Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στις αυγουστομανουλες Αννουλες χρονια πολλα και καλα!!!!!!! σας ευχαριστω και εγω για τις ευχες σας και εο γιος μου, ΜΑΝΤΩ εισαι απιστευτη διαβαζα διαβαζα και δεν τελειωνες χαχαχα αμα πεις να γραψεις γραφεις παντος! φιλια πολλα και μπορει να μπω και αργοτερα γιατι τωρα βιαζομαι

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες τις αυγουστομανουλες!

Ο μπεμπης μολις εφαγε και κοιματε. Το εμβολιο τελικα εδρασε υπερ μας. Ουτε πυρετο ουτε γκρινια. Μαλιστα χτες κοιμηθηκε απο τις 10 μεχρι τις 8.30 το πρωι! ΡΕΚΟΡ!!! Για να δουμε ποσο θα κρατηση το happy hour! :laugh: :laugh:

Αναστασια μου τωρα με τη μικρη θα αρχισεις και εσυ σιγα σιγα να συμπαθεις τα Χριστουγεννα! Να σου πω την αληθεια εγω φετος σκυλοβαριωμουν να στολισω αλλα ειπα να το κανω για το μωρο. Ο κυριος ομως ουτε που συγκινηθηκε!

Παλι καλα που βρηκες την ησυχια σου με την εξτρα μπαρα... εγω δεν ξερω τι να κανω... απ ολα εχω βαλει μονο εγω δεν κρεμαστηκα να με βλεπει... :laugh:

Να σου ζησει η αδερφη η ξαδερφη και του χρονου και η κορακλα σου. Για τη πεθερα ουδεν σχολιο!!

Για δοντακια που λες νωρις δεν ειναι ακομα? Παντως και ο δικος μου πολυ σαλιο και το χερι ΟΛΟ στο στομα!

Λενακι αρχισατε την παρλα ε? Πολυ πλακα εχει. Εμεις λεμε αγκου και γκεεεεεεεεεεεε! Σας ευχομαι συντομα ονειρα γλυκα!! :)

Ζουζουνοσυμπεθερα μην μου αγχωνεσαι προσεχω το γαμπρο σαν τα ματια μου τα δυο! Σαν ποιημα δεν βγηκε? Φιλια και καρμακι στη ξανθοζουζουνονυφουλα μου! :kiss:

Μαριαντα μου να σου ζησει ο γιος για τα γεννεθλια του και η κορη για τη γιορτη της! :) Διπλη η χαρα σας!!

Αρβενα μου να ζησεις για τη γιορτουλα σου! :kiss:

Να σου πω οτι ουτε και ο δικος μου γιος καλοτρωει. Πιο παλια το αγχωνωμουν τωρα λεω οσο θελει και οποτε θελει. Αυτος ξερει καλυτερα. Οσο για τη κορουλα σου κατι πηρε απο βαρος. Ολα καλα θα πανε!!

Μαντω μου καλα τα σπας... ποσα ποστ στη σειρα βρε φιλεναδα. Μπραβο σου. Ετσι να εχουμε να διαβαζουμε.

Αφου εκανε την αρχη και εχει καλες προθεσεις ο γιος σου για υπνο θα στρωσει. Εγω θα περιμενω και σημερα και αυριο και μετα θα χαρω!

Καλα που καθετε και χαζευει τα παιχνιδια του. Τυχερηηηη!!

Τη βαπτιση θα τη κανουμε μια εβδομαδα μετα το Πασχα.

Για το στεγνωτηριο δεν κανει ακριβως σιδερωμα κατι σαν αποστηρωση κανει. Καλο και αυτο!

Φουλινακι μου τα φιλια μου!!!

Νταλια, Ολυμπια, happy mom, Γιουνικακι, Αννουλα Χρονια Πολλα!! Κιντερακι και οποισ σλλη ξεχναω :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Toma ωραία που κοιμήθηκε τόσο πολύ & εσένα χθες!!

