Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

το κλεισαμε το στεγνωτήριο..!!

Ελπίζω ως τις 10/12 να το έχουμε,γιατί είναι καινούριο & δεν το έχουν πουθενά που ψάχναμε.

Είπαμε να τα δώσουμε & ας είναι ακριβό,θα μας κάνει απόσβεση στο ρεύμα ,απ'οτι υπολόγισα σε 5-6 μήνες θα τα έχω βγάλει τα παραπάνω λεφτά. Πήρα & ένα καινούριο σίδερο πάλι siemens πανάλαφρο πολύ καλό μου φάνηκε σαν χαρακρηριστικά.

Αnastacia εμάς τα πάντα siemens είναι αλλά δεν με ένοιαζε αν θα είναι miele ή ότι άλλο αρκεί να είναι οικονομική απόδοση.να φανταστείς τόσα $ λεφτά έχει η miele & είναι Β κλάσης.

Τώραα που είπα για το σίδερο.. είχα μια ωραία stirella & μια μέρα που είχε έρθει μια <<φίλη >> μας γλωσσόφαγε...εκτός ότι το παιδί πλάνταξε στο κλάμα & ήταν <<φουλ στο μάτι>> ,την ώρα που ήρθε σιδέρωνα , μου έπεσε η βάση της stirella το δοχείου του νερού & έσπασεεεεεεεεε. Η παλιογκαντέμωωω :angry:

Δημοσίευση

Είχαν έρθει οι νονοί του μωρού για να φτιάξουμε τα πατουσάκια του σε κάδρο.

Είναι από Mothercare ένα κάδρο που φτιάχνεις με πηλό τα αποτυπώματα σε τριασδιάστατη μορφή χεράκια ή πατουσάκια..

Στην φωτογραφία φαινόταν τέλειο..

Αλλά ατυχήσαμε..δεν βγήκαν καλά!! Τσάμπα τα 79€ !!!!!!!!!!! :angry::angry:

εχει καμιά σας ιδέα ,τι υλικό είναι αυτό που είναι σαν ζελέ & γίνεται το καλούπι ώστε να μετά να ρίξουμε γύψο & να γίνει?

Μία μέρα ήταν στη Μενεγάκη μία κυρία Σάλλυ Ρόμπινσον που έκανε το ίδιο πράγμα αλλά δεν μπορώ να βρω τα στοιχεία της στο google..

Αχ θέλω να κάνω τα πατουσάκια του μωρού κάδρο

Θα σας στείλω φώτο να δείτε τι τέλειο φαίνεται στη φώτο! :(

Δημοσίευση

Αλλά ήταν τόσο γελοία η φάση που προσπαθούσαμε να φτιάξουμε που θα το θυμόμαστε μια ζωή..

Φανταστείτε εικόνα..

Ο άντρας με το νονό να κρατάνε τα πόδια του μωρού σε κανάτα με το υλικό, η κουμπάρα στην αρχή τραβούσε βίντεο (αλλά λόγω θηλασμού το σταμάτησε) & εγώ επάνω στο τραπέζι με το βυζί έξω -γιατί το μωρό έκλαιγε- να προσπαθώ να το ηρεμήσωω!!! :laugh:

& μετά από τόοοοοσο πολύ κόπο να μην πετύχουν είναι κρίμα!

Δημοσίευση

Ετσι μπραβο!! τι ωραια..η παλιοπαρεα ξαναζωντανευει!!Επιτελους..ειχα αρχισει να ψιλοβαριεμαι..Τωρα σας ειδα να μεταμορφωνεστε κ παλι..

ωραια ανεβαινουμε!!!

βουλιτσα κουκλα η αγιοβασιλομαγουλιτσα σου!!ειναι να χαμογελας κ μονο που τη βλεπεις!!

