Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

[b]mama_xina έγραψε:

11μαιου εχω εγω γεννεθλια!!!

εχω αδυναμια στους γιους!

εγω δεν εζησα τον γιο μου,8 νοεμβ. θα ηταν τριων μηνων και θα γιορταζε την γιορτη του

αγαπη μου λυπηθηκα παρα πολυ πιστευα οτι ειναι κατι αλλο και δεν πηγε με τιποτα το μυαλο μου εκει .Να εισαι δυνατη και θα ερθει το αγορακι που περιμενεις κοπελα μου .

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

ετσι....!!!!! Θα είμαι μια και μοναδική!!!!:) Το θέμα είναι ότι τρεις άντρες...θα μου βγάλουν το λάδι!!! Σε ποιον να πεις να σε βοηθήσει με τις δουλειες;;;; ενώ η κόρη...!! θα είναι εκεί να σου δώσει κι ένα ποτήρι νερό !!!

Μπα μωρέ μη το λες δεν έχει να λέει στο παιδί ειναι έχω δει κ κόρες αστα να πάνε...

Θεά θα σε έχουν χεστες τις δουλειες ενας απο τους 3 θα σου πάρει μια γυναικα για τις δουλείες οι άντρες δεν αντέχουν κ πολύ τη μουρμούρα ;)

Δημοσίευση

tirogaridaki ευχαριστα νεα :woohoo: :woohoo: ειδες που σου ειπα να μην αγχωνεσαι και γι αυτο βρε σου κοπηκαν οι αδιαθεσιες επειδη το νινι ηταν μεγαλυτερο απ'οτι υπολογιζες ,αναπαντεχο ε?παντως ωραιο!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!!!ΕΝΤΑΞΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ???????????????/.

Δημοσίευση

τυρογαριδακι...που ξερεις ισως ο αντρας που ερχετε να σε βοηθαει πολυ!!!

μολις εφαγα...σημερα μαγειρευε ο καλος μου! που ξες ισως τυρογαριδακι να κανεις τετοιον αντρα!!! φροντισε να εισαι καλη πεθερα μονο~!

οσο για μενα...θα περιμενω οσο χρειαστει

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

χεχεχεχεχεχεχε..έχεις δίκιο σε αυτό!ενώ η κόρη σαν γυναικα που είναι θα μουρμουράει και θα τσακωνόμαστε!!! ενώ με τους γιους ...έχεις ρε παιδί μου άλλο δέσιμο!!! ;)

Ε ναι δεν το συζητω ειναι άλλος έρωτας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

@ngel έγραψε:

tirogaridaki ευχαριστα νεα :woohoo: :woohoo: ειδες που σου ειπα να μην αγχωνεσαι και γι αυτο βρε σου κοπηκαν οι αδιαθεσιες επειδη το νινι ηταν μεγαλυτερο απ'οτι υπολογιζες ,αναπαντεχο ε?παντως ωραιο!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!!!ΕΝΤΑΞΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ???????????????/.
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις μου το είπε..λογικό ήταν να μειωθουν οι ανακατωσούρες από τη στιγμή που είναι μεγαλύτερο το μωρό!:)

Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως ένα μεγάλο άγχος μου έφυγε! Ξαλάφρωσα μπορώ να πω!! Βέβαια μέχρι και το τέλος τίποτε δεν είναι σίγουρο αλλά δεν μπορουμε να σκάσουμε κιόλας!Ότι είναι να συμβεί θα συμβεί! Το βασικό και το πιο πιθανό που με τρόμαζε πάντως αποκλείστηκε!!!:) Κι αυτό έχει σημασία προς το παρόν!:)Υπομονή τώρα για την αυχενική που είναι σε 2 βδομάδες!!:)

Δημοσίευση

@ngel μπράβο κούκλα μου! όλα καλά!

Άντε και στις δικές μας αυχενικές οι υπόλοιπες...εγώ πάω 5/11, την Πέμπτη δηλαδή. Ποιές άλλες έχετε αυχενική αυτή την εβδομάδα?

Τυρογαριδάκι τα συγχαρητηριά μου!!!!!! δηλαδή πητ κοντά στις 25/5?εσύ μάλλον θα είσαι στο club των geminies!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Είχατε όλες ανακατοσούρες κλπ αυτόν τον μήνα? Εγώ καθόλου!!!!Λέτε να είνα ανησυχητικό? Εντάξει λίγο περίεργα το στομάχι μου το νιώθω καμιά φορά αλλα τίποτα ιδιαίτερο!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ σημερα επιασε πολυ κρυο ε?

