Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απορίες για τις κρέμες! μπας και καταλάβω...

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΑΛΑ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ "ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ" ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ¨"ΓΙΑΤΙ" ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΑΥΓΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΑΚΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ Η ΟΧΙ! ΕΓΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, (ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ, ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ) ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΩ(ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ). ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΦΑΓΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΡΩΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΤΡΩΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΙΔΕΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΧΥΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΤΩΡΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΛΑ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΟΛΕΣ ΠΕΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ "ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΤΕ? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΣΧΙΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΟΠΙΝΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΥΝΧΙΣΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΛΑΛΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ! ΕΙΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΕΙΠΑ ΕΔΩΣΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΑΝΕΥΘΗΝΗ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

παλι μπαχαλο γιναμε και ουσια καμια!
ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!

να σου πω ελενη μου και καλημερα καταρχας

αλλη ηταν η ερωτηση αλλου πηγε το θεμα πως γινεται παντα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω σε πολλα ποστ εχει συμβει αυτο αλλο ρωτανε αλλο απανταμε και εχω δει και το εξης αξιοπεριεργο:δεν εχω δει καμια κοπελα που τρωει το μωρο πχ βιολογικα να απολογειται γιαυτο! τοτε γιατι να απολογηθω η αλλη που δινει κρεμα οταν συνεχεια την ρωτανε μα γιατι δινεις κρεμα?

αυτο το πραγμα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση

αν μου ελεγε καποιος πχ οτι μεσα στην κρεμα υπαρχει το χψ συστατικο που δεν ειναι καλο ναι θα αναθεωρουσα αλλα ετσι αοριστα δεν μου πολυκανει και αυτο ηταν και το ερωτημα απο οτι καταλαβα ''αν υπαρχει κατι που να κανει κακες τις κρεμες''

και παλι καλημερααααααααα

ΣΥΜΦΩΝΩ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑ ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΕΝΥΣΧΙΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΚΡΑΤΑΕΙ" ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΥΣΧΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΙ "ΚΑΚΟ" ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! ΑΠΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΗ".

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΆΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....... :)

ΚΑΝΤΙΝΟΥ έχουν και αυτές που ξεκινάνε "με όλη την καλή διάθεση" "φίλες" γι'αυτό θα σε παρακαλούσα όταν αναφέρεσαι σε κάποια απ' αυτές να μην είσαι τόσο εριστική, εκτός εάν "αυτές που υποστηρίζουν φανατικά πως η κρέμα δε είναι καλή" σε έχουν ορίσει συνήγορο, οπότε να καταλάβουμε και να δικαιολογήσουμε, γιατί εξανίστασαι τόσο.

ΚΑΙ αυτή η επίθεση ήταν χωρις λόγο. Δε θα το ανέφερα, αλλά μόλις έκανες ακρίβως αυτό για το οποίο διατείνεσαι οτι κάνουν τόσο λανθασμένα οι "άλλες"

Αυτά και χωρίς "καλημέρα", γιατί ουσιαστικά αυτός ο "μαμαδίστικος" τόνος, τύπου υπόδειξη, είναι που τελικά ενοχλεί! Μεγάλες γυναίκες είμαστε.

Δε χρειάζεται να γράφουμε μερικές λες και απευθυνόμαστε σε 5χρονα, λες και περιμένουμε συμμόρφωση τύπου: "ναι μαμά"

Χωρίς παρεξήγηση πάντα! (φοριέται και αυτό πολυ στο μάμμυ)

ΣΙΣΣΙΩ,ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ. ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΗΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣ:ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ "ΑΛΛΩΝ"? ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ! ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μας!! Και είμαι ειλικρινά ευτυχής που διέκρινες διαφορά!

Κανένας δεν έκανε το συνήγορο του άλλου, μέχρι που τελικά κάποιος τον έκανε!

