορεσω μια λεπτη μπλουζιτσα φαινεται λιγο κοιλιτσα αλλα και παλι το μυαλο σου δε παει εκει αν δεν το ξερει καποιος οπως προχθες που πηγα σε μια φιλη μου που ειχε μαγαζι μου κανει "εσυ εγκυος ? και που ειναι το παιδι?" :P:P .

Marinah kai maraki αντε να παρετε και εσεις σειρα και μια χαρα θα ειναι η αυχενικη βρε μην αγχωνεστε ισα ισα θα δειτε και λιγο πιο αναλυτικα τα ζουζουνια :P:P

ΑLEXANDRAμου αν εχεις προβλημα με τα dvdplayer εχω 2ο να σου το δανεισω χι χι απολαυσε το οσο μπορεις δεν ξαναρχονται αυτα εστω και αλλο παιδι να κανεις ολα ειναι διαφορετικα καθε φορα .

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια ? προχθες ξυπνησα απο την καρδια μου η οποια χτυπουσε παρα πολυ γρηγορα σε τετοιο σημειο που με ξυπνησε 2 φορες μες τη νυχτα το ξερω οτι οι αναγκες του μωρου για αιμα ειναι παρα πολυ αυξημενες και ειναι λογικο να παιρνει οτι θελει και οσο θελει απ το οτιδηποτε ,εσας σας εχει συμβει η ταχυκαρδια ?η' μονο σε μενα εμφανιστηκε ?

Δημοσίευση

Να σας πω..προσέχω σχετικά..όχι πολύ μη φανταστείτε! Λιγάκι προσέχω..αλλά μάλλον βοηθάει και το γεγονός ότι ο Δημητράκης θέλει να τον σηκώνω, να ασχολούμαι μαζί του κτλ..φανταστείτε ότι ανεβαίνω τις σκάλες που έχω μέσα στο σπίτι και τον κρατάω αγκαλιά..λιώνω από την κουραση..παράλληλα πάω γιογκα και κλασικό μπαλέτο αλλά μόνο 2 ώρες την εβδομάδα..δεν ξέρω τι από όλα βοήθησε..πάντως με έχει αγχώσει γιατί νομίζω πως ως εδώ ήτανε..απο δω και μπρος θα τα παίρνω 5 -5!!!

Κανόνισα και αυχενική!! Θα πάω 12 του μήνα!!!!! Δεν μπορώ να περιμένωωωωωω.....αχ Θεε μου....τι θα ακουσω πάλι;;;;

Όσο για το σεξ μόνο η διεισδυση απαγορεύεται..και πάλι μη νομίζεις..προληπτικά είναι αυτά..δε σημαίνει ότι θα πάθεις και κάτι αν κάνεις όμως καλό είναι να ακους το γιατρό σου προς αποφυγή δυσάρεστων.

Αντζελ δε νομίζω να είναι κάτι οι ταχυκαρδίες..ρωτα όμως το γιατρό σου όταν ξαναπας , ειδικά αν σου συμβαίνει συχνά. Αν και εκείνος θα μετρήσει την πιεση σου και θα δει αν όλα πανε καλα.

Βρε κορίτσια..έχω ένα αγχος..προχτές πήγα να ταισω τη γατούλα της γειτονιας και η χαζή έβαλε την ουρά της στα μουτρα μου!!!λέτε να κινδυνεύω για τοξόπλασμα;;;;

Δημοσίευση

Koritsia kalhspera!!

Ola kala me thn dikh mou auxenikh.. ekkremei na mou perei aima kai mia eksetash den thimamai pws thn eipe.. na sas rwthsw kati giati vlepw oti oles kserete, sas eipan oi giatroi sas to fylo tou mwrou.. emena mou eipe oti einai mikro akomh kai den fainetai kati :( giati esas sas eipane kai egw den kserw??? epishs sxetiak me to thema koilias.. egw exw kanei koilitsa kai polles fores idiws ta vradya exw apisteuta prhksimata kai ginetai toumpano!!!!! To mikro mou pantws einai yperkinhtiko mwroulini... ekane svoures synexeia kouniotan poly!! Kalo meshmeri :silly:

Δημοσίευση

Τυρογαριδάκι μου δε νομίζω να κινδυνεύεις, βασικά δεν έχω ιδέα από τοξόπλασμα και είναι ένα από τα πολλά που με αγχώνει. Μια εβδομάδα διαφορά έχουμε. Εγώ είμαι 9 εβδομάδων και τριων ημερών. Κι εγώ θα πάω για αυχενική 9/11. Μην ανησυχεί θα πάνε όλα καλά, το εύχομαι και για τις δυο μας.

