Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γιουνικακι το λαδακι γαι τη Νινιδα της το βαζω ςγω της καραφλιτσας μου και ειναι το Ninolin samboo kai Ninolin oil.

τα κακα ενας τροπος για να βγουν εινιπροτου τα χωσεις στο πλυντριο τριψε τα με λιγο σαπουνι και κρυο νερο τοπικα στο λεκε και μετα χωστα κανονικα στο πλυντηριο...βγαινουνε..

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 7/9!

ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΖΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΑΛΑ,ΕΚΛΑΙΓΕ,ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙΣ...ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 5-6 ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΥΠΝΟ...ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΛΙΤΣΕΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΛΛΥΡΙΟ...ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 3ΜΕΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΟΧΙ ΣΚΛΗΡΑ!ΕΣΕΙΣ?

Α!ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ?ΤΡΕΜΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ?ΑΧ!ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ??????????

ΜΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Βρε Λινακι μου..Τι θελεις να πεις...Αν μου σηκωναν τα ποδια 4.30πμ θα τους...Πυροβολουσα?????????χαχαχαχαχαχαχαχαχα :laugh: :laugh:

Ελενη μου ξανα-καλως τα κοριτσια!!!!

Κι εγω λεω να τα κοψω δοκιμαστικα!

Αν κ 1 φορα εβαλα κρεμα κ ειναι ηδη πιο ηπια!Βλεπουμε!!!

Τα λεκεδοκακακια τα βαζω κατευθειαν σε λεκανακι με νερο κ λιγο απορρυπαντικο ή σκετο(αν μου τα λερωσει νυχτα!) κ οσο πιο συντομα γινεται πλυσιμο!

Δημοσίευση

Μπουλίτσα έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 7/9!

ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ!

Καλως ηρθες στην παρεα!Να σου ζησει!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΖΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΑΛΑ,ΕΚΛΑΙΓΕ,ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙΣ...ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!

Νομιζω πως ολες στην αρχη ταιζαμα χωρις σταματημο!!!Αν συνεχιζες θα τον καταφερνες τον αποκλειστικο!Κριμα που σου εδωσε τετοια συμβουλη ηγιατρος!

Αλλα δε χαλασε κ ο κοσμος!!!!!Ασε που αν θελεις μπορεις κ τωρα να θηλασεις αποκλειστικα μειώνοντας το ξενο κ αυξανοντας θηλασμο σιγα σιγα! :)

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 5-6 ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΥΠΝΟ...ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΛΙΤΣΕΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΛΛΥΡΙΟ...ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 3ΜΕΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΟΧΙ ΣΚΛΗΡΑ!ΕΣΕΙΣ?

Στο ματακι ο δικος μου γιατρος ειπε να μην βαλω τπτ.Απλα να καθαριζω με αποστ.γαζα κ ορο!

Τα κακακια βεβαια σαν κρεμουλα αραιη!! :P:P

Α!ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ?ΤΡΕΜΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ?ΑΧ!ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!....

Εγω την βγαζω καθε μερα εξω με το καροτσι ή βολτα με αμαξι αλλα σε ανοιχτους χωρους!! ;)

ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ??????????

ΜΑΚΙΑ!!!!

Πατα πανω σε ενα τικερ απο αλλη κοπελα-οποιο σ'αρεσει!Σε παει στν αντιστοιχη σελιδα!Βαλε τα στοιχεια σου.Σου δινει εναν bb code.Αντεγραψε κ επικολλησε το στην υπογραφη του προφιλ σου εδω στο μαμμυ!!!

φιλακια

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥ!!ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΣΤΟΡΥΛΗ ΜΑΣ!!ΛΕΠΟ: ΕΙΜΑΣΤΕ 5950 ΠΗΤΑΜΕ 750 ΓΡΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ 5200!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΡΜΑΡΑ ΓΗ ΜΙΚΡΗ ΧΕΧΕΧΕ!!!63 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΚΙ 40ΕΚ. (ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΠΕ ΜΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;; ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ!!)

ΚΑΝΑΜΕ ΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟΥ ΕΚΛΑΨΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ!!ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΥΡΕΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!

ΧΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΤΣΑ!!ΕΙΑΝΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ !ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ!!ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :laugh:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ Χ...ΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ !!ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΡΕ ΕΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ...ΠΟΥΡΕΣ!!!!ΤΗΝ ΕΒΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΠΟΥΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΧΙΧΙΧΙ!!!!!!ΤΙ ΝΑ πω!!!!

