Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερααα!!

Απο οτι βλεπω το θεματακι μας βρησκει τους παλιους του ρυθμους!! Σχεδον ολες παρουσες καθημερινα! Ε μην κλεισει το μαγαζι :)

Καλε αφηστε τα μωρα να κοιμηθουν οσο θελουν ετσι ξεκουραζεστε και εσεις περισσοτερο... την Πεμπτη το βραδυ κομηθηκε σερι 7ωρο... την Παρασκευη ξυπνησε και αντι γαλα του εδωσα τσαι μεσα σε πεντε λεπτα κοιμηθηκε και ξυπνησε το πρωι!...χτες το βραδυ ξυπνησε στις 2 και αφου ηπιε δυο μπιμπερα τσαι συνεχισε το κλαμα, ετσι του εδωσα γαλα και κοιμηθηκε μεχρι τις 9μιση το πρωι!...παλι καλα... τις τελευταιες 3 νυχτες χτυπαει 7ωρα... δεν του εχω ομως και πολυ εμπιστοσυνη να αρχισει τα 3ωρα και τα 4ωρα γι αυτο ειμαι αρκετα συγκρατημενη!!

Οσο για το αυτοκινητο οταν οδηγει ο αντρας μου καθομαι μαζι του στο πισω καθησμα και ειναι γενικα ησυχος.Οταν οδηγω εγω δεν θελει με τιποτα τα φανηρια αρχιζει το κλαμα μολις ξεκινησει παλι το αυτοκινητο ησυχαζει :silly: . Προχθες μαλιστα ηταν πολυ ανησυχος και αναγκαστηκα με το ενα χερι να κρατω το τιμονι και με το αλλο το χερακι του γιου μου. Ετσι ενοιωθε ασφαλεια το πουλακι μου!

Αυτα φιλια σε ολες!! :kiss::kiss:

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tin paraskeui ekana to xatiri tis pareas & pigame oloi mazi sto oaka gia to relpayce !

einai 1 programma gymnastikis se morfi paixnidiou..px ksaplwneis sto patwma se omades & paizeis maksilaropolemo me tous apenanti.. etsi kaneis kiliakous.. genika itan polu kala ,ksedwsame me ton antra mou (to bebe to eixe analabei i aderfi mou+mama mou pou menoun apo katw.) ennoieite oti mou eleipse afantasta & otan gyrisa koimotan & arxisa na to filaw me mania !

genika tha ithela poli na paw gimnastirio alla den thelw na afinw to mwraki mou...etsi skeftomai na parw diadromo... ti lete ? poios einai o pio apotelesmatikos tropos gia xasimo kilwn parallila me ti diatrofi? elega gia kati steper pou diafimizoun telemarketing pou kanei & peristrofi & gymnazei & xeria... mipws omws o diadromos kanei kaliteri douleia???

gia peite gnwmes...

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Καλημερα!!!!

Νταλλια ευχαριστω!!!Κι εγω ετσι...παντα δεμενη καλα...κι ας πλανταζει στο κλαμα μεχρι να τη δεσω!!!Της εξηγω πως ειναι για καλο της!

Εγω ακομα την βαζω αναποδα στο μπροστινοκαθισμα με απενεργοποιημενο αεροσακο.Εσεις???

Αν περναω τη ζωνη μονο στην πλατη απτο καθισματακι κ μπροστα το χερουλι για κοντρα...δεν ειναι καλα???Το σκεφτηκα γτ στις αρχες το εκανα ετσι κατα λαθος μια φορα.....

Φιλια σε ολες!