Δημοσίευση

Και μένα έχει φουσκώσει η κοιλίτσα αλλά δεν φαίνεται πολύ....Είναι σαν να χω φάει μία πίττα ενισχυμένη κυπριακή σουβλάκια....με πίκλα :lol::lol::lol::lol::lol:

Και μόλις έφαγα και πάλι το φαί σκέφτομαι....ντροπή μου!!!

Θα γίνω γουρούνα νομίζω...αφού δεν σταματάω να τρώω!!!!

tirogaridaki και γω στις 12 θα πάω...εύχομαι να ναι όλα καλά και για τις δυο μας!!!!!!Για τοξόπλασμα, νομίζω αν είσαι αρνητική στο να κολλήσεις από τις εξετάσεις τις αιματολογικές που κάναμε δεν υπάρχει πρόβλημα...Μόνο αν είσαι θετική και πρέπει να προσέχεις πολύ!!!Δεν είμαι και σίγουρη ας μας πει καμια που γνωρίζει καλύτερα..........

Εγώ είμαι αρνητική και δεν προσέχω ιδιαίτερα...ελπίζω να κάνω σωστά!!

Πρέπει να χω βάλει 2 κιλά αν και δεν έχω ζυγιστεί.Θα πάω την Παρασκευή στο γιατρό και θα ζυγιστώ.Ήμουνα 53 κιλά....

Δεν περνάνε οι μέρες...ευτυχώς που έχω και εσάς και τα λέμε!!!!!!!!

dev141pr___.png

Δημοσίευση

PS TYROGARIDAKI... mhn eisai toso kaxypopth.. sigoura prepei na prosexeis alla pisteuw oti h syxnh epafh me zwa kai to na mhn plyneis ta xeria einai auth pou tha sou dhmiourghsei problhma. Egw megalwsa mesa stis gates kai doksa ton theo den exw tipota. H ksaderfh mou kollhse toksoplasma apo kreas!!! Opote merikes fores sou erxetai apo ekei pou den to perimeneis.. Hrema ola, plysimo kalo kai ola tha pane kala!!! :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

Μιχαελίτσα, για την κοι΄λιά κι εγώ το ίδο παθαίνω. Το πρωί η κοι΄λιά μου δεν φαίνεται πολύ αλλά το βράδυ γίνεται διπλάσια!!!

Α και τυρογαριδάκι για το σεξ, ο γιατρός μου το είχε απογορεύσει όταν είδε την αποκόλληση αλλά μου πέταξε τη θεϊκή φράση "Βρες άλλο τρόπο να ικανοποιείς τον άντρα σου, μην τον αφήσεις έτσι"!!!!! Έγινα κατακόκκινη αλλά το ξεπέρασα!! :-)

Δημοσίευση

Michaelitsa εσύ πόσο μηνών είσαι? Νομίζω πως πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό σου γιατί ίσως να μην΄υπάρχει πρόβλημα. Να σου πω την αλήθεια και εγώ μέχρι την περασμένη εβδομάδα δεν το πολυσκεφτόμουν γιατί αγχωνόμουν να είναι όλα καλά..Τώρα δεν ξέρω οι ορμόνες μου τα έχουν παίξει και όλο αυτό σκέφτομαι!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα δε μου χει πει τίποτα ο γιατρός μου για το θέμα αλλά προσπαθώ να το αποφύγω γιατί φοβάμαι μη συμβεί τίποτα κακό.....

Ξέρω και γω???Ντρέπομαι να τον ρωτήσω πάντως!!!!!

Οπότε είμαστε και μεις στον άλλο τρόπο που συνέστησε ο γιατρός σου Μαράκι................. :P

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Ax Mαρινάκι ανω κάτω με έκανες με την κυπριακή πίτα...

Εν τω μεταξύ μυρίζω όλο και κάτι "άκυρα"...εχθές τηγάνιζε κάποιος κεφτέδες και μου μύριζε μαλί της γριάς#@$# καμία σχέση όμως!

Κι εμένα το πρωί δεν υπάρχει τίποτα και μέχρι το βράδυ πρήζεται όλο το στομαχοκοιλιακό σύστημα!

