Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ/?ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΤΑΞΕ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑ ΑΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗ ΖΥΓΙΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ 5250,ΠΗΡΕ 200 ΓΡ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..........ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ.

Δημοσίευση

Καλημερα!

Κιντερακι μου περαστηκα σας!! Ευχομαι συντομα στους παλιους καλους ρυθμους σας! :) Τελειο και το βαρος που πηρε το μωρακι σου μεσα σε 10 μερες!

Ζουζουνοσυμπεθερα μου εδω ειμαι μπαινω διαβαζω απανταω βιαστηκα και φευγω! Ο γιος μου δε με αφηνει λεπτο...μαμακιας εχει γινει :silly: !

τωρα κοιματε και ειπα να σας γραψω! Συνεχιζουμε το ανακατεμενο ωραριο μια μου κοιματε ολη νυχτα μια ξυπναει και θελει να φαι.

Ααα δεν σας ειπα... θα παμε με τον αντρα μου 2 μερουλες σε αλλη πολη μινι διακοπες θα κανουμε... τον μπεμπη δεν θα τον παρω μαζι μου θα τον αφησω στη μαμα μου. Μην με μαλωσετε αλλα δεν μπορω να τον παρω... εμεις δεν θηλαζουμε και θα πρεπει αν τον παρω να κουβαλισω μαζι μου ολο το σπιτι απο αποστηρωση μεχρι μπιμπερα γαλατα και τσαγακια! Στην αρχη το σκεφτομουν πολυ μετα ειπα ΟΚ θα παμε και βλεπουμε... αν δεν αντεξω ερχομαστε πισω! :woohoo:

Εσεις τι λετε κανω καλα?

Φιλακια σε ολες! :kiss:

Δημοσίευση

geia saς!!!!!τι κανουν τα μανουλια κ οι μανουλες???

κιντερ περαστικα!πωπω τι περασατε...!!!

Συμπεθερες Τομα-Εβινα φιλακια!!!

Τομα σιγουρα θα ταλαιπωρηθειτε λιγο παραπανω με το μπεμπη...αν αντεχεις μακρια του κ νιωθεις την αναγκη για ξεκουραση αστον στη μαμα σου!!αν κ ειμαι σιγουρη πως θα σου λειψει τρομερα το νινακι σου!!!

Η μπεμπα μου ξανα αρχισε να ξυπναει νωριτερα...Δεν φταιει μωρε αυτη....τα παλιοκακα της!!!Ποιος τα καλεσε στις 3.30?????Το καημενο το πωπουδακι μας!!! :blush::blush: :laugh:

Δημοσίευση

Καλησπέρα ... κοιμήθηκε λιγάκι...είπα να κάνω κι εγώ ένα διάλειμμα από τις δουλειές... :blink: Ουφ... Ετοιμάζω να στολίσω ... στην Αθήνα!! Πέρσι δεν είχα στολίσει εδώ αλλά τώρα με το μωρό θέλω.. Και τν άλλη βδομάδα θα στολίσω στην Εύβοια!! :P Δίπορτο το 'χω!! :laugh: :laugh: :laugh:

Αφροδιτούλα.. είναι ένα ζόρι με τους αποστειρωτές !! Εγώ κάθε Σαββατοκύριακο που έρχομαι Αθήνα από Εύβοια κουβαλάω όλο το συφερτό!! Και να σου πω, ακόμα κι όταν θήλαζα και πάλι τα κουβάλαγα! Ποτέ δεν ξέρεις πότε πορεί να χρειαστούν!! Ευτυχώς εμείς τελειώνουμε μ'αυτά!! :woohoo: Ο γιατρός μου είχε πεί στις αρχές Νοεμβρίου να το κρατήσω 15 μέρες ακόμα! Θεωρητικά περάσανε, αλλά θα το κρατήσω μέχρι το τέλος της βδομάδας κι απλά όταν πάω στα Στύρα δεν θα τον πάρω μάζι τον αποστειρωτή ξανά! Την άλλη Τρίτη γίνεται 4 μηνών.. και της κολλητής μου ο ίδιος παιδίατρος της είπε στον 4ο μήνα να σταματήσουν!