Κοίταξα τον "καθρεφτη" μου πολύ προσεκτικά και με βεβαιότητα σου λέω πως δεν ήμουν εγώ ο καλοθελητής.

Προσωπικά δεν είμαι της τακτικής "χτυπάω και φεύγω", ούτε έχω επιτεθεί 1 χρόνο τώρα που είμαι στο σάιτ σε κανέναν απολύτως!

Και ειλικρινώς σου λέω πως δε γελάω μαζί σου, ούτε σκοπεύω να χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου σε "παιχνιδάκια".

Πολύ καλά έκανες και με άκουσες με εντελώς φιλική διάθεση, γιατί εντελώς φιλική είναι και η πρόθεση μου.

Καλή σου μέρα.

καλημερα!!!!!!!!!

καλε τι ειναι αυτα παλι???

καταρχην δεν το περιμενα αλλα θα υποστηριξω την λαλα!!!!

δεν ειπε τιποτε ρε κοριτσια!!

ναι αλλες φορες ειναι εριστικη αλλα τωρα δεν ειπε και τιποτα!!!!!!

και εμενα μου φανηκε περιεργο που εβαλε η βανια την πιπιλα του μολις σαραντισμενου στο αρνι..κακο εινα ιδηλαδη??? εχω ενα γνωστο παιδακι που τρωει συνεχεια μερεντα επειδη δεν τρωει τιποτε αλλο!!!

δηλ.ανα δεν ειχε μερεντα συνεχεια στο σπιτι ή στην κρεπα που του αγπραζει ο παππους δεν θα ετρωγε???νυστικο θα ητανε??? ε,οχι δεν θα εχω το μωρο μου 5 χρονων με χαλασμενα δοντια γιατι δηθεν δεν τρωει τιποτε αλλο!

πρεπει ολα να μας φαινονται ωραια και καλα?????τοτε γιατι δεν σας φαινεται εσας καλο εαν εγω θελω να δωσω βιολογικα ή ναμ ην δωσω κρεμα?

οποια λογικη επιτρεπει την μια μανουλα να δινει ελευθερα οτι νομιζει αυτη καλο ισχυει και απο τις 2 μεριες!

και κατσικι/αρνι η παιδιατρος οντως αφηνει αντι για μοσχαρι......

και εμενα μου λεγανε καλε τι δινεις βιολογικα στο μωρο μετα αμα φαει κανονικα θα παθει τιποτα :laugh: :laugh:

δηλ.να απολογηθω που θελω να προστατεψω το μωρο απο φυτοφαρμακα και βλαβερες ουσιες που τουλαχιστον πρεπει να παραδεχτουμε πως υπαρχουνε στο καθημερινοι μας διαιτολογιο?

τωρα που δεν μπορω να αγοραζω βιολογικα λογω τιμης παιρνω απο την λαικη!

αλλα δεν απαξιωνω τα βιολογικα.... ;)

οποτε...

η καθε μανουλα κανει οτι θεωρει καλυτερο αλλα πρεπει να δεχτουμε πως υπαρχει και μια κοινη λογικη.... :)

δηλ.ειναι κακο βρε κοριτσια να μαθει ενα παιδακι να τρωει σωστα?????

ναι απο ολα θα φαει αλλα με μετρο..εχω ανηψια που τρωει γυρο απο 1.5χρονων..τωρα ειναι καλο αυτο?

εαν δεν ειχε φαει γυρο θα ειχε κατι στερηθει????? να σημειωσω πως ειναι παχυσαρκο και ακομα και το γιαουρτι της φαινεται ξινο γιατι τα θελει ολα γλυκα και αλμυρα και πικαντικα!!!!!!

και μην πεσετε τωρα να με φατε τα λεω με καλη διαθεση!!!!!!!!!!! :):):):):):):)

Καλημέρα VENI μου!