Τυρογαριδάκι δε νομίζω πως είναι τόσο έυκολο να κολλήσουμε τοξόπλασμα!!! πάντως καλό είναι όταν βλέπουμε γάτα (και όχι μόνο μαύρη) να αλλάζουμε δρόμο!

Α!Επίσης μην ξεχνάτε όσο μπορούμε να μην ερχόμαστε σε επαφή με παιδάκια...ξέρετε...παιδικές αρρώστιες κλπ!

Μαράκι το θέμα που έθιξες μεγάλος καυημός! Κι εμένα μου είπε πως μεχρι τον τρίτο μήνα να το ξεχάσω το άθλημα και το μυαλό μου όλο εκεί είναι! Και μη φανταστείτε πως ήμουνα ποτε κανενα "sex animal"...αλλα είδες τι σου είναι το απαγορευμένο? Μεχρι και σχετικά όνειρα βλέπω! Αφου σκέφτομαι πως αν το μωράκι μου επηρεάζεταιαπο σκέψεις-συναισθήματα και όνειρα δικά μου άνετα θα μου έλεγε "ρε μάνα,αι .... να ξεμπερδεύουμε"!

Δημοσίευση

κορίτσια εμένα μου είχε απαγορεύσει το σεξ η γιατρός μου αρχικά , μόλις είδαμε καρδιά μου έιπε οτι επιτρέπεται αλλά όχι τρέλα πράγματα και σε καμιά περτίπτωση σπέρμα στον κόλπο,όταν μ ου το έιχε απαγορεύσει όλο αυτό σκεφτόμουνα, τώρα όμως δεν θέλω καθόλου με πλησιάζει ο άντρας μου κι εγώ κάνω την κινέζα..κάτι άλλο τωρα ρε κορίτσια νιώσατε καθόλου το μωρό? εγώ δεν έχω νιωσει τίποτα ακόμα , λέτε να ανησυχήσω? είμαι 12 εβδομάδων και έχω κάνει λίγη κοιλίτσα 15/11 έχω αυχενική.. αχ να είναι όλα καλά...

Δημοσίευση

Ηopa μου ούτε εγώ έχω νιώσει τίποτα ακόμα, την Πέμπτη μπαίνω 12η εβδομάδα, και ανυπομονώ πολύ! Βέβαια έχω κάτι περίεργα, πως να το πω, σαν να κινείτα ας σπουμε κάτι αλλα ποιο πολύ σαν να είναι το έντερό μου νομίζω....τώρα δεν ξέρω κι όλας! Λένε πάντως πως αν έχεις ήδη γίνει 1 φορά μανούλα στις επόμενες εγκυμοσύνες το καταλαβαίνεις αμέσως!

Στους υπερήχους πάντως που το βλέπω οτι κάνει τούμπες πάλι δεν νιώθω κάτι εγω...Τι να πώ?

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

Σας ανακάλυψα λόγω ενός κρυώματος που είχα το Σ/Κ και οφείλω να πω πως είναι πολύ ωραίο αυτό που γίνεται εδώ!

Να συστηθώ :

Είμαι 36 και μετά από 2 αποβολές στην 6η εβδομάδα το 2004 και το 2005...τα καταφέραμε επιτέλους και σήμερα είμαι στην 1η ημέρα της 14ης εβδομάδας. Πριν λίγο γύρισα από τον γιατρό όπου είχα την αυχενική και όλα καλά!!

ΠΗΤ 10/05/2010

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα… Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα
    • Καλησπερα κοριτσια μου. @Elenaki12 ο γιατρος μου ειναι ο κ. Ανδρουτσοπουλος, εσυ ποιον εχεις;; Δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι απο Πατρα πολυ χαιρομαι!! @ΜαρίαΔημήτρης χαιρομαι πολυ που πατε καλα και ετσι θα μεινει να εισαι θετικη. Εγω σε αλλα νεα εχω φουλ πετρωματα αυτες τις μερες και εχω χεστει πανω μου ελπιζω να μην εχει γινει ζημια. Ο μπεμπης μεσα χτυπιεται και βρισκει στα κοκαλα μου και γενικως νιωθω λες και εχω στην κοιλια τον spiderman. Μετραω μερες να παω γιατρο και ευχομαι να ακουσω κατι καλο.🥹🥹 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...