μαντω με σας δε χαμογελασα απλως..τρελλαθηκα!φανταστηκα μωρα,γυψους,βιντεοκαμερα,γυμνοστηθες να τρεχουν..χαχαχα φοβερη παρεα!μπορει το αποτελεμα να ηταν μαπα αλλα θα περασατε τελεια!!σιδερο κ γω πηρα siemens ενα νεο που κυκλοφορησε ..παναλαφρο ..πρασινο ειναι εχουμε το ιδιο? με γεια κ το στεγνωτηριο!!θελωωωω αλλα γμτο δεν εχω χωρο.. :(

αναστασακι μου μολις σου ανταπεδωσα το καρμακι!τι κανει η νυφουλα μου?δωσε της φιλακια απο το γαμπρο!!!

ζουζουνιτσα μου τι κανεις? η τουμπα μας?ανοιξε κανα καινουριο μαγαζι?οταν γεννησα το μεγαλο μου γιο ολα τα ειχα αγορασει απο το μαγαζι απεναντι απο το παλιο εικονα κ ηχος..Εξακολουθει να υπαρχει ε?ειχε πολυ ωραια πραγματακια!

νταλλια μου που εισαι καλη μου?σας ζηλευω εκει κοντα στη θαλασσιτσα..Το καλοκαιρι ο μπεμπης θα ειναι..αρχοντας εκει!

η κουμπαρουλα με τα κουκλια που χαθηκε?μαριαντα εισαι η μονη εδω που εχεις κ απ τα δυο φυλα..εγω εχω παθει τσουτσουνιαση....... :P

τομα μου φιλακια πολλα!τι ωραια που εχετε συνομηλικο ξαδελφακι!!θα παιζουν κ θα ναι αγαπημενα πολυ στο μελλον!!

φουλινακι μου γλυκο μαθαινω τα νεα σου!εχεις μια κουκλαρα εμαθα!ειστε καλυτερα?

μαρακι μου αγαπημενο περαστικα σου φραουλενια μου!

ολυμπια πολλα φιλακια!καλα που γραφετε κ σας διαβαζω να χαιρομαι!!μα τι μωρο εχεις!! φτου φτου

λενακι φιλακιαααα

αννουλα μου γλυκια σε χασαμε !αντε ελα παλι γρηγορα!!

kiderako καλως μας ηρθες κ παλι!!!

βρε ξεχασα καμια?

κοριτσακια μου χαιρομαι που ειστε ολες καλα! κι εμεις καλα ειμαστε..Καναμε εμβολιο,του πνευμονιοκοκκου,μας εφερε λιγη ανησυχια κ λιγα δεκατα αλλα το παλεψαμε!!απο 2.800 που γεννηθηκαμε φτασαμε τα 6.500 ,61 π,κεφαλα 40...ολα νορμαλ!γελαμε,κανουμε φωνουλες,θελουμε αγκαλιες αλλα γμτο ακομη δεν κοιμομαστε!!!!

αχχχ υπομονη..

θα επανελθω σε λιγο....................

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα....

Καταρχής ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για την φώτο!! Κουμπάρα.. με την σειρά μου.. η φώτο πολύ ωραία ιδέα!! Έτσι βλέπεις και τις 2 λατρευτές φατσούλες!! Ο Σωκράτης είναι και θα είναι ένα πολύ ευαισθητο πλάσμα και πολύ τρυφερό με πλάσμα!! Η αληταρία η μικρή... :laugh: θα τους παίζει όλους!!!!

