Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Οχι πυρετάκο δεν έχει κάνει καθόλου.

Γενικά είναι μια χαρά αλλά δυστυχώς τη μαστούρα-υπνηλία δεν την έχει αυτή τη φορά ,ώστε να κοιμηθούμε λίγο!! :silly:

Αφήστε που εχθές είχαν έρθει οι νονοί του & φύγανε στις 3!!

Αυτός κοιμόταν από τις 12:30 έως τις 5 άρα θα μπορούσαμε να είχαμε κοιμηθεί παραπάνω ! :laugh:

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μα & εγώ γιαυτό τον διάλεξα!!! :laugh:

Τον πέρασα από εξετάσεις!! :silly:

Είμαι πολύ τυχερή! :P

Τα κάνει όλα , βέβαια θέλει & λίγη γκρίνια :P ...μη νομίζεις ότι σηκώνεται & ξεκινάει μόνος του τις δουλειές :lol: .. ένα μικρό σπρώξιμο το θέλει αλλά αν του πω κάνει τα πάντα!

Δημοσίευση

ΤΖΑ!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΤΖΑΚΙ :P

ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΟΝΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΑΜΕ ΤΡΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ !!ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΟΝΟ!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣΤΕ 3,5 ΓΙΑ!!!ΧΕΧΕΧΕ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!! :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γλυκα!!!!

Καταρχην ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΟΟΟΛΛΛΛΕΣ για τις ευχες σας. Δεν το προγραμματισαμε καθολου, ελεγα αφου χρονισει να κανουμε αλλο ενα αλλα την "πατησαμε" χιχιχι με το θηλασμο. Το εχω παρει ψυχραιμα και τωρα σκεφτομαι οτι ξανα απο την αρχη.

Μαριτσα μου πραγματικα χαρηκα και εγω παρα πολυ που σε γνωρισα και ειμαι πολυ χαρουμενη για την κουμπαρια σας με την Ελλενιτσα γιατι πιστευω οτι θα γινετε οι τελειες κουμπαρουλες!!!!

Σημερα πηγαμε για καφεδακι με τη συμπεθερουλα μου και γνωρισαμε απο κοντα τα ζουζουνια μας. Καλα ο Μητσαρας ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ. Τετοιο ζουμερο, χαμογελαστο και ησυχο νινι ειναι για ζουληγμα. Η δικη μου το ειχε ριξει στον ΥΠΝΟΟΟΟΟΟ.

Ευινακι να περασετε ΤΕΛΕΙΑ και να βαλεις και φωτο.

Στελνω πολλα φιλακια σε ολες σας κουκλιτσες. Παμε για μπανακι σμουτς

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου..καλησπερα μανουλιτσες.

Τομακι μια χαρα ωραριο του εχεις..υπομονη και λιγο προσπαθησε οταν ξυπναει να τον ξεγελας με μπορεις...μηπως...και ξανακοιμηθει..με καμια πιπιλιτσα με καμια βολτιτσα...φυσικα οχι αν πλανταζει..μονο αν γκρινιαζει...δηλαδη εφοσον βλεπεις οτι αντεχει ως τις 5 αν ξυπνησει νωριτερα ειδικα πριν τις 3 προσπαθησε να τον ξανακοιμησεις..εγω ετσι της εκανα καν 3-4 φορες και στο τελος το μαθε και ως τωρα μονο αν της φταει κατι ξυπναει νωριτερα.

Σιγουρα θα αλλζει καποιες μερες αλλα θα εχει και μια γραμμη.Νομιζω πως το μυστικο ...φυσικα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ...απλα γκρινιαζει ,να μην τον σηκωνεις με το πρωτο κιχ...αφησε το λιγο χαιδεψετο,αν εισαι τυχερη και περνει πιπιλα δωσε του τη πιπιλα..αν ομως καλιε και βλεπεις οτι υποφερει και οχι οτι απλα ειναι απο συνηθεια..τοτε δωσε του να φαει.

εμενα φαινοταν οτι ξυπνουσε απο συνηθεια και ετσι πηρα την αποφαση ,μαζι με τη μαια..και ειδικα οταν της ειπα τα κιλα , και επραξα οπως σου ειπα..και δεν επαιρνε και πιπιλα...μονο βυζακι!

τωρα τι να πω ολα ειναι σχετικα και καθε μωρο ιδιαιτερο και καθε μανα κανει αυτο που νιωθει και χωρις πολλες οδηγιες! ;)

επανερχομαι αυριο παμε για μπανακι..μαμα και νανι

ααα...δε θυμαμαι ποια κοπελα ειπε γαι τα κακα της μπεμπυλας μου..το ψαχνουμε..ενδεχεται να ειναι αλλεργια μπορει και γαστρεντεριτιδα..