Δημοσίευση

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟ ΒΑΒΥ ΟΙΛ!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΖΕΜΑΤΑΚΙΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΥΔΡΟΓΑΛΑΚΤΩΑ ΤΗΣ ΦΡΕΖΙΝΤΕΡΜ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΕΚ..ΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΧΑΠΟΥΛΑ !

ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΣ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΩΣΕΙ!!ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟΥΛΗ ΑΥΡΙΟ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΝΗΛΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;

ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Kaλημερααα!

χαχαχαχα Εβινα μου τι γελιο εκανα με τον "γιστορυλη" σας!!!! :) :laugh: :laugh: :laugh:

Μπραβο τη ξανθουλα μας!!!!!!Τελεια νεα!!!

Το υψος σας περασε την ανωτερη καμπυλη κ το βαρος ειναι επισης παρα πολυ καλα!!!Αναμεσα στην 90 κ την 75!!!!Μοντελακι η κοπελαρα σου!Ιδανικες αναλογιες!!!90-60-90 που λενε(μεση-στηθος-περιφερεια!)!!!!χααχαχαχ :P:P

φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημεραα!!

Μπουλιτσα καλως ηρθες στην παρεουλα μας και να σου ζησει το μωρακι σου! Μην νοιωθεις τυψεις ουτε εγω τα καταφερα με το θηλασμο 40 μερες ηπιε απο το δικο μου γαλατακι αν και η δικη μας παιδιατρος ηταν πολυ υπερ και μου μιλουσε συνεχεια για το θηλασμο και οτι πρεπει να τον θηλασω αποκλειστηκα τουλαχιστον μεχρι τον 4 μηνα που θα παω στη δουλεια. Αλλα τα εκανα σκ@τ@. Ειχε και πολλους κολικους το μωρο και εκει εχασα τη μπαλα!

Αναστασια μου πολλα τα κυβικα της μπεμπας σου. Μπραβο σας!! Οσο για το θεμα κακα πολυ γελασα... μεχρι και μεσα στο πληντυριο :laugh: :laugh:

Να σου πω παρα να μην κανει καλυτερα να τα κανει και να ειναι ησυχο το μωρο. Δεν μας ειπες τελικα κατεληξαν και στης γειτονισας? :laugh:

Ζουζουνοσυμπεθερα κορμι αραπικο η νυφουλα μου. και εμεις καπου εκει θα ειμαστε στα κιλακια μας. Την Δευτερα θα παμε για το εμβολιο μετρημα ζυγισμα! Πονεσε το μικρουλη ε?

Εμενα δεν εχει ξηροτητα στο δερμα μονο λιγη νινιδα στο κεφαλακι. Του εβαλα ελαιολαδο καμοια ωρα πριν το μπανιο του, του φορεσα και ενα σκουφο μην τα κανει ολα μες το λαδι και εκανε διαφορα. Επισης εγω βαζω μεσα στο νερο που τον κανω μπανιο λιγο baby oil. Σιγουρα κανει και αυτο δουλεια!

Ααααα δεν σας ειπα ψες κοιμηθηκε στο δωματιο του. Ξυπνησε μια φορα εφαγε και παλι υπνο μεχρι το πρωι. Καλυτερα τα πραγματα.... :silly:

Φιλια σε ολες!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τομα κοιμηθηκε το αγορι σου???!!!!Μπραβοοο!Μακαρι να συνεχισει ετσι!

Λες να ηταν αυτο το"θεμα" του?!Να ηθελε την ησυχια του!?

ΥΓ.Το σπιτι της γειτονισσας την γλιτωσε!!!!!Την επομενη φορα ομως...Θα τα καταφερει το πωπουδακι μας! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΑΣΑΚΟ -ΓΙΣΤΟΡΥΛΗ-ΓΙΑΤΡΕ ΜΑΣ!!ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ!! ;)

ΤΟΜΑΚΙ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΝΥΦΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ;;NEXT TOP MODEL!!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟ ΕΒΑΖΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝ ΘΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ!ΠΟΝΕΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ :( ΑΧ!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΥΡΙΣΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου κοιμηθηκε στις 9 ξυπνησε στις 3.30 εφαγε και αμεσως υπνο μεχρι το πρωι! Καλα τα πηγαμε. :) Να σου πω αυτο με την ησυχια πολυ παιζει διοτι αν το μωρο ακουε συνεχεια τα δυνατα ροχαλιτα του αντρα μου μαλλον ξυπνουσε και απο αυτο :laugh:

Συμπεθερα μοντελο δε λες τιποτα! Και εγω δεν αντεχω να τον βλεπω να κλαιει αλλα τι να κανω... θα παω με τη μανα μου τη Δευτερα στη γιατρο διοτι ο αντρας μου θα δουλευει ευτυχως γιατι ειναι πιο ψυχραιμη απο εμενα. χω και εγω αγωνια να δω ποσο εχουμε γινει... :)

Παντως με το ελαιολαδο 2 φορες του εβαλα και εξαφανιστηκε.

