Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ριλαξακι να παρετε αυτο που ψηλα εχει κρεβατακι και οταν το παιδι μεγαλωσει το στρωμα παει στον πατο και γινεται κανονικο παρκο εγω το βολευτηκα πολυ, εβαζα το γιο μου να παιζει σε αυτο με το γυμναστηριο του και να παιρνει και υπνακο την μερα στο σαλονι και μετα που καθοταν το κατεβασα και επαιζε με τα παιχνιδια του, ασε που αν πατε σε εξοχη βολευει και ολας να κοιμαται το μωρο γιατι διπλωνουν σαν ομπρελα περιπου και τα μεταφερεις ευκολα σε τετοιες περιπτωσεις, τωρα σε κανα μηνα θα το ξαναστυσω για την μπεμπα

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να 'μαι πάλι πίσω... Ο μπόμπιρας κοιμόταν όλη την ώρα... Και δεν τον βάλαμε στον μάρσιπο τελικά!! :( Τον τάισα μισοκοιμισμένο και συνέχισε τον ύπνο του μέχρι που ήρθαμε εδώ!! Μετά ξύπνησε, έκανε τσαλιμιές στην μαμάκα του.. μιλήσαμε αρκετά.. και κοιμάται πάλι!! Είναι η μέρα του πολύ ύπνου σήμερα απ'ότι φαίνεται!! :P

Αναστασία.. το πάμπερς στο πληντύριο;;; :woohoo: :woohoo: Η ανιψιά μου έβαλε ένα περιοδικό μέσα και δεν το πήρε χαμπάρι η νύφη μου και τα έπλυνε.. και φυσικά χάλασε όλα τα ρουχαλάκια της πλύσης!! :x :laugh: :lol::whistle::whistle: :laugh: :laugh:

Βουλάκι... φιλάκια στην τρελοζουζούνα μαγουλίτσα σου!!! :)

Αφροδιτάκι.. κι εγώ στο κλαμπ!! Σύνδρομο στέρησης παθαίνω!! Εδώ 1 ωρίτσα λείπω.. και δεν την παλεύω!! Τον θέλω συνέχεια μαζί μου!!! ;):P :laugh:

Όσο για τον καθρέφτη.. έχει αφασία!! Στην αρχή επεξεργάζεται ότι υπάρχει τριγύρω από τον νηπτίρα! Χαζεύει κάτι μπουκαλάκια με χρώματα.. και αφού κοιτάξει στον καθρέφτη αρχίζει σαν τον χάχα και χάσκει!! Είναι και λίγο ψωνάκι..

Κορίτσια ... ακούστε!! Προχθές το βράδυ τον άλλαζα το βράδυ ένα παμπεράκι και βλέπω το πουλάκι του πρησμένο και φουσκωμένο! Αμάν λέω τι ειν'τούτο;; Και το έπιασα κι ήταν σκληρό!! Βρε .. του λέω.. από τώρα άρχισες;;; Κι ο άντρας μου μ'ένα χαμόγελο έως τ'αυτιά.. Να λέει "Μπράβο αγόρι μου!! Έτσι σε θέλω!! " :P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εβινάκι, ο αδερφός μου πήραν για την πρώτη από τα mothercare παρκοκρέββατο και το άφησαν στην μαμά μου!! Κορυφαίο!! Αθάνατο!! Μόλις δεν θα χωράει στο λικνάκι ο μπομπιράκος μου θα τον κοιμίζω σε αυτό όταν είμαστε στην Αθήνα!! Ευχαριστώ για το καρμάκι! Ανταποδίδω!

Λινάκι άστα να πάνε... Το έχω ένα χρόνο ακριβώς το laptop κι από την αρχή ήταν ελλατωματικό το ανεμιστιράκι! Και το ήθελα το συγκεκριμένο τόσο πολύ.. άσε ξυνό μου βγήκε! Έκανα υπομονή μέχρι που πλέον δεν παλεύεται ο ήχος!! οπότε.. κι αφού είναι μέσα στην εγγύηση.. το αποχωρήστικα για ένα διάστημα!! Τι να κάνω;; Υπομονή!! Με το καλό να αγοράσεις κι εσύ!!