Κιντεράκο μου...Welcome back!!! Εγώ έδινα το Αλμιρόν και κάποια στιγμή και το Αλμιρόν pepti για κολικούς! Χάλια! Αίσχος!! Το άλλαξα εννοείτε από μόνη μου!! Τώρα του δίνω το ΝΑΝ της Νεστλέ! Λέει η μαμά μου κι εγώ με αυτό μεγάλωσα! Να σου πω, εμένα μέχρι εχθές έπινε σταθερά 210 μλ! Από χθες είχε ξεκινήσει γκρίνια και το βράδυ του έδωσα άλλα 30 μλ αλλιώς δεν κοιμόταν! Το ίδιο έκανε και σήμερα! Βρε να γκρινιάζει, να είναι ψώφιο από την νύστα να του κλείνουν τα μάτια.. κι έλεγα του άντρα μου να του φτιάξω και μου έλεγε να περιμένω.. :angry: Τι τον άκουγα!! Ταλαιπώρησα άδικα το μωράκι μου!! Μόλις τα ήπιε, ξεράθηκε!! Από αύριο θα του δίνω 250! Τι να κάνουμε;; Μεγαλώνουνε!! Όσο για τα κιλάκια σου, μην αγχώνεσαι! Εμένα μου έχουν μείνει 8 ολόκληρα κιλά και μια κοιλιά... μα τι κοιλιά!!! Ξεχειλίζει!! Αλλά δίαιτα δεν κάνω! Όσο και να χτυπηθώ .. ακόμα δεν μου έχει έρθει η περίοδος, σταμάτησα τον θηλασμό πριν 2 βδομάδες περίπου αλλά ψιλοβγάζω με θήλαστρο! Ο γιατρός μου είπε ότι όπου να'ναι θα έρθει από δω και πέρα! Και μετά θα αρχίσω να ξεπρήζομαι! Και το σώμα θέλει κάποιους μήνες να επανέλθει! Οπότε.. υπομονή!!!

Αφροδιτάκι, μην στενοχωριέσαι! Κι εμένα όταν ξεκίνησε να κοιμάται όλη νύχτα, υπήρχαν μερικές που έκλαιγε κι έλεγα μα τι έγινε πάλι;; Γιατί;; Αφού εχθές κοιμήθηκε!! Μην σκας!! Το καλό είναι ότι έχει δείξει προδιαγραφές ότι θέλει να κοιμάται! Προσπαθώ να θυμηθώ πως ήταν στην αρχή που θήλαζα αποκλειστικά κι είχα εξαντληθεί τρελά, το σώμα μου δεν ήταν προσαρμοσμένο στο ξενύχτι, και έκλαιγε ο μικρός, έβγαζε γουλιές , τον άλλαζα συνέχεια... κάτι νεύρα που είχα!! Αλλά τι μου έφταιγε το μωράκι;;; Αυτό κάτι το ενοχλούσε και δεν είχε άλλο τρόπο να το πει!! Υπομονή!!!

Όσον αφορά τον ύπνο!! Ακόμα δεν τον έβαλα σε υπνόσακο! Το καλό είναι ότι αν ανάψουμε καλοριφέρ επάνω στο δωμάτιο επειδή είναι χαμηλοτάβανη σοφίτα κρατά πολύ ζέστη κι είναι καλά! Τον φασκιώνω λοιπόν με μια πανούλα σεντονάκι κι ένα κουβερτάκι φλιζάκι και το βάζω απ'το λαιμό και στους ώμους κι από πάνω ρίχνω παπλωματάκι! Μια χαρά κοιμάται! Του αρέσει το χουζούρι και να τρίβει την μούρη του στα χέρια μας, στο πλαϊνό του καθίσματος αυτ/του, σε σεντονάκι, σε κουκλάκια... έχει πολύ φάση!! Κάνει και μια μουρμουρίτσα ώρες ώρες .. όλα τα λεφτά!!! Το πάπλωμα γιατί δεν κάνει βρε κορίτσια;; :(:dry::unsure:Εβινάκι κι εμένα με τα χέρια ψηλά κοιμάται!! Λες να βλέπει κάνα αστυνομικό έργο στον ύπνο του;; :laugh:

Γεια σου Βουλάκι όμορφο!!! Πολλά φιλάκια στην μαγουλίτσα σου!!Τι τέλεια φώτο!!!! Όλα τα λεφτά η μαγουλίτσα σου!!!