ΤIROGARIDAKI δεν θελω να ακουω τετοια απο σενα εισαι παλια εσυ και ξερεις, τα εχεις ξαναπερασει ,να τα λεω εγω που ειμαι πρωταρα λογικο .

Τελικα ενταξει το ιντερνετ σου, απ'οτι καταλαβα εφτιαξε ετσι ?

ALEXDIM αντε με το καλο και εσυ να πας να δεις το νινακι σου ,ολα καλα θα πανε θα το δεις ,εγω κοριτσια δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου το παιδακι μου απλα 6η-9η εβδομαδα μου μυριζαν τα παντα μονο αυτο και τα αηδιαζα ,λετε να μου το φυλαει για οταν γεννηθει :(:(:blink::ohmy:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

Ήρθε επιτέλους αυτή η περιβόητη Παρασκευή!!! Και πέρασε!! πήγαμε και εμείς για την αυχενικη! αλλά...θα ξαναπάμε.....τώρα το πλασματάκι μας ήταν 7cm ομως δεν είχε την σωστή θέση!! 2 ώρες πάλευε ο καημένος ο γιατρός! :huh: Τι υπέρηχο κοιλίας, τι κολπικό, τι μου είπε σήκω χοροπήδα και κάνε μικρά πηδηματάκια, :huh::huh: ....τίποτα δεν μπορούσε με τίποτα να σταθεί ίσιο να το μετρήσουμε!!Κορίτσια τέντωνε τα ποδαράκια του και κουνούσε τα χεράκια, μου έλεγε ο γιατρός συνέχεια ΄"βλέπεις? σε κλωτσάει!!" Καποια στιγμή τον ρωτάω αν μπορέι μέσα σε όλο αυτό τον πανικό να δει το φύλο. :dry: Μαλλόν κοριτσάκι μου είπε και εκεί ειναι που με πήραν τα ζουμιά :silly: :silly: ....Τρελάινομαι για παιδάκια και ειδικά για κοριτσάκια!Μεγάλωσα με 2 υπέροχους αδελφούς που δεν τους αλλάζω με κανένα αλλον αδελφο/η στον κοσμό, αλλά πάντα ένιωθα πως ήθελα άλλη μια αδελφούλα για παρέα!!Δεν μου έκαναν το χατίρι οι γονείς μου....και ήρθε η ώρα μου... ;)

Το μόνο που θέλω τώρα, όταν πάμε πάλι μέσα στην εβδομάδα, να δούμε οτι είναι καλά Παναγιά μου γιατί το αγχος μου παρατείνεται για ακόμα λιγες μερές!!

@ngel Συγχαρητήρια κοπέλα μου, να'ναι πάντα καλά η μικρούλα σου...

ΤIROGARIDAKI Συγχαρητήρια και σε σένα κοπέλα μου,να πάνε όλα τέλεια από εδώ και πέρα!

Φιλιά και καλημερα σε όλες! Θα τα πούμε και πάλι κοριτσια!!! :cheer:

Δημοσίευση

gasper μαλλον το bebe θελει να σας κανει πλακες :P:P:P:P

χι χι :laugh: :laugh: ολα καλα θα πανε βρε μην αγχωνεσαι θα το δεις και ευχομαι να ειναι και αυτο που θες πολυ δηλ. κοριτσακι :woohoo: :silly: :laugh: :laugh: εσεις το ειδατε να βαζει τον αντιχειρα και να τον βυζαινει? εμεις το ειδαμε

α! κοριτσια μου δωσανε και dvd εμενα ,δεν ξερω εσας ,αλλα το εβαλα και στο dvd player kai sto laptop αλλα δεν το παιζει μου δειχνει ομως οτι εχει αρχειο μεσα μηπως κανω κατι λαθος? δεν το εβαλα χθες λεω θα το βαλουμε αυριο αλλα................... :(:( θα τους παρω βεβαια τη Δευτερα τηλ.να ρωτησω γιατι μου ειπαν σε καθε επισκεψη να το πηγαινω να γραφουμε τι συνεχεια ,γιατιιι δεν παιζειειειειειειειειειειειειειε :dry: ?????????????????????????????????????????????????? :angry::( θελω να δω το παιδακι μουουουουουουουουυουουου

