Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι υπεροχα νεα αννουλα !!!!Δεν το πιστευω..αυγουστομαμα στο τετραγωνο!!!η συνιφαδα μου εμεινε εγκυος ετσι αμεσως οπως κ συ!Στην αρχη κουραστηκε λιγο αλλα μετα που ψιλοξεπετεχτηκαν ηταν τελεια...

τωρα ειναι τοσο αγαπημενες(κοριτσια κ τα δυο)που δεν μπορει κ μια χωρις την αλλη!!τις καμαρωνουμε..κ η μαμα τους φουσκωνει απο περηφανια!

να σαι γερη γλυκια μουμε το καλο!!χαρηκα παρα πολυ...

τοσο πολυ που ευχομαι σε ολες σας με ενα δευτερο παιδακι!!

κοριτσια θελω να γραψω κι αλλα αλλά κοιμαται πανω μου...οποτε σας φιλω προς το παρον...ισως μπω αργοτερα!!

ζουζουνελ οταν ειναι ο καιρος να ανεβουμε τουμπιτσα θα σου πω!μαλλον μεσα στις γιορτες!το τηλ σου τοχει η αναστασια ε?

φιλακιαααα

Δημοσίευση

_Ανά_ έγραψε:

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Χαθηκα παλι αλλα αυτο που μου συμβαινει δεν θα το πιστεψετε!!!!!!!

Φιλεναδες!!!!!! Φιλεναδες!!!!! Φιλεναδες!!!!!!

Και ναι !!!!! Ειμαι εγκυος!!!!! 5 εβδομαδων!!!! Απιστευτο??????

Αφου πηγα να κανω εξετασεις και με ρωτησαν την ΤΕΡ και ειπα ... Ποιά? Αυτή... last year!!!!!!!

Σε 2 εβδομαδες που θα ξαναπαω να ακουσουμε καρδουλα θα το ανακοινωσω και επισημα. Δεν κρατηθηκα ομως και ηθελα να το πω σε εσας.

Καλε θα ειμαι Αυγουστιατικη μανουλα 2009 και 2010 χιχιχι

Κατα τα αλλα... ειμαστε πολυ καλα και πολυ χαρουμενοι!!!!!

Σας αγαπω πολυ. Απο αυριο θα εχω δικη μου συνδεση σπιτι (αυτη τη στιγμη ειμαι σε ενα φιλικο σπιτι) και θα μπορω να μπαινω πιο πολυ.

Σμουτς

Συμπεθέρα... μ'έστειλες!!! Μπράβο κοριτσάρα μου!! Με το καλόοοοο!!! Αχ τι τέλεια νέα!!! Άντε και με το γιο... :P:P:P Τι τέλεια!!!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

σε ευχαριστω ζουζουνιτσα μου, αχ αν εγω πω στον αντρα μου οτι θελω και τριτο θα με πεταξει απο το μπαλκονι χαχαχα

Κουμπάρα... πάλι καλά!! Εμένα το σκέφτεται για το 2ο!!! Μου λέει για τα οικονομικά και να περιμένουμε και μπλα μπλα μπλα.... :S:S:S:S

Μήπως να τους μεθύσουμε και να του αποπλανήσουμε;;; :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΣΑ ΛΙΓΑΚΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ Τ ΒΟΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΜΜΑ ΑΠΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΟΛ ΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΘΛΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩΩΩ.ΕΡΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΜ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΧΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΧΑΜΟΜΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΩΡΙΣ???????????PLEASE ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜ ΣΑΣ.

Ε Χ Ω Π Ε Λ Α Γ Ω Σ Ε Ι ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ.................

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.................

Δημοσίευση

Καλημερα στο παρεακι!!!!!

Αννουλα τι ευχαριστη εκπληξη!!! :):):):)

Συγχαρητηριαα!Ολα να ειναι καλα κ να εχεις μια πολυ ηρεμη κ ευκολη εγκυμοσυνη!!!

Κιντερ μην ανησυχεις!!!Ολα τα μωρακια μας περνανε φασεις!

Το οτι τρωει χερια (χθες το συζητουσα κ διαβαζα κ γι'αυτο) ειναι απολυτα φυσιολογικο~!Το κανουν τα περισσοτερα παιδακια σ'αυτη την ηλικια!!!

Για την γκρινια ισως ειναι αλμα αναπτυξης!