Arvena welcome στην τρελοπαρέα με τα Αυγουστιάτικα νινάκια!! Είμαι η Έλενα.. και γέννησα τον μπομπιράκο 31 Ιουλίου!!

Κουμπάρα... τρέλα η μικρή ζουζού!! Απίστευτη είναι !! Έχω πάθει την πλάκα μου μαζί της!! Συνέχεια γι'αυτήν μιλάω !! Την έχω στο μυαλό μου όλη την ωρά!! Όσο για το σήκωμα.. καλά τα'παιξα που την είδα!! Καλέ αυτή θα σηκωνόταν τελείως αν δεν ήταν δεμένη!! :woohoo:

Ωραία κι η γιορτούλα.. Τώρα τ'άλλα θα τα σχολιάσουμε πριβέ... ;):P Έχω κι ένα ευχάριστο!!! Την άλλη βδομάδα θα μείνω Αθήνα... οπότε έχουμε καφεδάκι κουσκουσάκι!!! :):P

Εμβολιάκι θα κάνουμε το εξαπλό πάλι κι αυτό με τις σταγόνες.. το 3ο κατά σειρά.. την Παρασκεύη!! Αντέ να δούμε τι θα μας πει ο γιατρός που έχει γίνει σαν λουκουμάκος!!!!

Εύχομαι να μην μακρυγόρησα πάλι!!! Μ'έπιασε η πάρλα μου!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!ΑΡΒΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΑΤΕ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ!!

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!ΘΑ ΤΑ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΚΙΝΤΕΡΑΚΟ ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΡΜΑΚΙ!!! ;)

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ , ΦΟΥΛΙΝΕΛ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΑΝΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!! :P:P

Δημοσίευση

:) Καλημέρα στην όμορφη παρέα και στα ζουζούνια σας.

Πώς πέρασε η βραδιά σας, εμείς το ξενυχτήσαμε πάλη. τώρα ευτυχώς κάματε.

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ σε ευχαριστώ, πάρε ένα καρμάκι . :P

Κιντερ και εμείς μια από τα ίδια έχει δυο μέρες να πιεί γάλα, πίνει από 30 γρ με το ζόρι, της άλλαξα και το γάλα μήπως το είχε βαρεθεί αλλά τίποτα και εγώ έχω αγχωθεί να δούμε σήμερα θα την πάω στον ιατρό κατά της 1 και 20.

δεν θηλάζω επειδή η μικρή δεν έπαιρνε βάρος και ο γιατρός μας είπε να δοκιμάσουμε το ξένο μήπως έφταιγε το γάλα και μετά πείρε τα πάνω της, από 3κλ που βγήκε από το νοσοκομείο και μετά από 15 ημέρες είχε φτάσει 2700, τα είχα παίξει. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Dalia καλέ από τώρα άρχισε ο μικρός πω πω μπράβο του δεν θα αφίσα γυναίκα για γυναίκα, όποια θα τον χαιρετά θα την χαιρετήσει με άλλο τρόπο. :lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες σας θα τα ξαναπούμε όταν γυρίσουμε από τον ιατρό.

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΡΒΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΕΜΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΝ ΕΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΦΑΕΙ!!ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ!!! ;)

Δημοσίευση

Καλημερα!

Σας γραφω γρηγορα διοτι ξυπνησε ο μπεμπης!

Απο χτες αρχισα τις ετοιμασιες της βαπτισης που θα γινει Απριλη. Ξεκινησα νωρις αφου θελω να τα κανω ολα τελεια. Τωρα προσπαθω να βρω χωρο για δεξιωση.