Απλά έχω παρατηρήσει οτι σε τέτοια θέματα πάντα γίνεται μπάχαλο, γιατί όλες θέλουμε την επιβεβαίωση οτι αυτό που κάνουμε ΕΜΕΙΣ για το παιδί μας είναι το καλύτερο.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ! Η καθε μία κάνει το καλύτερο για το ΔΙΚΟ ΤΗΣ παιδί και αυτό που πιστεύει πως είναι σωστό. Όλες συμφωνούμε σε αυτό!

Είναι μια τόσο μα τόσο θεωρητική η συζήτηση του θέματος, που δε μπορώ να καταλάβω γιατί ξέφυγε τόσο.

Το θέμα δεν ήταν να πείσουμε την κοπέλα που άνοιξε το θέμα να μην ξαναδώσει κρέμα στο παιδί της, η καποια άλλη να δίνει ή να μη δίνει βιολογικά κλπ κλπ, αλλά αν γνωρίζει καμία, κάποιο επικίνδυνο συστατικό ή κάτι βλαβερό τέλοσπαντων στις κρέμες εμπορίου.

Τώρα όλα αυτά που αναφέρεις είναι μια εντελώς άλλη συζήτηση, που έχω αναφέρει πολλάκις οτι προσωπικά με ενδιαφέρει μιας και δεν είμαι φαν της υγιεινής διατροφής και με απασχολεί η μετέπειτα διατροφή της μικρής μου.

Έχω όμως μια μικρή υποψία πως αν ανοιξει τέτοιο θέμα, θα γίνει η μάχη του Δράμαλη, οπότε προσωπικά αποφεύγω να το συζητήσω.

Δεν υπάρχει λόγος για "φαγωμάρες"! Είμαι σίγουρη οτι είσαι πολύ γλυκειά, αλλά πρώτον κάνω δίαιτα και δεύτερον μόλις παρήγγειλα ένα τοστάκι, γαλοπούλα τυρί μη φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο! ;):) : ) :)

γιαυτο τον λογο που λες ακριβως γινεται παντα μπαχαλο σε τετοια θεματα...

το επικίνδυν οσυστατικο που λες ειναι ισως η ζαχαρη

για δες εδω

Γράφει η Θεοδώρα Μάλλη, μαία-σύμβουλος θηλασμού IBCLC.

Πολλές μητέρες αναρωτιούνται σχετικά με το πότε και πώς μπορεί κανείς να ξεκινήσει με τις συμπληρωματικές τροφές. Ενδεχομένως πολλές από εσάς ήρθαν αντιμέτωπες με πολύ διαφορετικές απόψεις από την μεριά των παιδιάτρων, σχετικά με το πότε είναι καλό να ξεκινήσει κανείς με τις πρώτες στερεές τροφές και με ποιές τροφές είναι καλύτερα να αρχίσουν. Ακόμα και οι ετικέτες στα διάφορα βαζάκια του εμπορίου είναι πολλές φορές παραπλανητικές: 'Από τον τέταρτο μήνα, από τον πέμπτο μήνα...'

Πότε;

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, βασιζόμενος στις πιό καινούργιες μελέτες στον τομέα, συστήνει αποκλειστικό θηλασμό για τους πρώτους έξι μήνες. Από την αρχή του έβδομου μήνα μπορεί κανείς να ξεκινήσει με τις στερεές τροφές, θηλάζοντας παράλληλα. Η συνέχιση του θηλασμού συστήνεται μέχρι τουλάχιστον το τέλος του πρώτου χρόνου και για όσο καιρό επιθυμούν η μητέρα και το παιδί.

Σημάδια που δείχνουν ότι ένα παιδί είναι έτοιμο για στερεές τροφές, από τον έβδομο μήνα και μετά, είναι η αυξημένη ανάγκη για τροφή που δεν περνά ακόμα και αν κανείς θηλάζει συχνά και κρατά για πάνω από 4 με 5 μέρες και το ενδιαφέρον του παιδιού στις τροφές που τρώνε τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Στην περίπτωση που υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για το μωρό να εμφανίσει κάποιες αλλεργίες, όπως όταν ένας ή και οι δύο γονείς έχουν αλλεργίες, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεκινήσει κανείς με τις στερεές τροφές πριν την αρχή του εβδόμου μήνα.