Εφάκι... τέλειοοοοο!! Φαντάζομαι τι λύσσα θα κάνουν εκεί μέσα!!! Θα πάω να το κοιτάξω!! Από πότε τα βάζεις εκεί;; Όσο για την τσουτσουνίαση... απλά απόλαυσε την αντροκρατία που επικρατεί σπίτι σου!! Δεν γίνεται αλλιώς!!! :laugh:

Κορίτσια ... πολλά φιλιά... Πολλά έγραψα μου φαίνεται πάλι!!! :blink:

Δημοσίευση

αχχ τι κουκλος!!πως μεγαλωσε ετσι βρε ελενακι?και πινει 250? :huh: φοβερος ο τυπος!!!μπραβο!!!και μας μας αρεσει να ..τριβουμε τα μουτρα μας οταν νυσταζουμε σε σεντονακια!

ανδροκρατια ωραια αλλα δεν αισθανομαι ακομη βασιλισσα..αλλα :P υπηρετρια!!!

Λοιπον φοραμε υπνοσακκο χωρις μανικια..παπλωμα λενε οι ειδικοι οτι δεν κανει μεχρι ενος ετους μηπως κ σκεπασουν το κεφαλακι τους..υπνοσακκο ακουσα οτι εχουν κ τα ικεα φθηνους κ καλους...εγω εχω εναν orcestra, θα παρω ομως να χω ακομη ενα ..θες να σου πω οταν παω εντυπωσεις?

το jumberoo κανει απ τη στιγμη που θα κρατησουν το κεφαλι τους..οχι ομως πανω απο εικοσι λεπτα!Στο youtube εχει απειρα βιντεακια με μωρακια..Δυστυχως δεν το εχει νομιζω σε ελληνικα καταστηματα αλλα σε bimbomarket,ebay κ τετοια..Μολις κανω ερευνα αγορας για το που θα το βρω φθηνοτερα θα σου πω αν σε ενδιαφερει!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΑΞ , ΦΑΓΑΜΕ Χ...ΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ!! ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΜΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ!!!ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΕΣ; ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΡΚΑΝΤΟ!!!ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΛΟΥΛΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ !!! :kiss:

Δημοσίευση

Καλημερααααααααα!!

Μου ηρθε η ακατονομαστη! :) πρωινη πρωινη... εχτειλα τον αντρα μου στο φαρμακειο και μου πηρε αντισυληπτικα!! Ουφ ανακουφιστηκα!

Νταλλια μου μου εκανε εντιπωση διοτι για καμοια βδομαδα κοιμωταν σερι μεχρι το πρωι και τωρα εχει 2-3 νυχτες μου ξυπναει!! Τσαι δεν εδωσα αυτη τη φορα... μια φορα την επαθα μου εκλεγε μετα 2 ωρες. Τον ταιζω και κοιματε αμεσως. Αφου εδειξε ομως καλες προθεσεις ελπιζω συντομα να γυρισουμε στα παλια! Φιλακια στο λουλουνι σου!! :kiss:

Μαντουλα μου νομιζω σου χρωσταω καρμακι γι αυτο στο δινω! Αυτο με τα πατουσακια ηθελα να το παρω και εγω. Δεν βγαινει καλο ε? Ασε θα δω... Εγω στεγνωτηριο εχω ενα αμαρκε φτηνο! Το αναβω μονο οταν εχει βροχη πραγμα σπανιο για Κυπρο! Τα ρουχαλακια του μωρου τα απλωνω στην αυλη και μετα σιδερο!!

Ζουζουνοσυμπεθερα να μου φιλησεις την νυφη μου :P:kiss: Πολυ ησυχη νυφουλα εχω :laugh: :laugh: ο γιος μου ταραζει τους παντες δεν μενει ουτε λεπτο στο ριλαξ εκτως αν κοιματε!!

happy mom αυτο το παιχνιδακι το εχω δει και εγω και λεω να το παρω καποια στιγμη. Απο ποσο μηνων κανει ομως?? να το δοκιμασω και αυτο μπας και βρω την ησυχια μου διοτι ο γιος μου θελει χερια. Τι ριλαξ τι παρκοκρεβατο τι γυμναστηρια τι παιχνιδια τιποτα μονο αγκαλιες θελει!