Χτες καναμε το εμβολιο ευτυχως χωρις πυρετο και κοιμηθηκαμε επιτελους απο τις 9 μεχρι τις 6 το πρωι φαγαμε και παλι υπνο μεχρι τις 9!! Καλα περασαμε! :) Χτες στολισα και το δεντρο χαζεψε 2 λεπτα και αυτο ηταν ενδιαφερον μηδεν!

Νταλια μου επεστρεψες επιτελους... συγχαρητηρια για το νεο κατορθωμα... και εις ανωτερα :laugh: :laugh: !

Μαριαντα και εμενα ο μικρος προσπαθει να σηκωθει απο το ριλαξ. Η πλακα ειναι οτι τραβα το μπροστινο τσουλουφι των μαλλιων του και κανει κινηση προς τα μπρος. Που θελει να παει δεν εχω καταλαβει!

Μαριαντα μου εχεις facebook??

Αρβενα μου με το καλο να γιορτασεις τη γιορτη σου που ειναι αυριο. Χρονια σου Πολλα προκαταβοληκα! Οσο για το δεντρακι και τα λαμπακια μην περιμενεις και πολλα. Να παρακαλας να μεινουν ερτω και οι μισες μπαλες μεχρι το τελος των γιορτων :laugh: Σου στελνω καρμακι για να παρεις τα πανω σου!!

Ζουζουνοσυμπεθερα αγωνιας για τις δικοπες ε? Υπομονη λιγο εμεινε. Να μου προσεχεις τη νυφουλα μου. Καλα να περασετε και θελουμε να δουμε φωτο αν οχι εδω στο φεις!!

Κιντερακι μου υπομονη με το φαι της μπεμπας... δεν μπορει θα στρωσει. Και εμενα δεν μου τρωει καλα, ευτυχως τωρα τελευταια εχει στρωσει!

Αναστασια, Μαντουλα, Φουλινακι, happy mom, Αννουλα , Γιουνικακι και οποια αλλη ξεχναω φιλια πολλα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελιες!!!!

Επιτελους κοιμηθηκε μια σταλια!!!

Νταλλια περαστικα...Στο λαπτοπακι σου!!!! :laugh: :P

Τωρα που το λες...Εγω στο στεγνωτηριο μονο αυτα (σαλιαρες,πανακια)με το πλαστικο απο πισω δεν βαζω!Εννοω απο τα ρουχα της μπεμπας!!!

Βρε κοριτσι μου!!!!Ολα τα πουλακια-γαριδακια σηκώνονται!!! :laugh: :laugh:

Απλα φαινεται τωρα ετυχε να συμβει με ανοιχτο παμπερς!χαχαχαχαχααχαα

Εφηηηηη που εισαι???Πες στην Ελενα κ για το δικο "μας" τσουτσουνακι!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λινακι μου τι καλα που κοιμαται η κουκλιτσα!

Κ αφου η γιατρος επιμενει πως οκ με τα κακα δυοσμου...Το δεχομαστε!!!

Εχουν κ αρωμα δυοσμου? :P χαχαχαχα

Αννα καλο κ ανωδυνο εμβολιο!Ξενυχτι η μικρουλα?!Αχ να ειχαν ενα κουμπι να το πατουσαμε κ να βλεπανε ονειρα γλυκα!!!!!! :P

Τις φωτο πρεπει να τις μικρυνεις για να τις δεχτει!

Εβινα πραγματι το σπιτι μου παιδικη χαρα!!!Να ερθετε να παιξουμε οποτε θελετε!!!

Η μπεμπα κοιμαται ακομα ετσι οπως στην αρχη???(μην τη ματιασω!!!!!Αλλα ζηλευωωωω!!!χαχαχαχααχ)

Εγω δε θα στολισω...Δεν εχω στολιδια γτ μεχρι περσι δε μου αρεζαν τα χριστουγεννα!!! :blush::blush:

Ειπα στον αντρα μου να αγορασει φωτακια!!!