Αναστασία.. 3:30 ε;;; Ζόρι κι αυτό!! Μωρέ κάθομαι και σκέφτομαι πόσο χάλια θα νιώθουν κι αυτά με βρώμικη πάνα!! Εμείς κάνουμε υπερκατανάλωση!! Δεν μπορώ να τον αφήνω πολλές ώρες με την ίδια πάνα!! Άσε που την τσακίζει στην κατρούλα!! Κι όταν κάνει κακά του, κάθε πρωί.. ρολόι ο δικός σου, εφόσον έχουν προηγηθεί τα ηχητικά εφέ, το ζόρισμα που κάνει και τους στεναγμούς που βγάζει... μετά με κοιτάει σαν κουταβάκι!! Ξέρεις μαμά, κάτι έκανα!! :blush::blush::blush::blush:

Πολλά φιλάκια για την ώρα.....

Ααα δεν σας είπα... Μου ήρθε η περίοδος και πάλι... εχθές!!! Στρώνουμε κύκλο για το επόμενο μπεμπάκι μας!!! :P:P:P:P

Δημοσίευση

Toma μου οπως αισθανεσαι..αυτο να κανεις!!Τα μωρακια θελουν μια ξεκουραστη ,χαμογελαστην μανουλα !να πας να κανεις αγκαλιτσες,βολτιτσες ,να ξεκουραστεις!!

Μακαρι να μπορουσα να το κανω κι εγω...αλλα ακομη δε το μπορω...με τιποτε ! σου ευχομαι να περασεις τελεια!!!λες εκει που θα πας να.... :P κ να ξαναγινεις αυγουστομαμα? :laugh:

νταλλια μου ωραια οταν στολιζεις διπλα..οταν μαζευεις ομως :S

εγω γιατι νομιζα οτι η αποστειρωση σταματαει οταν αρχιζουν οι κρεμες? :dry:

κιντερακο μεγαλωσατε!!!

αναστασακι μου ..τοσο χεσιμ@ που το βρισκει?? :laugh: α ρε τσαχπινα φαγανουλα!!!

ζουζουνιτσα μαλλον θα εθω μεσα στις γιορτες!θα τα πουμε αν ανεβω!με αναστασια κ φουλινακι!!θα ειναι τελειααααααααα!ο μπεμπης μου με 3 διμετρες!!!!!

Δημοσίευση

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΩΡΙΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ; ΕΜΑς ΜΑς ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΛΥΟΝΙ ΣΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!! ΧΑΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΜΑΚΙΑ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΕΕΕ;;;;

Δημοσίευση

Εμας αποστηρωση μας ειπε να την κοψουμε τον 5 μηνα. Να σας πω ομως ο καθενας λεει τα δικα του... :laugh:

Κοριτσια σκεφτομουνα πριν οτι περσυ ετσι καιρο ψηναμε τα μωρακια μας... πανω κατω τετοιο καιρο καναμε αγκαλιτσες και δημιουργισαμε με πολυ αγαπη τα μπεμπακια μας... ;)

Νταλλια μου πας για το δευτερο ή ηταν αστειο τωρα αυτο? ;)

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Για 2ο ε;; Όχι άμεσα!! Εννοώ στρώνουμε κύκλο επειδή έχω μεγάλο κί άστατο κύκλο λόγω πολυκυστικών ωοθηκών!! Θα τον τσεκάρω, κάθε πότε θα έρχεται τώρα μετά την γέννα, αν αλλάξει κάτι... μέχρι στιγμής τίποτα!!! :angry::angry: Μου είχαν πει ότι αν πονάς πριν γεννήσεις δεν θα πονάς μετά!! Υποφέρω.... Και τότε και τώρα!!! :angry: Τέσπα.. Υπομονήηηηηη..... Για μπεμπάκι έλεγα αφού χρονίσει το μωρουδέλι μου και μετά... Οπότε ... μάλον πάω για Αυγουστομαμά 2011!!!! Ή αν είμαι τυχερή... Μαμά Μαίου 2011 να κάνω ένα διδυμάκι... Έβγαλα το λιονταράκι που είναι ο άντρας μου... Τώρα θέλω κι ένα διδυμάκι που είμαι εγώ!!! :P Πλάκα κάνω!!! Εννοείτε!!! Όποτε θέλει εκείνο θα έρθει!!!

