Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ Κ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!

Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???

ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΠΛΗ....

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΨΩΝΙΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΖΑ.

ΚΑΛΑ ΒΡΕ....ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ??ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!! ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΣ ΦΡΕΖΙΝΤΕΡΜ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΤΣΑ Η ΧΑΠΙ ΜΑΜ ΜΟΥ ΤΗ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ!!ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ ΠΟΥΔΡΑ !!ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΤΑΙ!!!! ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΑ !!ΓΕΡΟ ΣΚΑΡΑΚΙ !!ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ !!!!

Α ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΞΕΡΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑΣΣ!!ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΟΟΛΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια πώς πέρασε η μέρα σας σήμερα?

Αναστασία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

να σας συστηθώ: με λένε Άννα μένω Πρέβεζα τα τελευταία 12 χρόνια, είμαι 25ετών, έχω δυο παιδιά τον Francesko 3 ετών και την Τζοάννα τρία μίση μηνών, με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 7 χρόνια. Η μικρή είναι πολύ γκρινιάρα θέλει συνεχεία αγάλια, να δει κόσμο και ειδικά τον πατερά της, με το που ακούει την φόνοι του γύρνα το κεφαλάκι και άμα δεν τον βλέπει κλάμα ( ο σύζυγος της κρύβετε ) τρελαίνετε για βόλτες ,την βγάζω κάθε μέρα, σήμερα ώμος μας τα χάλασε ο καιρός έβρεχε.

Εσείς έχετε βάλει πρόγραμμα στα παιδάκια σας? Γιατί εμείς ξυπνάμε όποτε θέλουμε ,πεινούμε όσο θέλουμε και όποτε θέλουμε.

Δημοσίευση

Καλημεραααα! :)

Τι κανετε???

Η μπεμπουλα ξυπναει οποτε σας στελνω τα φιλια μου!!!

Αρβενα(ετσι ειναι το ονομα σου?) προγραμμα?!!!Τι ειναι αυτο??χεχε

Κι εμεις οποτε θελει οσο θελει!!!Μιλαω για στηθος βεβαια!!!

Κ ολα τα αλλα...Παλι το ιδιο!!!Αυτη δινει το ρυθμο κ εγω χορευω!!! :laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα σας. Τη κάνουν τα ζουζούνια σας ?

Αναστασία μου ούτε εσείς δεν το γνωρίζετε τα πρόγραμμα, και εγώ νόμιζα ότι εμείς είμαστε η εξαίρεση!κρίμα αυτός ο άνδρας που θα την πάρει λέει ο σύζυγος. Το γιο μου τον είχα πολύ ήσυχο δεν έκλεγε ποτέ, τον άφηνα στην κούνια του χάζευε τα παιχνιδάκια του που του τα άφηνα στο κρεβατάκι και τον έπαιρνε ο ύπνος , πολύ ήσυχο παιδί. Χθες το βράδυ το ξενυχτίσαμε μέχρι στης 4 το πρωί, με το που την έβαζα στη κούνια κλάμα, την έπαιρνα αγάλια και κοιμόταν, μέχρι στη 4 αυτό γινόταν, την αφίσα να κλάψει κάνα πεντάλεπτο και μετά την πείρε ο ύπνος. Δεν μπορούσα άλλο τα μάτια μου με καίγανε.

Σας αφήνω τώρα πάω να την ετοιμάσω να την βγάλω και μια βόλτα μια που έχουμε καλό καιρό σήμερα. Αναστασία Άννα είναι το όνομα μου.

Δημοσίευση

Γεια σας! :)

Δεν αντεξα... επεστρεψα...

Απο την ωρα που μπηκα στο αυτοκινητο ημουν χαλια...

Δεν λεω καλα περασαμε αλλα δεν αντεχα παραπανω! Μου ελειψε πολυ!

Αρβενα καλως ηρθες στην παρεα μας! ΝΑ σου ζησουν τα παιδακια σου! Ο γιος μου μπορω να πω οτι εχει μπει σε ενα προγραμμα και ο λογος ειναι επειδη δεν θηλαζουμε. Οσο για την γκρινια τα ιδια και εμεις θελει ολο αγκαλιτσες!!

Αναστασια μου παρολιγο να παθω και εγω τα ιδια με ενα παμπερς. Κατα λαθος το ειδα και δεν το εβαλα στο πληντυριο. Ξανα βαλε τα να πλυθουν και νομιζω θα ειναι ενταξει.

