Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απορίες για τις κρέμες! μπας και καταλάβω...

Recommended Posts

Όποια κατάλαβε τι ήθελα να πω, το κατάλαβε.

Αυτό που ενοχλεί δεν είναι οι απαντήσεις που σίγουρα θα διαφέρουν από μαμά σε μαμά αλλά ο τρόπος που εκφράζουμε τις απόψεις μας. Και ναι όταν ο τρόπος είναι εριστικός και απότομος με ενοχλεί πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

VENI έγραψε:

καλημερα!!!!!!!!!

καλε τι ειναι αυτα παλι???

καταρχην δεν το περιμενα αλλα θα υποστηριξω την λαλα!!!!

δεν ειπε τιποτε ρε κοριτσια!!

ναι αλλες φορες ειναι εριστικη αλλα τωρα δεν ειπε και τιποτα!!!!!!

και εμενα μου φανηκε περιεργο που εβαλε η βανια την πιπιλα του μολις σαραντισμενου στο αρνι..κακο εινα ιδηλαδη??? εχω ενα γνωστο παιδακι που τρωει συνεχεια μερεντα επειδη δεν τρωει τιποτε αλλο!!!

δηλ.ανα δεν ειχε μερεντα συνεχεια στο σπιτι ή στην κρεπα που του αγπραζει ο παππους δεν θα ετρωγε???νυστικο θα ητανε??? ε,οχι δεν θα εχω το μωρο μου 5 χρονων με χαλασμενα δοντια γιατι δηθεν δεν τρωει τιποτε αλλο!

πρεπει ολα να μας φαινονται ωραια και καλα?????τοτε γιατι δεν σας φαινεται εσας καλο εαν εγω θελω να δωσω βιολογικα ή ναμ ην δωσω κρεμα?

οποια λογικη επιτρεπει την μια μανουλα να δινει ελευθερα οτι νομιζει αυτη καλο ισχυει και απο τις 2 μεριες!

και κατσικι/αρνι η παιδιατρος οντως αφηνει αντι για μοσχαρι......

και εμενα μου λεγανε καλε τι δινεις βιολογικα στο μωρο μετα αμα φαει κανονικα θα παθει τιποτα :laugh: :laugh:

δηλ.να απολογηθω που θελω να προστατεψω το μωρο απο φυτοφαρμακα και βλαβερες ουσιες που τουλαχιστον πρεπει να παραδεχτουμε πως υπαρχουνε στο καθημερινοι μας διαιτολογιο?

τωρα που δεν μπορω να αγοραζω βιολογικα λογω τιμης παιρνω απο την λαικη!

αλλα δεν απαξιωνω τα βιολογικα.... ;)

οποτε...

η καθε μανουλα κανει οτι θεωρει καλυτερο αλλα πρεπει να δεχτουμε πως υπαρχει και μια κοινη λογικη.... :)

δηλ.ειναι κακο βρε κοριτσια να μαθει ενα παιδακι να τρωει σωστα?????

ναι απο ολα θα φαει αλλα με μετρο..εχω ανηψια που τρωει γυρο απο 1.5χρονων..τωρα ειναι καλο αυτο?

εαν δεν ειχε φαει γυρο θα ειχε κατι στερηθει????? να σημειωσω πως ειναι παχυσαρκο και ακομα και το γιαουρτι της φαινεται ξινο γιατι τα θελει ολα γλυκα και αλμυρα και πικαντικα!!!!!!

και μην πεσετε τωρα να με φατε τα λεω με καλη διαθεση!!!!!!!!!!! :):):):):):):)

τα σεβη μου κυρια μου ;)

λοιπον θα παρω μερος κι εγω αν και τοσο καιρο ειπα να το παιξω κινεζος :laugh:

συμφωνω κι εγω με τη lala αν και δεν ειμαι τοσο φανατικη με τη διατροφη του μικρου μου (εχω δωσει και κρεμα).ωστοσο προσπαθω...

εγω ως παιδι δοκιμαζα οτι βλακεια,και το αποτελεσμα?παντα να προσπαθω να ελεγξω τη λιγουρα μου να τρελαινομαι για γλυκα και παντα να προσπαθω να χασω τα 4-5 επιπλεον κιλα μου. :angry:

ε λοιπον δε θα κανω τα ιδια στο παιδι μου...