Θα σε παρηγορησω αν σου πω οτι κ εμεις αρχισαμε παλι τα ξενυχτια?

Εκει που ξυπνουσε-ετρωγε-κοιμοταν τωρα καθομαστε κ μιλαμε-τρωμε-κλαιμε-κανουμε κακα για 2 ωρες!!!Αστα!

Αν παλι ανησυχεις πολυ παρε τον παιδιατρο να σου πει τη γνωμη του!

Μαριαντα θελεις κ 3ο εεεε?Μπραβοοοο!!!

Εγω προς το παρον δεν θελω ουτε 2ο!!! :woohoo:

Εβινα ζηλευω την εκδρομουλα που ετοιμαζεις!

Αν ηταν πιο ησυχο μωρακι η μπεμπουλινα μου θα το τολμουσα!!!

Αληθεια...Που θα την κανετε μπανακι???

Δημοσίευση

Καλημερααα!

Αννουλα μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!

Μπραβο σου κοπελα μου σου ευχομαι τα καλυτερα!! :)

Ουτε εγω κοριτσια ειμαι ετοιμη για το δευτερο ουτε οικονομικα ουτε ψυχολογικα!

Εμεις συνεχιζουμε το αστατο ωραριο μας. Προψες κοιμηθηκαμε σερι μεχρι το πρωι ψες ξυπνησε 2 φορες! Αχ Παναγια μου ποτε θα στρωσει? Ειναι απροβλεπτος... ξαπλωνω το βραδυ και σκεφτομαι θα ξυπνησει δε θα ξυπνησει... :laugh: Παλι καλα που μου κοιματε καποια βραδια..ετσι ξεκουραζομαι και εγω λιγακι! Αναστασια και Μαντω υπομονη... σας καταλαβαινω απολυτα!!

Κιντερακι μου και εμενα τρωει τα χερακια του και γκρινιαζει πολυ. Δεν ειναι απο τα δοντια ομως ειναι νωρις ακομα. Μονο αυτα ξερουν τι θελουν και εμεις δεν προκειτε να το μαθουμε ποτε :laugh: ...

Ζουζουνοσυμπεθερα καλα να περασετε στην εκδρομουλα σας!

Νταλλια, Μαριαντα, happy mom, Ολυμπια, Φουλινακι και οποια αλλα ξεχασα φιλουρες πολλες :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΓΙΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΡΟΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΣΩΣ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΕ 1,5ΧΡΟΝΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ Η ΓΕΝΝΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΟΝΤΑΚΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΒΓΑΛΑ ΔΟΝΤΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΟΙΑΣΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ..ΕΓΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΧΧΙΧΙΧΙΧΙΧ

Δημοσίευση

Kαλημέρα!!!

Ξεκινάω με τα ευχάριστα νέα!!

Αννούλα συγχαρητήρια !!! :kiss:

Με το καλό !! Καλή εγκυμοσύνη!!& καλό κουράγιο!!!Γρήγορα γρήγορα ε?

Ετυχε ή το θέλατε?

Αντε να κάνεις & ένα γιο ,να δεις τι γλύκα :silly: .. το τι πιτσίλισμα έχω φάει από την κεραιούλα !!! 80% των φορών που τον αλλάζω με κατουράει & γελάει!! :laugh:

Ενα καρμάκι στο νέο εβρυάκι!

Εμένα ο άντρας μου θέλει ,εγώ πάλι.. νιώθω τόσο κουρασμένη που δεν ξέρω αν θα άντεχα για 2ο...ίσως αν μου είχε στρώσει με το θέμα του ύπνου ..

Zouzounitsa καλά να περάσετε & εσείς!! το επόμενο καρμάκι δικό σου & το μεθεπόμενο της αναστασουλας.

Αχ τα πρώτα μας Χριστούγεννα με τα μπεμπάκια μας!!

Εγώ τέτοιο καιρό ούτε που φανταζόμουν ότι φέτος θα είχα το μωράκι μου... απ'οτι καταλάβατε έτυχε...αλλά πέτυχε!!

Δεν ήθελα καθόλου μωρό..παρόλο που είμαστε από τα 18 μαζί είμασταν πολύ προσεκτικοί.. Αλλά 1 φορά δεν προσέξαμε..γιατί λόγω άστατης περιόδου ,δεν είχα υπολογίσει σωστά & έτσι δημιουργήσαμε το μικρό μας θαυματάκι!!