Εμεις κοιταμε τον καθρεφτη κοιταμε τη μανουλα και απορουμε 'Μα τι συμβαινει εδω?' :laugh: :laugh:

Ζουζουνοσυμπεθερα παλι καλα που δεν κανατε πυρετο. Εμεις παμε αυριο για εμβολιο. Μακαρι να μην μου παθει τιποτα.

Ωχ ξυπνησε και αρχισε την γκρινια!

Φιλια τα λεμε!! :kiss:

Δημοσίευση

ΑΡΒΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΜΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑΣ!!! ;)

ΤΟΜΑΚΟΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΘΟΟΟΟΟΛΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!!!ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΓΛΙΤΑΡΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΥΡΕΤΟ !

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;; :kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα Αυγουστοπαρεακι!!!! :)

Κουτουλαω βρε κοριτσιαααα!!!!!Αχ θα την σκασω στα φιλια για να μαθει!!!! :laugh:

Αννα(αρβενα) σορρυ αλλα μαλλον εχω γκαβομαρα!!!!Το ειχες πει το ονομα σου αλλα εγω... :blink:

Δε λες καλα που εχεις ενα παιδακι ησυχο τουλαχιστον!!!?

Χαρα στο κουραγιο σου παντως!!!Εγω απο τωρα το σκεφτομαι το πως θα θηλασω το 2ο!!!

Τομα δεν αντεχες εε?!!!Εγω το ηξερα πως θα παθεις στερητικο συνδρομο απ'τον μικρουλη σου!!! :P :laugh:

Αχ τα νινακια μας μας αλλαξαν τη ζωη!!! :)

Εβινα εδωωωω ειμαιαιαιαι!!!

Μπραβο της ξανθουλας που το περασε ανωδυνα!!!Παντα τετοια!!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΑ ΜΑΣ;;;ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ;;;ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ Ε;;;ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ Χ...ΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΡΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!!ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!! :laugh:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΣ;;; ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΝΘΟΜΠΕΜΠΑ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΖΑΜΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ!!!!! ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΜΑΣ!ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΔΕΡ ΚΕΡ(ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΕΕ;;;) ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ;;ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΚΑΚΑΚΙ ΕΧΕΤΕ; ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!! :kiss:

Δημοσίευση

Ετοιμαζεστε ε?!!!Τι καλα!!!

Εγω πηρα ενα παρκοκρεβατο της κικο,με επιπεδο για τωρα που ειναι μικρουλα(τροπος του λεγειν! :P )!!!

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι τιμη ωστε να συγκρινεις!100 το παρκοκρεβατο+15 το επιπεδο+ 70 το στρωμα λατεξ!Αααα! Προσθεσε κ αλλα 70 το μομπιλ το οποιο δεν εμπαινε(θελει ξυλο οπως τα κρεβατια!) οποτε αναγκαστικα εχω μια καρεκλα(παλια!!!) γυρισμενη πλατη κ κολλημενη στο παρκο ωστε να στηριζω το μομπιλ!!!

Και....Πανω στην καρεκλα τις κουβερτες του αντρα μου ο οποιος κοιμαται ακομη στο σαλονι!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΥΓ.Τα κακα τα γλιτωσα σημερα!!!Τα εκανε ολα σε 2 παμπερς!!!Ζητωωωω!!! :P:P

Δημοσίευση

Καλημερααα! :)

Αναστασια μου οχι τελικα δεν αντεξα.... θα επιστρεφαμε πιο μετα αλλα εγω δεν αντεχα...!

Καλα και η δικια σου μπεμπα σταματησε να κοιματε σερι ολο το βραδυ? Εμεις εχει περιπου 10 μερες να κοιμηθουμε σερι.

Σημερα καναμε το εμβολιο. Δεν εκλαψε σχεδον καθολου μονο μια μικρη κραυγη και αυτο ηταν. Σκληρο καρυδι ο γιος μου! Ζυγιζουμε 6100 και γιναμε 64 ποντους κεφαλα 40.5. Μια χαρα μας ειπε η γιατρος. Ελπιζω να μην κανει πυρετο.