Θα τα βαλω...Δεν ξερω που!!!!Καπου θα τα "πεταξω" να χαιρεται η μικρη!!!Του χρονου θα διαλεξουμε παρεουλα με την κορουλα τα 1α μας στολιδια-δεντρο!!! :)

Εν τω μεταξυ...Ασχετο!Δεν της εφτανε μονο το μομπιλ στο παρκο...Δεν ειχε ενδιαφερον η μουσικη κ τα αρκουδακια που γυρνουσαν...Οποτε εβαλα κ μια εξτρα μπαρα απο ενα 2ο γυμναστηριο(το στερεωσα με πατεντα!!!) κρεμασα κ 3 μπαρμπαδελια κ ζηητωωωωωωω!!!Τρελλος χορος τσαχπινακιου!!!

Μαριαντα κ η δικια μου σηκωνεται απο παντου!!!

Οπως λεει κ η συμπεθερα μου θα κανουν κοιλιακους φετες!!! :P

Κιντερακο μην αγχωνεσαι!!Ασε τη μπεμπουλα να φαει οταν κ οσο θελει!Αφου ριχνει κ χορους σημαινει πως ειναι μια χαρα χορτατη! :)

Τομα ετοιμαζεις βαφτιση ε?!Τι ωραια!!!!!!

Κ 0 ενδιαφερον για δεντρο ο μπεμπης!?!Μετα μου λενε να στολισω για να χαρει το μωρο!χεχεχε

Αντε φιλιαααα!

Δημοσίευση

Τι κάνετε φιλεναδίτσες μου, καλά είστε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα. Μας πέρασε κα το συναχάκι μας και ευτυχώς είμαστε μια χαρά.

Έχουμε αρχίσει και κουβεντιάζουμε και λέμε διάφορα και έχουμε τρελάνει μαμά, μπαμπά και παππούδες, γιαγιάδες. Είναι μια τρέλα.

Τώρα σιγά σιγά προσπαθούμε να φτιάξουμε επιτέλους και το θέμα του βραδινού ύπνου, να ξεκουραστώ και γω επιτέλους. Χθες κοιμήθηκε από τις 1 περίπου το βράδυ, ξύπνησε κανα δυο φορές το βράδυ και βάλαμε πιπίλα και μετά ξυπνήσαμε στις 9 το πρωί. ελπζω να φτιάξει και ποιο πολύ το πρόγραμμά μας.

Σας αγαπώ και σας φιλώ όλες!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!! ΤΙ ΦΤΙΑΝΕΤΕ;;; ΤΟΜΑΚΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗ ΝΥΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΜΑΣ ΕΕΕ!!!

ΑΡΒΕΝΑΚΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΡΜΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ !!ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΜΕ!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΕΙΕΙΕΙΣ!!!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΙΑ 7ΩΡΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΡΑ ΜΕ ΤΡΙΩΡΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΜ ΚΑΙ ΚΑΚΑΚΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑΑΑΑΑ!!!!!

ΜΑΝΤΟΥΛΑ , ΚΙΝΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΧΝΑΩ ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!! :P:P

Δημοσίευση

γεια σας και απο εμας!! arvenα καλως ηρθες στην παρεα μας, εχω δυο παιδακια το ενα 4αρων χρονων και το αλλο 4αρων μηνων και το ονομα σου δεν το ξεχναω γιατι ο γιος μου γεννηθηκε 9 δεκεμβρη και την μικρη θα την βγαλω ελεαννα καλως ηρθες λοιπον αννουλα, ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ανταποδιδω το καρμακι και ελεγα ποιος μου το ανεβασε; χα μου λυθηκε η απορια για δες γκρεμιστηκε κανας φουρνος κοντα σας χαχαχαχαχα! πλακα κανω μου αρεσει να σε πειραζω για τα καρμακια χαχα, εμεις καναμε το εμβολιο σημερα και ο μικρος της γριππης το απλο, παρολο που ειναι συναχωμενος ευτιχως η μικρη ειναι καλα, την βρηκε πολυ καλη ο γιατρος πηρε 800γρ το μηνα, ειναι 5700 και 61 ποντους και 39 περιφερεια κεφαλης, αντε ειπα να σας τα γραψω και εγω αν και σαν εμπειρη μαμα δεν τους δινω σημασια, εδω αν μου πειτε πιο εμβολιο καναμε σημερα δεν ξερω χαχα!! ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ με εφτιαξες τωρα που θα μεινετε εδω την αλλη εβδομαδα, αντε περιμενω πως και πως κουσκουσακι χαχα!! φιλια πολλα σε ολες!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑ!ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ Ε;;; Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ , ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΝ ΕΧΩ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ;;;; ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!

ΑΡΒΕΝΑΚΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ !!!!

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΜΑΡΕΣΕΙ!!!!! :P ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας.

Πως περνάτε, τα ζουζούνια καλά είναι?

Οπός σας είπα η μικρή δεν τρώει καλά τελευταία , στης 18/11 που είχαμε πάει ήταν βάρος 6115, ύψος 62, περίμετρος κεφαλής 40, την πήγα

χθες στον ιατρό μια που δεν έτρωγε καλά και η μικρή δεν είχε πάρει καλά βάρος μονό 200γρ, δηλαδή 6430 ήταν, ο γιατρός μας είπε να κάνουμε εξετάσεις, αίματος ουρών και σάλια, της αίματος της κάναμε και βγήκαν καλές και σάλιων μήπως έχει ίωση αλλά δόξα τον θεώ μια χαρά ήταν, σήμερα θα πάω και τα ουρά να δούμε και αυτά αν και ο γιατρός φοβάται για καμία ουρολοίμωξη. μα τόσο μικρή 3,5 μηνών. Το ιατρό τον έχω πράξη στα τηλεφώνα μετά από κάθε γεύμα τον περνώ και του λέω ποσό ήπιε .

MARIANDA να σου ζήσουν τα αστερία σου, χρόνια πολλάάάάάά στον γιο σου και αλλά 100. σε ευχαριστώ παρά πολύ.

TOMA σε ευχαριστώ παρά πολύ. Όσο για της μπάλες έχουν αρχίσει ειδή και μειώνονται , κάθε φορά που άρχετε περνη από μια και την πα στην γιαγιά του κάτω,(η μαμά μου που μένη στον 1 όροφο και εγώ στον 3ο) όποτε καταλάβεις είναι συνέχεια πανό κάτω,

ANASTACIA , ZOUZOUNITSA, KINTER, DALIA,MARIANDA,TOMA,FOULINAKI σας φιλώ συγγνώμη αν ξέχασα καμία. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σας ζάλισα πρωί πρωί

Δημοσίευση

Καλημερα παρεακιιιι!!!

Χρονια πολλα στις Αννουλες μας!!!

Επισης...Να χαιρομαι την αγαπημενη μου ξαδερφη,την αδερφη μου(μισο ονομα!)

κ να μην χαιρομαι την πεθερα μου!χαχαχαχαχα

Απο του χρονου θα γιορταζει κ η κορη μου!!!! :)

Φιλια!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!!!!!

Ψιλοχάθηκα γιατί ο αντρούλης μου έχει πάρει το laptop που το είχα στην κουζίνα & με βόλευε & έτσι πρέπει να έρχομαι στο δωμάτιο-γραφείο & δεν με βολεύει... στην κουζίνα λίγο από εδώ λίγο από εκεί σας διάβαζα & έγραφα .

Τον αφήνω ανοιχτό συνέχεια για να το πάρω απόφαση να γράψω αλλά το μπουκουκάκι μου θέλει την αποκλειστικότητα!!

Χθες είχαμε πάει Κινέτα στον αδερφό του άντρα μου , να δούμε & τον φοβερό ανιψιό..είναι 22 μηνών & είναι απίστευτος!!