Αυτα φιλουρες! :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!

Να σας ζήσουν κι εσάς τα παιδάκια σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Είμαι λίγο αγχωμένη σήμερα γιατί παντρεύεται μια ξαδέρφη μας και πρέπει να πάμε στο γάμο.Η αδερφή του άντρα μου είναι κουμπάρα...

Θα αφήσω το μωρό στη μητέρα μου αλλα φοβάμαι μην κολλήσω καμιά γρίπη εγω ή ο άντρας μου ή τα πεθερικά μου....

Βρε κορίτσια ειλικρινά τρέμω!θέλω να κλειστώ μέσα και να μην βλέπω άνθρωπο!!

Είχαμε πάει στο κρεβάτι και ήταν κάποιοι κρυωμένοι και τώρα θηλάζω με μάσκα.Δεν εχω τίποτα αλλα απο το φόβο μου.Δεν με γνωρίζει το μωρακι μου!

Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?Εσείς τι κάνετε? Δεν πάτε πουθενά? Τωρα τα Χριστουγεννα τι θα κάνουμε???

Δημοσίευση

ΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ!!ΕΜΕΙΣ ΠΡΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΟΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ !!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΞΩ!!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟ , ΕΞΩ!!!ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ(ΤΟ ΜΑΡΙΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ)!!!ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ! ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΞΩ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΠΟΛΥ!! :P ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ 1

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΙ ΟΧΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!!!ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;; ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ;ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΚΑΠΑΚΙ! :woohoo:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ????

ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΞΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ....ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΤΑΙΖΑ Κ ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ...ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΤΗΝ ΜΥΤΗ....ΟΟΟΛΑ!!!ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ....

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Κ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΣΠΡΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ...ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΑΚΙ Κ ΒΓΗΚΑΝΕ Κ ΑΠ'ΕΞΩ...

ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩ...

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΡΩΜΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ CHICCO.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ...

Δημοσίευση

Γεια σας!!!!!

Foulinaki to winnie με το μαξιλαρακι έχετε ? Που αλλάζει & χρώματα? Αχ είναι τέλειο & εμένα μου αρέσει πολύ & όταν του το βάζω γελάει!!

Happy mom & εγώ το πήρα το 6μηνο του ΟΑΕΔ & ξεκίνησε από 15/11/2009 οπότε προχθές πήρα το μισό μήνα 350 € ολόκληρα ! B) (χάθηκε ο κόσμος να είμαι σε κανα δημόσιο να κάθομαι & να με πληρώνουν?? ) :lol:

anastacoula από κακάκια άλλο τίποτα & εμείς !! Φοβερή η περιγραφή σου.. μετά θα σου πω μία δική μας ιστορία εξίσου γελοία!!

Πολλές φορές πλημμυρίζει! Φτάνουν έως τα πατουσάκια ,ανάμεσα στα δάχτυλα ! :silly: & άλλες φορές μέχρι τον σβέρκο!

Για να μη σου πω & για την κεραιούλα μας που πιτσιλάει τον τόπο! :blush:

ΡΕζίλι με κάνει ο κύριος ! :blush:

Ακόμα & στη γιατρό 2 φορά την κατούρησε! :blush:

Δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους! :lol::lol:

Οσο για την κεφάλα μας εμείς σαν τρώμε όλους-όλες!!

3 μηνών ακριβώς ήταν 6100Kg -64 ύψος - 43 κεφάλα!!!!!!!!

Πολύ μυαλό ρε παιδί μου ! :ohmy:

Θα μου το πάρει η ΝASA! :P

Να σημειώσω ότι γεννήθηκε μινιόν ... 2780 κιλά-49 ύψος-35 κεφάλι - 37+4 ημέρων.. αλλα΄ο αντρούλης μου επίσης κεφάλας//

Ζουζουνίτσα μπράβο σας για το εμβολιάκι & εμάς όπως είχα πει πυρετό καθόλου ! Αντε ερχεται η ώρα για την εκδρομούλα σας.