και φυσικα οταν δεν υπαρχουν στο σπιτι σοκολατες μερεντες κτλ , το παιδι θα φαει κατι αλλο,δε μπορω να εχω την απαιτηση να τρωω εγω γαριδακια και να λεω στο παιδι μου εσυ φαε καλαμποκια.ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

οσο για τις κρεμες...ευτυχως ο δικος μου δεν τις πολυαρεσε,αν και δεν τις απεκλεισα τελειως (που και που τρωει κανενα πιατακι)κι αυτο (με πληρη επιγνωση το λεω)το κανω για την δικια μου ευκολια οταν δεν εχω τιποτα αλλο να του δωσω και αφου εχει φαει μεσα στη ημερα τα φρουτα και τα λαχανικα του.και ΝΑΙ δεν εχω το κομπλεξ της κακιας μανας γι αυτο.

αυτα μην σας κουρασω....

ααα το αρνι μας το προτεινε και ο δικος μας παιδιατρος απο τον 7ο μηνα(και ντρεπομαι γιατι ποτε δεν του εκανα ... μου ΒΡΩΜΑΕΙ :blush: )

Εγώ θα μείνω λίγο στα βιολογικά προιόντα (μια και κατέθεσα την άποψή μου για τις κρέμες στις αρχικές σελίδες!!) είχαμε δει ένα ρεπορτάζ σχετικό με τα φυτοφάρμακα στα φρούτα και ειδικά στα μήλα, η έρευνα (από επιστήμονες!) έδειξε ότι στο μήλο το φυτοφάρμακο πάει μέχρι και την καρδιά του!!! όσο και αν αφαιρούμε την φλύδα, και επίσης τα σταφύλια είναι τα πλέον ψεκασμένα φρούτα ανεξαρτήτως προελεύσεως με πρωτοπόρα αυτά της Τουρκίας (η Ελλάδα δεν εξαιρείται!), λοιπόν ύστερα από όλα αυτά - εννοείται ότι η έρευνα είχε και άλλα φρούτα και οι ίδιοι επιστήμονες είπαν ότι τα φυτοφάρμακα λειτουργούν συσσωρευτικά δλδ μετά από αρκετά χρόνια θα προκαλέσουν καρκίνο!!!- επιλέγω στα παιδιά μου βιολογικά φρούτα τα οποία έχουν τον αριθμό ελέγχου της βιολογικής καλιέργειας!

Μέχρι και την ηλικία των 3 ετών ήμουν εγώ υπεύθυνη για τη διατροφή του γιου μου από εκεί και πέρα όταν άρχισε παιδικό έχασα τον έλεγχο, τουλάχιστον ξέρω ότι το φαγητό στο σχολείο του ελέγχεται καθημερινά από το χημείο του κράτους!! :)

AthinaK έγραψε:

Σε λίγο θα ανοίξουμε "Απορίες για τις κρέμες! μπας και καταλάβω... Νο2" :)

Καλό!! :laugh: :laugh: αλλά ελπίζω πως όχι γιατί θα καταντήσει κουραστικό!!!

Αναρωτηθηκα κι εγω "γτ αυτο το θεμα ειναι συνεχεια στα προσφατα"? :ohmy::ohmy::ohmy:

Συμφωνω με πολλες μανουλες που ειπαν πως θελουν να δωσουν οτι καλυτερο στο παιδακι τους και αφου μπορουν να αφησουν εξω καποιες "κενες" σε θρεπτικα συστατικα τροφες,το κανουν!

Εστω για οσο περισσοτερο χρονικο διαστημα μπορουμε!!! ;)

Ο αντρας μου λεει "Μεχρι να γινει η μπεμπα 25χρ εμεις ξερουμε τι ειναι καλυτερο γι'αυτην!" Φυσικα αναφερεται στη σχεση με το αλλο φυλλο!!!! :silly: :laugh: :laugh:

Να ειστε βεβαιες ομως πως αν μπορουσα να διαλεγω τις καλυτερες τροφες για εκεινη μεχρι τα 25 της θα το εκανα!!! :P :laugh: :laugh: Οποτε εχω σκοπο να την ταισω φρεσκιες κρεμουλες κλπ οταν με το καλο ερθει η ωρα!!!