Είχε πανσέληνο & κοιμηθήκαν τα μωρά μας?? :lol:

Αλλά δεν μας ανέφερες...

Τι έγινε με το σύζυξ?? :dry:

Αναστέναξε το κρεβάτι? :blush:

Αλήθεια ξέρετε πότε αρχίζουν & αντιλαμβάνονται? :huh:

Γιατί εμείς κάποιες φορές...& αυτός είναι δίπλα & κοιμάται.. :blush:

Λες να μας πάρει είδηδη & να αρχίσει να φωνάζει ...

τι κάνεις στη μαμά μου & βογκάει??? :woohoo: :lol: :silly: :woohoo: :lol: :woohoo: :silly: :lol: :woohoo: :woohoo:

ζουζουνιτσα να προσεχετε & εσεις ..γιατί θα σας πιάσει ο καθαρός αέρας & δεν θα ξεκολλάτε!! :lol:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.............

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ??????????????

ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΥΠΝΟ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ 62 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 5600 ΚΙΛΑ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ.ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΠ[Ο ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΑΛΛΟ.........Α ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ.ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ......ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.ΑΑΑΑΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ........ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ.

Δημοσίευση

ΚΙΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!ΑΑΑΑΧ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΗ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΕΦΟΥΛΑ ΣΟΥ!!

ΤΟΜΑΚΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΤΣΙΜΠΠΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΕΡΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!ΜΕΤΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ 7 ΜΗΝΟ!!! ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!! :kiss: ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ(ΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΑΧΑΧΑ :woohoo: )

Δημοσίευση

για το jumperoo & εμενα τα ίδια μου είπε της πήγα φώτο να δει πως είναι & εξήγησα τι κάνει..παρόλο που ο δικός μου στηρίζει πολύ καλά την κεφάλα του μας είπε μετά το 5μηνο.. ναι αλλά νομίζω ότι διάβασα ότι είναι μέχρι 9 κιλά.. πόσο καιρό θα το χρησιμοποιήσει?

ΑΧ γλίτωσα προς το παρόν την επίσκεψη & έτσι θα πάμε careffour για shopping therapy! Εσείς έτσι νιώθετε? Εγώ όταν πάω για ψώνια ακόμα & στο supermarket νιώθω χαρούμενη!

Κider χρόνια σας πολλά!!! ΜΗν απογοητεύσε πολλοί είναι έτσι..

Ευτυχώς ο δικός μου τα θυμάται,επέτειο γνωριμίας,σχέσης,γάμου...εμείς κάθε μήνα στις 23 λέμε χρόνια πολλά γιατί επισήμως τα φτιάξαμε 23/01/2000! :)

Αχ χχχ μπουμπουκάκι με πήρε 18 χρονών! :silly:

ζουζουνίτσα μη μας απειλείς! :P

Σήμερα μάλλον το παράκανα .. στο γράψιμο!

ΣΑς αφήνω για λίγο!!! :P

Δημοσίευση

Επεστρεψα!

ηρθε η κοπελα που μου καθαριζει και ανεβηκα στην αδερφη μου ταισαμε μαζι τα παιδακια μας τα αλλαξαμε παιξαμε ηπιαμε καφε... :)

Μαντουλα μου μαλλον το εμβολιο μαζι με την πανσεληνο εδεσαν πολυ καλα μαζι ;) Αποψε να δω πως θα παει και θα σας πω. Αληθεια ποσο κραταει η επιδραση του εμβολιου? Δεν γινετε να τα εμβολιαζουμε καθε βδομαδα? :laugh:

Το κρεβατι εχει καιρο που αναστεναζει :laugh: :blush: . Ηδη ο μπεμπης εχει παει στο δωματιο του ετσι ολα τωρα γινοντε οπως και πριν :laugh: :P !

Αντε βρε καλα ψωνια και εγω θελω να παω!!