Το γάλα, τα προϊόντα γάλακτος και το ασπράδι του αυγού θα πρέπει γενικά να αποφεύγονται για όλο τον πρώτο χρόνο ανεξάρτητα από το εάν οι γονείς έχουν αλλεργίες ή όχι, μια και αποτελούν πηγή ξένων πρωτεϊνών που μπορούν να οδηγήσουν σε εμφάνιση αλλεργιών. Είναι πολύ σημαντικό να δώσει κανείς προσοχή και στις πηγές των 'κρυμμένων' γαλακτοκομικών, όπως για παράδειγμα στις διάφορες βρεφικές κρέμες.

Ο κρόκος του αυγού, πάντα βρασμένος, μπορεί να δίνεται από τον 8ο - 9ο μήνα. Ακόμα καλό θα ήταν το ψάρι και το ελαιόλαδο να μπούν στο διαιτολόγιο του μωρού μετά τον πρώτο χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για το μέλι, που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες. Αντί για ελαιόλαδο (πιθανή επιβάρυνση των νεφρών), μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ηλιέλαιο.

Σημαντικό είναι επίσης να περιορίσει κανείς τις ποσότητες της ζάχαρης που περιέχονται στις τροφές του μωρού. Η ζάχαρη προσφέρει μόνο άδειες θερμίδες στο μωρό σας και του κόβει την όρεξη για άλλες θρεπτικές τροφές. Η συνήθεια να τρώει κανείς με πολλή ή με λίγη ζάχαρη, γεννιέται τώρα. Περιορίζοντας την ποσότητα της ζάχαρης στο διαιτολόγιο του μωρού σας τώρα, βοηθάτε το παιδί σας να τρέφεται με λίγη ζάχαρη και πιό ισοροπημένα στο μέλλον, προστατεύοντάς το έτσι από διαβήτη και παχυσαρκία!

Έτοιμα βαζάκια ή 'σπιτική κουζίνα';

Τα έτοιμα βαζάκια του εμπορίου έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι σε γενικές γραμμές καλά ελεγμένα από το κράτος και παρασκευάζονται από αγνά συστατικά. Ακόμα, είναι πρακτικά και γρήγορα στη χρήση, ειδικά όταν κανείς δεν είναι στο σπίτι και γι αυτό το λόγο τα προτιμούν πολλές μητέρες. Είναι όμως και πολύ ακριβά και ένα ακόμα μειονέκτημα είναι ότι πολλές φορές περιέχουν πολλά διαφορετικά συστατικά και δεν είναι κατάλληλα για το σταδιακό ξεκίνημα των τροφών.

Η άλλη δυνατότητα είναι να παρασκευάζετε μόνη σας τις παιδικές τροφές, βράζοντας τα λαχανικά και τα φρούτα και πολτοποιώντας τα στο μίξερ. Σημαντικό ρόλο παίζει εδώ, τα συστατικά να προέρχονται από ελεγμένη οικολογική καλλιέργεια και να είναι όσο το δυνατό πιό αγνά και φρέσκα.

Όποια δυνατότητα από τις παραπάνω και να διαλέξετε, μην ξεχνάτε: στο εμπόριο κυκλοφορούν και πολλά βαζάκια, που δεν είναι απαραίτητα για τη διατροφή του μωρού σας, όπως πχ. προϊόντα με σοκολάτα! Για αυτό το λόγο απαιτείται προσοχή και κριτική σκέψη.