Αυτα απο εμενα παιδακια μου γλυκα σας αφηνω φιλακια πολλα σε ολες!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τομα μου κ μενα χερια θελει...οποτε κι οι δυο με αυτο το παιχνιδι θα περναμε τελεια!!!!εγω θα κανω καμια δουλεια(στο μαμμυ :P ) κ αυτος θα χοροπηδαει!!

ειναι απο τη στιγμη που θα μπορουν να κρατησουν καλα το κεφαλι τους..δηλ απ τον τριτο κ μετα!ετσι τουλαχιστον λενε οι οδηγιες..επισης ειναι για ενα εικοσαλεπτο ε?

απλα το μειονεκτικο ειναι οτι κοστιζει...κ οτι πιανει χωρο!

παω να φαω σνιτσελακι κ μετα θα βαλω κι αλλο βιντεακι με μωρα 3 μηνων που χοροπηδανε! :)

φιλια προς το παρον!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ.ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΛΛΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ.............ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΗ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΕΒΓΑΖΑ ΣΤΟ ΜΠΛΚΟΝΙ ΣΙΩΠΗ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΧΝΑ.ΕΜΑΘΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΣΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕ ΤΗ ΠΑΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΟΟΟΟΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΞΕΡΕΤΕ??????????????ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΔΙΑΘΙΕΤΗΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΙΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΠΑΛΙ ΑΡΚΕΤΟ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ.ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΤΗ ΝΕΛΛΥ!!! ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ !!ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΜΤ ΚΡΙΜΑ!!!!ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ !!!ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!! :( ΝΕΛΛΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ!!!!

Δημοσίευση

kinder μου γραψε μια απ τα ιδια!! κοιμαται μονο στο στηθος κ στην κουνια!!!μολις τον βαλω στο κρεβατι μεσα σε 5,10 ,15 λεπτα το πολυ θα ξυπνησει κ θα κλαιει!!!ενω στην κουνια κοιμαται μεχρι να ...πεινασει!!

και ανησυχω κ για τη σπονδυλικη του στηλη..... :(

αυτο το παιχνιδι δεν το πουλανε στην ελλαδα ..θα το παρω απο εξω..Οπως πηρα κ το καροτσι!

ειναι απο 3 μηνων κ πανω..κ καλυτερα θα λεγα απο τεσσαρωνκ πανω..αυτο παντως στο βιντεο ειναι τριων!

κοριτσια που αδιαθετησατε..με το καλο κ το δευτερο παιδακι!! :laugh: :laugh:

ζουζουνιτσα ασε ...μολις το ειδα ελιωσα...γμτο....γιατι? :(

βρε ζουζουνοκοριτσο..λεω το μαγαζι με τα ειδη μπεμπε..κοντα στο εικονα ηχος απ την απεναντι πλευρα!!!!

Δημοσίευση

αχ και εγω θελω να μπω σε χριστουγεννιατικο κλιμα αλλα δεν με κραταν τα ποδια μου με την γριππη που περασαμε και τα ξενυχτια μια με τον μικρη μια με την μικρη που βουλωνε η μυτη τους και ημουν αρρωστη και εγω, τωρα νιωθω οτι καταρρεω θελω να κοιμαμαι δεν με βασταν τα ποδια μου θα στειλω αυριο τον αντρα μου να μου παρει καμια βιταμινη γιατι δεν παει αλλο περιμενω και απο βδομαδα να αδιαθετησω οποτε παει θα με μαζευετε!!!

Δημοσίευση

Γλυκα μου κοριτσακια τι κανετε?