Τον έχω βάλει μερικές φορές αλλά δυστυχώς στο δικό μου κουβαδοάμαξο μάλλον δεν απενεργοποιείτε το airbag οπότε αποφεύγω να το βάζω! Δεν υπάρχει πρόβλημα αν το απενεργοποιείς απ'όσο ξέρω! Να σ πω, σήμερα το έδεσα έτσι για να πάω 6 στενά παραπάνω στο πατρικό της κουμπάρας μου αλλά ένιωθα ότι δεν είναι καλά δεμένος! Τον είχα και πίσω! Και στην επιστροφή τον έδεσα καλύτερα, με την ζώνη περασμένη κανονικά!! Τι να κάνω;; Έχω πάθει ψύχωση αλλά όπως είπες κι εσύ είναι για το καλό τους!! :P Κι εμένα πιο πολύ ο άντρας μου οδηγάει και κάθομαι πίσω με το λουλούνι μου! Σοφεράντζα κι έτσι!! :laugh:

Κορίτσια αυτό με τα φανάρια είναι το κάτι άλλο!!! Εγώ από τότε που έβαλα το κουκλάκι και το κοιτάει ησύχασα! Μάλλον το υπνωτίζει έτσι όπως κουνιέται πέρα δώθε, μαστουρώνει το μικρό.. :laugh: :laugh:

Φουλινέλ... εννοείτε πως δεν το ξυπνάς το παιδί βράδυ! Εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει κάθε 3 ώρες να το θηλάζω επειδή έβγαζε κι εμένα γουλιές και του λέω και το βράδυ;; :blink::blink: Ο δικός μου ήταν κι είναι του βραδινού ύπνου! Και μου είπε το βράδυ το αφήνεις και κοιμάται! Αλλά όλη μέρα μα όλη τη μέρα είναι ξύπνιος! Κοιμάται 15 λεπτά ξυπνά! Ξανακοιμάται μετά από κάνα 4ωρο άλλα 15 λεπτά... :P Ευτυχώς κάθεται ήσυχος! Και δουλειές κάνω κι απ'όλα!! Δώρο Θεού είναι αυτό το μωρό! Κι όσο για τον εμετούλη μη στενοχωριέσαι! Κιεμένα κάνει κάτι ρουκέτες ακόμα... άλλο πράγμα! Αλλά έχουν ελλατωθεί αισθητά!! Καμιά σχέση όπως ήταν στην αρχή! Τον άλλαζα 7 φορμάκια σε κάθε αλλαξιά πάμπερς και γεύμα! Είχε καταντήσει τραγικός!! :blink: Έπλενα και σιδέρωνα όλη μέρα! Ευτυχώς ήταν καλοκαίρι και ήταν μόνο ένα φορμάκι! Κι ευτυχώς καλά να'ναι η γιαγιάκα μου ερχόταν τα έπερνε τα σιδέρωνε κολαριστά κιόλας.. και μου τα έφερνε έτοιμα!! :)

Αχ Μαντούλα τι τέλεια!! Θέλω κι εγώ επειγόντως γυμναστική!! Να ξεσκουριάσω λιγάκι!! Όσο για τον μικρό... ένα θα σου πω!! Σήμερα το πρωί τον τάισα και τον κατέβασα στην μαμά μου μέχρι το επομένο γεύμα του να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί το πρωί δεν ξανακοιμάται.. θέλει αγκού και κουβεντούλες!! Παρόλο που κοιμήθηκα 1 ωρίτσα δεν άντεχα που ήταν μόλις 2 ορόφους από κάτω και τον ήθελα δίπλα μου!! Α πα πα!! Κακιά πεθερά θα καταντήσω έτσι όπως πάω!! :blink:

Εώ έρωτα καψούρα ένα συναίσθημα απερίγραπτο για το μωρό μου!! Λέτε να είμαι στα πρόθυρα της τρέλας;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αφροδιτούλα είδες που σιγά σιγα σου κοιμάται περισσότερο;; Μπράβο και εύχομαι πολύ σύντομα να αρχίσουν τα 10ωρα !! ;) Καλά αυτό με τα 2 μπουκάλια τσάι .. κορυφαίο!! Καθυστέρησες να τα δώσεις, τελικά ήπιε και το γάλα και αργήσατε περισσότερο!! Εμένα προχθές ξύπνησε στις δυόμιση, πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό.. και μου λέει ο άντρας μου, λες να πεινάει;; Ε αν πεινάει θα το ταίσω.. νηστικό θα το αφήσω;; Και τελικά τσέκαρα με την πιπίλα ότι πείναγε το δόλιο κι έτσι το τάισα! Από εμπειρία πάντως, καλύτερα αν το βλέπεις και δεν ησυχάζει με πιπίλα δίνε του γάλα κι όχι τσάι! Ο αδερφός της κολλητής μου ξύπναγε συνέχεια κάθε βράδυ και έκλαιγε και του έδιναν τσάι αλλά δεν σταμάταγε μέχρι που του έδιναν γάλα! Οπότε σου λέει θα του δίνουμε κατευθείαν γάλα να ξεμπερδεύουμε νωρίτερα!! :laugh:

Κουμπαρούλα περαστικά στον Σωκράτη και πολλά φιλάκια και στα δυο όμορφα παιδάκια σου!!!

Αννούλα,Εβινάκι, Μαράκι, Εφάκι, Κιντεράκο, Ολυμπία, γενικά σ'όλες τις όμορφες Αυγουστομαμάδες και τα όμορφα μωράκια τους... πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

Kaλημερα!!!

Ηρθα να χτυπησω καρτα!!!!

Κ φυσικα ΔΕΝ πρεπει να αφησουμε το καφενειο της συμπεθερας να ερημωσει!!! :)

Αλλωστε ειμασταν μια πολυ ωραια κ ιδιαιτερα ομιλητικη παρεα εγκυων!

τωρα με τα μπεμπακια...

Εβινακι μου :kiss: !Οτι θες(αν γνωριζω!)!!! :kiss:

Μαντω θα σου προτεινω να αγορασεις ελλειπτικο!Ειναι αυτο που σαν να τρεχεις κουνώντας τα χερια... :huh:

Αν πας σε καταστημα με ειδη γυμναστηριου θα ξερουν!Μπορεις να παρεις ενα απλο σχετικα με 300ε.Μπορει να βρεις κ φθηνοτερο!

Κανει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια!Θα με θυμηθεις!!!

Εγω δυστυχως....δεν εχω πια χωρο κ το εδωσα στην αδερφη μου!

Τομα μου συμφωνω με το γαλα αντι τσαι!Καλε 2 μπουκαλια τσαι???χαχαχαχααχ

Τον εσκασες τον μπεμπη!!!Φανταζομαι τα τσισα του!!!Ακομα θα γεμιζει τα παμπερσακια του ο καημενος! :laugh:

"πειναωωωω μανααααα!τι μου δινεις το νεροζουμι?????!!!!"

Νταλλια...κι εγω ψυχωση τρελλη!!!Ουτε να το διανοηθω να την αφησω καπου για οτιδηποτε!!!

Κ για την ασφαλεια της το ιδιο!Αλλα η ατιμη....Γκρινιααααζει...Δεν θελει ντυσιμο κ δεσιμο(οπως ολα τα μωρακια!!!)!Αλλα γενικως ειναι...ελευθερο πνευμα!!!!!!Ανεμελο κ γεματο αυτοπεποιθηση κοριτσι!!!(τι σας λεω..!!!!!)

Σας αφηνω προς το παρον!!!Φιλια σε ολες!!!

ΥΓ Χθες...ενα 6ωρο κ 2 σχεδον 2ωρα!Μια χαρα!!!Αλλα κ 4ωρα να κοιμαται δε με πειραζει!Αρκει να μην θελει 2ωρες κουβεντοκακαβολτες στο ενδιαμεσο!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κουκλαρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!ΚΑλημερααααααααααα!! B)

ομορφιες μου γλυκες μου οντως σα να βρισκουμε ρυθμο??? ;)

Ντααλλακι δε τη ξυπναω απλα απο τη μια στιγμη στην αλλη εχει αυξησει τις ωρες υπνου και πρωινου και βραδυνου και τρωει πολυ λιγα λεπτασ και βγαζει ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ!!...Ανησυχω η γυναικα - μανα,μην απο φουσκιτσα μου γινει μινιατουριτσα... :laugh: :P !!(οπως λεει και η φιλη Αναστασια...ε εχω προβλημα!!-αλλα τι να κανω...δε θελω να χαθουν οι καμπυλες μας!!!)

ΣΩΣΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕς ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΖΑΜΙ???

Εβινακι πολλα ευχαριστω γαι το καρμα ,τσουκου τσουκου εφτσα και γω στο 7...πλακα εχει.! Που λες η Αναστασια την ειδε τη μπεμπα απο κοντα,ηταν στο κεντρο για βολτα και μιλησαμε και της ειπα να περασει και ετσι εγινε η πρωτη γνωριμια των μπεμπων μας αλλα και η πρωτη δικη μας επαφη!!κοπε

Περιττο να σας πω ολες οτι η Αναστασια ειναι πολυ ομορφη!!κοπελαρα 2 μετρα!

η κορη της??? μια γλυκα με τελεια μεγαλα αμυγδαλωτα ματια και σαρκωδη χειλακια!!

αντε βρε Εβινακι μου να γωρισουμε και τη δικη σου ξανθια θεα..!εσυ οδηγας??αντε να κανονησουμε με τη πρωτη ευκαιρια - καλη μερα!!να βγαλουμε τα μωρα μας στο κοσμο παρεα να θαμπωσουμε τα πληθη!!

απο τη φωτο βλεπω οτι εχουμε και το ιδιο κορμακι,της παεεεει!!

Μαντω μου, ευχαριστω πολυ για το καρμακι θα ευνοησει υπερ σας για να σας ερωτευθουμε!!

αν και ειστε ομορφοι, αν δειτε ομως και μας οχι απλα θα μας ερωτευτειτε...θα παθετε!!

εγω ακομη καθολου κουραγιο για σοβαρη γυμναστικη...και ειμαι και γυμναστρια νδροπη μου...επικροτω για το μηχανημα που προτηνει η αναστασια δυσκολο αλλα αποτελεσματικο..τον διαδρομο γρηγορα τον βαριεσαι..και καταληγει απο την εμπειρια μου...κρεμαστρα!!

Τομα μου φουλ τσαι...χχιχιχ ομως εχεις εξυπνο παιδι..δε ξεγελιεται!!

Κολλητουλα τα παμε και νωριτερα αλλα θα σου ευχηθω και δημοσιως να συνεχιστουν ετσι τα ωραρια σας..το παιδι σου αυτοεκπαιδευται για να μην σε κουραζει..μα τι μωρο ειναι αυτο!!

το λατρε ;):) υωωωωωωωωωωωωωωω!!η φωτο με τα χερακια πιασμενα ειανι για μεγεθυνση!!τι φωτογραφος εισαι βρε !!ταλενταρα μου!! :P

χαπι μομ εχεις κανει και γ..ω τις συμπεθερες!!για τη νυφη????απλα δεν εχω λογια!!! :P:)

φιλια σε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες !! :kiss:

Μαριαντακι , αννουλα , ευακι , Κιντερακι , που στε???Γιουνικακι??

ΜΜΜΜΜΜΜμμαρακι!!!μου λειψες! B):cheer:

Δημοσίευση

Καλημερα σας!!!!!

Τι κανετε κοριτσιααααα???? Τα μπεμπακια σας?

Το δικο μου τωρα κοιμαται κ βρηκα ευκαιρια να σας γραψω!!

Θα συμφωνησω κ εγω με την Αναστασια. Μαντω μου ελλειπτικο κ εγω το πηρα μολις σαραντησα κ χτυπιεμαι καθημερινα...πηρα κ ζωνη κ σορτσακι για πιο γρηγορα αποτελεσματα κ ναααααα ο υδρωτας!!! Πηρα βαρακια κ ενα αλλο σουηδικο λεγετε ειναι για κοιλιακους!!! Παντως ειναι πολυ δυσκολο το ελλειπτικο...λενε τουλαχιστον σαραντα λεπτα την ημερα αλλα εγω προς το παρον εχω καταφερει να κανω 20 λεπτα...δεν αντεχω!!!

Δεν προτιμησα τον διαδρομο γιατι πιανει πολυ χωρο κ δεν γυμναζεις χερια!!!