απο http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=4751

Κορίτσια μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Με όλες αυτές τις συζητήσεις κάποιες κοπέλες φαίνεται σαν να θέλουν να δείξουν ότι είναι καλύτερες μανούλες από κάποιες άλλες επειδή θήλασαν τα μωρά τους, επειδή προσέχουν πολύ τη διατροφή των παιδιών τους κλπ κλπ κλπ... Πάντα αυτό δεν γίνεται??? Δηλαδή γιατί πάντα πρέπει να γεμίζουν ενοχές και να υποβαθμίζονται κάθε φορά οι μανούλες που δεν θήλασαν ή που δίνουν κρέμα ή γλυκάκι ή τέλος πάντων τρόφιμα τυποποιημένα και δεν ξέρω τι. Και πάλι θα βγείτε και θα πείτε κάποιες "Δε βλέπω πουθενά να υποβαθμίζονται οι άλλες μανούλες..." Και επαναλαμβάνω ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ. Αυτό γίνεται συνεχώς εδώ μέσα

ΣΙΣΣΙΩ, ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ! ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΕΤΕΛΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ! ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! "ΕΦΥΓΑ" ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ Η ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ! :kiss:

Καλημέρα σε όλους!

Ειλικρινά απορώ με τη διάθεση καποιων κοριτσιών εδω μέσα !όπως επίσης και ντρεπομαι!

Πρωτα απο όλα ευχαριστω πολύ όσες ειχαν την καλοσύνη να απαντήσουν!η ερώτηση μου καλύφθηκε!

Δεύτερον η Λαλλά είναι ALL TIME CLASSIC πάντα περιμένεις την απάντηση της για αυτα τα θέματα και οντως μπορεί να είναι λίγο κάπως κάποιες φορές αλλά δεν προσβάλλει ποτέ!!!!!!!ΕΓΩ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ..είναι απο τα άτομα που δεν γραφει γιατι πρεπει ή οπως πρεπει αλλά γιατι θελει και έχει άλλη αποψη για τα πραγματα!

ΛΑΛΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ !

Τριτον ειμαι 2 χρόνια εδω μέσα ουσιαστικά και με νόημα !ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΑ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΜΟΥ Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!!

Δεν επιτρεπω σε καμία να αμφιβάλλει για το ήθος μου ! και να τολμάει να λέει οτι εθεσα ενα θέμα για εντυπωσιασμό!!!!Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ~!!!!!!

Τονια 28 δε σε γνωρίζω! είσαι λάθος! μπορουσες να πεις αυτο που ηθελες αλλοιώς!!!!

Εχω διαφωνήσει με τη λαλά και μια χαρά τα βρηκαμε!!!!!και στο τελος συμφωνήσαμε..

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

ΠΑΡΟΛΑΥΑΤΑ Κ Α Λ Ο Υ Π Ο Λ Ο Ι Π Ο ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! :kiss:

Καλημερα κοριτσια..συγνωμη για το ξεσπασμα αλλα δεν εχει σχεση με το θεμα αν δινεις κρεμες βιολογικα ή οτι δηποτε αλλο στο παιδι..εννοειται οτι οποια ειναι εδω ειναι για να ενημερωθει και να μοιραστει τις αγωνιες της γιατι θελει το καλυτερο για το παιδι της! ;) Σαφως ειναι και δεκτες ολες οι αποψεις αλλα να λεγονται χωρις ειρωνια και σχολια του τυπου "δε εχεις κοινη λογικη" "προσεχε τι διαβαζεις" "αφου ολα με μετρο να δινουμε και κρασι μπυρα κτλ" και αλλα πολλα απο παλιοτερα! καλα κανει και δινει στο παιδακι της οτι πιο υγιεινο και μπραβο της αλλα δε χρειαζονται παρωπιδες και απολυτα..Πες τη γνωμη σου οσο αντιθετη κι αν ειναι με του αλλου αλλα ευγενικα χωρις να τον ειρωνευεσαι και να εισαι απολυτη γιατι ειναι πολλες κοπελες που ειναι πολυ αγχωμενες,ευαισθητες,πανικοβαλονται,στεναχωριουνται κτλ!