θηλαζω οπως σας ειπε και η Αναστασια αποκλειστικα..δεν εδωσα φορμουλα καθολου!!

Δημοσίευση

Κούκου! Εγώ είμαι πάλι! Κοριτσάρες μου τί κάνετε? Μετά από 2-2,5 μηνάκια μπορώ να σας γράψω και πάλι τα νέα μου! Η αλήθεια είναι ότι διαβάζω τις προόδους με τα ζουζούνια σας,αλλά με ένα χέρι η καημένη δε μπορώ να γράφω!

Ναι, η μικρή μου είναι πολύ αγκαλίτσας...μα πάάάάρα πολύ!

Εβινάκι σε ζηλεύω! Διακοπούλες Χριστουγεννιάτικες με την ομορφούλα σου τέλεια! Αν έχει και χιονάάάάκια...!

Αναστασάκο, Τόμα, Μαντώ, Χάπυ, Μαριαντάκι, Άννούλα (συγχαρητήρια!) και σε όλα τα κοριτσάκια πολλά φιλιά, μου λείψατε!

Δημοσίευση

Φουλινακι παρε ενα καρμακι για τις πολυτιμες συμβουλες σου! ;) Πιπιλα δεν θελει με τιποτα... :blink: Ψες ξυπνησε στις 2 και του εδωσα τσαγακι ηπιε 20μλ και ξανακοιμηθηκε μεχριε τις 5, τον ταισα και ξανακοιμηθηκε. Τωρα μολις τον εκανα μπανακι του εδωσα το γαλατακι του και κοιμηθηκε!

Την τελευταια εβδομαδα προσεξα οτι μια μερα κοιματε σερι και μια μου ξυπναει. Δεν ξερω γιατι ελπιζω συντομα να το κοψει και αυτο. Αυτο που χαιρομαι πολυ ειναι οτι μου κραταει σταθερα ωραρια. Γευματα στις 9,1,5!

Τον Ιανουαριο παω πισω στη δουλεια και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο αν ξυπναει. Ημουν και πολυ υπναρου παλια και καταλαβαινεις! :)

Ζουζουνοσυμπεθερα εδωσα τα φιλια μου και στελνουμε και εμεις πολλα φιλακια στην ξανθουλα! :kiss::kiss:

Κοριτσια σας ζηλευω που ειστε κοντα η μια με την αλλη και μπορειτε να τα λετε πινοντας καφεδακι... :)

Unique μου σε επιασα που χαθηκες? Υποσχεσε να μπαινεις πιο συχνα να τα λεμε? ;) Τη κουκλα σου τη βλεπω στο φεις ΘΕΑ!!

Αααα αλλαξε το τικερακι σου! Το ξερω οτι ειναι πολυ ωραιο αλλα περασε ο καιρος... :laugh: ! Εκτως και αν θελεις να το επαναφερεις οπως και η Αννα! ;)

Φιλια σε ολες! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ευινα μου..

Αναστασουκο μου..

Τομα μου..

Τι κανετε βρε ψυχες?

χαθηκαμε..

Τα μωρακια σας ολο και μεγαλωνουν..ειναι κουκλια ολα...

Κοριτσια εχω χαλια νεα και με εχουν παρει απο κατω..

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Μόλις έβαλα τη μικρούλα για ύπνο!

Ναταλάκι τρίτο?? Μπράβο! Γιατί όμως κακοκεφιές??

Τόμα μου γειά σου κι από εδώ! Καλέ πώς γίνεται όλα τα mammy-μπάμπης να είναι κουκλάκια?

Λίγη βοήθεια μόνο για να αλλάξω το τικεράκι μου θα χρειαστώ.Αν έχετε χρόνο να με καθοδηγήσετε...δε θυμάμαι τί έκανα την πρώτη φορά.

Όσο για δεύτερο νινί όπως η Αννούλα, μάλλον θα περάσει καιρός μέχρι να ξεχάσω αυτά που περνάω τώρα. Αν εξαιρέσεις τους καθημερινούς κολικούς, τα περα δώθε μεσα στο σπίτι με τη μικρή αγκαλιά και το πρησμένο στήθος, περνάμε όμως τέλεια!!!! Πιπίλα δεν παίρνουμε ούτε εμείς, τρώμε μόνο από το τσιτσί,ούτε τσαγάκι πίνουμε και εδώ και 2 μέρες κοιμόμαστε 6-7 ώρες τη νύχτα σερί. Εβινάκι δεν πρόλαβα να στο γράψω αυτό!

Αλλά απ'ότι διαβάζω, όλες πάνω κάτω τα ίδια θεματάκια έχουμε, οπότε υπομονή!!!