Κιντερακι μου απολαυστε βολτουλες και μην σκας για το φαι αφου ο γιατρος ειναι ΟΚ. Να ζησετε και να τα 100στησετε με το συζηγο! :)

Ζουζουνοσυμπεθερα μακια πολλα! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ Ο ΓΟΥΤΟΥ ΓΟΥΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ........ΝΤΡΕΠΟΥΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ!!!!

ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ;;ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!ΔΕ ΛΕΕΙ ! ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ!!!!;;;; :woohoo:

Δημοσίευση

madojohn έγραψε:

dalia η κεραιούλα μας σηκώνεται πολύ καιρό τώρα...μάλλον δεν θα το είχες παρατηρήσει..εκτός αν ο δικός μου είναι τόσο καυλ@@ρης από τόσο μικρός!

& φυσικά & δικός μου άντρας περίφανοι πατεράδες!! Ετσι μπράβο αντρα μου κτλ !

Ειδικά όταν του κάνω μασάζ & πλησιάσω εκείνη την περιοχή & τον τρίψω εκεί γύρω τσουπ σηκώνεται ! Κοντεύει να μου βγάλει το μάτι!! :silly: :woohoo: :laugh: :silly: :blink: έχουμε πλούσια χαρίσματα!!! :silly: :ohmy:

Τα ρουχα του μωρού τα σιδερώνεις μετά το στεγνωτήριο ?γιατί αυτό που μου είπαν είναι ότι δεν χρειάζονται.. & η γιατρός μου είπε οτι αν θελω για αισθητικούς λόγους να τα περνάω..

Από μικρός φαίνεται... Θα κάψει καρδιές... το ζουζούνι σου!! όσο για τα ρούχα.. στην αρχή τα σιδέρωνα γιατί μου άρεσε να τα βλέπω... αλλά επειδή όταν είμαι Αθήνα τα σιδερώνω αναγκαστικά επειδή δεν έχω το στεγνωτήριο... οπότε τώρα με το που τα πλένω και τα στεγνώνω.. τα βάζω κατευθείαν στα συρτάρια!! Τα βγάζω και ζεστά αν τι θυμηθώ ή δεν έχω κάτι άλλο ή το λουλούνη αγκαλιά.. και είναι και σαν σιδερωμένα!!

Όσο για την κολώνια.... να την πάρεις!! Εγώ είχα πάρει της clorane λεμονάκι γιατί δεν είχα βρει την άλλη της frezyderm!! Μου άρεσει πολύ κι αυτή που πήρα! Κι επειδή δίπλα από το μαγαζί της μαμάς μου υπάρχει ένα φαρμακείο που ψωνίζουμε τα πάντα από κει μας την έκαναν δώρο της frezyderm η οποία στην αρχή μου μύρισε κάπως αλλά τώρα μπορώ να πω ότι είναι τέλεια!!!

Αναστασία... αυτό με τπυς κινέζους.. κορυφαίο!! Άστα να πάνε!! Όλα χάλια!!! Να τους χαίρεσαι όλους εκτός από την :angry::angry::angry: όλοι ξέρουμε ποια!!! Όπως και στον Harry Potter θα λέμε κι εμείς.. You know who!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Αρβενάκι χρόνια πολλά κουκλίτσα μου!! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!

Κοριτσάρες τα φιλιά μου σ'όλες!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ παρά πολύ, να είστε καλά με της οικογένειες σας και να καμαρώνετε τα καμάρια σας.

Σας γράφο γρήγορα γρήγορα για να μαζέψω λίγο το σπίτι γιατί είναι άνω κάτω.

Madojohn καλέ τη ήταν αυτό διάβαζα διάβαζα και δεν τελείωνε εγώ θα ήθελα 1 ολόκληρη ήμερα για να τα γράψω. έχω κάνει και τυφλό σύστημα τρομάρα μου.