Ζουζουνιτσα μου εγω παρκοκρεβατο πηρα ενα baby star λεγεται με επιπεδο. Το πηρα 170 ευρω. Να σου πω δεν το πολυθελει ο γιος μου και μεσα εχω ολα τα παιχνιδια του. Για εκδρομες στο μελλον σιγουρα θα το θελω.

Φιλια στην ξανθουλοζουζουνονυφη μου!

:)

Δημοσίευση

Τόμα έγραψε:

Καλα και η δικια σου μπεμπα σταματησε να κοιματε σερι ολο το βραδυ? Εμεις εχει περιπου 10 μερες να κοιμηθουμε σερι.

Σημερα καναμε το εμβολιο. Δεν εκλαψε σχεδον καθολου μονο μια μικρη κραυγη και αυτο ηταν. Σκληρο καρυδι ο γιος μου! Ζυγιζουμε 6100 και γιναμε 64 ποντους κεφαλα 40.5. Μια χαρα μας ειπε η γιατρος. Ελπιζω να μην κανει πυρετο.

Τομα μου η δικια μου το συνεχομενο το εκανε για 10 μερες μονο!Μετα επανηλθε στην αρχικη κατασταση! :P

Μια χαρα το αγορακι σου!!!κ αθορυβα!Κυριος!!!!

οχι σαν τη δικια μου που εγινε μωβ απ'το κλαμμα! :laugh:

φιλακια σε ολες!καλεεε που ειστε???

Δημοσίευση

madojohn έγραψε:

Ηρθε το στεγνωτήριο χθες!

Αλλα΄βρε κορίτσια το περίμενα πιο άψογα αποτελέσματα ... έκανα ήδη 2 στεγνώματα αλλά εχω απορίες...πχ αν τα ρούχα λένε όχι στέγνωμα τα βάζω μέσα ή όχι γιατί 2 γνωστές που ρώτησα μου είπαν ότι τα πετάνε όλα μέσα & δεν κοιτάνε καν ετικέτες..

Μαντούλα μου, στην αρχή χάλασα ένα φορμάκι του μπέμπη! Από τα jumbo όχι κάνα καλό και ακριβό!! Τις σαλιάρες ειδικά αυτές με το νάιλον τις έχω κάνει κι 'εχι μαζευτεί το νάιλον και το τραβάω και ξανανοίγει! Κοιτάω ετικέτες αλλά δεν πολυδίνω σημασία! Προσέχω ιδιαίτερα τα καλά και ακριβά ρούχα! Τα μακό και τις φόρμες σκασίλα μου κι αν χαλάσουν!! Μ'έχει σώσει! Πριν λίγο τέλειωσε η προίκα του κανακάρη μου και είναι ήδη στα συρτάρια του!!

Σας αφήνω για την ώρα.. πάμε οικογενειακώς στα lidl στο Αλιβέρι για ψώνια!!! :P:P Το lapοtpaki μου δεν το έχω πια ... :( είμαι στον κεντρικό υπολογιστή του άντρα μου και δεν την παλεύω ρε κορίτσια!! Έχει τεράστια οθόνμη και με ζαλίζει δεν την έχω συνηθίσει!! Και το πληκτρολόγιο αν και έχει καινούρια πλήκτρα σαν τα laptop... είναι κάπως.... Τι σου κάνει αυτή η συνήθεια...

Μόλις γυρίσω .. θα διαβάσω και τα υπόλοιπα και θα γράψω...

Φιλάκια σε όλες!!!

Δημοσίευση

Τρελλμανουλεςςςςςςςςςςςςςς να μαστε και παλι!!!

Αργησα αλλα ειχα τον αντρουλη μου χαλια...μαλλον ομως ηταν κρυωμα περασε σε 2 ημερες και μεις δεν εχουμε κολλησει..αισοδοξω οτι θ αμαστε καλα!!........ :unsure:

Χαπι μαμ τη χαρη στην εκανα προοτυ δω οτι μου την ζητησες και σημερα που μπηκα διαβασα το πμ και ξαναχτυπησα...α και εννοειται οτι το κανω με την καρδια μου και θα δουμε αποτελεσμα...τι λες και συ?

καλα απο την φρεζιντερμ πρεπει να σου δωσουν ποσοστα..τη πηρα και γω και μια φιλη μου...τελεια...

Για τη κουμπαρια τελεια...αλλα πρεπει να συμφωνησει και το μαριμαρακι. ;)

μαντω μου ειδες ο γουινι???καταπληκτικος!!του μιλαει και του χαμογελαει με τις ωρες..