Μπαινω βιαστικα βιαστικα γιατι ειμαι στο pc μιας φιλης που εχω ερθει για επισκεψη(εχω γινει internet ζητιανακι τσ τσ τσ)

Σας διαβασα γρηγορα γρηγορα. Τρελαινομαι με τα μωρακια μας που εχουν αρχισει και ευχαριστιουνται βραδυνους υπνους (εμεις χτυπαμε 10ωρο yeeessssss) τρελαινομαι με τον γαμπρουλη μου που ειναι πραγματικα καψουρακος οπως τον λεει η dallitsa μου (περιμενω τηλ. για καφεδακιιιιιιιιιιιιι καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε)

Ζουζουνιτσα μου εμεις στο Βολο κοιμηθηκαμε στο παρκοκρεββατο και ηταν μια χαρα. Ειχαμε στο καροτσι και τον ποδοσακο για εξτρα θερμομονωση και τη χειμερινη φορμα εξοδου (σαν εσκιμοακι ηταν). Οσον αφορα τους κλειστους χωρους προτιμουσαμε ταβερνουλες και καφενεδακια που ειχαν καλο εξαερισμο και τζακι για να τραβαει την καπνα. (μην περιμενεις να βρεις μερος μη καπνιστων). Αντι για ρελαξ ειχαμε το καθισματακι του αυτοκινητου (που ειναι σαν αυγο) και περασαμε τεεεελεια. Μην το φοβηθεις πιστευω θα σας μεινει αξεχαστη η πρωτη σας εκδρομη.

HAPPY MOM το παριζακι μας τρελαινειιιιιιιιιιι. Και εμεις παραγγειλαμε το jamberroo απο τον καταλογο mothercare. Teleio!!!!!

Στελνω σβουριχτα φιλακια σε ολες σας mariandaki, mantoyla,zouzounitsa, συμπεθερουλα μου, tomadaki, kideraki (ποια ξεχνω καλεεεεε?)

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 5 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑ ΜΑΛΛΟΝ !!ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ , ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ 25, ΟΠΟΤΕ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑς ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!! ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡΟΥΟΥΟΥ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ;;;

ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Δημοσίευση

τζαμπερουυυυ..βρε ζουζουνελ! :) ειναι ακριβουτσικο..τα mothercare το εχουν στα 85 ε περιπου απ οτι μου ειπε η συμπεθερουλα μου ενω το bimbomarket το εχει 125!!

αννουλα μου τι κανει? το παραγγειλες?το στελνουν δηλαδη ελλαδα? για πες.......

στασα..εμφανισου!!!!! :P

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα οχι βρε..!!δεν κουνιεται μονο του..επομενως για να λειτουργησει πρεπει να δωσει εντολη ο..εγκεφαλος του μωρου!!! :)

συνεχομενο ναι ..ενα εικοσαλεπτο!αλλα σιγα μην θελανε να καθονται παραπανω!!! :laugh:

εμενα καθεται στο γυμναστηριο ενα 10λεπτο το πολυ!!οποτε...

αν την βαλεις 2η φορα για λιγο δεν νομιζω να πειραζει..απλα ακομη εισαστε μικρες για τετοια διασκεδαση!!!!

Δημοσίευση

Καλε ναι, το στελνουν στο σπιτι και αν θες το παραγγελνεις και το παιρνεις και απο καταστημα Mothercare εχει 85 ευρω. Θα το εχω την αλλη εβδομαδα. Ειναι καθαρα για να περνα την ωρα του και για παιχνιδι και οχι για ξεκουραση. Βεβαια μου ειπαν οτι καλυτερα απο τον 4ο μηνα και μετα απλα το πηρα τωρα γιατι ηρθε η νονα μου απο Γερμανια και το ειδε στον καταλογο και ηθελε να μου το κανει δωρο. Ειναι μικρουλια ακομα για αυτο γιατι εκει καθονται και ακομα η μεσουλα ειναι σα ζυμαρακι.

Σμμμμουυυυυυυυυυυυυυυτσσσσσσσ κοριτσακια μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...