Αναστασία μου είμαι από την Αλβανία, και ο σύζυγος επίσης, το όνομα Φραντζέσκο άρεσε πολύ στον άνδρα μου , ρωτήσαμε και τον παπά, μάς είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μπορούμε να το βαφτίσουμε. τον σύζυγο τον λένε Τζοβάνι, έμενα Άννα και αποφασίσαμε να βγάλουμε την μικρή Τζοάννα. το καλοκαίρι θα γίνει και η βάφτιση. :)

Καλά η ζουζούνα είναι ακόμη ξύπνια και η ορά είναι 1:30,γουρλώνει τα μάτια της από τα φωτάκια στον δέντρο. :woohoo: :woohoo:

Όσο για το ........... Δεν μπορώ άμα είναι η μικρή κοντά , απαπαπα νομίζω λες και με παρακολουθούν.

:ohmy::ohmy:

Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο το πρωί .

ANASTACIA , ZOUZOUNITSA, KIDER, DALLIA,MARIANDA,TOMA,FOULINAKI ,MODOJOHN ,TOMA :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα!

Παλι κοιμηθηκαμε αυτη τη φορα 11ωρο!!!!!!!!!! :woohoo: Απο τις 9 μεχρι τις 8 το πρωι αλλα... δεν θελω να πολυχαιρομαι το εμβολιο πρεπει να φταιει ακομα αν και στο πρωτο μου ειχα κανει πολυυυυυ γκρινια και μου ξυπνουσε συνεχεια!! Τωρα παλι κοιματε!!

Νταλια μου δεν μας πολυ μιλας τωρα τελευταια το λαπτοπ ειναι ακομα εντατικη?? :laugh:

Αρβενα μου πολυ μου αρεσει ο συνδιασμος του ανοματος σου με του συζυγου για το ονομα της μικρης. Πολυ καλη ιδεα! Να σου ζησει και παλι!!

Ζουζουνοσυμπεθερα και εγω σαν μωρο παιδια κανω στο σουπερ γεμιζω το καροτσακι παμε στο ταμειο και μολις μου δωσει αποδειξη και δω την τιμη αναρωτιεμαι τι εχω αγορασει. Να σας πω την αληθεια τις περισσοτερες φορες δεν πληρωνω κατω απο 200!

Αυτα φιλια σε ολες! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

αχ τομα μου μακαρι να εφτιαξε το ωραριο του, και να μην ειναι το εμβολιο, ασε που τωρα σιγα σιγα θα σου στρωσει θα δεις, και να ευχομαστε να κρυωσει λιγο ο καιρος γιατι οταν κανει κρυο κοιμουνται πιο πολυ τους αρεσει η ζεστασια στα σκεπασματα και το χουχουλιασμα χαχα

Δημοσίευση

Κλημέρα σας.

Τομα από τη βλέπω μαλών έβαλε πρόγραμμα ο μικρός. Μακάρι να συνέχιση έτσι.

Η δίκια μου μέχρι στης 4 η ορά xθες και μιλάμε για πολύ κλάμα , ώρες ώρες λέω μήπως έχει κάτι, την έπαιρνα αγάλια σταμάταγε με το που την άφηνα στην κούνια της τσίριζε. να το κάνει το κάνει κατά την διάκια της ημέρας δεν με πειράζει. αλλά αυτή ξεκινά από της 8 η ορά περίπου μέχρι 3-4 το βραδύ και από της 5 η ορά τα απόγευμα ξύπνα χαζεύει, μιλάμε ,παίζουμε την κάνω μπάνιο κατά της 8 κοιμάται για κάνα δεκάλεπτο και μετά ξεκινά το πάρτι. δεν μπορώ άλλο 50 κιλά άνθρωπος έχω μήνη. Αλλά που θα πάει θα φτιάξη το πρόγραμμα της μονή της. Υπομονή.

Αχ κορίτσια να σας πω την αλήθεια ήθελα να μπω σε αυτό το θέμα από τότε που ήμουν έγγειος, έβλεπα μια όμορφη παρέα η κάθε μια έλεγε τα δικά της χωρίς παρεξήγηση τσακωμούς προσβολές , αλλά δεν μπορούσα, δεν ξέρω γιατί. Το σκεφτόμουν το σκεφτόμουν και μια μέρα λέω θα γράψω και έτσι έγινε. Και σας ευχαριστώ και πάλη που με δεχτήκατε στη παρέα σας.

