Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλησπέρα. :P

Τι μου κανετε ολες?εγω ειμαι καλα και η μικρη μου καλυτερα,ηταν μια ομορφη μερα και πηγαμε βολτιτσα και μεςι και στο παρκο και στις βιτρινες τις Χαριλαου... :laugh: Σουπερ!! B)

Βλεπεις ειχα πολυ ορεξη γιατι ημουν και γω πια ομορφη και συνοδευα τη κορουλα μου με μαλλι χωρις ριζα , εχθες πηγα κομμωτηριο και εκανα ανταυγειες...μετα απο 7 μηνες .....καλα ε εγω δεν ειχα ριζα..ακρη ειχα.

Μπηκα μανουλα και βγηκα μανουλι...(ψωνιοοοοοοοοοοοοοο!!!)

Πολυ το φχαριστηθηκα, λεω σημερα αν προλαβω και απο τις δουλειες να περιποιηθω και νυχια!!!!!!!! ;)

Γυρισα τρεχωντας βεβαια γιατι η μικρη στο τσακ δε ξεσηκωσε τη πολυκατοικια,(της ειχα βεβαια βγαλει μπουκαλι απο καταψυξη ..αλλα δεν της το δωσα γιατι προλαβα προτου πεινασει)!!!και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια και η μαμα με ανεβασμενη αυτοπεποιθηση!!

Μαριαντακι χαιρομαι που η παλλιδρομηση σας σου ειναι πλεον σουπερ!!Περαστικουλια κιολας νομιζω πως διαβασα οτι εισαι αρρωστουλα...

Νταλλακι οτι εχεις σουπερ μπεμπη στο χω ανγνωρισει???

και η δικη μου πια τη θεωρω πολυ βολικο μωρο αλλα ειδικα στο θεματακι υπνου ο δικος σου σπαει τα ρεκορ!!ευγε παντα τετοια φτου-φτου!!!αμ για αυτο ειανι μια γλυκα..τον εδειξα στον αντρα μου και επαθε πλακα ...ο φατσας !!!ειναι και πολυ κουκλι!! :P

Τομα μου περαστικουλια και σε σενα ρε κουκλα...και ευχομαι ο πελαργος να σε επισκεφτει ξανα αλλα λιγο αργοτερα!!Σε καταλαβαινω...εγω αυτη τη στιγμη δε νομιζω οτι ειαμι ετοιμη να αγαπησω αλλο μωρο οπως αγαπω αυτη τη στιγμη τη κορη μου ..οτι εχω μεσασ τη ψυχη μου της ανηκουν...η σκεψη μου ειναι γυρω απο αυτην..η καρδια μου σε καθε της χτυπο φωναζει ποσο την αγαπω..

Ισως αργοτερα ..ναι αλλα οχι τωρα..θελω ολο μου το ειναι να της ανηκει!!

Εγωιστικο αλλα ετσι νιωθω...θελω να ζω αποκλειστικα την καθε της στιγμη :blush:

Ζουζουνακι μου τι κανεις??ευχαριστω για το καρμακακι..εισαι πολυ συπερα μαμα...θα την τεχνικη κουκλακι στο τουτου!!

Σε περιμενω για τρελλες καροτσαρκες , θ α πουμ ε κα την Αναστασσακο απο νωρις και θα οργωσουμε το παρκο!!

μαντω μου ευχομαι ο υπνος σας να στρωσεικαι ν ασυνεχισετε να κοιμαστε ετσι και καλυτερα...παντως και μενα ειχε πολυ λιτοδιαιατο υπνο τωρα οσο παει και καλυτερευει!!Υπομονη και χαλαρωτητα..το μπανιο λιγο αργα δε το κανεις??Το λεω γιατι μην το ξαγρυπνας..το αγοτρο μεχρι τι ς9 και μισυ νομιζω ειανι καλο για αυτη την ηλικια..χωρις να σε κρινω μπορει να εχεις βρει το κουμπι του και να σε διευκολυνει!

Αναστσσουλι μου λειψες που σαι...συνεχιζεται να κοιμαστε ομορφα παραμυθενια???

Φανερωσουουυυυυυυυ !!!

φιλακια και στη Χαπισυμπεθερα σου που ειναιιιιιιιιιιιι???!!

μακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςς ;):kiss:

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εδω ειμαι καλε!!!σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω...Ειμαι η μονη που διαβαζει ταυτοχρονα!!! Γραφει ο μεγαλος,κλαιει ο μικρος....οποτε εχω νεφτι...ξερετε που!!!

αυριο κανουμε το 2ο εμβολιακι μας οποτε θα προσπαθησω να σας γραψω περισσοτερα νεα μας!!

χαιρομαι που ολες σιγα σιγα βρισκετε το ρυθμο σας!!

