Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ νταλάκι μου τώρα σε καταλαβαίνω... :(

Βρήκα & εγώ μαλλάκι ... πεσμένο...

Είναι ξανθούλης & συνήθως τα σεντονάκια του είναι χρωματιστά & δεν το είχα παρατηρήσει .. του έβαλα λευκό & βρήκα πολύ μαλλί.. & φαίνεται πλέον & στο κεφαλάκι του ότι έχει πολύ λιγότερο..

η γιατρός που τον είδε βέβαια μου είπε ότι συνήθως πέφτει της γέννησης & σύντομα θα βγει νέο...

Αχ πάνε τα μαλλάκια του.. :blush:

& ξέρετε που βρήκα πολύ ??

Στο ριλάξ!! :S

Μάλλον γιατί εκεί κουνάει το κεφάλι του πέρα -δώθε...

Μήπως κάνει κακό που τον κάνω μπάνιο κάθε μέρα?? :dry:

Μήπως να τον λούζω μέρα παρά μέρα & να του πλένω μόνο την κάτω περιοχή?? :unsure:

Αχ πείτε μου ...θα μου μείνει καραφλό!! :blink:

καρμάκι στο λουλούνι!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλε πως κανετε ετσι, εμεις μαδαμε οικογενειακος και μανα και κορη χαχα δεν φανταζεστε μικρες τριχουλες μαυρες της μπεμπας και μεγαλες της μαμας!! θα βγαλουν καινουριο μαλακι και θα μακρυνει και γρηγορα, εγω παλι δεν θα βγαλω καινουριο μαλακι αλλα θα περασει και στην πρωτη γεννα μαδουσα μετα,

κουμπαρουλα με κακομαθες που σε ειδα την προηγουμενη εβδομαδα αρκετα και τωρα μου λειπεις και εσυ και η παρλα σου χαχα!! φιλια πολλα

Δημοσίευση

ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ!!!ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ !!ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ!!ΡΟΞΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΣΥΜΕΝΟ ΜΟΥ!!!!!ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ !!ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ!!ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙΣ ΣΤΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ!!!

Δημοσίευση

Καλησπερουδια!!!!!

Καταρχην να ευχηθω στη ναταλια να της ζησει ο μπεμπαρος!!!!!!!!

Καλε τι θιγετε το θεμα της τριχοπτωσης???? Εγω πιστευω οτι με τοοοσο μαλλι που χανω θα μεινω κουρουπα. Ευτυχως που σε λιγο θα αρχισει παλι να φουντωνει λογω εγκυμοσυνης (μακαρι δηλαδη). Η μικρη οχι μονο χανει μαλλακια αλλα καναμε και νινιδα. Ευτυχως βαλαμε μια σουπερ κρεμουλα και ηδη μετα απο 2 εβδομαδες ειναι πολυ καλυτερα!!!!

Αρχισαμε να τρωμε και 180 γραμμαρια και η μανουλα ειναι χαρουμενη!!!!

Σημερα ξεκινησαμε το στολισμα του δεντρου. Με το καλο σε ολα τα σπιτια μας κοριτσακια μου και ευχομαι να εχουμε τις πιο τελειες γιορτες αγκαλια με τα αγιοβασιλακια μας

Φιλακια σε οοοολες

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ????

Κ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΙΤΣΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟ...

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ Κ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ Κ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΟΜΑΜΑ.....

Δημοσίευση

ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΕΙΕΙ!!!!!!!ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!

ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ; ΚΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!ΑΧ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΨΙΛΟΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ!!

Δημοσίευση

Γεια σας ομορφα κοριτσια με τα πενταμορφα κουκουβαγακια σας!

και μεις στο κλαμπ των χαμενων μαλλιων!!κι οι δυο..μανα κ γιος!

ο δικος μου ειναι που ειναι καραφλακι..εκανε κ ροξακι στο χνουδι!

τη νυχτα ακομα ξυπναει..τρωει κ ξανακοιμαται κατευθειαν..ευτυχως!

τη μερα θελει αγκαλιτσες κ λογακια..οποτε η μαμα ειναι πτωμα!

ευτυχως ο μεγαλος ειναι σε ..διακοπες εκλεισε η ταξη του ..χωρις να κολλησει αυτος!!

γελαμε ,χαχανιζουμε ,μασουλαμε παιχνιδια με ιδιαιτερη προτιμηση στα χερια....