Σας ζάλισα.

Θα τα πούμε αργότερα.

Δημοσίευση

Τόμα μου άστα!! Ακόμα εντατική.. κι απ'ότι φαίνεται για αρκετό καιρό!! Το βλέπω να 'ρχεται μετά το νέο έτος!!! Δυστυχώς!! Αλλά τι να κάνουμε!! Και που το είχα δεν το άνοιγα! Δεν αντεχόταν ο θόρυβος!!

Κουμπάρα.. πως πήγε εχθές;; Κοιμηθήκατε τελικά;; Ή το τράβηξε αργά η ζουζούνα;;

Αρβενάκι.. τέλειος συνδιασμός ονόματος!! Βρε δεν δαγκώναμε!! Φτάνει που ήρθες στο παρεάκι έστω και τώρα!!! Καλώς μας ήρθες λοιπόν..

Δημοσίευση

Ηρθα ..!! άργησα να μπω γιατί με πήρε μία φίλη μου που είχε εξαφανιστεί & ήθελε να έρθει & τώρα έφυγε.

Εχω το εξής πρόβλημα & πείτε μου αν είμαι παράλογη:

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από τα 18 ,είμασταν μαζί στη σχολή & μετά δουλεύαμε & μαζί 2 χρόνια ,έτσι έχουμε κοινούς φίλους (εκτός φυσικά από κάποιους από το σχολείο) .

Γενικά η καλή μας παρέα είναι 12 άτομα ..

Οι περισσότεροι τώρα πλέον είναι ζευγάρια αλλά κανένας δεν έχει το δικό του χώρο,όλοι μένουν με γονείς.

Ετσι όταν φτιάξαμε εμείς το σπίτι μας όλοι μαζευόμασταν εδώ σχεδόν κάθε μέρα!!! :woohoo:

Δεν λέω ωραία περνούσαμε παίζαμε επιτραπέζια & τα σχετικά αλλά μέχρι ένα σημείο! :ohmy:

Κάθε μέρα είχα να μαζεύω το σπίτι ,ποτήρια,τασάκια, & χαλούσαμε & ένα σωρό λεφτά σε ποτά-αναψυκτικά-καφέδες & φαγητά πολλές φορές,τσιγαρίλα απίστευτη στο σπίτι.

Ωσπου έμεινα έγκυος & φάγανε φρίκη! :blink:

Εχασαν βλέπετε τη βολή τους & τα τσάμπα ποτά-καφέδες κτλ...έτσι πλέον έρχονται πολύ σπάνια οι περισσότεροι χωρίς όμως εγώ να τους δείξω ότι δεν θέλω..απλά τους βγάζουμε έξω για τσιγάρο & πλέον δεν μαγειρεύω για αυτούς.

Ετσι μάλλον κατάλαβαν ότι το παραέκαναν.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ούτε τηλέφωνο δεν παίρνουν να δουν τι κάνουμε & έχουν εξαφανιστεί οι πιο πολλοί.

Είμαι λάθος?

Δεν έχω σκοπό να τους παρακαλέσω κιόλας ,ούτε να ξαναξεκινήσω τα ίδια, αλλά με πειράζει που είναι αδιάφοροι & κυρίως το πρόβλημα είναι το 1 ζευγάρι που είναι 27 χρονών αυτή 24 αυτός με 3 χρόνια σχέση & αυτή έχει κόλλημα να κάνει παιδί.

Μία διευκρίνηση :

Με αυτό το ζευγάρι το κακό ξεκίνησε το Φλεβάρη που ήμουν 3 μηνών κανονίσαμε να πάμε Καλάβρυτα & νοικιάσαμε ένα σπίτι 10 ατόμων όπου είμασταν 4 ζευγάρια & 2 φίλοι. Το σπίτι είχε 1 διπλό κρεβάτι & τα άλλα ήταν κουκιέτες αλλά ξεχωριστά δωμάτια..

