Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ LIDL????

Recommended Posts

• 14 years later...
στις On 19/9/2009 at 2:51 ΜΜ, ο/η LUCKY! είπε:

εγω,εγώ!!είμαι υπερευχαριστημένη!!δοκίμασα παμπερς,συγκάηκε κ λερωνόταν,δοκίμασα libero,μου φάνηκαν πολύ χοντρές,με το ζόρι κούμπωναν τα φορμάκια μας!!πήρα απο τα lidl κ δεν ξανααλλαξα!είχα τις επιφυλάξεις μου,αλλά δεν έχω κανένα παράπονο!ούτε μυρίζουν άσχημα,κ εμενα τα παμπερς καπως μου μύριζαν,ούτε διαρροές εχουμε κ φυσικά ουτε συγκαμμα!:)

Καλημερα… θα γινω καινουργια μανουλα. Αξιζει για πρωτες πανες του μωρου να παρω αυτες;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Evaki22 είπε:

Καλημερα… θα γινω καινουργια μανουλα. Αξιζει για πρωτες πανες του μωρου να παρω αυτες;;

Καλησπέρα κοπέλα μου με το καλό το αστεράκι σου!! Εμένα δε με βόλεψαν. Για πρώτες πάνες δε θα τις πρότεινα με τίποτα!! Ειδικά η μικρή μου που έχει πολύ ευαίσθητο δερματακι με αυτές συγκαηκε κατευθείαν. Εμείς χρησιμοποιούσαμε μόνο pampers premium care. Δε με βόλεψε καμμία άλλη κ τις δοκίμασα όλες.. Βέβαια κάθε μωρακι είναι διαφορετικό έχω φίλη που κ στα δυο παιδιά της από την αρχή είχε του λιντλ κ ήταν όλα μια χαρά 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...