Τομάκι καλούς ύπνους & εσείς .. & εγώ ελπίζω κάτι καλύτερο έχει γίνει πλέον φτάνει τα 4ωρα ,έχει κάνει & κάτι 5ωράκια.

Μπουλίτσα καλώς ήρθες .. & εγώ θηλάζω ακόμα αλλά δίνω & αρκετό συμπλήρωμα.. ένας λόγος :(ντρέπομαι που το λέω αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι) είμαι πολύ περίεργη στο φαγητό & δεν τρώω πχ λαχανικά ,πολλά ψάρια κτλ & έτσι θεωρώ ότι δεν επαρκούν οι βιταμινές για το μωράκι μου ..

Ηρθε το στεγνωτήριο χθες!

Αλλα΄βρε κορίτσια το περίμενα πιο άψογα αποτελέσματα ... έκανα ήδη 2 στεγνώματα αλλά εχω απορίες...πχ αν τα ρούχα λένε όχι στέγνωμα τα βάζω μέσα ή όχι γιατί 2 γνωστές που ρώτησα μου είπαν ότι τα πετάνε όλα μέσα & δεν κοιτάνε καν ετικέτες..

Φιλάκια γιατί πάω για τάισμα!!! :kiss::kiss:

αα καρμάκι στη χεστρού τσαχπινούλα !! (anastacopaido)

Δημοσίευση

Ποσο χαιρομαι που το σπιτακι μας ξαναγεμιζει ζωντανια !!

Μπραβο κοριτσακια μου!! Μπραβο κ στη συμπεθεριτσα μου την παρλατζου που επιτελους εκανε πιο αισθητη την παρουσια της μαζι με τη ομορφοχεστρουλα τη νυφουλα μου!!......τη πεθερα ειμαι ε? εβαλα κ το επιθετο ομορφο μπροστα για να..το σωσω !!

Ζουζουνιτσα οντως μοντελακι η ξανθουλα σου!!αληθεια το γαμο που θα τον κανετε? Κυπρο ή Θεσσαλονικη? Φοβερη η κολωνιτσα ε? τι τελεια η παρενεργεια του εμβολιου!!!! Μονο υπνος!χαχαχα

Βουλιτσα τη φρεζυντερμ λεμε!μυριζει πουδρα …κ μοσχομυριζουν τα μωρακια μας!Αν και για μας και κακα να εχουν κανει ..παλι μας μοσχομυριζουν!!Ειμαστε από τις φρεσκες κουκουβαγιες!!!

Μπουλιτσα καλως μας ορισες!! Μην αγχωνεσαι βρε με τη γριππη! Να φανταστεις ότι το τμημα του μεγαλου μου γιου εκλεισε, ειχε ο διπλανος του κι αυτος δεν κολλησε!Εμεις βολτιτσες πηγαινουμε κι ο Θεος βοηθος! Αν το σκεφτομαστε συνεχεια…..δεν θα πρεπει να πηγαινει ουτε ο αντρας μας στη δουλεια…μη φερει καμια ιωση στο σπιτι!!! Εγω κολλησα απ το μεγαλο συναχι ..αλλα ο μπεμπης μαλλον λογω θηλασμου δεν κολλησε ευτυχως!!!

Φουλινακι μουυυυ ευχαριστω για τη..χαρη!! την ειδα! Φυσικα κ σας θελουμε για κουμπαρους!! Θελετε να παντρευτειτε το σπορακο? Αχχχχχ τι ωραια ε στασακι?

Αυγουστιατικες αγορομανουλες…τα αφρατα αυγουστοκοριτσα μας εχουν ξεπερασει …πω πωωω ολες είναι διμετρες μοντελες!!!

Τομα τι τελεια που κοιμαται!!! Εμενα ακομη μπααααααααα που τετοια τυχη!!

Μαντουλα σε καλη μερια εστω κ τα 350..εγω ειχα ένα μηνα αδεια μεχρι 4.12..κ τα καταθεσα σημερα..να υποθεσω ότι θα πληρωθω σε ένα μηνα?? Δεν πηρα κ το επιδομα μητροτητας από οαεδ ακομη…αργησα να τα καταθεσω..κ λογω γραφειοκρατιας κανει να βγει…1,5 μηνα!!!!!ποσο είναι?? Μιαμ μιαμμμ κ ολοκληρο καθαρο το μηνιατικο? Αχχχχχχ τι ωραια να μη δουλευεις και να πληρωνεσαι!!!