Εκει ηταν η ενσταση μου! συγνωμη και παλι για την αναστατωση... :blush:

Αγαπητη Λαλα...

Οταν γραφεις πως οι κρεμες του εμποριου ειναι εντελως αχρηστες και δεν προσφερουν τιποτα στα παιδια μας, πρωτα απ'ολα, μειωνεις τις κρεμες, υστερα εμας που τις επιλεγουμε και την νοημοσυνη μας και τελος, μειωνεις τους γιατρους που εμπιστευομαστε και μας τις προτεινουν... κατα συνεπεια μας φερνεις σε δυσκολη θεση γιατι αρχιζουμε να αναρωτιωμαστε τι κακο εχουμε κανει στα παιδια μας τοσο καιρο και φυσικα μας προσβαλεις γιατι εμμεσα μας λες ανευθυνες που δεν κανουμε το καλυτερο για τα παιδια μας... !!! Αυτα και δεν το συνεχιζω αλλο... με ολη τη φιλικη διαθεση θελω απλα να πω οτι η αποψη μας ειναι τελειως υποκειμενικη και ενω μπορει να συμβαδιζει με την αποψη καποιου αλλου να διαφερει στα σημεια... !!! Οποιος καταλαβε, καταλαβε...!!!

Καντινου ελπιζω να καταλαβες κι'εσυ... :)

Σας φιλω...!!! :kiss:

Υ.Γ.

Σισσιω σαλαμ αλεκουμ...!!! ;)

Η ζάχαρη αποτελεί άχρηστη τροφή για τον άνθρωπο γενικά, ωστοσο αποτελεί μέρος της διατροφής μας.

Δεν περιέχουν όλες οι κρέμες εμπορίου ζάχαρη. Τα συστατικά των βρεφικών κρεμών διαφέρουν απο εταιρεία σε εταιρεία.

Πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η ζαχαρη και τα παράγωγα της σε μία ισσοροπημένη διατροφή;

Και αναφέρομαι στην ηλικία που μπορεί μια μητέρα να αποφασίζει για τη διατροφή του παιδιού της. (τουλάχιστον μέχρι να πάει στο σχολείο)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ.Κοιτα τελικα που το αρνι ηταν η αιτια να γινει χαμος.Απο την συσταση της κρεμας ξεκινησαμε καταληξαε στη διατροφη και ειπαμε και για το αρνι και τελικα αρχισαμε να ξεκατινιαζομαστε .Λοιπον για αν μην παρεξηγηθω οταν ειπα οτι εβαλα στο παιδι τη πιπιλα πανω στο αρνι μην παει το μυαλο σας οτι το αφησα καμια ωρα επανω απλα ηταν μια στιγμη ετσι ρε παιδι μου μου ηρθε στο μυαλο πως θα κανειτ η μουρη του δεν σας εχει ερθει ποτε μια τρελλη παρορμηση ; Γιατι οτι ειναι τρελλη ειναι .Αυτο που λες καντινου μου οτι πολλοι θελουν τα παιδιααν παιρνουν γευσεις ναι και εγωτο εκαν αλλα οχι εκεινη τη φορα θα ελεγα ψεματα αν ηθελα να παρει 40ημερων μωρο τη γευση του αρνιου απλα ετσι το εκανα σαν αστειο .Την αλλη φορα ειχα αδειασει ενα καλαθι απο ποτα μαζι εμ την αδερφη μου και βαλαμε το μωρο μεσα ηταν 2 μηνων περιπου και βαλαμε στο καλαθι μια κοκκινη κορδελα και πηγαε στον αντρα μου και του λεμε :εχετε δωρο !Φανταστειτε εναμωρακιμεσα σε ενα καλαθι .Επαιζα πολυ και παιζω με το γιο μου καναμε οτι μας ερχοταν στο μυαλο.