κανουμε καθε μερα μπανακι δεκα παρα ,μετα τρωμε κ κατευθειαν στην...κουνια μας!!μετα απο μιας ωρας κουνια μπελα μεταφερομαστε στο λικνο μας....Ολοκληρη επιχειρηση!! κατα τις 7 μεταφερομαστε να κοιμηθουμε στο μεγαααλο κρεβατι της μαμας τουλαχιστον μεχρι τις 10.30!

το εμβολιου του πνευμονιοκοκκου φερνει την επομενη μερα στα περισσοτερα μωρακια λιγα δεκατα! ζουζουνελ αυριο το κανετε?θεσσαλονικη θα κατσουμε αρκετα οποτε μαλλον θα σας πετυχουμε!φανταζεσαι να συναντηθουμε καπου στη..γεφυρα της κονιτσης?

η φρεζιντερμ ειναι οντως πολυ καλη κ μοσχομυριστη!εμεις εχουμε κ τα υπολοιπα της σειρας,σαμπουαν κ αφρολουτρο..Αυτο που ειναι το πιο τελειο ειναι η κολωνια της !!!απιστευτη μωρουδιλα!!Αυτη φοραω κ γω!! :P

Θελω να χασω ακομη 5 κιλα που μου χουν κατσει κ δε λενε να φυγουν...μα πως να φυγουν ..αφου κατεβαζω παστες,κ οτι αλλο λιγουρευτω?

αληθεια εχει καμια παρε δωσε με οαεδ?το εξαμηνο θα το παρει καμια?

αννουλα 180 γρ μια χαρα!!!μπραβο!!!!

βουλιτσα φιλακια στα μικρα ομορφα μαγουλιτσο-χερακια!!

γιουνικακι..καλως ορισες κ παλι!!!

ναταλι να σου ζησει! ειναι κι αυτο τοσοο κουκλακι οπως τα αλλα?

μαρακι μας λειπει η γλυκια σου η φωνουλα!!

στασακι μου..αγορασα τις βερες...τις λες για τα ..χριστουγεννα? :woohoo:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!

ΧΑΠΟΥΛΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΤΣΑ!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΗ ΕΕΕ;; ΑΑΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ! ΤΗ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ;ΚΑΝΕΙ Ε; ΑΧ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΟΤΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ !!! :(

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΠΟΛΥ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΓΙΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ; ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ!!ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΝΣΟΝΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΜΑΖΙ!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ !!ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ !ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕΙΡΑ !!

Δημοσίευση

Καλημερα και καληνυχτα μαζι!

Ψες ο γιος μου ηταν το κατι αλλο. 3 φορες ξυπνησε! Την πρωτη του εδωσα τσαι τη δευτερη γαλα την τριτη τον αφησα εκει να κλαιει μεχρι που ξανκοιμηθηκε. Μη με πειτε κακη μανα δεν αντεχα αλλο. Ξυπνησε και απο τις 6.30 και ηταν μες την τρελλη χαρα. Εδω και μια εβδομαδα δεν μου κοιμηθηκε σερι...ουφφφφ τι να κανω αλλο δεν ξερω!

Σημερα ειμαστε 3 μηνων ακριβως! Μεγαλωσαμε αλλα το φαι φαι τη νυχτα! Θα αντεξω δε θα εντεξω θα διξει... Τωρα κοιματε... Μα παιδακι μου καλο το βραδυ θελω να κοιμασε οχι τωρα....

Ναταλακι να σου ζησει ο μπεμπης παντα καλοτυχος και πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ!!

happy mom μην μιλας για διαιτα... σας το εχω ξαναπει εχω γινει χειροτερη και απο την εγκυμοσυνη... τρωω τα παντα!! Και εμενα μου εχουν μεινει 5 κιλα αλλα πως θα τα χασω αφου τρωω σαν γουρουνα?

Αννουλα μου και εγω θελω να στολισω αλλα με ενα παιδι οπως το δικο μου δεν υπαρχει περιπτωση... 1 μηνα θα στολιζω με το ρυθμο που παμε... θα φυγουν και τα Χριστουγεννα!