βλεπω ανηψακια..να σου ζησει τομακι..συμπεθεριες..να σας ζησουν ζουζουνιτσα μου τα παιδια!!!

προχωραμε ,αυξανομαστε κ επιτελους επανερχομαστε!!! :)

τα κιλακια πως πανε ? φευγουν τα καταραμενα?

σας φιλω κ μη νομιζετε οτι σας ξεχναω...σας καμαρωνω κ σας διαβαζω καθε μερα!!!

Δημοσίευση

Ζουζουνίτσα, το λουλούνι προέκυψε καταλάθος τον έλεγα λουλού και δεν μου κόλλαγε πολύ γι'αγοράκι οπότε κόλλησα κι ένα νι και μας κόλλησε!! Τώρα πάμε με τον άντρα μου και του λέμε για τα κουκλάκια που χαζεύει πάνω από την κούνια ή το ριλαξάκι : "Που είναι τα λουλούνια σου;;" κι αυτός όλο γελάει!! Γενικά υποκοριστικά όπως Μιτσάκι, λουκουμάκι, λουμπίνας κ.ο.κ. ακούγονται συνέχεια πλέον στο σπιτικό μας!!! :P Το επόμενο καρμάκι δικό σας...

Μαντώ μου... καρμάκι κι από μας!!! Και πολλά μπράβο στον άντρακλα που επιτέλους κοιμήθηκε...!!!! Εύχομαι να κοιμάται όλο και περισσότερο από δω και πέρα!!!

Λινάκι μου, σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!! Από ύπνο δεν έχω παράπονο!! Υπναράδικο μωράκι μου βγήκε!! Κι αν δεν κοιμάται κάθεται ήσυχα! Μόνο σήμερα με ξύπνησε στις 6 το πρωί ο μούργος, τον τάισα, κοιμήθηκε μέχρι τις 11 παρά το επόμενο γεύμα μην ξεχνιόμαστε... κι ήταν πολύ γκρίνιας σήμερα! Τι να πω!! Μπορεί να βρίσκεται σε άλμα ανάπτυξης! Κοιμήθηκε βέβαια το απόγευμα και κοιμήθηκα κι εγώ κι ο βλάκας ξέχασε να ξυπνήσει και έφαγε 1 ώρα αργότερα!! :P Τώρα κοιμάται πάλι ο κανακάρης μου.. εύχομαι να ξυπνήσει μετά τις 8!!! Αλλά όποτε θέλει αυτός στην τελική!! Αυτός κάνει κουμάντο τώρα!! :P

Εφάκι... τρέχεις και δεν φτάνεις ε;; Υπομονή!!!! Να μας λες πότε πότε τα νέα σας και να μας δίνεις κουράγιο!! :P Πολλά φιλάκια στα αντράκια σου!!

Πολλά φιλάκια...!!!!

Δημοσίευση

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑΤΟ ΛΟΥΛΟΥΝΙ ΣΟΥ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ;;ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ !!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑς!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑΤΟ ΛΟΥΛΟΥΝΙ ΣΟΥ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ;;ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ !!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑς!!! :kiss::kiss:

Κι ότι μπήκα για 5 λεπτά για το καρμάκι που υποσχέθηκα!! Ευχαριστώ κι ανταποδίδω!! Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κι απο εμας!!!

Τι κανετε μανουλομανουλα??????

Εμεις καλαααα!!!Εκτος απο μια τεραστια γκρινια που μας ταλαιπωρει απο το μεσημερι....Αφου...Μεχρι κ τη μανα μου ειπα να την ξεματιασει!!!! :blush:

Ναι...Ντρεπομαι αλλα τι να κανω!?Κ μου ειπε πως ειχε πολυυυυυυυυ ματι!!!! :P

Χαιρομαι που κοιμηθηκε 5ωρο κ ο προ-τελευταιος κυριος της παρεας(Μαντω καλη συνεχεια!)!!!

Αντε κ στον γαμπρουλη μου τωρα!!!!

Αχ κοριτσια....κλαιει η αγαπη μου...φευγω!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

Συνεχιζω αφου η μπεμπα τρωει χωρις να με κοιταζει!!!!!

Νταλλια μ'αρεσει πολυ η φωτο!Το Μιτσακι μεγαλωνει κ ομορφαινει!!!!!

Μαριαντα γτ εβγαλες τη φωτο της μπεμπας????Θελω να την βλεπωωωωω!

το μαλλι της με ενθουσιαζει!!μου θυμιζει της τσαχπινας φρεσκολουσμενο!!! :laugh:

τι ωραια!!!

Αννουλα ερχεσαι φευγεις στο λεπτο... :(

θελουμε κ κουβεντουλααααααααα! :) Χαιρομαι που ειναι ολα καλα με την πριγκιπισσα σου!! :kiss:

Λινακι μου τα ειπαμε εμεις!!!!Κανονισε το "σχεδιο" μας!Αρχισε το ψηστηρι!!!!!! :laugh: :P

Εφουλα μου παρε καρμακι για καλο εμβολιο!!!!! :)

Εβινα τι κανει το ξανθοκοριτσο της παρεας????το πιο ησυχο αυγουστοκοριτσακι?!!!φιλακια!