Δημοσίευση

alexdim Μάλλον ναι κάπου εκεί γεννάω..κοιτα κανονικά η τελευταία μου περίοδος ήταν 12 Αυγουστου αλλά σύμφωνα με τη σύλληψη μου είπε πως θα τη βάλουμε πλασματικά στις 20 Αυγούστου. Άρα η πιθανή ημερομηνία τοκετου θα είναι 25 Μαίου νομίζω. Διδυμάκι..τώρα τι ζώδιο είναι αυτό;; Θα δείξει!!:) Πάντως΄έχω ακούσει ότι είναι περίεργοι χαρακτήρες..ανυπομονώ να το γνωρίσω!!:)

Gasper αχ τι ωραία!θα κάνεις κοριτσάκι!!!:)Ευχομαι όμως όλα να πάνε καλά στην αυχενική!!Προέχει η υγεία!!:)

@ngel ναι έφτιαξε το ίντερνέτ μου!!και κόντευα να πάθω στέρηση απότο μάμμυλαντ!!:)Πάντως τι πρωτάρα τι όχι το άγχος είναι το ίδιο..και μη σου πω περισσότερο!!:)

Δημοσίευση

Kalhspera koritsi kai apo mena!!!

Mia pou oles kanate auxenikh diafaneia tha hthela na sas rwthsw ti akrivws perilambanei auth... tha paw thn Deutera 20,00 to vrady exw rantevou kai exw ena mikro agxos gia to ti tha mou kanei o giatros.. perimenw apanthseis!!! Parepiptontws o giatros mou eipe oti tha kostisei 90eurw kai h episkepsh se auton kostizei 35eurw.. edw sthn eparxia eimaste ligo pio fthinoi!!! :ohmy: :silly:

Δημοσίευση

Δεν διαφέρει από έναν απλό υπέρηχο απλώς διαρκεί περισσότερο γιατί ο γιατρός εξετάζει εξονυχιστικά το μωρό και συγκεκριμένα το υγρό στον αυχένα . Εγώ που πηγαίνω στο νοσοκομείο δεν πληρώνω περισσότερο από έναν απλό υπέρηχο...το θεωρω κλεψιά από τη μεριά των γιατρών να χρεώνουν τόσο επειδή κάθονται λίγο παραπάνω στον υπέρηχο ...

Δημοσίευση

kalispera koritsia kai egw tha paw se 2 evdomades na kanw auxeniki difaneia 10/11 mou eipe giatros.Anipomonw na dw to mwraki mou oso gia anakatosoures exw para polles kai arketes mes tin imera kiolas alla den me apasxolei exw sinithisei pleon kai episis exw ponakia kapou kapou lete na klotsaei mwraki i einai polu nwris akoma? :huh: eimai polu anipomoni manoula den xerw an oles manoules einai etsi..episis mipos xerete pote blepoume to fulo tou mwrou?den exw problima oti kai na einai ftanei na einai igiestato alla thelw na to dw omos. ;) euxaristw kai elpizw na min sas kourasa :)

Δημοσίευση

Κορίτσια S.O.S.!!!

Εχθές το βράδυ είχα λίγα δέκατα, 37!

Πήρα τον γιατρό και μου είπε τι να κάνω όμως έχω ΚΑΤΑΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ!!!

Ο δε αντρούλης μου ξενύχτησε απο το φόβο του να μου μετράει τον πυρετό κάθε 1 ώρα (ο γλυκούλης μου).

Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Γιατί μου το κάνει αυτό???????

Κατι θέλει το παιδάκι μου και δεν ξέρω τι...!

tirogaridaki εγώ είχα τελευταία περίοδο 13/8 και μου δώσανε πητ 20/5, τώρα βέβαια κι αυτό σχετικό είναι γιατί απ'ότι διάβασα μόνο 5% πέφτει μέσα στο πητ! Εγώ είμαι δίδυμος και όταν με ρωτάνε και το λέω με κοιτάνε με μισό μάτι...τι να πω...φήμες! Πάντως μια χαρά είμαι μάλλον...ελπίζω δηλαδή!

Μαρία εμένα την περασμένη εβδομάδα στον υπέρηχο ο γιατρός μου είπε πως κάτι ψιλοβλέπει για φύλο αλλα μη το δέσουμε κι όλας...νομίζω πως είναι ανάλογα με τη θέση του μωρού, τους χτύπους της καρδιάς, αλλά και την εμπειρία του γιατρού, στην αυχενική όμως ίσως και να μάθεις!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!

ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΘΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!

6,5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ!!

ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!

ΕΙΧΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ!!

ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΣΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ.. :P:P:P

ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΡΙΣΕ..ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑΚΙ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΘΗΜΑ!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!! :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh:

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

Κορίτσια S.O.S.!!!

Ο δε αντρούλης μου ξενύχτησε απο το φόβο του να μου μετράει τον πυρετό κάθε 1 ώρα (ο γλυκούλης μου).

tirogaridaki εγώ είχα τελευταία περίοδο 13/8 και μου δώσανε πητ 20/5, τώρα βέβαια κι αυτό σχετικό είναι γιατί απ'ότι διάβασα μόνο 5% πέφτει μέσα στο πητ! Εγώ είμαι δίδυμος και όταν με ρωτάνε και το λέω με κοιτάνε με μισό μάτι...τι να πω...φήμες! Πάντως μια χαρά είμαι μάλλον...ελπίζω δηλαδή!

Μαρία εμένα την περασμένη εβδομάδα στον υπέρηχο ο γιατρός μου είπε πως κάτι ψιλοβλέπει για φύλο αλλα μη το δέσουμε κι όλας...νομίζω πως είναι ανάλογα με τη θέση του μωρού, τους χτύπους της καρδιάς, αλλά και την εμπειρία του γιατρού, στην αυχενική όμως ίσως και να μάθεις!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

Κορίτσια S.O.S.!!!

Βρε συ μην κάνεις έτσι..ηρέμησε..κι εγώ πέρασα πριν 2 βδομάδες 2 μέρες με 37,4 αλλά μια χαρά..δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι...θα πάρεις κανένα ντεπονάκι αν σου πει ο γιατρός και θα δεις που θα περάσει το κρυωματάκι!!:) Συμβουλή μου...να πίνεις κάθε πρωί ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι!!!

Δημοσίευση

alexandra27 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!

ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΘΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!

6,5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ!!

ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!

ΕΙΧΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ!!

ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΣΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ.. :P:P:P

ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΡΙΣΕ..ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑΚΙ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΘΗΜΑ!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!! :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh:

aaaaaaaaaxxxxxxxxxxxx τέλεια..φαντάζομαι τι χαρά θα πήρες...άντε να πάιρνουμε σειρά σιγά σιγά...εγω άυριο μπαίνω στον 3ο ... και περιμένω πως και πως την αυχενικη να ίναι πάνω απ' όλα καλή και να μου κάνουν και μια μαντεψιά για το φύλλο...
Δημοσίευση

Kalispera koritsia, ego piga tin pempti ston giatro kai to moro mou einai 5.5 ekatosta. Kouniotan oli tin ora to mirouli, xeria podia!

Den mas eipan tipota gia to filo kai anipomono...kanonisame avxeniki stis 6/11 mou eipe pos tha mathoume to filo :cheer: !!!!

Mou edose ton uperixo se dvd kai einai poli sigkinitiko a kai episis to eida se 3diastato iperixo poli kathara fainotan...itan san mikri patata :huh: me xeria kai podia to moraki, mou fanike poli periergo :P .

Koritsia na sas po kai kati akoma,otan piga ston giatro, prin apo mena vgike mia kopela klegontas...meta mou eipe o giatros oti kolise to toxoplasma..tin kaimeni...tora prepei na tis to parei.

Prepei na prosexoume tora oles mas!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γεια σας!! Μου λείψατε, δεν είχα ιντερνετ και είχα σκάσει!!

Είμαι στην 9η εβδομάσα και θα πάω 9/11 για αυχενική.Στο γιατρό πηγαίνω κάθε 2 εβδομάδες τώρα στην αρχή και μετά τον 3ο μήνα θα πηγαίνω μια φορά το μήνα. Πληρώνω 40 ευρώ κάθε φορά, όσο για αυχενική δεν έχω ιδέα!! Αλλά Κύπρο είμαι, οπότε φαντάζομαι. Μαρίνα εσύ από ποιο μέρος είσαι?

Βρε κορίτσια περίπου σε ποια εβδομάδα νιώθουμε το μωράκι μας? Κ για το φύλο πότε μας λέει? Ανυπομονώ να το νιώσω, δεν ξέρω και πως είναι και αγωνιώ μήπως δεν το καταλάβω!!!!