Ζουζουνοσυμπεθερα φιλια στην νυφουλα μου! Οσο για τα μαλλια και εμας πεφτουν πολυ. Δεν ξερω αν σας το εχω ξαναπει αλλα ο γιος μου οταν θελει να κοιμηθει τραβαει τα μαλλια του. Δεν φτανει που δεν του εχει μεινει μαλλι στο κεφαλι το τραβαει κιολας!

Νταλια Αναστασια Μαντω Φουλινακι Ολυμπια Γιουνικ Βουλιτσα και οπια αλλη ξεχναω φιλια πολλα! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

βρε τομα μηπως θελει να του αυξησεις το γαλα, γιατι και η δικια μου κοιμοταν και τωρα θελει παραπανω γαλα και δεν μπορω να της το αυξησω πολυ λογο της παλινδρομησης και τωρα μου ξυπναει 5.30 το πρωι να φαι

Δημοσίευση

Τομακι μου καλο πιο στολισμο και πια διααιτα???ειδικα αμα θηλαζεις μονο διαιατα δεν μπορεις να κανεις...ακι με τα δικα σας ωραρια υπνου...μη τρελλαθουμε..σγα τα πεντε κιλα...ε το πουθ αηρεμησει λιγο ο μικρος..θα τη βρεις την ακρη...

εγω τα χασα επειδη μου κοψαν τα γαλακτοκομικα και χωρις σοκολατα πως να μην αδυνατησεις???

Αλλιως οχι μονο δδεν θα τα χα χασει...θα χα παρει κιολας...μετα το θηλασμο θελω απεγνωσμενα να φαω κατι γλυκο...και τρωω μια κουτσλια μαρμελαδα,ενω αν ειχα σοκολατα?????????????

χαπι μαμακι..μωρε και συ με τα κιλα...κοιτα εκει να στεκεσαι σταποδια σου με δυο παιδια !!

Με τον αΟΑΕΔ εγω!!!το πηρα το εξαμηνο και πηρα και τα πρωτα μου λεφτακια...να ναι καλα οι ανθρωποι!!

Α!!!!τι λετε να γινει η φουσκιτσα μου κομπαρα ????

Συζητηστε το με τη Αναστασακο και μεις εδω ειμαστε..γουρλουδες να παει καλα αυτος ο ερωτας και να στεριωσει!!

Καλε με ξεσηκωσατε και μενα με τη κολωνια ...εγω την κανω μπανιο με της la roque pose μια ενα που ειναι για βρεφη και ατοπικα δερματα και της βαζω και κρεμες της ιδιας και της A-DERMA,EXOMEGA χωρις μυρουδιες...στο κεφαλακι Ninolin oil kai samboo...για τη νινιδα..πολυ καλα και μοσχομυριστα!

Το ροξακι βεβαια καλα κρατει!!!

οσο γαι τα δικα μουυυυυυυυυυυυυ αστα νομιζω οτι στο τελος θα φορεσω περουκα!!!τουφες τουφες ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΧΤΕΝΙΣΤΩ!!!

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙ ΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ...ολα καλα να πανε και να μη πονεσετε!!

Βουλιτσα παλαμακια???πωπωπωφανταζομαι αυτη χειροκροτει και συ κατουριεσαι....

Καλε και μεις πιανουμε και τραβαμε και κλωτσαμε και το γυμναστηριο μας ειανι το καλυτερο μερος...γαι τρελλους υπνους...παντα σε συνδυασμο με τον Γουινι και το μουσικο του ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ!!!

αληθεια κουραζεται με τα κλωτσομπουνιδια και τη προσποαθεια να φατσει τα ζωακια και στο τελος και αφου της ΒΑΛΩ τη μουσικουλα...ξερενεται!!!

Αυτα σας αφηνω γαι λιγο παω να απλσω ρουχα....

φιλεναδιατσαααααααααααα ποτε ποτε ποτε θα σας δω????????????

Αννουλα Μαντω Νταλλακι...φιλακια στα μωρουδακια σας!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

βρε τομα μηπως θελει να του αυξησεις το γαλα, γιατι και η δικια μου κοιμοταν και τωρα θελει παραπανω γαλα και δεν μπορω να της το αυξησω πολυ λογο της παλινδρομησης και τωρα μου ξυπναει 5.30 το πρωι να φαι

Μαριαντα μου δε νομιζω να ειναι το γαλα. Πινει 150μλ στο καθε γευμα. Καλα ειναι. Δεν μπορω να καταλαβω τι τον ενοχλει... Το μονο που σκεφτηκα ειναι μηπως δεν βολευεται αλλο στη καλαθουνα? Να δοκιμασω να τον παω στο κρεβατι του?

