Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ....ΩΟΡΡΗΞΙΑ....ή ΤΖΙΦΟΣ ΠΑΛΙ!!!!!!


KORINA_LS

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια. Ξεκινησα να μετραω από αυτον τον μηνα την θερμοκρασια μου. Να σας ρωτησω ρε κοριτσια.... Την μετραω από την 5η μερα της περιοδου μου, ο κύκλος μου είναι γυρω στις 40 μέρες. Ξεκίνησα με 36,4, μετα από μερες άρχισε να κατεβαινει 36,3....μετα 36,2...36,1. Μπα λεω χαλασμενο το θερμομετρο. Ώσπου βλέπω κάποια μέρα κατα το μεσημερακι λίγο αιμα και πολύ βλέννη. Ωχ λέω πάλι μου ήρθε νωριτερα!!! Αρχιζω να καταριεμαι την ωρα και την στιγμη που μ' επισκευθηκε η ακατανομαστη, ώσπου δεν την ξαναειδα και το καλυτερο την επομενη μερα η θερμοκρασια ήταν 35,8!!!!! Εδώ και 2 μέρες είναι 36,3, ανέβηκε δηλαδή 0,5 βαθμούς. Είναι λέτε καλο σημαδι? Λέτε να ειχα ωορρηξια, γι αυτο και το αιμα??? Πάντως χρονικα ταιριαζει να εχω οωρρηξια, αν λαβω υποψιν τον ηλιθιο και ακαταστατο κυκλο μου. Αν ειχα τα τεστ θα το διαπιστωνα..... Ελπίζω να μην χρειαστει να τα κανω καθολου και να τα χαρισω σε καποια αλλη ΩΣ ΤΥΧΕΡΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κούκλα μου δεν ξερω και πολλα να σου πω...'Ισως να ειναι ετσι οπως τα λες, συμφωνα με τις ενδειξεις να εκανες ωορρηξια. Μακαρι και να εχεις συντομα στην κοιλιτσα σου ενα σπορακι. Τα κοριτσια απο εδω θα σε βοηθησουν σιγουρα, γιατι θα ξερουν περισσοτερα απο μενα. Καλη επιτυχια και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα συντομα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...