Φιλάκιααα

Δημοσίευση

Καλημεραα!

Ναταλακι τι εγινε? Για πες?

Unique μου και εγω δυσκολευτηκα να αλλαξω το τικερακι μου... λοιπον θα πατησεις πανω σε αυτο που σου αρεσει (σχεδον ολα τα μελη εχουν, μεγαλη ποικιλια B) ) θα σε βγαλει σε μια σελιδα θα το δημιουργησεις (θα σου δωσει οδηγειες) και θα το κανεις copy paste στην υπογραφη του προφιλ σου.

Αυτα φιλια :kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα ... είπα να δώσω την παρουσία μου, μιας κι έχω 2 - 3 μέρες να γράψω... Σας διαβάζω, αλλά κάνει το laptop ένα φρικτό θόρυβο και δεν το αφήνω πολλές ώρες ανοιχτό!!Προέρχεται από το ανεμιστιράκι!! Θα έρθουν από την Sony την άλλη βδομάδα να το πάρουν να το στείλουν Γερμανία για επισκευή μιας κι είναι μέσα στην εγκύηση ακόμα!! :(:(:(:(:( Εγώ έλεγα στον άντρα μου να πάμε Γερμανία στις αδερφές του ... το laptop μου τελικά θα πάει!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Θα δανείζομαι όμως του αντρούλη μου...!!! :P

Ναταλάκι ... πέρασε ο καιρός.. Όπου να'ναι θα κρατάς το 3ο μωράκι σου αγκαλίτσα!! Με το καλό! Γιατί είσαι στενοχωρημένη ;; Τι συνέβη;; :(

Ελενάκι μου (unique)... welcome back!!!!

Κουκλάρες μανούλες... τα φιλάκια μου σε όλες!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Που ειστε ολες??

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα συννεφια εχουμε σημερα και θελω να στολισω!

Το Σαββατοκυριακο φευγουμε με τον αντρουλη μου για ριλαξ!

Την Δευτερα παμε για το δευτερο εμβολιο!!

Αυτα φιλια!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΑΞ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ!

ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΚΟΥ ΚΑΙΚ ΑΤΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ !!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΖΕΜΑΤΟΣ !ΚΙ ΕΜΕΝΑ; ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ!!ΑΛΛΛΑ ΒΑΖΩ ΦΡΕΖΙΝΤΕΡΜ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ!!ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ!!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΦΑΓΟΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΑ ΜΑΣ!!! :kiss:

ΝΤΑΛΑΚΙ, ΓΙΟΥΝΙΚΑΚΙ ΜΟΥ , ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΦΟΛΥΜΠΙΤΣΑ ΚΙΝΤΕΡΑΚΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΞΕΧΝΑΩ!

ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;; ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ !!!ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ 21 ΜΕ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΗ!!

Δημοσίευση

:angry: Τόση ώρα έγραφα και το έχασα το κείμενο!!! Γκρρρρ... :angry:

Ζουζουνίτσα , χρόνια σας πολλά!!! Να τα εκατοστήσετε σε χρόνια!!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ εύχομαι!! Όλα τ'άλλα πάντα έρχονται!!

Να σου πω για το έκζεμα, εμένα έκανε στον λαιμό και στις μασχαλίτσες! Έβαζα και βάζω κι εγώ της frezyderm το γαλάκτωμα και βάζω και μια κρεμούλα η οποία λένε ότι είναι η βάση όλων των κρεμών! Την φτιάχνει η φαρμακοποιός αλλά δεν λέγεται κάπως! Του έφτιαξε πολύ και τ'αυτάκια του από πίσω που ήταν πολύ σκασμένα και ξερά!Και καμιά φορά βάζω "πενατεν"!

Αφροδιτάκι μου... καλά να περάσετε!! Θέλω κι εγώ!!! :( Αν όλα πάνε καλά λέμε να πάμε Γερμανία προς την άνοιξη μαζί με το λουλούνι μας, εκεί μένουν οι αδερφές του Βασίλη, οπότε λέει να πάμε.. Να γνωρίσουν και τ'ανίψια του άντρα μου τον μικρό τους ξαδερφάκο!! Παραείναι βέβαια μικρούλης.. :P Ο μικρότερος ανιψιός , είναι 18 χρόνων!! :laugh:

Μαντώ... θα επισκεφτώ το fb να δω τις νέες σας φώτο...

Βρε κουμπαράκι που είσαι;;; Να μου φιλήσεις τα ζουζουνάκια!!

Κορίτσιαααααα.... Φιλάκιααααα..... και σε εσάς και στα μωράκια σας!!

Δημοσίευση

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΛΕ ΚΙ ΜΕΙΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΥΛΟΥΝΙ!!!!!!

Η ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...