Δημοσίευση

Μαριαντα μου δε νομιζω να ειναι το γαλα. Πινει 150μλ στο καθε γευμα. Καλα ειναι. Δεν μπορω να καταλαβω τι τον ενοχλει... Το μονο που σκεφτηκα ειναι μηπως δεν βολευεται αλλο στη καλαθουνα? Να δοκιμασω να τον παω στο κρεβατι του?

Δημοσίευση

Τόμα έγραψε:

marianda έγραψε:

Μαριαντα μου δε νομιζω να ειναι το γαλα. Πινει 150μλ στο καθε γευμα. Καλα ειναι. Δεν μπορω να καταλαβω τι τον ενοχλει... Το μονο που σκεφτηκα ειναι μηπως δεν βολευεται αλλο στη καλαθουνα? Να δοκιμασω να τον παω στο κρεβατι του?[/quote:izjnvlwz]

Ναι Τομακι μου κανε μια προσπαθεια..και βαλε του και γυρω γυρω καμι κουβερτουλα να το νιωθει λιγο πιο μικρο τον χωρο..μην ξαφνικα απο το βαρκακι παει σε κρουαζιεροπλοιο...θα απομονωσεις το μισο κρεββατι απο τα ποδαρακια του και κατω με μεγαλο μαξιλαρι ή κουβερτα και δεξια και αριστερα του θα κανεις ρολα απο πετσετυλες να ναι λιγο πιο περιοριμενος και σιγα σιγα θα του της βγαλεις...μην του ρθει και αποτομο!

Και ευχομαι να ναι αυτος ο λογος που ξυπναει..α και εννοειτε οτι δεν εισαι κακια μανα που δε σηκωθηκες την δευτερη φορα..ειδες που ξαναξοιμηθηκε??? ;)

μαλλον απο συνηθεια ξυπναει!!και φενεται οτι το τσαι δεν κανει τιποτα ..μαλλον του αρεσει!! :P

Δημοσίευση

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ!!ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΜΑΣ!!!!ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΒΑΛΑΜΕ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!!ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΕ Η ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕ!!ΤΩΡΑΑΑ ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ!!!!!

ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Δημοσίευση

καλημεραααα κι απο μενα !!

τι ωραια που γραψατε πολλα...

Η κολωνια ειναι τελεια κ θα με θυμαστε οποτε τι φορατε!!του βαζω στο φορμακι στα ποδαρακια...κι ολοι τρελλαινονται με τη μυρωδια του!!μυριζει πουδρα παιδικη....Και επειδη θηλαζω κ δεν φοραω κολωνια..με εχει βολεψει κ μενα :P Η γαιδαρα μυριζει μωρουδιλα! :laugh:

Τομα μου κ μενα αυτο το διαστημα ξυπναει συχνα κ τρωει..αλλα ευτυχως κοιμαται τρωγοντας..Το χω συνηθισει πια το..εργο!κουραγιο μωρε..που θα παει θα στρωσουν!!

εμενα του αρεσει να βαζει τα χερακια του ή λιγο απ το σεντονακι στα μουτρακια του οταν νυσταζει κ προσπαθει να κοιμηθει...αν κ τις περισσοτερες φορες κοιμαται πανω στο φαι!

ζουζουνιτσα καλη επιτυχια με το εμβολιακι...απο αυριο προσεχε τη για πυρετακο!η φρεζιντερμ εχει σαμπουαν -αφρολουτρο -γαλακτωμα ολα μοσχομυριστα κ φτιαγμενα απο αγνα υλικα...κοστιζουν αλλα ξεχωριζουν!

χθες πηγα...........τερκενλη!!!!χαχαχαχχα μμμμ κι εκει ολα ηταν μοσχομυριστα κ ηθελα να τα φαωωω ολα!!!

φουλινακι μου εχω δοκιμασει κι εγω πολλες αλοιφουλες με το μεγαλο μου!αν εκανε κακα κ τον αφηνα δευτερολεπτα...ο πωπουδακος του γινοταν χαλια......Τωρα εχει αλλεργια στον τοιχο!!!τα καλοκαιρια..