Για την αποστείρωση, κι εγώ ήξερα ότι την σταματάνε 5ο με 6ο μήνα! Βέβαια, τα χέρια του αυτός τα βάζει στο στόμα, στο μπανάκι με τις σαπουνάδες, τον πιάνουν τόσοι στα χεράκια του και πάλι τα βάζει αυτός, τώρα τραβάει τα σεντόνια του και τις σαλιάρες και βάζει... :laugh: Εγώ αν τον έχω αγκαλιά κάπου θα βρει να με γλείψει!!! :P:P:P:P Είναι αφασία!! Σαν τα κουταβάκια!!! Στην κολλητή μου είπε στον 4ο μήνα κι όταν τον ρώτησε να το κάνει μια στο τόσο της είπε όχι για να γίνει ανθεκτικός στα μικρόβια! τι να πω... Οι απόψεις των γιατρών.. διίστανται!!!

Πολλά φιλάκια στα μωράκια σας!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΝΙ ΣΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!ΔΙΔΥΜΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΕΕ;;; ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ!!!!!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοπελιες μου!!!!

Τι μου κανετε???πως ειστε?τα αστερακια σας???

Νταλλια παντως εισαι η 1η υποψηφια για 2ο μπεμπεκι γτ το Μιτσακι ειναι το μεγαλυτερο νινι!!!

Εγω λεω σε 2-3 χρονια!!!οχι νωριτερα!!!

κοριτσια περσι σαν σημερα ειχα την τελευταια μου περιοδο!! :woohoo:

κ φετος....Την λατρεια μου αγκαλια!!!Ποσο τυχερη νιωθω!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσαρεςςςςςς!!!

Αχχχχχ αυτα τα μπεμπακια μας μας εχουν τρελανει!!!

Δεν φτανει που ασχολουμαστε ολοκληρη μερα μαζι τους οταν βρισκουμε ελευθερο χρονο παλι για αυτα μιλαμε!!!

Ειναι ενας ερωτας που θα κρατησει για πανταααααααα!!!

Ρε κοριτσια εσας πως πανε απο κολικους???

Εμεις εκει που ελεγα οτι ηρεμησαμε μια βδομαδουλα αντε παλι....καθε μεσημερι τον πιανουν τον μπουμπουκο μου κ δεν μπορουμε να τον ηρεμησουμε!!!

2-4 εχουμε παρτυ στο σπιτι...ενω ολη την μερα ειναι τοσο καλος, χαρουμενος, ολη την ωρα αγκουυυυ αγκουυυυυυυυ παιζουμε, μολις ερθει το μεσημερι αλλο παιδι!!!

Και αφου κατα τις 4-5 ηρεμησει ξερενετε στον υπνο μεχρι το πρωι....τον ξυπναω βεβαια για να φαει κ μετα παλι υπνο κατευθειαν!!!

Ειναι πολυ καλος δεν εχω παραπονο κανενα αλλα αυτο το μεσημεριανο με εξαντλει πραγματικα!!!

Ποτε θα περασειιιιιιιιι!!!!!????????

Δημοσίευση

Λοιπον εγραφα εγραφα και με πεταξε εξω :angry:

Εν συντομια...

Ολυμπια μου και εμας μας πιανουν κατι 10λεπτοι κολικοι τα απογευματα. Η παιδιατρος μου ειπε οτι μπορει να κρατησουν μεχρι τον 6 μηνα!! Υπομονη!