Και....Ακομα...Εχω σκοπο να την ακολουθησω οταν(κ αν) παει να σπουδασει και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα μενω μαζι της οταν παντρευτει!!!!! :laugh: :blush: :laugh: (βαζω τις φατσουλες αλλα ΔΕΝ αστειευομαι!χεχε)

ΥΓ.Ουτε εγω εντοπισα σημειο οπου η Λαλα να θιγει καποια κοπελα!Το να εχει αντιθετη αποψη ή να διαφωνει εστω κ καθετα με τα λεγομενα καποιας...Δεν μου κανει εντυπωση!Ετσι γινεται ο διαλογος!Με διαφωνιες,κοινες αποψεις,αποψεις εκτος θεματος κλπ!!!!!!

Και παραδεχομαι πως θεμα διατροφης βρεφους-παιδιου χωρις αποψη Λαλας θα ειχε πολυ λιγοτερο ενδιαφερον!!!Δεν ειναι κακο που τα καταφερνει τοσο καλα με την κορουλα της!

ΥΓ2. Με εκνευριζει αφανταστα οταν βλεπω καποιες κοπελες να μην διαβαζουν τοοοοσα κ τοοοοοσα ποστ και να κολλανε κ να απαντανε σε ενα μονο ατομο!!!

Δλδ τοσα κοριτσια τσαμπα γραφουνε τοση ωρα????Εσεις θελετε να μην απανταει κανενας στα λεγομενα σας κ να περνατε απαρατηρητες?(αναφερομαι σαυτες που το κανουν!!!!)

ΥΓ3( :blush: ) Κοριτσια...Ειναι πολυ δυσκολα ,στην αναγνωση τους, ποστ μονοκομματα ή/και με κεφαλαια γραμματα ή με λατινικους χαρακτηρες!

Βαλτε μια τελεια,ενα θαυμαστικο....Ενα εντερ βρε αδερφε!

Ξεφυγα αλλα....Τι πειραζει????!!!!(που εισαι Ιφιγενεια να ξεφυγουμε παρεα!!!)

Ελενη εισαι απιστευτο κοριτσι!!!!!!!!χαχαχααχαχα

Σου εμαθα το "εντερ" δλδ???/ :laugh: :laugh: :laugh:

εεεε,καιρος ηταν να μαθεις κ εσυ κατι απο μενα!!!μονο εγω απο σενα?

σε φιλω!!!!!

ΑΡΓΩ έγραψε:

Δεν προσβάλλομαι από την αντίθετη άποψη, εφόσον δεν συνοδεύεται από ειρωνία και κακεντρέχεια, ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΏΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,χωρίς να συνοδεύεται από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Το πρόβλημα με κάποιες κοπέλες (κυρίως sweetmammy και tonia 28)

είναι ότι ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Ας μιλάμε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΡΑΒΟΥΜΕ !!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΑ!!!! ΑΥΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

Αργω αν διαβασες ολα τα posts σιγουρα θα διαπιστωσες οτι εκτος απο τη Λαλα υπηρχαν κι'αλλα κοριτσια με αντιθετη αποψη απο τη δικη μου. Προσωπικη επιθεση δεν εκανα σε καμια κοπελα. Απλα διατυπωσα λοιπον κι'εγω την αντιθετη αποψη που ειχα με τη Λαλα... και ουτε με ενοχλησε ποτε η με ενοχλει η αντιθετη αποψη αν ειναι ομορφα διατυπωμενη... η συγκεκριμενη αποψη δεν ηταν ομορφα διατυπωμενη και γι'αυτο το λογο και η ενσταση μου... αυτο οσον αφορα στο πρωτο σκελος της παραθεσης μου στο οποιο συμφωνω μαζι σου λοιπον...

Αν μη τι αλλο δεν προσπαθω να πνιξω την αντιθετη αποψη και λυπαμαι αν καταλαβες κατι τετοιο...

Επισης λυπαμαι πολυ που θεωρεις πως δεν εχω πλεον επιχειρηματα και πως εκανα προσωπικη επιθεση στην συγκεκριμενη κοπελα... νομιζω πως δεν θα ηταν σωστο να μιλουσα με γενικοτητες και σποντες προκειμενου να φανω η "καλη"...