Επισης εβγαζε μικρα σπυρακια οταν ετρωγε ντοματα,πορτοκαλι..τα οποια εξαφανιζονταν μετα απο λιγο...αχχχ

παρε ενα φιλακι κ δωστο στη ευαισθητουλα μπεμπουλιτσα :kiss:

αναστασια τι εγινε ? που εισαι? ακομη κακα καθαριζεις? :laugh:

καλημερες κ φιλια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοπελιεεεες μου!!!

Τι κανετε???Μια χαρα ειστε..Αφηστε τα..Σαπια! :P

Λοιπον...Απο που να αρχισω!?

Απο τα κατορθωματα της τσαχπινας μου!!!!

ΝΑΙ συμπεθερα...Καθαριζω κακα ακομα!!!!! :laugh:

Το εχει κανει συνηθειο βλεπετε να με χ..ει πατοκορφα κατα τη διαρκεια της νυχτας!!! :woohoo:

Και οοοοοχι μονο εμενα...Αλλα κ το πλυντηριο κ το στεγνωτηριο(που ειναι στο πεδιο βολης του πωπουδακου!!!) κ την αλλαξιερα αλλα και το πατωμα!!!!

Με εναν κροτο γινεται ο μουσταρδι πανικος!!!Κ ολα αυτα στις 4.30πμ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh:

Η φαση ειναι πως...Πηγα να βαλω πλυντηριο το πρωι κ καθως εβαζα ενα ρουχο μεσα...Νιωθω μια υγρασια!Βγαζω το χερι μου κ τι να δω? Μεχρι κ μεσα στο πλυντηριο ειχαν παει! :laugh: :laugh: :laugh:

Μετα βγηκα κ ρωτησα τη γειτονισσα μπας κ πετυχε κ το σπιτι της το "κανονι"!χαχαχαχαχχαχαχα :P

Τα ειπα(ξανα!) κ ξελαφρωσα!!!!!!

Για τα εκζεματακια κοριτσια εγω δεν πιστευω πως ειναι απο τα γαλακτοκομικα.. :huh:

Πηρα κρεμα να βαλω...Βεβαια τα εχω κοψει δοκιμαστικα αλλα...Τετοιου ειδους αλλεργιες βγαζουν πολλα!Δε μενουν στο εκζεμα!

Κ αν ρωτησετε φιλες με νεογεννητα..Το 50% εχει!!! :dry:

Νταλλια τα σημεια που λες μας τσεκαρε κ ο γιατρος!Λαιμο,μασχαλιτσες κ γενικως δίπλες!!!!

Ειδατε?!Αμεσως-αμεσως 4 μωρακια μας εχουν ξηρα σημεια! :blink:

Αντε βουρ να κοψουμε γαλακτοκομικα,να σκουπιζουμε το σπιτι ολη μερα,να αποστειρωνουμε τα παντα????? :huh::huh::ohmy:

Η προληψη πριν τη επιβεβαιωση μιας αλλεργιας μονο κακο μπορει να κανει!Πως θα αναπτυξει αντισωματα?Πως θα "γνωρισει" τις γευσεις για να ανακαλυψουμε υπαρκτες αλλεργιες?!

Ροξακι πισω στο κεφαλι εννοειται πως εχουμε κ εμεις!Απολυτα φυσιολογικο!Να ξερετε πως μπορει να χαθουν ολα τα μαλλακια κ τα επομενα να ειναι...Αλλιως!!!Δλδ τα ισια να βγουν μπουκλες!!! :)

Κ εγω χανω τουφες...Κ απο μονη μου αλλα και σαν...Τροπαιο στα χερακια της τσαχπινας!!! :laugh:

Μαντω καθε μερα καντον μπανιο!Χαλαρωνει κ ανακουφιζεται κ το κεφαλακι!!!

Εβινα ολα να πανε καλα με τα εμβολια κ να μην πονεσει η ξανθουλα μας!!! :)

Περιμενουμε τα νεα σας!

Τομακι ελπιζω να βρειτε ρυθμο στον υπνο αν και...Δυσκολο ακομα!!!Κ γενικως!Εγω το εχω παρει αποφαση!!!

Αααα! Τα δικα μας δε σας τα ειπα καλεεε!!! :cheer:

Την Δευτερα πηγαμε στο γιατρο!Εκτος εκζεματος ολα τα αλλα σουπερ!!!Κ ορθια κ καθιστη κ δοντια αχνοφαινονται!!!