Φιλια κοριτσια ηθελα να σας πω και αλλα...τεσπα! :kiss:

Δημοσίευση

Επιτέλους καταφέρνω να σας γράψω B)

Οχι ότι κοιμάται .. δίπλα μου τον έχω στο ριλάξ,απλά είναι ήρεμος... & ξεκινάω ;)

folympia : εγώ τι να πω ???

Που εκτός ότι δεν μου κοιμάται το βράδυ, υπάρχουν μέρες που είναι ξύπνιος από τις 5 το πρωί έως τα μεσάνυχτα!! Αντε να κοιμηθεί 15-20 λεπτά ξαναξυπνάει & πάλι τα ίδια..

Που τη βρίσκει την ενέργεια..? Εγώ δεν την παλεύω άλλο.. :(

Οσες δεν το έχετε περάσει δεν καταλαβαίνεται ..3 μήνες άυπνη... Ευτυχώς προσπαθεί ο αντρούλης μου & κάποια βράδυα κοιμάται μαζί του στο σαλόνι & τον ταίζει εκείνος... εγώ στο 6 ώρο ξυπνάω λόγω στήθους & επειδή έχω ξεσυνηθίσει να κοιμάμαι τοοοοόσο πολύ :silly:

Μόνο όταν είμαστε βόλτα κοιμάται...& κοιμάται πολύ!!

Την Κυριακή πήγαμε παραλία για καφέ με μία φίλη που θα γεννήσει το Φλεβάρη το γιο της & μετά για φαγητό..λείπαμε από το σπίτι από τις 10 (τον είχα θηλάσει στις 8.30) & τον ξύπνησα στις 2 στο εστιατόριο...να τον ταίσω..

happy mom :Σίδερο μάλλον το ίδιο έχουμε .. siemens σκούρο μπλε-πράσινο... sider S3 secure πολύ καλό είναι & πολύ ελαφρύ..

Στεγνωτήριο & εγώ μη νομίζεις δεν θα το βάλω στο μπάνιο,γιατί χαλάει η μόστρα :lol: .

& Πάνω από το πλυντήριο δεν μπαίνει έχω καλοριφέρ.. για αρχή θα το βάλω στο δωμάτιο που έχουμε για γραφείο & αν κάνω άλλο παιδί θα κάνω κατασκευή σε ημιυπάθριο μπαλκόνι & θα τα βάλω εκεί..

Οσο για το jymperoo το ερωτευτήκαμε !! & μαλλον θα του το πάρει ο Αγιος Βασίλης!!!

Για τον ύπνο θα τα διαβάσεις παραπάνω... ελπίζωωωωωωωωωωώω να στρώσει σύντομα

& τέλος λες κεφάλα.. γιατί εμείς σας περνάμε.. είμαστε πάνω από τις καμπύλες...!! :woohoo: εγώ το έβγαλα 43 ..αύριο θα πάω στην παδίατρο & θα μας μετρήσει εκείνη μηπώς δεν το μετράω καλά..

Πάντως έχει να πάρει το παιδί γιατί ο άντρας μου έχει μεγάλο κεφάλι.! :silly:

έχουμε γενέθλια 3 μηνών αύριο !!! & θα πάμε στη γιατρό για το εμβολιάκι μας!!!!! :woohoo: Ελπίζω να το πιάσει μαστούρα & να κοιμάται όπως στο προηγούμενο!

Επιτέλους χθες βράδυ καταφέραμε να στολίσουμε το σπιτάκι μας γιατί με επισκέψεις-βόλτες κτλ δεν προλάβαμε το Σ/Κ.

ΑΧΧ κοιμήθηκε στο μαγικό ριλάξ!!!

dalia μου ωραίο το δίπορτο αλλά κούραση το κουβάλημα! Αντε να σταματήσουμε & τις αποστειρώσεις...γιατί η αλήθεια είναι ότι τόσοι που τον πιάνουν .. μικρόβια μπορεί να κολλήσει.