Που σαν σήμερα πριν 3 μήνες το κράτησα για 1η φορά αγκαλίτσα!!

Αλήθεια πως πέρασε ο καιρός???

Δημοσίευση

κΟΡΙΤΣΑΡΕς ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!

Τα μεγαλα μου συγχαρητηρια στην εις το τετραγωνο Αυγουστομαμα Αννα!!

Τις θερμοτερες ςυχες μου για μια υπεροχη εγκυμοσυνη και εναν τεελιο τοκετο!!

εβινα τι καλα μπραβο που θα το κανετε το ταξιδακι..τελεια θα ειναι.Και μεις παρολιγο θ απηγαιναμε αλλα θ αερθει ο αδερφος του αντρος μου απο εξωτερικο και θ ακτσουμε γαι να ειμαστε ολοι οικογενειακως..

Φιλακια στη ξανθομαλουσα σου!!

Τομα μου υπομονη με τα ωραρια θελει πολυ κοπο και υπομονη ρε κριτσι αυτο το βραδυνο...οτι θελουν μας κανουν αλλα τι να γινει καποτε και μεις τυρρανουσαμε τους γονεις μας.

ισως θελει το χρονο του..κοιμαται μαζι σας???

αναστασακο μου..παλι αλλξαμε συνηθειες υπνου ε???

αχ μωρε το τσαχπινακι ειναι ζορικο στον υπνο του αλλα αξιζει το κοπο με τετοια ματακια!!

Ασε και μενα αυτε τις μερες μια απο τα ιδια ξυπναει οποτε θελει κλαει τρωει ταχερια της βογκαει και κατα τη διαρκεια της μερας ολο γκρινια και κακο..παλι καλα με εχει σωσει η κουνια της...ηρεμει για καμια ωρα..η παρσιναδα...συνεχιζεται...

αληθεια τα χερια της και τα δικα μου με πολυ μισος ρε κοριτσια!!δαγκωμα οχι αστεια..εαν ειχε δοντια δε θα ειχα δαχτυλα.. :woohoo:

Κιντερακι μην απελπιζεσαι..οπως βλεπεις...μια πο τα ιδια!!!επικηνωνια με τον γιατρο...για να εισαι ηρεμη!!

νομιζω πως τα περισοτερα μωρα μας κατι επαθαν ...σεληνηαστηκαν λετε!!!!!!!!??? :blink:

Μπραβο παντως σε οσες ονειρευονται ηδη το 2ο εγω....οσο με παιρνει θα το παρατεινω...να ρθω λιγο στα ισαμου γιατι θα τη χασω τη μπαλλα!!

Χαπι μαμ πως παει το τρεξιμο???θα βγεις πρωτη και με διαφορα!!Αντε μακαρι οταν ερθεις να βολεψει να σε δουμε και απο κοντα!

πρεπει ν ασας αφησω και αν βολεψει να ξαναμπω!!φιλακι απρος το παρον....

Δημοσίευση

"φουλινακι" έγραψε:

Τομα μου υπομονη με τα ωραρια θελει πολυ κοπο και υπομονη ρε κριτσι αυτο το βραδυνο...οτι θελουν μας κανουν αλλα τι να γινει καποτε και μεις τυρρανουσαμε τους γονεις μας.

ισως θελει το χρονο του..κοιμαται μαζι σας???

Ναι κοιματε ακομα στο δωματιο μας. Λες να παιζει ρολο αυτο??

Δημοσίευση

Τομακι οχι ισα ισα το ρωτησα μηπως κοιμαται μονο του και ξερεις μερικα δυσκολευονται ν απροσρμοστουν ,και εμενα μαζι μας κοιμαται στ λικνακι της και ξυπναει μια φορα απο πολυ νωρις πριπου απο δυο μηνων.

Περα απο καποια βραδυα οπως εχθές που ξυπνησε νωρις και δε κοιμοταν επειδη τη ζοριζε μετα το θηλασμο και εκανε εμετο και μετα ηρεμησε.

Αλλα εσενα μηπως να δοκιμασεις λιγο τις συνηθειες της να τις δαιφοροποιησεις,ας πουμε τι ώρα την κανεις μπανιο?

