Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Εγώ το έκανα και όντως ποναγα στο χέρι 3 μέρες. Δεν μπορούσα να ξαπλώσω. Από την μια με κλώτσαγε ο μικρός από την άλλη ποναγε το χέρι. Τρία βράδια παιδεύτηκα. Αλλά μετά περνάει!!
Δεν ξέρω αν σχετίζεται...αλλά πάντως μην πατάς το στήθος σου γιατί προκαλείς παραγωγή γάλακτος....τώρα αν είναι πρησμένο και βλέπεις δυσφορία να μιλήσεις με τον γυναικολόγο να δεις πως να το σταματήσεις....μην πάθεις καμία μαστίτιδα! Μακάρι να δεις θετικό τεστ 🙏😊
6 δόντια 7 μηνών?! Ορε μπράβο! Εμένα 8, μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα 😅 Και γενικά περνάμε ένα μαρτύριο κάθε φορά που είναι να βγει δόντι. Τα βγάζει πολύ αργά
@Elli13 κουκλίτσα η Λυδία σας 😁 Κι εμάς έτσι, λίγα μαλλάκια, μετά από 16 μηνών πήραν φόρα και μακραίνουν 😊😊😊 Ποπο έφτασες στη μέση της 2ης εγκυμοσύνης 😊 Έχεις κλείσει για Β επιπέδου;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.