Θελω να πω κατι ασχετο η μαλον εχει σχεση με τη διατροφη των παιδιων .Ποσες απο εδω μεσα παμε τα παιδια μας σε παιδικο σταθμο ; τρωνε εκει ; και δεν μιαμε για το νηπιο που εχουμε την ανεση να φτοιαχνουμε εμεις το κολατσιο το μεσημεριανο του παιδιου αλλα για τους παιδικους σταθμους .

Καποτε ειχαν μεσα μαγειρισσες και εφτοιαχναν το φαγακι που ετρωγαν τα παιδακια τωρα τη σιτιση των παιδων εχουν αναλαβει τα κετερινγ ναι τωρα μη μου πειτε οτι ειναικαι οτι καλυτερο .Γιατι το καλυτερο κετερινγ ειναι σιγουρα το πιο ασχημο μπροστα στο χειροτερο φαι που δινει η καθε μια απο εμας στα παιδια μας .

Σε ενα δημοτικο σχολειο στο αιγαλεω ο δασκαλος μια ταξης εβγαλε προγραμα διατροφης ατ παιδια ναι καλα διαβαζατε τους ειχε τη μια μερα γιαουρτι με μελι την άλλη φρουτα με χυμο την επομενη ψωμι τυρι και ελιες καιδιαφορα τετοια το καλο της ιστοριας ηταν οτισυμμετειχε και ο ιδιος σε αυτο οτι ετρωγαν τα παιδια ετωωγε και εκεινος .Εμενα μου αρεσε αυτο γιατι καα τα ψεματα παιδια ειναι ζηλευουν γιατι αν εγω δωσω σο Σταυρο να φαει στο σχολειο τοστ και το άλλο τρωει κρουασαν λογικο ειναι να θελει και εκεινος κρουασαν.Εγω παντως φετοα που παμε νηπιο καιειμαστε στοκλασικο του βαζω μαζι του τη μια τοστ με τυρι και γαλοπουλα την άλλη αυγο βραστο με ενακοματι φετα και ψωμακι την επομενη εχει ενακρουασαν την αλλη μια μπανανα την αλλη ενα τσουρεκι που πολλες φορες φτοιαχνω μονη μου .Προσπαθω να εμπλουτισω τη διατροφη του .Μερικες φορες τα τρωει καποιες αφηνει μερικα το προσπαθω .

Ξερτε εν πολυ καλο πρωινο για ταπαιδια προσχολικης -σχολικης ηλικιας :μαζι με το γαλα η το φυσικο χυμο εναλλακτικα επειδη πολλα παιδια δεν πινουν γαλα παιρνετε μαι μπανανα την λιωνετε και βαζετε επανω μια κουταλια μελι και λιγο ταχινι και την αλοιβετε στο ψωμακι αυτο ειναι ενα πλουσιο σε βιταμινες και οχι μονο πρωινο το θεμα ειναι να του αρεσει το ταχινι .

Πάμε πάλι...Η Κάσση ρώτησε γιατί κάποιες/κάποιοι θεωρούν τις κρέμες κακή ή άχρηστη τροφή. Όσες το πιστεύουμε της απαντήσαμε σύμφωνα με ότι ξέρουμε. Και το έκανε το κορίτσι επειδή την ενδιέφερε αυτό το ΓΙΑΤΙ, δεν το άνοιξε το θέμα για ΠΛΑΚΑ ούτε για να τσακωθούμε!!!

Το γεγονός δηλαδή ότι θεωρώ κάτι κακή τροφή θα πρέπει να το κρύβω, και μάλιστα να μην διευκρινίζω τους λόγους που το πιστεύω όταν κάποιος ρωτάει ευθέως ΓΙΑΤΙ ; (το αν θα τον πείσω ή όχι είναι άσχετο νομίζω)