φιλια σε ολες!παρουσες κ απουσες!!!!

υγ.σας ειπα?το τσαχπινοκοριτσο συνεχιζει τον καλο υπνο!!!!

6,5-7,5 ωρες σερι,μετα φαγητο κ κακακια κ μετα αλλες 2-3 ωρες!

να δουμε για ποσο ακομη!!!!!

Δημοσίευση

Ηρθα...

περιοδος ακομα αφαντη... :blink:

Χτες ο μπεμπης ξυπνησε 2 φορες!! Εκει που ειπα εστρωσε αφου κοιμηθηκε 4 νυχτες σερι αρχισε παλι τα παλια... και εκτως αυτου εχει μια γκρινια αλλο πραγμα! Ελπιζω να μην κρατησει πολυ...

Αυτα κοριτσια παω να μπανιαριστω!

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΧΑΙΡΟΥΜΕ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΗΜΕΡΩΝ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 61 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΓΑΛΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ FRISOLAC ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΑ ΒΡΕΦΗ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΣ ΠΗΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΩΕΙ 600 ΜΕ 700 ΜΛ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛ ΒΑΣΗ ΚΙΛΩΝ.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗ ΖΥΓΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟΤΑΤΗ,ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Α ΟΥ Ε ΑΓΚΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΟΥΡΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩΩΩ.ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 8ΩΡΟ.ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΜΕΧΡΙ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΓΕΛΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑ.ΣΤΙΣ 11-12 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 4 ΕΜΒΟΛΙΟ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΟΚ.ΟΥΤΕ ΠΥΡΕΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ.....ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΥΝΙΕΣ ΡΙΛΑΞ ΚΑΙ ΑΡΑΖΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ.ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ.

ΑΉΘΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΩΡΑ ΟΣΕΣ ΔΕ ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΙΝΟΥΝ?ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ?ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσακια μου!!! αντε βρε κιντερ καιρος ηταν να επανελθεις μας ελειψες, Αναστασια μου την αλλαξα την φωτο παλι για να μην λες αλλα εβαλα και τα δυο μου βλασταρια!! εμεις απο χτες χαχανιζουμε γελαμε με χαχανιτα καλα εχει πολυ πλακα οταν το κανει λυνομαι στα γελια κοριτσια δεν φανταζεστε την ακουω που γελα και αλλο τοσο με παρασερνει και γελαω και εγω χαχα!! κιντερ μου εμεις πινουμε το frisolac comfort λογο παλινδρομησης επρεπε να πινει 150 ml και διναμε 120 για να μην βγαζει τωρα την αρχισα και της δινω 150 και το δεχεται δεν βγαζει γιατι η κακομοιρα και πριν τα επινε και τα ηθελε αλλα εβγαζε και τρωει στις 3,5 ωρες το 4ωρο δεν το πιανουμε πειναει,με κουβερτουλα την σκεπαζω και μερικες φορες βαζω απο πανω και το μικρο παπλωματακι της καλαθουνας, με κανονικο παπλωμα λενε να μην σκεπαζουμε τα μωρα γιατι ειναι βαρια και μπορει να γινει καποιο ατυχημα να μπερδευτουν και επειδη ειναι βαρια να μην μπορουν με τα χερακια τους να το σηκωσουν, μετα το χρονο το συστηνουν, τωρα τι να σου πω ο καθενας οτι τον βολευει κανει. Τομα μηπως προκυψει εγκυμοσυνη κανε ενα τεστ για καλο κακο και περαστικα!!

Δημοσίευση

Καλημερα σας!!!!

Μαριαντα τελεια η φωτο με τα 2 ζουζουνοπαιδα σου!!!

Κιντερ εμεις πινουμε το Aptamil Extra Care (ειναι για κολικους) κ μοιλις γινει 3 μηνων θα ξεκινησουμε το Aptamil No1. Ο μπουμπουκος μου ειναι πολυ φαγανος... προχτες πιγαμε στον παιδιατρο κ ειναι 6800 63 ποντους. Μεσα σε μια βδομαδα ειχε βαλει 600 γρ. Οποτε καταλαβενεις οτι πινει πολυ γαλατακι... 180 ml με 210 ml, αναλογα την ωρα!!! Και εμας ο παιδιατρος μας ειπε να αρχησουμε τα 4ωρα, προς το παρον δεν διαμαρτυρετε!!!!

Οσο για το παπλωμα κ εγω ξερω οτι δεν κανει πριν τον χρονο.