Εγώ αυτές τις μέρες δεν τρώω πολύ, βλέπω φαγητά που εγώ ζήτησα να φάω και με πιάνει αναγούλα!!!

Τυρογαριδάκι, χάρηκα πάρα πολυ για σένα. Να πάνε όλα καλά για όλες μας!! Φιλάκια!!

Δημοσίευση

Γεια σας και από μένα....

Αλεξάνδρα συγχαρητήρια για τη μπεμπούλα!!!Έτσι μπράβο μία μία να μας ανακοινώνει τα ευχάριστα να παίρνουμε θάρρος και μεις που ακολουθούμε με την αυχενική!!!!!

Μαράκι και γω από Κύπρο είμαι,Λεμεσό.

Εγώ είμαι στην 12 βδομάδα και θα πάω 12/11 για αυχενική.Πως και συ είσαι στην 9η?Πότε έχεις πιθανή ημερομηνία τοκετού???

Στο γιατρό πληρώνω 50 ευρώ κάθε φορά και για αυχενική μου είπαν 200 ευρώ.

Εγώ δεν το χω νιώσει ακόμα μόνο κάτι σαν σφύξιμο στα αριστερά της κοιλιάς μου νιώθω κάποιες φορές αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα άλλο....

Το φύλο θα μας το πει με μεγάλη πιθανότητα στην αυχενική.

Ελπίζω γιατί θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά και καλή συνέχεια σε όλες.

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Εγώ μένω Λευκωσία, δεν ρώτησα για την αυχενική και αν και έμαθα ότι κοστίζει αρκετα αλλά δεν πειράζει καλά να είναι το μωράκι μας. Τελευταία περίοδο είχα 28 Αυγούστου, και τώρα είμαι στην 9η εβδομάδα και 3 ημερών!!! Πιθανή ημερομηνία τοκετού έχω 4 Ιουνίου. Κι εγώ νιώθω σφίξιμο πού και πού αλλά τίποτα αλλό, βέβαια είναι νωρίς ακόμα. Δεν είναι νωρίς που θα παω για αυχενική? Θα είμαι 10 εβδομάδων και κάτι ημερών!

Δημοσίευση

Μαράκι νομίζω πως είναι λίγο νωρίς.......

Εμένα μου είπε ο γιατρός ότι θα πάω την Παρασκευή να μου πάρει αίμα για να το δώσουμε στο Κέντρο Πρόληψης για έλεγχο και μετά να πάω για αυχενική.'Οταν τηλεφώνησα για την αυχενική με ρώτησε πότε είχα περίοδο και υπολόγησε ότι πρέπει να πάω στις 12/11.

Και μου είπε πως πρέπει να σταλούν τα απότελέσματα του Κέντρου στον ακτινολόγο για σύγκριση με τα αποτελέσματα της αυχενικής.

Τώρα δεν ξέρω.....

Ρώτα το γιατρό σου καλύτερα....Μήπως είναι πολύ νωρίς!!!

Εγώ είχα περίοδο 14/08 και πητ 21/05.

dev141pr___.png

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
    • @ΜαρίαΔημήτρης όλα καλά κορίτσι μου! Δ θα ξανά δεις αιμα. Απο την κουραση ηταν. Κ αν ο πλακουντας ειναι κοντά στον τράχηλο πολύ πιθανόν να είναι κ από εκεί. @Sotiria_94 κορίτσι μου ότι κ να γίνει απο δω κ περα εχεις ενα μωρακι που οχι μονο θα επιβιώσει αλλά θα τα παει κ μοα χαρά. Γτ σε έχουν αγχώσει τοσο πολυ? Ναι οκ έχεις σημαδια προωροτητας απο ότι καταλαβα αλλά απο δω κ περα ολα θα ειναι μια χαρά. Βλέπεις επίσης ότι τ αγχος τ βοηθαει καθολου. Ίσα ίσα. Όταν έχεις πολλά πετρώματα να παίρνεις βαθιές κοιλιακες ανασες. Βοηθάνε πολύ.  Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 29 βδομαδες. Πιο πίσω από όλες σας. Κ μένα κουνιέται αρκετα μέσα στη μέρα. Εκλεισα κ ντομπλερ στις 31/3. Και μετά σιγα σιγα να οργανωθώ καλύτερα με πράγματα κτλ. Μου έφερε κ η κουμπάρα μ ένα κουτί με βρεφικά προϊόντα κρέμες αφρολουτρα κτλ. Οπότε έχω για αρχή.
    • Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...