Αυτα κοριτσακια μου

Σας φιλω γλυκα εσας κ τα μωρακια σας!!!!

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια να ανοιξω ενα αγχωτικο θεματακι???

Με την νεα γριπη Η1Ν1 τι λετε να κανετε??? Εννοω θα κανετε το εμβολιο?

Πολυ φοβαμαι για τον μικρουλη μου...για εμενα δεν ανησυχο, μονο μην κολλησω κ το μεταφερω κ σε αυτον!!!

Με τον παιδιατρο μας που μιλησα πριν κανενα μηνα μου ειχε πει οτι ειναι πολυ αδοκιμαστο κ πολυ καινουριο ακομα το εμβολιο...την τεταρτη που θα παμε παλι θα τον ξανα ρωτησω!!!

Ακουω κ αυτα στην τηλεοραση κ εχω κατααγχωθει!!!!

Δημοσίευση

kalimera!~!grafw me to 1 xeri giati thilAZw. :cheer:

elleiptiko e?? thelw kati pou na min thelei poli xrono..40 lepta ti mera ... diskola..einai to kalitero? :S

folympia exeis dei diafora?? ena karmaki gia tin prospatheia soy!!

thelw mexri ti baftisi na exw kanei kormara!! :lol:

egw to embolio den thelw na to kanw!!! :angry:

den prokeite na ginw peiramatozwo tous. :angry: ...... apla apofeygw ta paidakia na to pianoun & genika tin poli epafi.. fobamai poli alla pisteyw oti oso & na prosexoume mporei na kollisoume. :(

giati oi antres pane sti douleia & genika exoun epafi me ton eksw kosmo..o dikos mou o kakomoiris einAI synexeia me ta apollimantika..afou ton fwnakse o dieuthintris na tou ftiaksei ton h/y & toy eipe stin psixra tha pate gia kafe & meta thA erthw :laugh:

Δημοσίευση

Τι κάνετε φιλεναδίτσες μου, καλά είστε; εμείς είμαστε μια χαρούλα και επιτέλους εδώ και τρεις μερούλες το παλεύουμε και κοιμόμαστε επιτέλους σερί μέχρι το πρωί, αμέ!!!!! Ελπίζω να το τηρήσει και να συνεχίσει έτσι η μπεμπούλα μου, φιλάκια σε όλες τις Αυγουστομανούλες!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΕΕΕΕΣ!!!ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ !!ΟΔΗΓΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΚΟΜΑ!!ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ Μ.....ΚΕΣ!!!! :woohoo:

ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΕΣΥ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΟΥΜΠΑ ΕΓΩ!!!!!ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!!!!ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΝΗΘΗΚΕ 7 ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΩΡΑ !!!ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΦΓΗΤΟ, ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ !! ΕΠΙΣΗς ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ!ΤΗς ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!

Δημοσίευση

Helloooooooooo κοριτσια!!

Χτες σπασαμε ολα τα ρεκα!! Κοιμηθηκαμε, βασικα ξεραθηκαμε στον υπνο απο τις 10 μεχρι τις 7 το πρωι!! :woohoo:

Για το εμβολιο δεν μιλησα με τη γιατρο γι αυτο δεν ξερω ακομα τι θα κανω... βασιζομαι στη γνωμη της!

Γυμναστικη?? Τι ειναι αυτο?? Τρωγεται?? Κοριτσια εχω γινει χειροτερη απο την εγκυμοσυνη... τρωω τα παντα! Απο γλυκα,πιτσες κτλ... δεν κανω γυμναστικη αν και θα το ηθελα πολυ! Το παραλογο ειναι οτι ειχα βαλει 16 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη και τωρα ειμαι πλην 11!

Αχ Παναγια μου νομιζω θα κρυωσω παλι... εχω απο χθες μπουκωμενη μυτη!