Δημοσίευση

Αυγουστομανουλαααααα!!!Που ειστε καλεεεε???

Σχολιαζω στα γρηγορα...

Εβινα ολα τα αλλα οκ...Τα μεμεδομπουκαλα που θα χωρεσουν στο αμαξι??? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αστειακι η ατιμη!!!

Θα κουβαλησετε την μπανιεριτσα εε???Που θα την βαλετε?Το καροτσι???Για ριξε ιδεες γτ στο αυτοκινητο μου ο σκελετος του καροτσιου πιανει διαγωνια ολο το χωρο...!

Μαντω κατα λαθος εγινε το θαυματακι σας?!!Τελεια εκπληξη λοιπον!

Εμεις το αποφασισαμε κ το ψησαμε σε 3 μηνες!!!

Αληθεια...Δεν εχω ιδεα ποσο χρονων εισαι!!!

Τομα εσυ???(πως μου ηρθε τωρα!!!! :P )

Εγω στα 27!

Λινακι μουουου!!!Αλλαξαμε εντελως κ παλι!3 φορες ξυπνησε χθες!

Τα πρασινα επιμενουν ε?Η γιατρος τι λεει???Μηπως να δεις κ αλλο γιατρο?

Εγω δεν ανησυχω γτ η κουκλαρα σου ειναι σουπερ μωρο!!Αλλα θελω να ζησεις κ εσυ το κιτρινομουσταρδι θαυμα σε μεγαλες μοσχομυριστες δοσεις!!!!!!! :P:P :laugh: :laugh:

Λοιπον κοριτσια....Αν συνεχισετε να μην πινετε καφε στο καφενειο μας....Το σκουπιζω,μαζευω καρεκλες-τραπεζια και το πουλαωωωω το σπιτιιιιιιι,που λεει κ ο Παριος!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΣΚ@ΤΟΥΛΕΕΕΕΕΕΣ!!!???????????? :P:P:P

Αντε μαζευτειτε να πουμε τα ωραια μας!!!

Να κανουμε τις ερευνες μας κ να μοιραστουμε τα κατορθωματα των μωρων μας!!!!!!!!!!! :kiss::)

Δημοσίευση

"φουλινακι" έγραψε:

Αλλα εσενα μηπως να δοκιμασεις λιγο τις συνηθειες της να τις δαιφοροποιησεις,ας πουμε τι ώρα την κανεις μπανιο?

Ψες μου κοιμηθηκε μια χαρα! Στις 9 ηπιε το γαλα του και στις 9.10 κοιμοταν! Μου κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 5 το πρωι 8ωρο δηλαδη εφαγε και ξανα υπνο μεχρι τις 8!! Μπανιο κανουμε καθε μερα την ιδια ωρα 8.45 το βραδυ στις 9 το γαλα του και υπνο! Το καλο ειναι οτι μου κοιματε καλα καποιες μερες. Καποιες αλλες ξυπναει το πολυ μια φορα γυρω στις 2.30. Σπανιο οπως να ξυπνησει περισσοτερες αλλα συμβαινει και αυτο!!

Ποιας τα κακακια του μωρου ειναι πρασινα?? Μηπως δεν θηλαζετε αποκλιστηκα? Διοτι και εμεις οταν καναμε μικτη διατροφη ξενο-μητρικο αρχισαν τα πρασινα κακακια και συνεχιζοντε μεχρι και σημερα που πινουμε μονο ξενο!

Αναστασια μου συχγαρητηρια που κρατας το καφενειο ανοικτο! Κανε μου ενα γαλλικο και επιστρεφω! Παω να φαω μακαρονια πεινασα! :woohoo:

Φιλια σε ολες :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τομακι εγω να το κρατησω ανοιχτο το καφε αλλα....Οχι να σκοτωνω μυγες!!!! :laugh: :P

Κι εγω παω να φτιαξω μακαρονια για το βραδυ!!!

Της μπεμπας της Λινας ειναι πρασινα...Μαλλον ειναι πασοκσου!!!!!!!!!

Αποκλειστικος θηλασμος κ πολλες φορες τη μερα κακα!Αυτο ειναι το περιεργο!!!Γτ αν εκανε 1 ανα 2-3 μερες παλι μπορει να ηταν πρασινα...!

Αντε μακια σας!

Δημοσίευση

Ηρθα μια στα γρήγορα να σας χαιρετήσω & φεύγω γιατί έχουμε ανοίξει δουλειές με τον αντρούλη μου...