Είπαν λοιπόν οι υπόλοιποι ότι το σωστό είναι μιας & παντρεμένοι & έγκυος εγώ να πάρουμε εμείς το διπλό κρεβάτι & αυτοί μόνο που δεν έπεσαν να μας φάνε..& είπαν να βάλουμε κλήρο!

Το αποτέλεσμα:

Ο κλήρος έπεσε σε εμάς!!!

Σκυλιάσανε & γενικά από εκεί άρχισε το πάγωμα.

Ετσι από τότε αυτοί άρχισαν να έρχονται πολύ σπάνια.. & σήμερα αφού έλεγα στη φίλη μου ότι αν είναι να έρθεις να έρθεις μόνη σου & μην φέρεις την αδερφή σου ,της τα είπε ότι είναι αδικαιολόγητη ,με πήρε τηλ & ήρθε.

Εγώ σαν ανώτερη δεν έθιξα το θέμα αλλά με στεναχωρεί.

Αυτά ! Τα είπα & ξεθύμανα.!

Sorry που σας κούρασα.

Δημοσίευση

ΑΑ εχθές θα πηγαίναμε super market μόνο για υλικά του τόστ & γάλατα ..

Το καρότσι γέμισε & όταν πληρώσαμε στο ταμείο 288ε μου λέει ο άντρας μου :

Καλά που θέλαμε μόνο υλικά του τόστ & γάλατα !!! :silly:

Το έχω αυτό το κατοχικό σύνδρομο... να είναι γεμάτο το σπίτι & να μην λείπει τίποτα..κινήτο μινι μάρκετ είμαστε..

Αλήθεια! :P

Αφού αν ξεμείνει η μάνα μου ή κάποιος από κάτι σε εμένα έρχονται. :lol:

Ξύπνησε!

Φιλάκια πολλλλλλα!!!!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

δυστιχως μαντω μου οταν κανεις παιδια οι ελευθεροι φιλοι αρχιζουν και αραιωνουν, βλεπεις τη μια λενε που να τους πουμε για καφε εχουν το μωρο, που να κανονισουμε εκδρομη εχουν μωρο και σιγα σιγα χανονται και δεν το παιρνεις χαμπαρι, σορρυ αλλα και οι μαμαδες και μπαμπαδες εχουν ψυχη, ειναι ενα ειδος ρατσισμου των ελευθερων ζευγαριων κατα αυτων που εχουν παιδι, τι να πεις συμβαινει δυστιχως. ΕΛΕΝΑΚΙ μου κοιμηθηκε 3.30 και δεν εφταιγε αυτη μωρε αλλα ο γιος μου που τον παινευεις οτι ειναι τρυφερος, αυτη την τρυφεροτητα πληρωνουμε τωρα γιατι πριν του εκδηλωθει το κρυωμα πηγε και φιλαγε την μικρη και τωρα ενα μπουκωμα το απεκτησε παλι απο τον τρυφερο αδερφο της, ασε δυο μερες παλι γαριδα θα γινει το ματι μου!!

Δημοσίευση

Μαντώ από τέτοιους φίλους άλλο τίποτα!! Τι να τους κάνεις τους εχθρούς μετά;; Κοίτα, κι εγώ ήμουνα άνθρωπος ανοιχτός, και στο σπίτι μου κια την ψυχή μου να σου δώσω!! Αλλά 1-2-3 ε άντε!! Ήρθε η αδερφή της κουμπάρας μου 2 φορές για καλοκαίρι στην Εύβοια κι αφού δεν πλήρωσε τίποτα πουθενά.. με είπε και τσιγκούνα! Α παράτα μας κοριτσάκι μου!! Κάναμε τρελή παρέα με την εν λόγο κοπέλα, είχα κολλήσει πιο πολύ απ'ότι με την αδερφή της και κουμπάρα μου, αλλά υπάρχουν και όρια!!