Αυτα φιλια σε ολα!! :kiss::kiss:

Αααααα να ρωτησω κατι πριν την πρωτη μου περιοδο ειχαμε ελευθερες επαφες! Αφου περασε η πρωτη περιοδος προσεχαμε πολυ! Περιμενω δευτερη περιοδο σε 4 μερες αλλα δεν εχω καθολου συμπτωματα οπως παλια! Λετε να παιζει κατι?? Δεν θα το αντεξω!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια εμεις αρρωστησαμε προσεχα μην κολησει την μπεμπα ο μικρος αλλα την κολησα εγω χαχα, μας ειδε ο γιατρος ομως και δεν εχουμε τιποτα εκτος απο βουλωμενη μυτουλα, βαζουμε συχνα ορο και το βραδυ αραιομενο otrivin για παιδια αραιωμενο με τον ορο μαζι, εγω παλι εχω μπουκωμα και ποναει ο λαιμος μου τεσπα αφου το περασαν υπια τα βλασταρια μου παλι καλα, ο μπαμπας μας ειναι ντουρασελ δεν εχει παθει τιποτα κυκλοφωρει με μασκα!! οσο για τον υπνο και εμενα η μικρη απο οταν σταματησε η παλινδρομηση της κοιμαται 9ωρα, κοιμαται κατα τις 10 το βραδυ, την ταιζω κοιμισμενη τελευταιο γευμα κατα τις 11, με 11,30 και ξυπνα το πρωι γυρω στις 9!!!! και παντα ξυπνα με χαμογελα δεν υπαρχει πιο ωραιο ξυπνημα οταν ανοιγεις τα ματια σου και σου χαμογελα!!

Δημοσίευση

Mado μου ευχαριστω για το καρμακι...σου ετοιμαζω κ εγω ενα!!!!

Αποτελεσμα με το ελλειπτικο ειναι ακομα νωρις να δω, παντως απο την γεννα κ μετα μου κοπηκε η ορεξη (καμια σχεση με οταν ημουν εγκυος) κ εδω κ 2 μηνες εχω χασει 4 κιλα μονο. Βεβαια οταν βγηκα απο την κλινικη ημουν 13 κιλα κατω. Τωρα θα αναρωτιεσαι ποσα εβαλα... ε γυρω στα 30 υπολογισε...φαντασου τι φαει εριχνα!!!

Τoma μου κ εγω οταν μου ηρθε περιοδος δεν ειχα κανενα συμπτωμα πριν, οπως επισης δεν πονεσα καθολου, που εγω στην περιοδο πονουσα αρκετα!!! Εχω ομως ενα αλλο κακο τωρα, πολυυυυυυυ αιμα!!! Ειναι η τριτη μερα σημερα της περιοδου κ μιλαμε για πλυμμηρα, αφου φοραω τις ΤΕΝΑ που ειχα παρει οταν γεννησα!!! Αν δεν σταματησει μεχρι το απογευμα θα τηλεφωνησω στον γυναικολογο μου. Μην αγχωνεσαι γλυκια μου γιατι ετσι μπορει να καθηστερει κ η περιοδος!!!

Μαριαντα μου περαστηκουλια σας!!!

Φιλακια σε ολες σας!!!!!!

Κ ο Θεος βοηθος με αυτη την παλιο γριπη!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Καλημερα!

Τελικα αρρωστησα παλι!

Μαριαντα μου περαστηκα σας!

Ευτυχως χτες συνεχισαμε το καλο μας ωραριο μακαρι να συνεχισει ετσι... :cheer:

Συμπεθερα δεν θα την αντεξω μια δευτερη εγκυμοσυνη τωρα! Θα ηθελα τουλαχιστον ο μπεμπης να γινει 2 χρονων!!

Προς το παρον περιοδος αφαντη... :ohmy:

Αυτη θα ειναι η δευτερη περιοδος που περιμενω γι αυτο φοβαμαι λιγακι!

