Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απορίες για τις κρέμες! μπας και καταλάβω...

Recommended Posts

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ έγραψε:

ΑΧXXXXX! LALA ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΩΜΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΛΑΤΗ,Η ΜΕΣΗ ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΟΛΑ!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ.......:S

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 7 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ 9800kg ΦΑΝΤΑΣΟΥ..

Καλα μπροστα της η δικια μου θα φαινετε σκουλικακι ! :woohoo: Ειδα το καλοκαιρι το κοριτσάκι της φιλης μου που εινια ενα μηνα μεγαλύτερο και 2 κιλά βαρυτερο απο μας και εδιχνε πολυ μεγαλύτερη απο τη δική μου !

Το κακο βεβαια ειναι οτι κουράζεσαι με τις αγκαλιες ενω η δικη μας μεχρι τωρα ..πουπουλο .

Να ναι γερά τα παιδάκια μας χοντρουλικα , αδυνατουλικα !!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Lala Μου δεν έχω πρόβλημα και ειδικά και γενικά να μιλάμε!!!:blink:

Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απο αυτά...!για να είμαι ειλικρινής ...όχι γιατι τα σνομπάρω αλλά γιατι δεν έχω ασχοληθεί!!!!!!Μπορεί και να του αρέσουν!!!!!Εδώ του αρεσει το κουακερ!!!!!!!!!!!!!!!!!μπλιαχ!!!!!!!!:silly:

Δεν εθεσα το θεμα γιατι ο αγγελος δεν τρωει τιποτα αλλο...εγω του δινω κρεμες να τον κραταω στα κιλάκια του! και εμενα 12 μηνών ήταν 10 κιλά!

(ασχετο!)Ξερω οτι και αυτοι που κάνουν bodybuilding τρωνε πολύ κρέμα φαριν λακτε !ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!

Και κάτι άλλο Lala Μου!αυτο ρώτησα!

Δε νομίζω οτι καμια κοπέλα δίνει στο παιδι της μόνο κρέμες!!!!!!!!

Για την κρέμα την απογευματινή μιλάμε...το επανέλαβα πολλές φορές...

μιλάμε για παιδάκια που τρωνε και κρέμες! εκτός απο όλα τα άλλα...!

:kiss:

Ανακεφαλαιώνω:

Οι κρέμες εμπορίου δεν έχουν δηλητήριο

Οι κρέμες εμπορίου δεν κάνουν κακό στα μωρά

Οι κρέμες εμπορίου είναι άχρηστες τροφές

Οι κρέμες εμπορίου μπορεί να έχουν θρεπιτικά συστατικά, αλλά δεν απορροφόνται απο τον οργανισμό, γιατί είναι τροφές επεξεργασμένες.

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι οι καλύτερη τροφή για τα βρέφη

Τα βιολογικά προϊόντα είναι καλύτερα από τα προϊόντα μαζικής παραγωγής.

Τα μωρά πρέπει να τρώνε υγιεινά και "αποστειρωμένα"

Κάσσυ είπα να σε ξεμπερδέψω, γιατί φαντάστηκα οτι θα μπερδέυτηκες.

Μπας και καταλάβεις...

:blink::blink::blink::blink::blink::S:S:S

καλημέρα σε όλες!δεν ξέρω τελικά αν είναι ή δε ειναι θρεπτικες,πάντως σίγουρα οι κρεμες ειναι παχυντικές!ο μικρούλης μου είναι ήδη 7700!,.65εκατ.κ μόλις εκλεισε τον τρίτο μήνα!ο γιατρος λεει να μην ανησυχω,εφοσον θηλαζουμε αποκλειστικα δε βαζουμε περιορισμους.φανταζεστε όμως τι εχει να γινει αν μολις μπουμε στις στερεες τροφές δωσω κρεμα;;:S:P καλύτερα λοιπον να προσεχουμε οσο μπορουμε τωρα που ειναι μικρα,αργοτερα δε θα μπορουμε να ελεγξουμε το τι τρωνε,αλλα σιγουρα θα εχουμε βοηθησει ή εστω προσπαθησει να αποκτησουν σωστες διατροφικες συνήθειες!;)

Σισσιώ έγραψε:

Ανακεφαλαιώνω:

Οι κρέμες εμπορίου δεν έχουν δηλητήριο

Οι κρέμες εμπορίου δεν κάνουν κακό στα μωρά

Οι κρέμες εμπορίου είναι άχρηστες τροφές

Οι κρέμες εμπορίου μπορεί να έχουν θρεπιτικά συστατικά, αλλά δεν απορροφόνται απο τον οργανισμό, γιατί είναι τροφές επεξεργασμένες.

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι οι καλύτερη τροφή για τα βρέφη

Τα βιολογικά προϊόντα είναι καλύτερα από τα προϊόντα μαζικής παραγωγής.

Τα μωρά πρέπει να τρώνε υγιεινά και "αποστειρωμένα"

Κάσσυ είπα να σε ξεμπερδέψω, γιατί φαντάστηκα οτι θα μπερδέυτηκες.

