Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αναστασία μου να σας ζήσει η πριγκήπισσά σας και να είναι γερή και καλότυχη σε όλη της τη ζώη...Κι εσείς να είστε πάντα καλά για να την καμαρώνετε...Καλή λοχεία να έχεις κοπέλα μου..

Αχ, με συγκίνησες..Μου θύμισες τη δική μου γέννα...Αν και δεν την ξεχνώ ποτέ αυτή την εμπειρία...Δεν υπάρχει ωραιότερη στιγμή...

Φιλιά πολλά σε σενα και την μπουμπούκα σου..

Περιμένουμε φωτογραφίες...

Δημοσίευση

Γλυκεια μου Αναστασια ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΣΑΣ και να ειστε παντα γεροι και δυνατοι να την καμαρωνετε!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιττο να σου πω οτι ακομα κλαιω με την περιγραφή σου. 27 ωρες μετα απο εσενα ενιωθα ακριβως την ιδια ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

Ευχομαι συντομα να μπορεσουμε να συναντηθουμε γλυκια μανουλα της πιο τσαχπινας μπουμπους

Δημοσίευση

αχ ρε κουκλιτσα μας τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!:) :)

τι ωραια περιγραφη!!!!!!!!!! να σας ζησει βρε αναστασια μου!!!!!!!:) :) :) :) :) :)

ρε συ φωτογραφια θελω???εχεις βαλει καπου και δεν ειδα??? μπαινω λιγο αραια τωρα τελευταια:blush:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Βρε αναστασακι μου..βρε...Δεν ξερεις οτι αυτο το σαιτ ειναι φουλ στις ορμονες? οτι ειναι γεματο εγκυες, κοριτσακια που προσπαθουν και λεχωνιτσες??

Σαββατο απογευμα μας εκανες να κλαιμε...να τρεχει ο αντρουλης να δει μην επαθα καταθλιψη? να κραταω το μπεμπη κ να παραμιλαω..κ να ρωταει ο μεγαλος μου ο γιος μηπως τρελλανονται οι γυναικες μετα τον τοκετο?

τι ομορφη ιστορια..Γεματη με συναισθηματα εικονες..γεματη αγαπη..

εδω τα ενιωθα ολα αυτα τα κυματα απ το τηλεφωνο...Τωρα που τα διαβαζω..κ τα φανταζομαι..αντε παλι η συγκινηση...

η τσαχπινουλα σου δεν ρουφαει μονο γαλατακι..ρουφαει αγαπη..Ξερει αυτη..

Ποσο φαινεται ποσο ΜΑΜΑ εισαι..ποσο πολυ την αγαπας...

ναναι γερη κ ευτυχισμενη!!! να καμαρωνεις παντα την οικογενεια σου..η οποια ευχομαι συντομα να συμπληρωθει κ με να γιο(δεν εννοω τον γαμπρουλη σου!!!)

σου ευχομαι πολλες στιγμες ευτυχιας!!!

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ!!!ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αναστασία μου!!!

Να σου ζήσει, αγάπη μου!!!

Εύχομαι την ευτυχία που είχατε στις 28/09, να την έχετε για όλη σας τη ζωή!!!

&φυσικά, υγεία!

Συγκινήθηκα πάρα πολύ... σε μία βδομάδα, το πολύ, θα τα νιώσω κι εγώ όλα αυτά και ανυπομονώ!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες τοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!

Πολλες ευχουλες μπεεεμπαααα!!!!! :laugh:

Οτι καλυτερο ευχομαι για ολες σας κ για τις οικογενειες σας!!!!

θα'θελα να απαντησω ξεχωριστα στην καθεμια σας αλλα....Ελπιζω να καταλαβαινετε!!!Ειμαι τοση ωρα συνδεμενη κ τωρα καταφερα να γραψω!!!

Φιλακια κ απτις δυο μας!!!

Δημοσίευση

Αναστασακι μου γλυκο, με την ΥΠΕΡΟΧΗ περιγραφη σου :cheer: για μια ακομη φορα, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ η τσαχπινουλα σου!!! η τυχερη κορουλα σου, γιατι εχει εσενα μανουλα!!!:)

χιλιες ευχες να ακολουθουν το κοριτσακι σας, σε ολοκληρη τη ζωουλα του!!!:kiss:

Δημοσίευση

Με εκανες χωμα οπως λεμε εδω στη σαλονικη,καθε στιγμη μελι καθε στιγμη μαγεια καθε στιγμη αγαπη καθε στιγμη ευτυχια...να στε ετσι παντα και για παντα !!αξιοζηλευτη οικογενεια μονο με χαμογελα φωτεινα στα ομορφα προσωπα σας!!

Με εκανες και βιωσα σε καθε σου περιγραφη την ωρα εκεινη.

Να σε παντα τοσο θετικος αθρωπος Αναστασακο!Να σκορπας μονο αγαπη και να την παιρνεις πισω διπλη και τριδιπλη.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΤΣΑΠΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ :)

Δημοσίευση

Αναστασία μου να σας ζήσει πάντα γερή και ευλογημένη!

Εύχομαι μόνο χαμόγελα !και σε σένα τα καλύτερα!

Αν η στιγμή της γέννας ήταν για σένα υπέροχη ( χαίρομαι πολύ) ακόμη πιο υπέροχες θα είναι οι μέρες που θα περνούν και θα βλέπεις την τσαχπίνα σου να μεγαλώνει και να ομορφαίνει τη ζωή σου!!!!!!!όλοενα και πιο πολύ!!!!!!!

Νιώθω καθως σε διαβάζω όπως ένιωθα κι εγω : τοση ευτυχία που δεν την άντεχε ο οργανισμός μου :cheer: και κόντευα να σκάσω!!!!!!που λέμε θα σκάσω απο την χαρά μου ...αυτο έπαθες κι εσύ!

ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!:kiss:

Δημοσίευση

Anastacia ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ:P ΑΛΛΕΣ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ

ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΛΟΥΣΕΣ ??????/:silly:

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ...ΔΑΚΡΥΣΑ ...

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ...:):kiss:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΤΣΑΧΝΙΝΟΥΛΑ ΣΑΣ !!!:kiss:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ... ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ:laugh: :laugh: :laugh:

ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...