Και τελος για να κλεισω, νομιζω πως κατακρινεις τις προσωπικες επιθεσεις κανωντας η ιδια σ'εμενα και αυτο μαλλον το κανεις επειδη σου τελειωσαν τα επιχειρηματα και δεν εχεις τι αλλο να πεις πια, χρησιμοποιωντας μαλιστα ασχημες εκφρασεις (ας το ραβουμε) μειωνωντας με αυτον τον τροπο ολοκληρη τη συζητηση...

Αυτα... δεν κραταω κακια σε καμια κοπελα και αν λοιπον δεν πρεπει οταν κατι μας ενοχλει να το λεμε τοτε αυτο ας κανουμε...!!! :)

καντινου έγραψε:

Σου αρεσει ετσι?

Παντα, αναρωτιομουν πωσ αλλαζω γραμμη! :blush:

Ευχαριστω! :kiss:

Καντινού άλλαξες ..."γραφικό χαρακτήρα" :woohoo:

Κορίτσια ας το γιορτάσουμε!!!! :silly:

φιλιάαααααα :kiss::kiss::kiss: !!!!!

Καλυτερα ειναι!!!! Να σε ρωτησω κατι? τις προσφατες συζητησεις,το μπλε κουτακι δεξια το βλεπετε? γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα!

Anastacia έγραψε:

Αναρωτηθηκα κι εγω "γτ αυτο το θεμα ειναι συνεχεια στα προσφατα"? :ohmy::ohmy::ohmy:

ΥΓ2. Με εκνευριζει αφανταστα οταν βλεπω καποιες κοπελες να μην διαβαζουν τοοοοσα κ τοοοοοσα ποστ και να κολλανε κ να απαντανε σε ενα μονο ατομο!!!

Δλδ τοσα κοριτσια τσαμπα γραφουνε τοση ωρα????Εσεις θελετε να μην απανταει κανενας στα λεγομενα σας κ να περνατε απαρατηρητες?(αναφερομαι σαυτες που το κανουν!!!!)

Συμφωνώ απολύτως Αναστασία.

Να φανταστείς ακόμα περιμένω απαντηση στην ερώτηση που έθεσα στη σελ. 13, αλλά καμία κυρία δε μπήκε ακόμα στον κόπο να μου απαντήσει.

Αναλωνόμαστε όμως σε προσωπικές επιθέσεις ή συμμαχίες όπως θες πάρτο.

Αν η ΑΡΓΩ συμφωνει με τη ΛΑΛΑ, ή η ΤΟΝΙΑ με τη ΣΟΥΙΤΜΑΜΜΥ ή η ΣΙΣΣΙΩ με τη ΜΑΡΥΓΩ κοκ.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το τι ταίζει η καθε κυρία το παιδί της. Ειναι αποκλειστικά δική της ευθύνη. Δε με νοιαζει ακομα και αν καποια ταίζει το παιδί της το χάπι του αστροναύτη (κάποιο λόγο θα έχει), αλλά μ' αρεσει ο διάλογος και όταν αυτός είναι με επιχειρήματα ακόμη καλύτερα.

Το θέμα δεν είναι να αναγκάσουμε τον καθένα να υιοθετήσει την αποψή μας με τον τσαμπουκα ή με δασκαλίστικες εκφράσεις που ερίζουν, αλλα με επιχειρήματα, όχι με σοφιστείες ή λαϊκισμούς.

Θα ήθελα μόνο να επισημάνω κάτι: Το τί είναι προσβλητικό ή όχι είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα. Αν μιλάμε όλες με υπονοούμενα η κάθε κυρία μπορεί να εκλάβει ότ,ι θέλει.

Ζήτω συγγνώμη απο τις κυρίες του φόρουμ, γιατί σήμερα μπήκα στον πειρασμό και έριξα το επίπεδό μου απαντώντας σε μέλος προσωπικά, κάτι που ποτέ ως τώρα δεν έχω κάνει.

Τώρα όσον αφορά τα βιολογικά προϊόντα δεν έχω άποψη, γιατί δεν τα αγοράζω. Κάποια λαχανικα και φρούτα και τα αυγά μας τα στέλνει η γιαγια απο το χωριό. Τα υπόλοιπα τα αγοράζω απο το σουπερμαρκετ που είναι και εις γνώσιν μου η χώρα προέλευσης.