Πολυ κεφαλακι ο κανακαρης σου...θα ειανι λες συναδελφοι στη νασα με τη δικη μου?? :P :laugh: :lol:

Τομακι μου κατι γινεται...σιγα σιγσ θα τη βρει την ακρη .μαλλον θελει το χωρο του..ανεξαρτητος αντρας...εβινακι αντρακλα σωστο θα παρει η κορη σου!!

Εβινακι θεριο το μοντελακι σου..και μενα καλα τα χε παει με το εμβολιο αλλα τη γιατρο ουτε να τη βλεπει.... :angry:

Αρβερνακι-Αννα καλησπερα και απο μενα και τη φουσκιτσα μου..μια χαρα κουκλακι εχετε...και ωραια ονοματα...

Αναστασακο..τι εγινε προσπαθεις να βρεις τροπο να ξαναχρησημοποειες τα παμπερς...για αυτο τα εβωαλες στο πλυντηριο να πλυθουν....??? :laugh: :woohoo: ..αρε κολλητουλα τη πατησες...πωπω φανταζομαι δε σου φτανει η κουραση...εχεις και τις καλλιτεχνιες να συμμαζεευεις...

καλα προσπαθω να φανταστω το σπιτι σου...μαλλον ειτε μπαινεις στα κουκου ειτε στο σαλονι σου ενα και το αυτω...

και ειπαμε..λιγος υπνος..πολλες ευκαιριες για μαθηση..ευτυχισμενο παιδι σε εγρηγορση!!

θα μιλησουμεεεεεεεεεε!!

κοριτσαρες μου η φουσκιτσα μου συνεχιζει με κακακια δυοσμου...αλλα ειανι τρισευτυχισμενη...η γιατρος μς καθυσηχασε οτι δεν υπαρχει προβλημα και αλλα παιδακια που θηλαζουν απποκλειστικα πρασινιζουν το συμπαν..οποτε υπομονη και γω!!

Φτουφτου κοιμαται πολυ καλα το βραδακυ και τρωει ανα 3μισαωρο...

τελαυταιο γευμα στις 9και ξυπναμε στις 6 παρα κατι...και ξαναλεω φτου φτου!! :side:

Στις 14 θα κλεισω και ραντεβου να μαθουμε πως πανε οι διαστασεις μας...

αχ ρε κοριτσια τρελλενομαι να τη βλεπω..χαμογελαει συνεχεια και προσπαθει και να σηκωθει ..με λιγη βοηθεια τα καταφερνει μιλαει ατακουκλακια της ..με λιγη παραπανω αδυναμια στο Γουινι κομαται με τη γροθια στο στομα και κλαει με δυναμη αν δεν την ταισεις ;) :laugh:

αυτα εν ολιγοις !!!

τη γριπη και μεις τη φοβομαστε αλλα προς το παρον απλα προσεχουμε χωρις πανικο !!

Μπουλιτσα ψυχραιμια και μιλα στο γιατρο σου!!

Νταλλακι ψυχραιμαι με το υπολογιστη και γω οταν τον παιρνει ο αντραςμ μου μια απο τα ιδια παθαινω!!τον μεγαλο μπλιαχ!θα παρω ομως καινοριο λαπ τοπ τ αΧριστουγεννα!!

πολλα φιλα σε ολες Γιουνικακι ,αννουλα, Βουλιτσα , Φουλιμπια , μαριανττακι!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τη κάνετε, τα ζουζούνια σας καλά?

Ζουζουνιτσα - Τομα -Foulinaki σας ευχαριστώ πάλα πόλη.

Αναστασία μου αιδώ είμαστε απλός δεν μας αφήνουν τα ζουζούνια μας, προσπαθώ να σας γράψω από της 4 η ορά και δεν με αφήνει η σείσου.

Εγώ κορίτσια έχω ένα πάρκο το οποίο μου το είχαν φέρει δώρο στον γιο μου και αυτό θα χρησιμοποιήσω και στην μπέμπα, ευτυχώς είμαστε κομπλέ με καρότσι κούνια ρυλάξ καλαθούνες με το δεύτερο δεν χρειάστηκε να αγοράσω τίποτα σχεδόν, έκτος από ρουχαλάκια και ένα καρότσι μικρό καλοκαιρινό το οποίο θα το αγοράσω αργότερα από 6 μηνών και πάνω, αυτό το μεγάλο δεν με βολεύει και πολύ.