Ζυγιζε 7300γρ κ ηταν 63,5εκ!!40,5 εκ κεφαλακι!!! :)

Ενταξει λοιπον!Δεχομαστε!!!!! Τα Χριστουγεννα θα γινει ο αρραβωνας των παιδιων!!!!Κουμπαρος ειναι ο σπορακος της Μαριας αλλα εγω δεχομαι κ την κολλητουλα μας!!!Μπορει να τα βρουν τα κουμπαρακια μεταξυ τους!!! :laugh: ;)

Ειστε ολες κ ολοι καλεσμενοι!!!χαχαχααχ :laugh:

Αντε παλι αρχισα τις εκθεσεις!!!

ΥΓ.Ελπιζω να μην με παρεξηγήσετε αλλα θα το πω...

Δε μ'αρεσει οταν γραφετε μονο τα νεα σας κ φευγετε.... :(

Οκ...Θελουμε να τα ξερουμε αλλα...Τα δικα μας δε σας νοιαζουν?Ασχολιαστα??? :(

Δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενα γτ ολες λιγο πολυ το κανουμε...

Εγω παντως...Νοιαζομαι για τα αυγουστομωρακια...Κ θελω κ να κοιμουνται κ να τρωνε κ ν ειναι χαρουμενα!

Κ θελω κ να το δειχνω αυτο στις μαμαδες τους! ;):)

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Γεια σας κοπελιεεεες μου!!!

Τι κανετε???Μια χαρα ειστε..Αφηστε τα..Σαπια! :P

Λοιπον...Απο που να αρχισω!?

Απο τα κατορθωματα της τσαχπινας μου!!!!

ΝΑΙ συμπεθερα...Καθαριζω κακα ακομα!!!!! :laugh:

Το εχει κανει συνηθειο βλεπετε να με χ..ει πατοκορφα κατα τη διαρκεια της νυχτας!!! :woohoo:

Και οοοοοχι μονο εμενα...Αλλα κ το πλυντηριο κ το στεγνωτηριο(που ειναι στο πεδιο βολης του πωπουδακου!!!) κ την αλλαξιερα αλλα και το πατωμα!!!!

Με εναν κροτο γινεται ο μουσταρδι πανικος!!!Κ ολα αυτα στις 4.30πμ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh:

Η φαση ειναι πως...Πηγα να βαλω πλυντηριο το πρωι κ καθως εβαζα ενα ρουχο μεσα...Νιωθω μια υγρασια!Βγαζω το χερι μου κ τι να δω? Μεχρι κ μεσα στο πλυντηριο ειχαν παει! :laugh: :laugh: :laugh:

Μετα βγηκα κ ρωτησα τη γειτονισσα μπας κ πετυχε κ το σπιτι της το "κανονι"!χαχαχαχαχχαχαχα :P

Τα ειπα(ξανα!) κ ξελαφρωσα!!!!!!

Για τα εκζεματακια κοριτσια εγω δεν πιστευω πως ειναι απο τα γαλακτοκομικα.. :huh:

Πηρα κρεμα να βαλω...Βεβαια τα εχω κοψει δοκιμαστικα αλλα...Τετοιου ειδους αλλεργιες βγαζουν πολλα!Δε μενουν στο εκζεμα!

Κ αν ρωτησετε φιλες με νεογεννητα..Το 50% εχει!!! :dry:

Νταλλια τα σημεια που λες μας τσεκαρε κ ο γιατρος!Λαιμο,μασχαλιτσες κ γενικως δίπλες!!!!

Ειδατε?!Αμεσως-αμεσως 4 μωρακια μας εχουν ξηρα σημεια! :blink:

Αντε βουρ να κοψουμε γαλακτοκομικα,να σκουπιζουμε το σπιτι ολη μερα,να αποστειρωνουμε τα παντα????? :huh::huh::ohmy:

Η προληψη πριν τη επιβεβαιωση μιας αλλεργιας μονο κακο μπορει να κανει!Πως θα αναπτυξει αντισωματα?Πως θα "γνωρισει" τις γευσεις για να ανακαλυψουμε υπαρκτες αλλεργιες?!