& ξεκινάω: ( θα τα γράψω λίγα λιγα για να μην τα χάσω πάλι)

Αρχικά χρόνια πολλά στις εορταζόμενες!

Zouzounitsa

Εμείς στολίσαμε 24/11 & πήραμε & ένα μεγάλο πολύχρωμο φωτοσωλήνα για το μπαλκόνι γιατί τα περσινά κάηκαν πάλι( τι κακό & αυτό κάθε χρόνο να θέλουμε φωτάκια :angry: ) & τον στήσαμε ωραία τον δέσαμε με δεματικά για να μην κουνιέται!!

1 μερά δούλεψε!!!

Την επόμενη είχε καεί! :angry: 20 μέτρα άντε να τον ξηλώσουμε πάλι!!

Οσο για το πάρκο που θέλει & η kider εμείς είχαμε πάρει δώρο στον ανιψιό ένα της mothercare που μου είχε ζητήσει η συνυφάδα μου & μου το έχει δώσει γιατί δεν το χρειάζεται..

Είναι ένα χακί κάπου 150ε είχε & πήραμε & ένα εxtra στρώμα (70 ε)από mothercare & είναι κανονικό κρεβάτι!

Το καλό που έχει είναι ότι έχει 2 επίπεδα & έτσι αυτό το έχω στο δικό μας δωμάτιο & έχω μέσα το γυμναστήριο..γιατί τον κοιμίζω μόνο στο δικό του.

Δημοσίευση

Αrvena χρόνια πολλά & καλωσήρθες.

Το βάρος είναι μια χαρά δεν θεωρώ ότι είναι λίγα τα κιλάκια σας!

Οσο για το πρόγραμμα μία από τα ίδια !

Κάθε μέρα είναι & διαφορετικό.

Υπνος εμείς ακομά είμαστε στα 3 ώρα -4 ωρα άντε 5 ωρα !

Σήμερα μου κοιμήθηκε το πρώτο τέλειο 8ωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:

Αχ τι τέλειος που είναι ο ύπνος!

11:30-8.00!

anastacia πολύ γέλασα με το pampers!!

Μήπως έχει δίκιο το foulinaki ?? :laugh: Ηθελες να το κάνεις επαναχρησιμοποιούμενο?? :laugh: :laugh:

Αντε να τα ξαναπλύνεις πάλι! :( & εγώ τα πλαστικά( σελτεδάκια κτλ) δεν τα έβαλα στο στεγνωτήριο..τα ακούμπησα 30' στο καλοριφερ & έτοιμα!

Χρόνια πολλά στην τσαχπίνα!!!!!!! :kiss: & στην πεθερά! :woohoo:

& εμένα στον καθρέφτη έχει πολύ πλάκα!!

Καλέ γιατί δεν σου άρεσαν τα Χριστούγεννα?? :dry:

Εγώ τρελαίνομαι ,μου αρέσει το σπίτι που είναι στολισμένο ,μυρίζει μελομακάρονα.. (η μαμά μου έφτιαξε πολλά & μου έδωσε φέτος για να μην κουραστώ λέει τώρα που έχω το μωρό :lol: )

Αχ τώρα που την ανέφερα...

Φύγανε προχθές για το χωριό..(Καλαμάτα) πάνε να μαζέψουν ελιές.. & έτσι βγήκα από το πρόγραμμα :laugh:

Γιατί υπήρχαν & μέρες που δεν μαγείρευα ,μου κρατούσε το μωρό για να κάνω μπάνιο & έτσι έκανα & τα peeling μου ,τις μάσκες μου!! :lol:

Δημοσίευση

Τομα δεν πειράζει που κάτσατε λίγο κάτι ήταν & αυτό.. Του δώσατε & κατάλαβε?? :blush::blush: :silly: :silly:

Μάρσιπο έχω 2 αλλά επειδή έχω πρόβλημα με τη μέση μου δεν τον έχω χρησιμοποιήσει,φοβάμαι ότι θα με τραβάει & θα μείνω :unsure:

Αχ βάφτιση & εγώ κατά καιρούς κοιτάζω ,πέρνω ιδέες για μπουμπουνιέρες & εμείς για 2 βδομάδες μετά το Πάσχα λέμε να την κάνουμε.