Όσες προσβλήθηκαν πρώτα απ'όλα κακώς προσβλήθηκαν γιατί τότε θα έπρεπε και εγώ να προσβληθώ π.χ. που κάποιες χαρακτήρισαν τα βιολογικά πεταμένα λεφτά, ή τον αντίστοιχο τρόπο μεγαλώματος των παιδιών "αποστειρωμένο". Γιατί να με προσβάλλει κάτι τέτοιο; Δικαίωμά τους είναι να το πιστεύουν, αν θέλουν το συζητάμε αν θέλουν όχι. Και εγώ έδωσα, μετά από ένα τέτοιο σχόλιο, κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με αυτή την επιλογή μου χωρίς να αισθανθώ ΚΑΘΟΛΟΥ ότι η Βάνια π.χ. με προσβάλλει!!! Διευκρίνισα, ναι, δεν απολογήθηκα!! Είναι θέμα οπτικής και του πόσο ΑΣΦΑΛΗΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ!! ;)

Δηλαδή θα έπρεπε μήπως να μπω στην (άρρωστη) διαδικασία να σκεφτώ ότι "Ααα, αυτή με θεωρεί καθυστερημένη για να πετάω τα λεφτά μου σε κάτι άχρηστο!!! Το παίζει πιο ενημερωμένη και "καλύτερη μανούλα" :blink: από εμένα!!!" Μην τρελλαθούμε. Η Βάνια είπε ευθαρσώς την άποψή της χωρίς να προσβάλλει κανέναν γιαυτό και δεν προσβλήθηκα όπως ούτε και εκείνη με τη σχολιαζόμενη ερώτηση της LaLa (έτσι κατάλαβα τουλάχιστον.

Δεν προσβάλλομαι από την αντίθετη άποψη, εφόσον δεν συνοδεύεται από ειρωνία και κακεντρέχεια, ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΏΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,χωρίς να συνοδεύεται από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Το πρόβλημα με κάποιες κοπέλες (κυρίως sweetmammy και tonia 28)

είναι ότι ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Ας μιλάμε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΡΑΒΟΥΜΕ !!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΑ!!!! ΑΥΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

LaLa είσαι ΠΡΟΤΥΠΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Κάσση είσαι ΚΥΡΙΑ! (συγνώμη αν σε στεναχώρησα, δεν το είχα σκοπό ειλικρινά..) :)

VENI και Καντινού σας χαίρομαι.. :)

Γεια σας κοριτσια

εγω δινω τα παντα στο παιδι και κρεμες και γιαουρι και κουακερ με γαλα και ανθος αραβοσιτη και τραχανα(αν και δεν τις αρεσουν τα κομματακια ) και τοστακι εχει 12 δοντια τρωει κομματακια απο αλλα φαγητα εκτος απο ρυζι της φενεται παραξενο αλλα ακομα αλεσμενα της δινω γιατι ετσι τρωει πιο πολυ ποσοτητα ,σε λιγο θα προσπαθησω να τα κανω κοματακια τελος παντων προσπαθω να εχει ποικιλια.Τωρα τελευταια ξεικινησα τα βιολογικα γιατι ανοιξε ενα μαγαζακι στη γειτονια που εχει τα παντα μεσα.Η αληθεια ειναι οτι δεν εμπιστευομαι τιποτα ακομα και απο το κηπο της μανας μου που λεει ο λογος αλλα τι να κανω να μη δινω τιποτα στο παιδι ;δεν γινεται.Και τη κρεμα του θα φάει και λιγη σοκολατα τις εχω δωσει και πατατα τηγανιτη αλλα οχι καθημερινα και οχι σε υπερβολη.Ψαρι μου φερνει η μανα μου απο το νησι καθως και αυγα

Ερωτηση : αυτη τη περιοδο δεν εχω φρεσκα να της δωσω λετε βιολογικα μεχρι να μου ξαναστειλει η μανα μου;

Συμπερασμα : Δεν ειμαι κατα της κρεμας και της τι δινω συχνα απλα προσπαθω να φτιαχνω και αλλα για ποικιλια.

Συγνωμη για τα ορθογραφικα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...