Αυτα φιλια πολλα!! :kiss:

Δημοσίευση

tomaki pare 1 karmaki dwro gia perastika!

min anisixeite gia tin posotita toy aimatos.. & emena mou eixe pei o giatros oti min tromaksw oti tha exw pollllluuuuuuu aima.. & pragmati eixa.. :blush:

i diafora itan oti egw panta eixa 3 meres -enw twra tin 1 fora kratise 5 & poly aima enw prin me to zori lerwna 1-2 serbietes ti mera.. & egw tis tena pira & eimai poly eyxaristimeni..den moirizei to aima & einai aporrofitikes..

twra mallon kata tis 20 perimenw pali.. mporei omws an thilazete na kanei na ksanarthei mines .. den exei apokatastathei plirws o organismos..

oso gia ti gumnastiki den mporw na diathesw polla lefta giati tha paroyme & stegnwtirio & kati alla & den mas pairnei gia polla..

an mporeite rikse mia matia sta parakatw link na moy peite ti gnwmi sas..i an exete allo site na proteinete me analoga xrimata..

http://www.telemarketing.gr/default.asp ... 741&ct=108

http://www.telemarketing.gr/default.asp ... 369&ct=108

http://www.telemarketing.gr/default.asp ... 331&ct=108

prwta thelw na xathoun kilaa oxi na sfiksw afta pou exw idi.. :S:S

oso gia ton ypno xalia!!! exthes itan ksipnios apo tis 5 to prwi ews tis 6 to apogeyma..!! & meta koimithike apo tis 6 ws tis 23.00 me dialleimata gia fagito.. & prospathousame na ton ksipnisoyme gia na koimithei to bradi & tipota!

etsi stis 12 to ekana mpanio ton taisa & stis 3 ksipnise ,efage meta pali stis 5.30 & mexri twra einai ksipnios..

ton piga sti mama moy prin gia na paw oaed giati xtes ksekinise to 6mino & piga na katathesw ta xartia.. & telika molis koimithike sto rilax.

helpppppp nystazw mono egw emeina!! :(:(

Δημοσίευση

Αχ βρε Μαντουλα πολυ ζορι να μην κοιμαται, φανταζομαι την κουραση σου!!! Εμενα μεχρι να σαραντησει δεν κοιμοταν συνεχομενα κ ημουν ενα πτωμα!

Κουραγιο ρε φιλεναδα τι αλλο να πω? Με τον παιδιατρο σου μιλησες???

Απ'οτι ομως εχω καταλαβει ο μικρος σου δεν ειναι γενικα του υπνου, για να μενει τοσες ωρες ξυπνιος ακομα κ την ημερα!!!

Ελα θα στρωσει οσο περναει ο καιρος, που θα παει???

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γλυκα μου κοριτσακια μπηκα γρηγορα γρηγορα να σας πω τα νεα μας γιατι ειμαι σε internet kafe γιατι δεν εχω στο σπιτι συνδεση αυτο τον καιρο.

Ειμαστε πολυ καλα, πηγαμε μια καταπληκτικη εκδρομη στο Βολο και περασαμε ΤΕΛΕΙΑ. (11.3Ο το βραδυ ηταν η μικρη ζουζουνιτσα στα τσιπουραδικα χιχιχι)

Καναμε και το πρωτο μας εμβολιο και ακουστηκαμε σαραντα μαχαλαδες πιο μακρια...... Ειμαστε συν 8 ποντους συνολο 58 αλλα πηραμε σε ενα μηνα μονο 600 γρ και ειμαστε 5400 (κανει μονη της διαιτα η μοντελα μου)και μου ειπε να της δινω 150 ml σε καθε γευμα.

Κατα τα αλλα ειμαστε ολο βολτουλες (κοιμομαστε 8-9 ωρες συνεχομενες το βραδυ)και ευτυχως που ο καιρος ειναι τελειος.

Σας αγαπω πολυ πολυ ΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩς ΗΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ;;ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ε;;;ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Τ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΚΟΝΙΤΣΑ!!!ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ;;ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ!!!

Δημοσίευση

Κουμπαρούλα μου περαστικούλια σας σε όλους!! Θα σε πάρω τηλεφωνάκι να σας ακούσω!! ;) Πολλά φιλάκια μέχρι τότε!!!