Ρε κορίτσια είμαι παράλογη..?? Εγώ πλένομαι συνέχεια & έρχονται παππούδες-γιαγιάδες κτλ... & του φιλάνε & τα χέρια!!! :angry: Αυτός τα βάζει συνέχεια στο στόμα του.. Τόσο χαζοί είναι?? Δεν σέβονται τίποτα?? Μεγάλοι άνθρωποι είναι!!

& εμένα με γλύφει συνέχεια ! & είναι τέλεια!!!

Οσο για την περίοδο είχα μεγάλο πρόβλημα πριν ..όποτε θέλανε ερχόντουσαν ,πόνοι τρομεροί... Τώρα μια χαρα δεν ποναω..Ηδη προχθές μου τελείωσε η 2η & δεν πονέσα καθόλου! Αχ ας συνεχίσει έτσι γιατί τόσα χρόνια όλα χαπια επαιρνα για τον πόνο..gantil μαγικά χαπάκια!

Toma μαμάκιας & μένα ..αγκαλιά όλη τη μέρα να τον έχω δεν θα έχει πρόβλημα..πάνω που καταφέρνω να τον κοιμήσω με το που τον ακουμπάω κάτω ξυπνάει & κλαίει! Τι να κάνω??

Αχχ πως την θέλω τη βόλτα.. αλλά εδώ μέχρι το σούπερ μάρκετ πήγα & τον είχε η μαμά μου & πήρα 5 φορες τηλ.. άσε που όταν γύρισα με κοίταξε με ένα βλέμμα παράπονου & αναστέναξε & κοιμήθηκε αγκαλίτσα μου..

kider περαστικούλια σας.. & εμένα συνήθως είναι ανήσυχος & δεν μου κοιμάται πολύ

anastacoula

Τι κάνει το θηριάκι σου? Η τσαχπινούλα σου??

Εμένα 7/12 ήταν η τελευταία περίοδος!

Ξύπνησε!! Αυτός ήταν ο ύπνος του!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοπελιεεεεες!!!

Μπεμπουλονια οκ???

Αυπνα,αχορταγα,απαιτητικα και πανεξυπνα-πανεμορφα!!!!!!!! :)

Ολυμπια κουραγιο...2 ωρες ειναι θα περνανε...Δεν ξερω αν ειναι κολικοι... :unsure:

Βοηθα τον με γυμναστικουλα(τα ποδαρακια προς την κοιλια κ μετα τεντωμενα μαζι κ εναλλαξ) ή κρατα τον αγκαλια καθετα στο σωμα σου(οπως θηλασμο) με την κοιλιτσα του να ακουμπαει στη δικια σου κ κανε βολτες!!!!

Τομα φιλακια!!!

Μαντω τι να πω για το παληκαρι σου!!!Party animal κι αυτος!!!Τα κοβω μπουζουκοβια ολα τους!!!!Εχουμε να ξοδεψουμε λεφτα σε γαρυφαλλαααααα!χαχαχαχχαχα Εκτος κι αν προτιμανε κλαμπακια!!!!! :laugh:

Κανε υπομονη κοπελα μου!!!

Χρονια σας πολλα κ καλο εμβολιο για αυριο!Νομιζω πως ισως κανει πυρετο αντι για υπνηλια(τουλαχιστον ενα απο αυτα που γινονται στο 3μηνο κανει πυρετουλη)...Ελπιζω να μη συμβει σε σας απλα να εισαι προετοιμασμενη!

Η μπεμπουλα μου μια χαρα!Ειπε να ριξει εναν υπνακο για λιγο!Θα'θελα κι εγω να κοιμηθω αλλα αν τη μεταφερω στο δωματιο μαλλον θα ξυπνησει!

Φιλια σε ολες!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑΑΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΕΓΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!!!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ

ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ!!!