Έχω ακουσει όμως διάφορα αρνητικά και για τα βιολογικά.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, αφού είναι όντως βιολογικά, πως υπάρχουν σε τόση αφθονία στην αγορά σχεδόν τόση όση και τα συμβατικά προϊόντα;

Επίσης εάν θέλει κάποια ας μου απαντήσει και στην προηγούμενη ερώτηση για τη ζάχαρη.

Ευχαριστώ!

καντινου έγραψε:

Καλυτερα ειναι!!!! Να σε ρωτησω κατι? τις προσφατες συζητησεις,το μπλε κουτακι δεξια το βλεπετε? γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα!

οχι δεν το βλεπω. Και επισης εχει αλλαξει και

το μενου οταν απαντας στο μηνυμα

Τα βιολογικα προϊοντα ειναι δυνατον να υπαρχουν

σε αφθονια αφου πολλοι ειναι πλεον οι παραγωγοι

που ασχολουνται με την καλλιεργεια τους. (η καλλιεργεια τους ειναι επιδοτουμενη απο την ΕΕ)

Μη ρωτησετε ομως την αποψη μου σαν γεωπονο.

Δεν θα τοποθετηθω επι του θεματος :unsure:

σισιωωω να σου πω εγω!γιατι ειμαι μια κυρια!!!!!!! :P:P:P:):):):):)

"εντερ"

λοιπον η ζαχαρη σε μικρη ποσοτητα δε ννομιζω πως πειραζει.

οταν υπαρχει ισσοροπημενη διατροφη ολα χρειαζονται.

απλα οι κρεμες που εχουνε ζαχαρη απευθυνονται σε πολυ μικρα μωρακια που δεν κανει ακομα καν αλατι να φανε.

αρα γιατι να κανει η ζαχαρη?

οσο πιο αργα φαει "ζαχαρη"πιστευω πως ειναι καλυτερα...

και αφου δεν ζητανε ακομα αλλα τους δινουμε εμεις γιατι να μην το ελεγξουμε τωρα που μπορουμε???

μεταααα εχει παρτυ, εχει σχολειο, εχει παιδικο...αντε να ελεγχεις τι τρωνε!!!!

"εντερ ξανα"

παντως και εγω εχει τυχει να δωσω και γιαουρτακι παιδικο με γλυκαντικα..1φορα

ενω κανονικα δινω το απλο.

για την ευκολια μου που λεει και η μαρια..και δεν ειναι κακο μην ντρεπεσαι!!!!!! :P

κα ισημερα στην συναντηση ανα δεν εχει φαει σπιτι advance θα του δωσω..

τι να κανω να λιωνω μπανανες μεσα στην καφετερια?????με το πιατο το πιρουνι και το μπολακι να φτιαχνω το γιαουρτακι???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

παν μετρον αριστο και οσο μπορουμε να περιοριζουμε τα junk....

Μπραβο φιλεναδα!!το δουλευεις καλα το εντερ!!!!!!!!!!!!! :P

Συμφωνω για την ζαχαρη χωρις βεβαια να ειμαστε γιατροι!!!!

νομιζω απλα πως οσο αργοτερα τοσο καλυτερα!!!εδω εμεις κ πρεπει να βαζουμε ορια στα γλυκα...τα βρεφουλια κ τα παιδακια ακομα περισσοτερο!

bell έγραψε:

Τα βιολογικα προϊοντα ειναι δυνατον να υπαρχουν

σε αφθονια αφου πολλοι ειναι πλεον οι παραγωγοι

που ασχολουνται με την καλλιεργεια τους. (η καλλιεργεια τους ειναι επιδοτουμενη απο την ΕΕ)

Μη ρωτησετε ομως την αποψη μου σαν γεωπονο.

Δεν θα τοποθετηθω επι του θεματος :unsure:

Συγγνώμη είσαι γεωπόνος και δε θα τοποθετηθείς ΕΣΥ επί του θέματος;!;!

Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή;!;! :woohoo: :woohoo:

Παρακαλώ πολύ με ενδιαφέρει αφάνταστα να ακούσω την αποψή σου!

Τοποθετήσου παραυτα!