Ροξακι πισω στο κεφαλι εννοειται πως εχουμε κ εμεις!Απολυτα φυσιολογικο!Να ξερετε πως μπορει να χαθουν ολα τα μαλλακια κ τα επομενα να ειναι...Αλλιως!!!Δλδ τα ισια να βγουν μπουκλες!!! :)

Κ εγω χανω τουφες...Κ απο μονη μου αλλα και σαν...Τροπαιο στα χερακια της τσαχπινας!!! :laugh:

Μαντω καθε μερα καντον μπανιο!Χαλαρωνει κ ανακουφιζεται κ το κεφαλακι!!!

Εβινα ολα να πανε καλα με τα εμβολια κ να μην πονεσει η ξανθουλα μας!!! :)

Περιμενουμε τα νεα σας!

Τομακι ελπιζω να βρειτε ρυθμο στον υπνο αν και...Δυσκολο ακομα!!!Κ γενικως!Εγω το εχω παρει αποφαση!!!

Αααα! Τα δικα μας δε σας τα ειπα καλεεε!!! :cheer:

Την Δευτερα πηγαμε στο γιατρο!Εκτος εκζεματος ολα τα αλλα σουπερ!!!Κ ορθια κ καθιστη κ δοντια αχνοφαινονται!!!

Ζυγιζε 7300γρ κ ηταν 63,5εκ!!40,5 εκ κεφαλακι!!! :)

Ενταξει λοιπον!Δεχομαστε!!!!! Τα Χριστουγεννα θα γινει ο αρραβωνας των παιδιων!!!!Κουμπαρος ειναι ο σπορακος της Μαριας αλλα εγω δεχομαι κ την κολλητουλα μας!!!Μπορει να τα βρουν τα κουμπαρακια μεταξυ τους!!! :laugh: ;)

Ειστε ολες κ ολοι καλεσμενοι!!!χαχαχααχ :laugh:

Αντε παλι αρχισα τις εκθεσεις!!!

ΥΓ.Ελπιζω να μην με παρεξηγήσετε αλλα θα το πω...

Δε μ'αρεσει οταν γραφετε μονο τα νεα σας κ φευγετε.... :(

Οκ...Θελουμε να τα ξερουμε αλλα...Τα δικα μας δε σας νοιαζουν?Ασχολιαστα??? :(

Δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενα γτ ολες λιγο πολυ το κανουμε...

Εγω παντως...Νοιαζομαι για τα αυγουστομωρακια...Κ θελω κ να κοιμουνται κ να τρωνε κ ν ειναι χαρουμενα!

Κ θελω κ να το δειχνω αυτο στις μαμαδες τους! ;):)

κολλητουλα αυτο δεν ειανι χεσιμο αυτο ειναι πολυορκια εναντιον αμχου πληθυσμου... :P ...τι να πω ας ειναι μουσταρδι και ας λουζει τα παντα..τι να πω και γω τα πασοκτσιδικα κακα μου περιοριζονται στο παμπερς και το πολυ να πιασοουν αυχενα Α ωσκαι αλλαξιερα στα χαι τους.. :blink:

α ωστε εχετε κουμπαρακια ....καλα δεν πηραζει εκτος και αν μας θελει το Μαρακι με τον ομορφονιο...που ειναι μωλε να την ρωτηξω...

οι φιλεναδιτσες πανε κοντα στις ανπτυξεις τους και μενα ειχε σχεδον τις ιδιες διαστασεις...50 γρ λιγοτερα κιλα,1 ποντο πιο κοντη η δικη μου,και με 2 εκ μεγαλυτερη κεφαλα!(ειναι το πολυ μυαλο φαινεται που να χωρεσει) :P :laugh: :lol:

αχ γερα να ναι τα κουκλια μας!!!!!!!!!!!!!

επικροτω στ παραπονακι σου!!! :(

Δημοσίευση

Λινακι μου εχω τσαχπινα στο...δεξι!!!

Τι γελιο που εχεις βρε φιλεναδα!!!

Ρε συ...Ειναι αναρχικο στοιχειο η τσαχπινα!

Κ τα κανει στην αλλαγη!Εκει που δεν το περιμενω κ μισοκοιμισμενη σηκωνω ποδαρακια.....Παρτα αρρωστη μανα!!!! :laugh:

2 εκ μεγαλυτερο κεφαλι????κ πανεμορφη κ πανεξυπνη η πασοκτσου γαλλιδομυτουλα!!!!!!!

