Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KALHMERA ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙς ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΕΙΧΑ ΤΟ ΟΙΔΙΟ ΔΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9ΜΕΡΕς ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΤΙ ΜΟΥΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΑ Κ ΜΕΤΑΣ ΑΠΟ 8ΩΡΕς ΔΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΛΣΑΧΙΣΤΟ ΡΟΖ Κ ΗΜΟΘΥΝ ΕΓΚΥΟΠς ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙΑΠΟΚΟΛΗΣΗ Κ ΕΙΧΑΣΥΣΠΑΣΕΙς ΠΗΓΑ ΓΟΙΣΤΡΟ ΜΟΥΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΠΛΗΡΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΙΥ ΜΟΥ ΟΛΑΘΑΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΟΔΗΓΙΕς ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΙΑς Κ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΑΣΟΥΠΑΝΕ ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ

Δημοσίευση

στην εξωσωματικη μου εχουν πει οτι μετραμε μια εβδομαδα μετα την περιοδο του προηγουμενου μηνα. αλλα με το κλασσικο συστημα ειμαι 4 εβδομαδων ο γιατρος μου ειπε ξεκουραση ειμαι ολη μερα ξαπλα αλλα οι σταγονες συνεχιζονται σε αραια χρονικα διαστηματα

Δημοσίευση

Πηνελοπη εγω θα σε συμβουλευα

να κλεισεις τον υπολογιστη και

να πας στο κρεβατι σου!

Να σηκωνεσαι μονο για τουαλετα

η για να φας. Αυτο εκανα και γω

και στα 2 μου παιδια αφου ειχα αιματακι

για 3 μηνες!:kiss:

Α! παρε κ ενα καρματακι! ετσι για τα συγχαριτηρια!

Δημοσίευση

Αντε βρε Πηνελόπη μου και σε διάβαζα με αγωνία και τρόμο (την Παρασκευή)...Είμαι ευαίσθητη στο θέμα, γιατί 24 αρχίζω ενέσεις DARONDA για την 1η μου εξωσωματική...Δεν άντεχα να σου απαντήσω τότε και σήμερα βλέπω τα ευχάριστα!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!:) :laugh: :kiss:

Αντε και στο κεφαλάκι μας!

Ολα να σου πάνε κατ' ευχήν! Κ με έναν πόνο!

Που ξέρεις μπορεί να ναι και διδυμάκια!!!!!

Δημοσίευση

να στε καλα κοριτσια!ελπιζω να παρουν θαρρος και αλλες και να κυνηγησουν το ονειρο τους με δυναμη!δεν ειναι τιποτα τρομερο!εγω ειμαι τοσο χ#$&ρα που την πρωτη εμβρυομεταφορα την εκανα με ναρκωση ΒΛΑΚΕΙΑ πιο πολυ ποναει...να πας στην τουαλετα:P τη δευτερη εκανα και ωοληψια και φυσικα εμβρυομεταφορα χωρις αναισθησια τιποτα φοβερο!

καλη επιτυχια irene μου υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να πετυχει με την πρωτη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...