Μην αγχώνεσαι κοπέλα μου!! Εσείς και το παιδάκι σας! Όλοι οι άλλοι να πάνε στο καλό! Θα καταλάβουν κι αυτοί όταν κάνουν το παιδί!! Εγώ όταν γέννησα, ήταν μια κοπέλα έγκυος φίλη μου και μου έλεγε, βγάλτο από το καρότσι να το δω, κράτα το εσύ! Της εξηγούσα με ωραίο τρόπο ότι το παιδί κοιμάται κι είναι μόλις 17 ημερών και δεν θέλω να το βγάλω, ούτε να το πιάσουν άλλοι με που έχουν καπνίσει και με είπε κακιά! Άλλη μια φορά είχα κατέβει στο λιμάνι μόνη για δουλειά που είχα και με ρώτησε που είναι το παιδί και της είπα σπίτι, και με είπε πάλι κακιά! Της είπα με ωραίο τρόπο πόσο μ'ένοχλεί αυτό και μου είπε ότι το έλεγε για πλάκα! Της είπα ότι δεν θέλω να μου κάνει πλάκα γιατί μ'ένοχλεί! Κι ο άντρας της μου την είχε πει επειδή δεν ήθελα να βάλω το μωρό με την τσιγαρίλα στο μαγαζί τους! Ξέρεις τι κάνουν αυτοί τώρα που γεννήθηκε το μωρό;; Καταρχήν 40ντησε εχθές, δεν το έχουμε δει το μωρό και όταν της είπα αν θες να έρθω στο μιευτήριο στείλε μήνυμα δωμάτιο και τα λοιπά και δεν έστειλε, και δεν πήγα! Δεν μ'αρέσει να γίνομαι βάρος! Και μου είπε δήθεν ότι ήθελε να πάω! ν ήθελες θα έστελνες! Εμ αι από κει!! Γενικά, ούτε τηλέφωνα σηκώνει, παίρνει όταν το θυμηθεί.. δεν λέω έχει και την χολή της η κοπέλα καλά να'ναι και να γίνει γρήγορα καλά.. αλλά ποτέ μην λες μεγάλες κουβέντες τελικά! Εγώ θα είμαι εκεί βέβαια για ότι χρειαστεί! Γιατί δεν είναι κακιά!! Απλά δεν ήξερε! Τώρα που έμαθε μου το είπε κι εμένα!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

δυστιχως μαντω μου οταν κανεις παιδια οι ελευθεροι φιλοι αρχιζουν και αραιωνουν, βλεπεις τη μια λενε που να τους πουμε για καφε εχουν το μωρο, που να κανονισουμε εκδρομη εχουν μωρο και σιγα σιγα χανονται και δεν το παιρνεις χαμπαρι, σορρυ αλλα και οι μαμαδες και μπαμπαδες εχουν ψυχη, ειναι ενα ειδος ρατσισμου των ελευθερων ζευγαριων κατα αυτων που εχουν παιδι, τι να πεις συμβαινει δυστιχως. ΕΛΕΝΑΚΙ μου κοιμηθηκε 3.30 και δεν εφταιγε αυτη μωρε αλλα ο γιος μου που τον παινευεις οτι ειναι τρυφερος, αυτη την τρυφεροτητα πληρωνουμε τωρα γιατι πριν του εκδηλωθει το κρυωμα πηγε και φιλαγε την μικρη και τωρα ενα μπουκωμα το απεκτησε παλι απο τον τρυφερο αδερφο της, ασε δυο μερες παλι γαριδα θα γινει το ματι μου!!