Με γεια κ το στεγνωτηριο!!Ζηλευωωωω

Εμεις τριων μηνων κ μιας εβδομαδας ειμασταν 6500κιλα,61 πον,40 εκ κεφαλι!

Καλα είναι μωρε…κοντα και ψηλα, παχουλα και αδυνατα, μαλλιαρα και καραφλα,

χεστρουλικα και μη……….ειναι δικα ΜΑΣ καταδικα μας και τα λατρευουμε!!!!

Μα αφου είναι αυγουστομωρα…είναι δυνατον να μην είναι πανεμορφα??

Νταλια κ μαριαντουλα αντε καλε κουμπαρες ,χαθηκατε!!!

Ολυμπια φιλακια!τωρα τελευταια κι εσυ χαθηκες!!

αντε καλεεεε ..που ειστε?

Αννουλα ποσο χαιρομαι που εμφανιζεσαι ξανα!!

Γιουνικακι αργησες αλλα ξαναγυρισες!!! Τι ωραια που μαθαμε τα νεα σου!!

Μαρακι φραουλακι….μας λειπεις εδώ!!

Αγαπημενη μου συμπεθερα κλεινω με σενα…Θα σου δωσω την αγαπη μου εκτος απ το γιο μου το σωγαμπρο, κι ένα καρμακι κ γω για τη μουσταρδι θυελλα !!! :laugh:

Ξεχασα καμια??? Συγνωμηηη αν……..

Δημοσίευση

ΗΑΡΡΥ ΜΟΜ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΑΡΩΜΑ...ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ...

Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΑΝ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΦΑΓΗΤΑ....ΑΣΕ....ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ...

Δημοσίευση

Καλημερα!

Σας γραφω γρηγορα γρηγορα διοτι παω να φτιαξω βαλιτσα!

Μπουλιτσα μου ουτε εγω τη φοβαμαι τη γριππη. Καντε τις βουλτουλες σας και μην το σκεφτεσε. Εμεις οταν μας αφηνει ο μπεμπης εννοω οταν δεν ειναι μες την γκρινια παμε παντου σουπερμαρκερ για καφε σε φιλους στα πεθερικα....

Αναστασια αφου χθες ειχε βολτα βουρρρρ σημερα! Ειναι και Σαββατο ερχοντε και γιορτες και ειναι ολα στολισμενα οτι πρεπι για βολτουλες με το καροτσακι. Ασχετο αλλα ο δικος μου δε θελει το καροτσι μονο οταν κοιματε. Μαρσιπο και παλι μαρσιπο!

Ζουζουνοσυμπεθερα χαιρομαι που η νυφουλα μου δεν εκανε πυρετουλη... σκληρο καρυδι φαινετε η Κυρια!

Μαντουλα μου οντως πολυ μεγαλωσατε για στο υψος και στα κιλακια. Αν και γεννηθηκε μικρουλης πολυ καλος ειναι! Για το στεγνωτηριο εχω ενα φτηνιαρικο αμαρκε το οποιο ακαμα δεν λειτουργησα! Καλυτερα κοιταζε τις ετικετες!

happy mom μου ο γιος μου εχει μια βδομαδα να μου κοιμηθει σερι :( δεν ξερω τι εχει παθει μαλλον αρχισαμε τα παλια... τον εβαλα και στο δωματιο του εχει τωρα 2 νυχτες. Το καλο ειναι οτι ξυπανει μονο μια φορα! Παλι καλα!! :):)

Οσο για το γαμο θα δουμε :laugh: :laugh:

Βουλιτσα εμενα η αλλαγη της πανας ειναι απο τωρα δυσκολη... ασε μανταλακι θελω καθε φορα που τον αλλαζω... :laugh:

Νταλια που χαθηκες? Μαριαντα εσυ?

Φουλινακι Γιουνικ Αννουλα και οποια αλλη ξεχναω Φιλια πολλα :kiss::kiss:

Παβ να πιω καφεδακι και να ετοιμασω βαλιτσα φευγουμε σημερα με τον αντρουλη μου για μινι διακοπουλες! Θα μου λειψει ο μπεμπης μου!!

Δημοσίευση

Την καλημερα μου στο Αυγουστοπαρεακι!!!! :)

Μαντω κ συμπεθερακι ευχαριστω για τα καρμακια!!Καλεεε!Με ανεβασατε πολυ!!!!