Εγω τον σκεπαζω με μια κουβερτα (ισπανικη) κ το δωματιο του εχει περιπου 21 βαθμους το βραδυ. Δεν τον βλεπω να κρυωνει!!!

Φιλακια πολλα κοριτσαρες...σας χαιρετω, παμε βολτα παραλιαααααααα!!!!

Δημοσίευση

κιντερακι καλως ηρθες και παλι... :)

Εμεις πινουμε NOVALAC IT 1 λογω δυσκοιλιοτητας. Καποτε πινουμε 120 και καποτε 150 αναλογα με την ορεξη μας!!

Μαριαντα μου ελπιζω να ερθει συντομα η περιοδος.... δεν νομιζω να ειναι εγκυμοσυνη διοτι μετα τη πρωτη περιοδο δεν ειχαμε ελευθερες επαφες... ειδωμεν!! ;)

Εγω τον σκεπαζω με κουβερτα και ενα ελαφρυ παπλωματακι και ειναι μια χαρα!

Ολυμπια μου πολυ φαγανας ο γιος σου και βαρυς :) Φτου του!!

Φιλια σε ολες!! :kiss:

Δημοσίευση

geia sas

egw to brady toy foraw ena lepto oloswmo formaki & ypnosako amaniko me thermokrasia 21-22 bathous.. gia to paplwma kserw oti den kanei.. ti mera pou koimatai ligo apla ton skepazw me koubertoyla..

xanomai ligo giati psaxoyme gia stegnwtirio & egw gia na kanw mia agora to psaxnw poly.. den yparxoyn stegnwtiria A energeiakis klasis ..brikame mono 1 siemens -to opoio tha bgei stin agora se 3 bdomades & einai ECO A+ klasis.. kserete ti diafora exoyn?? arxika timis giati ayto kanei 1048!! giati omws exei 70% ligoteri katanalwsi se sxesi me ti B.. diladi to ena kaiei 2 kilowatt & to allo 5! & den einai mono gia tin aksia reymatos einai gia to periballon...

ksipnise tha mpw alli wra

filakia sta mwrakia!

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλες!!!

Τι κανετε???

Εμεις μια χαρα!Πηγαμε μια μεγααααλη βολτα κ τωρα παιζουμε στο γυμναστηριο μας!!!!!

Κιντερ μην ανησυχεις για τα κιλα!Ουτε τα δικα σου ουτε της μπεμπας!!!!

Κ οι 2 θα βρειτε τον ρυθμο σας!!!!!

Εγω να πω την αληθεια την σκεπαζω με παπλωματακι...Ειναι αυτο της προικας του λικνου κ το θεωρω πολυ ελαφρυ!Κ επειδη η μπεμπα κοιμαται με τα χερια ψηλα-οποτε εξω απτο παπλωμα δεν φοβαμαι!Προς τα κατω παει(αφου κλωτσαει οταν ξυπναει!) προς τα πανω ποτε!

Μαριαντα εισαι πολυ ομορφη κοπελα αλλα τα παιδια σου ειναι "νεα μοντελα"!!!!Φρεσκια ομορφια!!!!Γι'αυτο μ'αρεσει να τα βλεπω!!!!!

Μαντω δεν εχω ιδεα για το στεγνωτηριο κλασης Α...Εκτος δλδ απο την χαμηλοτερη καταναλωση.....

Εγω παντως το πηρα γυρω στα 650 ή 700 το δικο μου..Ειναι lg ομως σετακι με το πλυντήριο :P !Τωρα....Πιθανοτατα να αξιζει να δωσεις 350ε παραπανω για οικονομια κ για το περιβαλλον :unsure: ....Κ η siemens νομιζω ειναι απ'τις καλυτερες μετα τη miele...Εγω δεν θα τα εδινα!!!! miele κοιταξες???

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΑΑΑΑΣ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ!!ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΑΜ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΠΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΧΕΙ 20 ΜΕ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ (ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΑΝΩ) ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΧΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ!! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΑΠΛΩΜΑ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ Ε;;ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βρε καλως τις κοπελιες!!!

Εβινα εχεις δικιο!!!Δεν κανει παπλωμα!Εγω βολευτηκα ομως κ συνεχιζω!!!

Βουλακι μου καλα ειναι η τσαχπινα!!!Καλοπερναει!!!

Το μαγουλιω????Δε βαζεις καμια φωτο να μας φτιαξεις τη σελιδα???!!!

Δημοσίευση

Αχ μωρε η αγαπουλα μου!!!!Καθε φορα που τη βλεπω χαιρομαι τοοοσο πολυ!!!Σαν να βλεπω ενα ανηψακι μου!!!! :):)

Εβινα εσυ οδηγεις???

Ποτε να κατεβω...?Ειναι κ ολοκληρο ταξιδι!!!

Την επομενη ή μεθεπομενη βδομαδα ισως!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...