Οσο για το δεντρο είναι πολύ μικρά ακομά μωρέ να καταλάβουν.. από του χρόνου όμως θα σου πιάνει & εσένα τις μπάλες για να βάζει γκοοοοοολλλλλ!! :silly:

Καλέ το παιδί θάυμα συνεχίζει!!

Τον βάζω στην κούνια του όπως τώρα ..κάθεται βλέπει τα mobilo & τα σχετικά τους μιλάει & πάω συνεχώς & τον βλέπω & κάθε φορα είναι σε άλλη θέση!!!!

Από ανάσκελα -ευθεία τον βρίσκω κάθετα με τα πόδια έξω από την κούνια !!! :P

Δημοσίευση

καλημερουδια σε ολες τις γλυκομανουλες!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 2009-ΑΝΝΕΣ- !!

ΝΑ ΣΤΕ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!

:laugh :P :

ΦΙΛΕΝΑΔΑ...για τη πεθερα..οτι ¨ποθεις¨.... ;):angry:

και για τη κορη με το καλο να τη γιορταζεις απο του χρονου με χαρα και υγεια!!!

αρβερνα και αννα φιλακια και αγκαλιτσες και απο τη μπεμπουλα μου..ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΕΛΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΑΚΟΡΙΤΣΑΚΑΙ ΣΑΣ!!

Δημοσίευση

dalia η κεραιούλα μας σηκώνεται πολύ καιρό τώρα...μάλλον δεν θα το είχες παρατηρήσει..εκτός αν ο δικός μου είναι τόσο καυλ@@ρης από τόσο μικρός!

& φυσικά & δικός μου άντρας περίφανοι πατεράδες!! Ετσι μπράβο αντρα μου κτλ !

Ειδικά όταν του κάνω μασάζ & πλησιάσω εκείνη την περιοχή & τον τρίψω εκεί γύρω τσουπ σηκώνεται ! Κοντεύει να μου βγάλει το μάτι!! :silly: :woohoo: :laugh: :silly: :blink: έχουμε πλούσια χαρίσματα!!! :silly: :ohmy:

Τα ρουχα του μωρού τα σιδερώνεις μετά το στεγνωτήριο ?γιατί αυτό που μου είπαν είναι ότι δεν χρειάζονται.. & η γιατρός μου είπε οτι αν θελω για αισθητικούς λόγους να τα περνάω..

Αχ εχθές η συνυφάδα μου ήθελε να αλλάξει τον δικό μου & τον έβαλε στην αλλαξιέρα τους & φυσικά τους άφησε το στίγμα του!!

Σαν τα σκυλιά! :silly: Μάλλον θέλει να αφήνει τη μυρωδιά του παντού!! :lol:

Στη γιατρό-στα πεθερικά μου-στη μάνα μου-στη συνυφάδες μου!!

happy mom με το νέο έτος θα έχεις & εσύ μισθό.! Επίδομα μητρότητας δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ποιος ήταν ο μισθός πριν αλλά πήρα 1000& κάτι νομίζω. Μια χαρά!

ααΑΑΑ τόση διαφήμιση για την κολώνια :cheer: ..θα πω στον κουνιάδο μου να μου την φέρει (είναι φαρμακοποιός)

Δημοσίευση

Μarianda αρχικά να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! Να σου ζήσουν! ΚΑΡΜΆΚΙ για χρόνια πολλά!

Καλή επιτυχία με το εμβολιάκι!

Οσο για το σήκωμα & ο δικός μου είτε στο ριλάξ είτε στην αγκαλιά κάνει να σηκωθεί & σηκώνεται αρκετά αν τον αφήσω!

