Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φανη μου καλημερα δε ξερεις ποσο χαρηκα με τα νεα σου:cheer: σου ευχομαι μια ομορφη κ ηρεμη εγκυμοσηνη κ μακαρι να ειναι κοριτσακι αφου το θες τοσο πολυ;) αλλα κ αγορακι να ειναι θα ειναι τελεια θα εχεις τρεις υπεροχους αντρες να σε φροντιζουν:cheer: φιλακια κουκλα μου κ ολα θα ειναι υπεροχα.....;):kiss:

• Απαντήσεις 167
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές..μου χρειάζονται!!:) Θέλω πολύ να κυλήσουν όλα όμορφα στη νέα μου εγκυμοσύνη , να ξεχάσω τελείως την προηγουμενη που με πλήγωσε πολύ!!Σήμερα ένιωσα και την πρώτη μου ανακατωσούρα!!!χιχιχι..ήταν πολύ όμορφα.. :Ρ ΜΑριάντ και Αργυρώ μου σας έυχομαι σύντομα να το δείτε και εσέις!! :)

Αυριο θα πάω για χοριακή να δω και σε ποια εβδομάδα είμαι κι αν όλα κυλάνε ομαλά. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχια!!:)

Δημοσίευση

Bell μου ναι..είναι θετικό!!:) Εχθές έκανα καιτο 2ο και βγήκε λιγότερο αχνο αχνό μεν κι αυτό αλλά λιγότερο. Σήμερα πια τα συμπτώματα της ανακατωσουρας είναι έντονα :) Θα γίνω ξανα μαμάααα ...χιχιχιχι :) (αν πάει καλα!!)

Νέλλη μου σε ευχαριστώ για τη θετική σου ενέργεια!:) Γενικά από χθες από τα μηνυματα σας άντλησα υπέραρκετή!:) Σας ευχαριστώ πολύ!!:)

Δημοσίευση

φανη μου χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου....

χρειαζεται θετική σκεψη κ ολα καλα θα πανε...περασες πολλα, το διαβασα αλλα αυτο ειναι κατι διαφορετικο...η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική...πολλα φιλιά κ ευχομαι τα καλυτερα !!!!!!!!

Δημοσίευση

Σου ευχομαι τα καλυτερα κοπελα μου με το καλο!!!!Η Παναγια να ειναι κοντα σας!!!Ολα να εξελιχθουν καλα και να το κρατησεις στην αγκαλια σου με υγεια και απεραντη αγαπη!

Μου αρεσει παρα πολυ που εβαλες το τεστ φωτο!Ειναι τελειοοοοοοοοο αχ να δουμε κι εμεις που περιμενουμε αυτην την υπεροχη εικοναααα!!!!!!!Σε φιλω!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Δημοσίευση

Ναστε καλά κορίτσια! Με το καλό να δείτε κι εσείς θετικό το τεστάκι!!:)

Μια απορία βρε κορίτσια όσες ξέρουν..νιώθω συνέχεια ότι έχω πυρετό..νιωθω ότι είμαι ζεστή κι όταν βάζω θερμόμετρο δείχνει 36 και κάτι..πως γίνεται αυτό ;; Μηπως να δοκιμάσω εκείνα με τον υδράργυρο ; Είναι φυσιολογικό; Αυτό το πράγμα το είχα όλη την εβδομάδα και τώρα έγινε πιο έντονο..

Δημοσίευση

Φανουλα μου μηπως οι ορμονες σου αρχισαν ....

να... χοροπηδανε? αεκτιμω οτι οι εξαψεις

κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ριναι φυσιολογικες!:laugh:

Αληθεια ... το τεστ στη φωτο ειναι το δικο σου?

Δημοσίευση

Φυσικά είναι δικό μου!:) Τίνος άλλου θα ήταν; Μοιάζει λιγάκι αχνο βέβαια..γι αυτό αύριο λέω να κάνω και την χοριακή.

Λες δηλαδή ότι είναι φυσιολογικό ε; Εσύ είχες εξάψεις;Να νιώθεις δηλάδή ζεστή σαν να έχεις πυρετό ενώ η θερμοκρασία σου να είναι χαμηλη;

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΤΙΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ...Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΙΝΙ...ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΑΜΕΤΡΟ ΜΕ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια τέλεια εγκυμοσύνη εύχομαι και ένα γερό μωράκι!!!

Κι εγώ πάντως κάποιες φορές νιώθω σαν άρρωστη, σαν να έχω πυρετό, κυρίως όταν γυρνάω από τη δουλειά και είμαι ψιλοζαλισμένη. Νομίζω ότι είναι από τις ορμόνες.

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ. ΓΥΡΩ ΣΤΟ 37-37 ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ. ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΦΑΝΟΥΛΑ ... ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ

ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ...

ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ !!!:woohoo: :silly:

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ;) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΠΤ !!!:) ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΔΕΙΣ ...

ΚΑΙ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ !!!:)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ

ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ... ΚΑΙ ΠΑΝΩ

ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ !!!:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Pepita κι εγώ έτσι ακριβώς νιώθω!!Αρα εντάξει είναι κοινό σ΄θμπτωμα!!:)

Μπελ μου δεν πιστεύω το γεγονός ότι χρησιμοποιώ την εγκυμοσύνη σαν δικαιολογία για όλα να είναι εγωιστίκο; Έτσι δν είναι;;; χεχεχε

Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

ΑΝΤΕ ΦΑΝΟΥΛΑ ... ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ

ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ...

ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ !!!:woohoo: :silly:

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ;) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΠΤ !!!:) ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΔΕΙΣ ...

ΚΑΙ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ !!!:)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ

ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ... ΚΑΙ ΠΑΝΩ

ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ !!!:kiss::kiss::kiss:

Σε ευχαριστώ πολύ <<το αγοράκι μου>>..:) Ελπίζω όλα να κυλήσουν όμορφα αυτή τη φορά!!:) ΜΟυ το χρωστάει η ζωή!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...