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 8 ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ , ΚΑΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάρες.... Σήμερα πήγαμε με το λουλούνι στην βαφτισιμιά μου την κουκλίτσα!! Πούπουλο είναι... Μπροστά στο δικό μου το θρεφτάρι τουλάχιστον!! :P:P:P:P:P

Ολυμπία μου.. όπως σου είπε και η Μαντούλα... Αφού είναι μεσημέρι, μια χαρά είσαστε!! Μη το συζητάς καθόλου!! Λίγη υπομονή μωρέ!! Όπως είπε κι η Αναστασία, βοήθα το με λίγη γυμναστικούλα στα ποδαράκια..

Μαντώ...μια συνήθεια είναι και το δίπορτο!! Από κουβάλημα, άλλο τίποτα!! Όρεξη να'χεις!! Κι έχω μπόλικη!! Ακόμα!! Θα δούμε πόσο καιρό!! :P:P:P Καλή φάση ο μικρούλης σου με την βόλτα!! Έτσι έκανε κι ο δικός μου, αλλά προσπαθώ να του κρατάω ωράριο για να κάνει 5 γεύματα μέσα στην μέρα εφόσον κοιμάται όλη νύχτα! Καλά για τα χεράκια του μωρού δεν το συζητάω. Κι αυτή η σιχαμένη η πεθερά μου, πάει και του τα πιάνει ενώ έχει καπνίσει, τα φιλάει.. :x:x Τι μπορώ να πω; Μόλις πω κάτι στον άντρα μου στραβώνει λες και τι...

Για το εμβολιάκι που θα κάνετε τώρα, εμείς το κάναμε Παρασκευή βράδυ, Σάββατο πρωί ήταν μέσα στην τρελή χαρά, το μεσημεράκι μας έκανε 37.4 και κοιμόταν πολύ!! Ήταν σαν ζαβλακωμένο! Κι είχε μια παραπονιάρικη μουρμουρίτσα κι ήθελε έντονα την αγκαλίτσα μου!! Το βράδυ ήταν περδίκι!! Μην ανησυχείτε!!

Αναστασία.. καλά τα λες για το 2ο μπεμπάκι.. Να σου πω... δεν με χαλάει... αλλά προγραμματίζω αφού μου χρονίσει ο μικρός!! Τώρα που τα'χω και φρέσκα να ξεπεταχτούν και τα 2 μαζί!! Αλλά παίζουν πολλά... και πρώτα απ'όλα τα οικονομικά... Καλά να'μαστε... κι όλα γίνονται!!

Εβινάκι.. τα φιλιά μου στο κουκλάκι σου.. κι ένα καρμάκι από το λουλούνι!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Χαθηκα παλι αλλα αυτο που μου συμβαινει δεν θα το πιστεψετε!!!!!!!

Φιλεναδες!!!!!! Φιλεναδες!!!!! Φιλεναδες!!!!!!

Και ναι !!!!! Ειμαι εγκυος!!!!! 5 εβδομαδων!!!! Απιστευτο??????

Αφου πηγα να κανω εξετασεις και με ρωτησαν την ΤΕΡ και ειπα ... Ποιά? Αυτή... last year!!!!!!!

Σε 2 εβδομαδες που θα ξαναπαω να ακουσουμε καρδουλα θα το ανακοινωσω και επισημα. Δεν κρατηθηκα ομως και ηθελα να το πω σε εσας.

Καλε θα ειμαι Αυγουστιατικη μανουλα 2009 και 2010 χιχιχι

Κατα τα αλλα... ειμαστε πολυ καλα και πολυ χαρουμενοι!!!!!

Σας αγαπω πολυ. Απο αυριο θα εχω δικη μου συνδεση σπιτι (αυτη τη στιγμη ειμαι σε ενα φιλικο σπιτι) και θα μπορω να μπαινω πιο πολυ.

Σμουτς

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :woohoo: ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;;

ΛΟΥΛΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΑΛΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΡΜΑΚΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΟΥΝΑΚΙ ΜΑΣ !!5 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑ !!ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΖΑΧΑΡΗ!! ΜΕ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ!!ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΧΩ ΤΗΛ ΚΑΙ ΠΛΕΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...