Μα καλά εμείς δεν έχουμε παιδιά! Θαύματα έχουμε όλες μας!

Μήπως είναι σαν τα παιδιά που έλεγε ο ΧΑρδαβέλλας τα παιδιά του '1983 τα... δεν τα θυμάμαι τώρα.. ΟΣες δεν το έχετε δει σε

εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα Πύλες του Ανεξήγητου αναφέρθηκαν πάνω σε αυτά.

είναι κάποια παιδιά που γεννήθηκαν το '1983 & έχουν ιδιαίτερα χαρίσματα. Μπορείτε να μπείτε στο google να δείτε: πχ

Σύμφωνα με τις απόψεις του γνωστού συγγραφέα κ. Ιωάννη Φουράκη, όπως διατυπώθηκαν τόσο στα βιβλία του όσο και σε περιοδικά όπως Τρίτο Μάτι και Strange, τον Απρίλιο του 1983, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα παιδιά, γεννήθηκαν και 98 μωρά, 49 αγόρια και 49 κορίτσια, τα οποία στην ουσία αποτελούν υιούς και θυγατέρες ημιθέων και ηρώων. Τα παιδιά αυτά έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία οφείλονται σε κάποιον βαθμό σε πλανητικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη στιγμή της σύλληψής τους, δηλαδή περίπου τον Αύγουστο του 1982 και οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε 343 χρόνια.

Λένε & άλλα πολλά αλλά δεν σας κουράζω άλλο!!

Μήπως & εμάς τελικά είναι ιδιαίτερα παιδιά??

Δημοσίευση

Είδατε ε ? Τα γράφω μαζεμένα ! Καλέ τον πήρε πάλι ο ύπνος..

Στην κούνια από το πολύ χάζεμα στα παιχνιδιά υπνωτίστηκε..

Αντέ γέμισα μια ολόκληρη σελίδα ευτυχώς που ξέρω τυφλό σύστημα γιατί αλλιώς θα είχα κάνει μία μέρα για να τα γράψω!

Πάω να παίξω farmville-fishville στο facebook μιας & φαγητό έχω από χθες μοσχαράκι κοκκινιστό ..& μετά να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί το βράδυ θα έχω κόσμο!

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βρε Μαντουλα εισαι απιστευτη!!!!!!!!

Λειπεις λιγες μερες αλλα μετα μας αποζημιωνεις με τοσα ποστ!!!!!!!

Να σου πω οτι...Τα παιδια του 83 ηταν 49 αγορια κ 50 κοριτσια!

Το 1ο απ'τα 50 κοριτσια γεννηθηκε 26 Μαρτιου(λιγες μερες νωριτερα γτ η μανα του ξεσαλωσε στο χορο!)...Εγω ειμαι η 1η απ'τις 50(οχι ξανθιες!!!!)χαχαχαχαχαχαχ :P:P:P

Καλα...ολα κινεζικα ειναι κ καιγονται?!!!Αμαν πια αυτοι οι τσαμπατζηδες οι κινεζοι...Ας φτιαξουν κ κατι γερο για εξαγωγη....!!!Ολα τα καλα γι'αυτους τα κρατανε! :laugh:

Α...Αρχισαμε τις γκρινιες!Πολλα νευρα...Λετε να πονανε ουλα?Μου δαγκωνει με δυναμη το δαχτυλο...

Αννα ευχαριστωωω!Παρε κ απο μενα ενα για τη γιορτουλα σου!!!

Αληθεια,εχεις ριζες κ απο εξωτερικο?Η ο αντρας σου?Ρωταω λογω ονοματων των ζουζουνιων σου! :)

Δημοσίευση

ΤΙ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 9!!!ΑΡΒΕΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ!!!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ !!! :kiss:

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ!!!!ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥΥ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ!! ;) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΗΣ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!

ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ!!!!! :laugh: ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΚΑΝΑ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΑΝ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΓΟΥΡΛΩΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ!!!ΑΧ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...