Την αλλη βδομαδα ετοιμασουου!!! :)

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Λινακι μου εχω τσαχπινα στο...δεξι!!!

Τι γελιο που εχεις βρε φιλεναδα!!!

Ρε συ...Ειναι αναρχικο στοιχειο η τσαχπινα!

Κ τα κανει στην αλλαγη!Εκει που δεν το περιμενω κ μισοκοιμισμενη σηκωνω ποδαρακια.....Παρτα αρρωστη μανα!!!! :laugh:

2 εκ μεγαλυτερο κεφαλι????κ πανεμορφη κ πανεξυπνη η πασοκτσου γαλλιδομυτουλα!!!!!!!

Την αλλη βδομαδα ετοιμασουου!!! :)

σε περιμενει να την βοηθησεις...τι να κανουμε δηλαδη αφου ειναι καλυτερα με βοηθεια..ας σου σηκωνανε και σενα βραδυατικα να σου σηκωνουν τα ποδια και να σου βγαζουν επιτελους το βρωμοπαμπερς που εχει σουπερ κατουρηθειιιιιιιιιιι και να χες να τα κανεις απο το τις 9 και να πινες και μονο γαλα...!

εμενα παλι κοιμαται...τρεφει επιδερμιδα...

ετοιμαζομαι γαι την αλλη εβδομαδα αχ τι καλα να μας κανει και καλο καιρο... :P

αχχχχχχχχχχχχχ!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα μανουλίτσες!

Τί διαβάζω για δίαιτες και με πιάνει ανατριχίλα??? Πραγματικά δεν πρέπει πιστεύω να στερούμαστε τπτ τώρα που φροντίζουμε τα στολιδάκια μας. Είναι και ψυχολογικό βρε κορίτσια! Άσε που ο θηλασμός προκαλεί και μια τάση "γουρουνιάσματος"!

Ο γιατρός εμένα δε μου απαγόρεψε τπτ. Μόνο να αποφεύγω τα όσπρια. Και σοκολάτες τρώω και πάστες και γαλακτοκομικά, τα οποία βέβαια απέφυγα σε κάποια φάση, μήπως και ευθυνόταν για τους κολικούς,αλλά δεν είδα καμία διαφορά.

Όσο για τα εκζεματάκια Ζουζού και Αναστασία μου, όπως πολύ καλά είπες, το 50% μη σου πω και παραπάνω των μωρών έχουν δερματικά προβλήματα. Η δικιά μου δεν έκανε εκζέματα, αλλά είχαμε προβλημα με σπυράκια που βγήκαν μόνο στο προσωπάκι της για 2-3 εβδομάδες.

Τόμα μου μπράβο για την απόφασή σου, ελπίζω να η πρώτη σας νύχτα έτσι να είναι ήσυχη! Κι εμείς μόλις αγοράσουμε στρώμα θα την βάλουμε στο κρεβατάκι,γιατί δεν χωράει στο καλαθάκι της εδώ και 2 βδομάδες. Μαζί μου κοιμάται!

Αναστασία μου γνώρισα κι εγώ τη γλύκα του μουσταρδή καταράκτη! Πλυντήριο-στενγωτήριο σε μουσταρδή? χιχιχιχι? Πάτωμα σε μουσταρδή? Όπως την άλλαζα και την πήρα αγκαλιά να την πάω στο μπάνιο για πλυσιματάκι, ακούω ένα πρίτς και μετά φλουουουουτς! Ρουκετούλα! Πάει το πάτωμα! Κάνεις τπτ ιδιαίτερο για τα ρούχα? Γιατί μερικές φορές αν είναι πολλά τα κακά λόγω διαρροών και λερωμένα, δεν καθαρίζουν καλά.

Ζουζού ελπίζω όλα καλά με εμβολιάκι!

Χάπι μομ αν διάβασαα καλά, έχει και λαδάκι για τη νινίδα αυτή η σειρά? Πάντως την κολώνια θα την τιμήσω κι εγώ!

Μαντώ πως θα σε βρω στο φέις? Στείλε π.μ. αν θέλεις.

Φουλινάκι, Αννούλα, Ναταλία (να σου ζήσει!!!!!), σε όλα τα κορίτσια μας φιλάκια πολλά !

Πάω να ταϊσω την πεινάλα μου...!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...