Εμείς αύριο θα πάμε στον γιατρό να δούμε πώς έχουμε ανεπτύχθη και την τέταρτη τα εμβόλια τα οποία έπρεπε από την προηγούμενη τέταρτη να τα κάνουμε απλός ήταν λίγο μπουκωμένη η μικρή με βήχα και με πυρετό 38 ίωση που μας κώλυσε ο μπαμπάς παρόλο που τον είχαμε κλήση στο παιδικό δωμάτιο και μάσκα παρακαλώ και τελικά δεν την γλιτώσαμε.

Κρίμα μωρέ τα παιδάκια τόσο μικρά με ίωση. αλλά τη να κάνουμε είναι όλα στο πρόγραμμα άμα δεν αρρωστήσουν δεν μεγαλώνουν.

Σας αφήνω πάμε να κάνουμε το μπάνιο μας θα τα πούμε αργότερα.

Φιλάκια σε όλες σας και στα όμορφα ζουζούνια σας, πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε αργότερα ε αν θα με αφίσα η σείσου. Ο άνδρας βαρέθηκε να την κράτηση άντε τελείωνε μου λέει θέλει να πάει να ποιεί τον καφέ του.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΥΜΠΟΥΚΕΣ ΜΟΥ;;; ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ !!!!ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!! :P

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΠΟ ΚΑΡΟ!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΚΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ!!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ;;ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ!ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΜΤ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΜΑΣ!!ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΛΙΣΑΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕ;; ;)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου, εμεις καλα ειμαστε η μικρη μου ξυπνουσε 5.30 να φαι και εκανε μια γκρινια 2 μερες αλλα απο την παρασκευη ξαναγυρισε στο προγραμμα της ξυπναει 8.30 παλι και ειναι σχετικα ησυχη τι να πω αλμα αναπτυξης μπας και ειχε, καλε οταν τα βαζετε στα ριλαξακια πανε να σηκωθουνε; γιατι ρε παιδια σηκωνεται αρκετα ψηλα και επαθα πλακα γιατι ειναι πολυ νωρις ο γιος μου ηταν 6 μηνων και πανω συγουρα οταν το εκανε, τι να πω; εμεις καναμε την γιορτη του αντρα μου και τα γενεθλεια του μικρου το σαββατοκυριακο και εκει που δεν θα εκανα γιορτη βρεθηκα τελευταια στιγμη με καλεσμενους, ετρεχα σαν την τρελλη και ο μικρος σημερα σαν να κρυωσε παλι ελεος με δυο ξαδερφακια του επαιξε που ηταν μια χαρα τωρα αν κουβαλουσαν τιποτα ποιος ξερει; και ελεγα στον αντρα μου αν μας κολησουν τιποτα δεν θα το αντεξω αντε να δουμε τι θα γινει; και εμεις αυριο η μεθαυριο θα κανουμε εμβολιο για να δουμε θα την πιασει υπνηλια παλι η θα εχουμε γκρινια; φιλια πολλαααααα και ειδικα στο φουλινακι και ειχα καιρο να την διαβασω...!!!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΓΑΜΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ.ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΣΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΧΤΥΠΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΠΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΕΧΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ.ΕΛΕΟΣ.

ΠΑΡΚΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ....................ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΙΛΑΞΑΚΙ ΜΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΚΑΚΑΚΙΑ ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Ε?ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

Επιστρέψαμε.

Ζουζουνίτσα εγώ στόλισα το Σάββατο, συνήθως στόλιζα 9 Δεκέμβριο στην γιορτή μου αλλά φέτος λόγο του γιου μου στόλισα ποιο νωρίς. Και τη το θελα ο μικρός έχει μήνη όλοι την ορά στο δέντρο βγάζει της μπάλες και της πετά με το πόδι για να βάλει γκολ λέει οπός στο γήπεδο, ευτυχώς που δεν μαδά , την Κυριακή που ήταν σπίτι είχε μήνη όλοι την ορά στο μπαλκόνι εγώ έβγαζα την πρίζα από τα φωτάκια και αυτός την έβαζε .

Μαριάνδα έχουμε την ίδια κορδέλα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...