σισιωωω να σου πω εγω!γιατι ειμαι μια κυρια!!!!!!!

"εντερ"

λοιπον η ζαχαρη σε μικρη ποσοτητα δε ννομιζω πως πειραζει.

οταν υπαρχει ισσοροπημενη διατροφη ολα χρειαζονται.

απλα οι κρεμες που εχουνε ζαχαρη απευθυνονται σε πολυ μικρα μωρακια που δεν κανει ακομα καν αλατι να φανε.

αρα γιατι να κανει η ζαχαρη?

οσο πιο αργα φαει "ζαχαρη"πιστευω πως ειναι καλυτερα...

και αφου δεν ζητανε ακομα αλλα τους δινουμε εμεις γιατι να μην το ελεγξουμε τωρα που μπορουμε???

VENI Δεν είχα καμία αμφιβολία!! :lol::lol: :silly:

Η δική μου άρχισε να τρώει κρέμες στον 7ο μήνα της.

Όταν ήρθε η ώρα να φάει ρωτήσαμε πολλούς (ο παιδίατρος δεν πήρε θέση και δεν πρότεινε καμία εταιρεία) και καταλήξαμε σε εταιρεία η οποία δε χρησιμοποιεί ζάχαρη στις κρέμες της, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει οτι δε χρησιμοποιεί κάποιο υποκαταστατο βεβαίως.

Επίσης να προσθέσω οτι στο σπίτι χρησιμοποιούμε ακατέργαστη ζάχαρη και αυτή θα τρώει και το παιδί.

Επίσης έχω να προσθέσω και το εξής: ακούστηκε εδώ οτι οι βιταμίνες που περιέχουν οι κρέμες δεν απορροφόνται απο τον οργανισμό, γιατί είναι επεξεργασμένες.

Στον αντίποδα να αναφέρω οτι αρκετές είναι και οι φυσικές τροφές που περιέχουν μεν βιταμίνες, αλλά δεν κάνουν καλή απορρόφηση από τον οργανισμό, είτε γιατί συνδυάζονται λάθος είτε για άλλους λόγους (λάθος μαγείρεμα, άμεση οξείδωση κλπ) σύμφωνα με διατροφολόγους.

Τονίζω πως δε συγκρίνω τις φυσικές τροφές με τις κρέμες.

Τέλος να αναφέρω και την προσωπική μου εμπειρία, ακούστηκε πως οι κρέμες παχαίνουν.

Η μικρή μου είναι 14 μηνών και ούτε 10 κιλά. Επίσης είναι και ιδιαιτέρως φαγανή.

Από τον 7ο μέχρι τον 12ο ένα απο τα 5 γεύματά της ήταν κρέμες.

απο τον 12ο μεχρι και τώρα τρωει εναλλάξ γιαούρτι, μπανανα, κρέμα τα απογεύματα.

Δεν είναι λοιπόν εντελώς στον οργανισμό του παιδιού το αν θα παχύνει ή όχι;

Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι αν ένα παιδάκι έχει την τάση να είναι πιο στρουμπουλό του δίνουμε τροφές που θεωρούνται παχυντικές. Και λέω θεωρούνται, γιατί σε μας κάτι τέτοιο δεν είχε ισχύ.

Τ

Ε

Λ

Ο

Σ

ειμαστε γεννημένοι η μια για την άλλη τέλος!!!!!!!

Σισσιώ για σένα...! Μα τι κορίτσι είσαι !! αμάρτησες για μένα>???

α ρε σισιώ μου ..!

σιγά ! είμαστε πολλές δεν τα είπαμε!!!!!!

Παρακαλώ να ανοιχτεί άλλο θέμα για τα βιλογικά που επίσης ειναι καλό θέμα προς συζητηση οσες ξερουν να το κανουν!

για να μαθαινουμε ειμαστε εδω!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Φιλιά

:kiss:

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ..ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ;;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΜΑΝΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ..ΑΛΛΕΣ ΘΗΛΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΑΛΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΑΛΛΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤV, ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ;; ΟΧΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΠ'ΤΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΑΡΑ ΜΗ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ..ΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η' ΕΜΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΚΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ! ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ Η' ΟΧΙ, ΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Η' ΟΧΙ ΚΛΠ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...