Αννούλα ... Μπαίνεις ελάχιστα αλλά η ενημέρωση καλά κρατεί!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σας ... Με το καλό και το επόμενο εμβολιάκι κι αυτή την φορά ν'ακουστείτε στους μισούς μαχαλάδες!! Πολύ ωραία παρομοίωση!! Αν θέλετε κάποια στιγμή κι αν έχει και καλό καιρό να βρεθούμε!! Μας λείψατε! Ο άντρας μου ρωτάει συνέχεια!! Θα σε πάρω ένα τηλεφωνάκι!! Και μάλλον το μνμ θα το δεις μετά εδώ μιας και δεν έχετε σύνδεση στο σπίτι!! :laugh:

Βρε κοριτσάκια μου να σας ρωτήσω κάτι;; Κι εγώ θέλω να βγάλω το λουλούνι σε μαγαζί έξω αλλά δεν θέλω ακόμα να τον πάω σε μέρη που καπνίζουν! Και δυστυχώς ακόμα καπνίζουν έξω και μυρίζει πολύ για ένα μωράκι! Εμένα δεν με νοιάζει για μένα, αλλά στο μωράκι δεν θέλω ακόμα!!

Αφροδιτάκι είδες που όλα είναι καλύτερα;; Ήδη κοιμάται ο μπουμπούκος!! Θέμα χρόνο ήταν!! Μια χαρά!! Έτσι να συνεχίσετε!! Κι εμένα το μωρουλίνι μου κοιμάται με τελευταίο γεύμα μέχρι τις 11 και ξυπνάει στις 8 με 8:30 το πρωί και φτάνει 9 και κάτι για να φάει!! Μέχρι να ζεσταθεί λιγάκι το δωμάτιο που θα τον αλλάξω, να τον αλλάξω.. να ζεσταθεί το γαλατάκι μας... να βολευτούμε στον καναπέ.. να βάλουμε την πρωίνη μελέτη... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μαντούλα, θα φτιάξουν και για σας τα πράγματα θα το δεις! Εμένα υπάρχουν μέρες που κοιμάται όλη μέρα, άλλες που είναι ένα γκριν γκριν συνεχόμενο κι άλλες που απλά κάθεται ξύπνιος! Το τελευταίο είναι και το πιο συχνό! Αλλά δεν με πειράζει εφόσον κάθεται ήσυχος! Το βράδυ δεν τον διαπραγματεύεται τον ύπνο του για τίποτα! Ευτυχώς!! Μην τον ζορίζεις να μείνει ξύπνιος ακόμα γιατί κι εγώ έτσι έλεγα και είχε υπερένταση μετά! Σήμερα για παράδειγμα, κοιμήθηκε στις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 7. Ξανακοιμήθηκε στις 8 που φεύγαμε για Εύβοια μέσα στο αυτοκίνητο, τον ξύπνησα με το ζόρι να φάειστις 10 και φαντάσου ότι δεν ρεύτηκε γιατί είχε χυθεί επάνω μου! Κατά τις 10 και 30 που φτάσαμε σπίτι ξύπνησε, μας σέρβιρε πάστα :laugh: :P ο κύριος.. τον αλλάξαμε, έκανε γελάκια, μίλαγε και κάποια στιγμή κουράστηκε και τον κοίμησα εν τέλει 12 και έπρεπε να του χιδεύω το κεφαλάκι να ηρεμήσει! Αλλά έχει ξεραθεί! Τώρα θα πάει μέχρι το πρωί!! Και πάω κι εγώ γιατί δεν θα ξυπνάω αύριο πάλι!! :laugh:

Κοριτσάρες... μου τα φιλάκια μου σε όλες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.
    • @elbeεντωμεταξυ πως έκοψες να τον κοιμίζεις στα χέρια και κοιμάται μόνος του; Έτσι ξαφνικά; Και δεν έκλαιγε..; Εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος ή άμα την έχω αγκαλιά όρθια.. τα χέρια μου δεν είναι στα καλά τους..😂
    • @annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι! @Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω. Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.
    • Για πορτοκάλι,φράουλα,ακτινίδιο ξέρω...
    • @Raf123 επίσης τι είναι το ραιβοκρανο; Δεν το έχω ξανακούσει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...