Να'στε καλα!Αν κ θα χτυπησει παλι η ζηλιαρα μαμμιωτισσα(ακου λεξη!!!)!!!! ;)

Εβινα μου εμεις το καναμε στις 30 το εμβολιο...2 για την ακριβεια!

Την επομενη το μεσημερι ειχε ανεβασει 37,6.Για 3-4 ωρες ηταν λιο γκρινιαρουλα κ μετα οκ!Δεν εδωσα τπτ ομως!Μονο χαδια,αγκαλιες κ μεμεδακι!!! :)

Βουλακι γλυκο με την σουπερ σταρ του μαμμυ :kiss::kiss::kiss: !!!

Τι ωραια περιγραφηηη!!!Πολυ γελασα με τα κατορθωματα της μαγουλιτσας!!!Την σταμπα στο καλσον...!!!!!! :laugh:

Φαση εχουν!Την κανουν τη ζημια κ μετα γελανε χαρουμενα!!!

Μαντω πραγματι το αγορι σου εχει παρα πολυ καλη αναπτυξη!!!Μπραβο του!!!

Κι ας μην εχει τροπους ακομα!!!χαχαχαχαχα Η δολοφονικη κεραιααααα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Για το στεγνωτηριο.Εγω δεν τα βαζω ολα αν κ δικες μου φιλες κανουν αυτο που λες!!Τι να πω...Αν δεν καιγεσαι για το ρουχο...Ριχτο μεσα κ αν βγει μικρο...Το φορας στον μπεμπη!χεεχχεχεεχ :P :laugh:

Τωρα που το θυμηθηκα....Χθες μαζι με τα ρουχαλακια της μπεμπας...Επλυνα κ ενα παμπερς της :woohoo: :woohoo: :silly: :silly:

Μαλλον το πεταξε ο μπαμπας της μαζι με τα απλυτα της στο καλαθακι της....Ισως κ εγω αφηρημενη!!! :P

Το κακο ειναι πως εγινε χαλια το πλυντηριο...Σαν ζελε κομματακια βγηκε! :S

Τα εβαλα να ξαναπλυθουν,μετα τα εβαλα κ στο στεγνωτηριο αλλα...

Σας να εχουν σκονη...Τα τιναξα κ τα σιδερωσα αλλα παλι κατι πιανω...Μαλλον πρεπει παααααλι απτην αρχη!!!ΟΥΦ!!! B)B)

Τομακι καλα να περασετεεε!!!Απολαυστε τον ερωτα σας!!! :)

Σημερα οπωσδηποτε βολτα κ εμεις!!!!Περιμενω να ξυπνησει ο αντρουλης κ θα μας παει μεγααααλη βολτα!!!Και πολυεξοδη!χιχιχιχιχιχ :laugh:

Αρβενα να σου ζησει η κορουλα σου!!!Ελα στη παρεα μας!Πες μας κι αλλα για εσας!!! :)

Λινακι φιλεναδακι που εισαι?? :kiss:

Εφουλα μου εισαι μεγαααααλη σουπιά!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ωχ τι πεθερα διαλεξα για τη νυφη μουουου!!!

Αφηστε που απο τωρα αρχισε τα...."μαργαριταρια"!!!!

Το χεστρουλα εγινε ομορφο-χεστρουλα...

Το ανεπροκοπη θα γινει γλυκο-ανεπροκοπη....

Το "μου ξεμυαλισες το γιο κακια μαγισσα" θα γινει "μου ξεμυαλισες το γιο κουκλιτσα μαγισσουλα"!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Τι αλλα νεα???Τπτ???Τι...Ετσι γρηγορα θα τελειωσει το ποστ μου???

Μα δεν μπορω....Τοση παρλα που θα την βγαλω???

Α!!!!Νομιζω πως εχω κολλησει κ την τσαχπινα!!!Απο τις 9 μεχρι 10.30 μιλουσε κ τραγουδουσε ακαταπαυστα(με διαλειμματα για κλαματακια :P )!!!!

Και σημερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μιλησε κ γελασε στο νινακι του καθρεφτη κ στην.........Μαμα της?!!!2 μαμαδες?!!!Κ στον καθρεφτη κ διπλα μου???Τι εγινε?!χαχαχαχαχα :laugh:

Ειχε γελιο ομως!!!!!!! :laugh:

Μεχρι τωρα μονο κοιτουσε κ ανοιγε το στομα!!! :silly:

Αντε φιλια!!!!!! :kiss:

ΥΓ.Καρμακι στη Μαντω για τα πολυχρωμα ποστακια!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...