Μέσα στην κουζίνα έχουμε & μια μαγική πόρτα που οδηγεί σε μία φοβερρή αποθήκη !

Η οποία έχει ότι μπορείτε να φανταστείτε..έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα γιατί δεν χωράμε να μπούμε!! 20tm2 κουζίνας & δεν μου φτάνουν!!

Μετά όταν τελιώσουμε ,θα βάλουμε τα λαμπάκια στο μπαλκόνι & μετά να μαζέψουμε & τα 4 πλυντήρια ρούχων! Αχ ανυπομονώ να έρθει το στεγνωτήριο!!

Αναστασία παιδί του 1981 & μάλιστα & εγώ Ιούνιο όπως η Τόμα αλλά με περνάει 9 μέρες!!.. 28/06/1981..

Εχω πει το επόμενο καρμάκι δικό σου γιατί αυτο τώρα το έδωσα στη ζουζουνίτσα..

Οσο για τα εμβολιάκια μας.. αυτή τη φορά εκλαψε ..

ΣΑς αφήνω γιατί με φωνάζει ο σύζυξ να συνεχίσουμε!!

Δημοσίευση

ΓΙΟΥΧΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΡΕ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΓΚΟ ΛΕΠΟΝ: ΜΠΑΝΙΕΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΙΠΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΜΑΖΝΤΑ ΜΑΣ (ΤΟ 3) !!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΑ!!!!! ΜΑς ΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΙΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑς , ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ !ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ Η ΜΑΙΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ!!!! ;)

ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΚΑΚΑΚΙ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΥΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΟΥΛΑ!!! :P ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΗΛ ΠΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ Γ@Μ@Τ@ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ!!!!ΤΑ ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΑ!!! ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες μου, τα πρασινα κακα ειναι φυσιολογικα μην ανησυχειτε και εμενα ετσι μου τα εκανε αναλογα με το γαλα που επινε τωρα με το φριζολακ ειδα πρωτη φορα μουσταρδι χαχα, εγω πριν λιγο γυρισα απο την συναντηση γνωρισα και την αννουλα και μιλησαμε και απο κοντα πολυ την συμπαθησα!! Αννουλα εισαι φοβερο κοριτσι χαρηκα πολυ για την γνωριμια! ωραια περασαμε ξεφυγαμε λιγακι αν και για μωρα παλι λεγαμε χαχα, και εμενα η μικρη παλι χωνει ολη την μπουνια στο στομα, καλα ολα μαζι το παθαινουν χρονοδιακοπτη εχουν ολα τι να πω χαχα! φιλια πολλα, α εβινακι καλα να περασετε!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΜΟΥΚΕΣ;;; ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ ΚΑΡΜΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΟΡΓΟΝΟΤΣΑΧΠΙΝΑ!!(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ... ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ!!!) ;) ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! :kiss:

Δημοσίευση

Καλημερααα!!!

Τα διαβαζω τα κεφαλαια σου Εβινα μου επειδη ξερεις να βαζεις !! κ ?? κ ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχααχαχαχα

Ωραια θα περασετε!Μονο να προσεχετε το τζακι!Εμενα με φοβιζει μεσα σε δωματιο!

Οταν ημουν 5 μηνων πηγαμε εκδρομουλα σε ενα χωριο στον Ολυμπο...Ειχε τζακι..Το αναψαμε κ εγω απο το φοβο μου νομιζα πως καπνιζε,πως θα κανω κακο στο μωρο κλπ :laugh: :laugh: :P !!!

Μαριαντα ωραια ηταν εε?Μπραβοοοο!

Μαντω πες μας αν εκανε ο μικρουλης κ πυρετο...Ελπιζω οχι!

Εμεις παμε αυριο!

Οι υπολοιπες που ειστε???

>Το πουλαω το μαγαζακι λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!!

Αναστασία σου έστειλα το καρμάκι!

Πάλι κάνουμε δουλειές γιατί θα έρθει μία πολύ κουτσομπόλα θεία !

Βέβαια όταν θα εμφανιστεί θα κατέβω κάτω στους δικούς μου γιατί δεν θέλω να έρθει στο σπίτι μου γιατί θα θρονιαστεί & θα μας γλωσοφάει..

Φιλάκια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...