Ωχ ωχ ωχ!!! Κατάλαβα!! Αλλά έχει ένα ελαφρυντικό!! Δεν ήξερε το πουλάκι μου ότι θα ξαναρρωστήσει!! Μην μου το μαλώνεις!!! :P:P

Κι εμείς με τα πολλά εχθές 4 κοιμηθήκαμε γιατί ο κουμπάρος σου έπαιζε στον υπολογιστή, ήρθε ο κύριος, άνοιξε τα φώτα τα ανακριτικά στα μάτια μου να δει λέει τον μικρό, έπλενε 10 ώρες τα δόντια του κι έκανε θόρυβο με την ηλεκτρική βούρτσα... :angry::angry: Ευτυχώς κοιμήθηκε το πρωί το λουλούνι και την έπεσα λιγάκι στον καναπέ!! Άστα!! Πάω για τάισμα.. ξύπνησε... και να προλάβουμε και το καράβι των 6 και 15!! Τα λέμεεεεε...

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΙ!!!!ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΙΣ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ!!!ΑΠΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΦΗΤΟ!!!!!ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΕΧΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΑΦΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΛΟΙΔΙΑ ΕΙΣ ΠΕΝΤΑΠΛΟΥΝ!!!!!ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑΡΕΝΙΟ, ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΤ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ ΣΗΝ ΥΠΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!! :laugh: ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΩ!!ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥ!!!4 ΚΟΛΩΝΙΕΣ ΜΙΑ ΑΠ ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΦΙΣΣΑΝ Τ Ε Λ Ε Ι Α, ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕΙ, 4 ΚΟΥΤΙΑ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ, 4 ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΦΟΡΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, 4 ΜΑΣΚΑΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!! :laugh: :laugh: ;)

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσαρες μου..

η μικρη κοιμαται απο τις 10 ...με το φιλο της οτυ γουινι και με κανει ιιδατερα περηφανη!!

Εγω περιμενω τα νεα απο το μαιευτηριο ..γενναει απο ωρα σε ωρα μια κολλητη μου φιλη...εχω αγωνια..ηθελα να μαι εκει ..πηγα για λιγακι κατα της 5 αλλα εφυγα μετα από δυο ωρες γαι να θηλασω το στρουφακιμου...αχ κοριτσια καθως περιμενα ειδα ν αμεταφερουν τα βρεφακια στα γυλινακαροτσακια και εβαλα τα κλαμματα..ηρθαν στα ματι αμου εικονες απο τη κλινικη...και τα συναισθηματα με πλυμμηρισαν..οταν μπηκα δε στην αιθουσα τοκετου γαι να ενθαρρυνω την φιλεναδα μου...τα δακρυα κυλησαν σε δευτερολεπτα...το διαμαντακιμου και το πρωτο του κλαμμα...σχεδον πριν τεσσερις μηνες..αχ να της πανε ολα καλα...εχει 10 δαιστολη και ακομη ο μικρος τη ψηλα...

Μαντω μου...τετοιους φιλους...χεσε τους...ειναι συμφεροντολογοι και βολεψακηδες..και κοιτανε ωσοπου φτανει το ελω τους..μετα δε βαριεσαι...την αναισθησια τους ας την κανουνε παρεα...εσεις μεινετε μια ομορφη οικογενεια και κρατηστε κοντα αυτους που αγαπανε πραγματικα και στεκονται στο πλαισας καθε στιγμη της ζωης σας..

Το ακτοχιο συνδρομο του σουπερ το εχουμε και μεις...

Φουλαρουμε τα ντουλαπια και οτι να ναι...

Ζουζουνιτσα 4 μασκαρες???μα τι βλαφαριδες εχεις?

Αρβερνακι και μεις χαιρομαστε που σε γνωριζουμε...καλα εκανες και το κανες το βημα...

Νταλλακι και γω ειχα μαι τεοτια περιπτωση..οπως λενε και στο χωριο του καλου μου...μα δε κοβει ντιπ!!

(ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑ ΔΑ ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΗΣ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΤΑ ΜΠΗΓΩ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!ΜΑΣΚΑΡΕΣ Ε;;;ΑΑΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΖΟΥΖΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;; ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗΗΗΗ;;;;

ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, ΝΤΑΛΑΚΙ, ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΜΟΥ, ΑΡΒΕΝΑΑΑΑΑ!!!!

ΧΑΠΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...