Μπας και καταλάβεις...

:blink::blink::blink::blink::blink::S:S:S

Είχα ξεμπερδευτεί...αλλά με βοήθησες κι άλλο!!!!!!!!!!!!!!!:silly: :silly: :silly:

όχι όμως μόνο φρούτα και λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα χρειάζονται δημητριακά, ζυμαρικά κτλ..!

Ευτυχως κατάλαβα!!:woohoo: :woohoo:

καλημερα γλυκακι λοιπον δεν εχω δωσει ποτε βιολογικα προιοντα γιατι δεν το θεωρω απαραιτητο θα εδεινα μονο αν το παιδ μου αντιμεωπιζε καποιο προβλημα παλλινδρομησης η αλλεργιας και καταδευτερο πριν 10 χρονια υπηρχαν τα βιολογικα ; Ειπαμε τωρα βιολογικο αυγο βιολογικο γαλα βιολικες πανες ; σε τι κοσμο αποστειρωμενο φερνουμε τα παιδια μας εγω δεν το θελω κατι τετοιο να του δινω εγω τα βιολογικα προιοντα καινα παει σε ενα φιλο και τι θα φαει βιολογικο ; η στην κατασκηνωση παλι βιολογικο η νομιζετε οτι στο παιδικο σταθμο τα ταιζουν βιολογικα προιοντα ;

Οσο ΛΑΛΑ μου για το ποιο λογο εβαλα τη πιπιλα πανω στο αρνι θα σου πω ειλικρινα το εκαν για πλακα ποτε δεν εχετε τολμησει αν κανετε κατι τρελλο ; ε δεν ειπα οτι εφαγε και κομματι αρνι .

οσο για τα δημητριακα γλυκακι μου ουτε συ αλλος δεν τα τρωεια και αν ακουγατε η μαλλον αν βλεπατε τι περιεχουν μεσα σιγουρα δνε θα τα δινατε στα παιδια .Μελι τρωει απο το χωριο αν και δνε του πολυαρεσει προτιμαει τη μερεντα που ειναι ανθυγειηνη . Ετσι ειναι η δικη μου φιλοσοφια δεν σημαινει οτι θα κρινω τις υπολοιπες κοπελες καλα κανουν και δινουν και βιολογικα και οτι άλλο θελει το παιδι .

Κάσση έγραψε:

Σισσιώ έγραψε:

Είχα ξεμπερδευτεί...αλλά με βοήθησες κι άλλο!!!!!!!!!!!!!!!:silly: :silly: :silly:

όχι όμως μόνο φρούτα και λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα χρειάζονται δημητριακά, ζυμαρικά κτλ..!

Ευτυχως κατάλαβα!!:woohoo: :woohoo:[/quote:195r7jb9]

Τα δημητριακά και τα ζυμαρικά είναι και αυτά η καλύτερη τροφή για τα βρέφη, αν και τα παιδάκια μας είναι πλέον νήπια.

Δε μου λες; Για τα νήπια ισχύουν τα ίδια ή να ανησυχήσω?? :blink: :woohoo: :S

Μέχρι 2 βρεφη λέγονται αν δεν κάνω λάθος....!αν φανταστείς οτι ο δικό ς μου στο σταθμό θα παει στο βρεφικό τμήμα...και όχι στο παιδικό!

Όχι και νήπιο η δικιά σου ...ο δικός μου ναι!!!!

Μετα τα 2 διαχωρίζονται !!!!!

αν με ρωτησεις προσωπικά όλα μωρά τα βλέπω μεχρι τα 4!!!!!!!!:woohoo: :woohoo:

Δεν ξέρω για βρες πως διαχωριζουν τις ηλικίες....να μαθαινουμε βρε παιδί μου!

νομίζω οροσημο ειναι τα 2 !

Βανια έγραψε:

καλημερα γλυκακι λοιπον δεν εχω δωσει ποτε βιολογικα προιοντα γιατι δεν το θεωρω απαραιτητο θα εδεινα μονο αν το παιδ μου αντιμεωπιζε καποιο προβλημα παλλινδρομησης η αλλεργιας και καταδευτερο πριν 10 χρονια υπηρχαν τα βιολογικα ; Ειπαμε τωρα βιολογικο αυγο βιολογικο γαλα βιολικες πανες ; σε τι κοσμο αποστειρωμενο φερνουμε τα παιδια μας εγω δεν το θελω κατι τετοιο να του δινω εγω τα βιολογικα προιοντα καινα παει σε ενα φιλο και τι θα φαει βιολογικο ; η στην κατασκηνωση παλι βιολογικο η νομιζετε οτι στο παιδικο σταθμο τα ταιζουν βιολογικα προιοντα ;

Οσο ΛΑΛΑ μου για το ποιο λογο εβαλα τη πιπιλα πανω στο αρνι θα σου πω ειλικρινα το εκαν για πλακα ποτε δεν εχετε τολμησει αν κανετε κατι τρελλο ; ε δεν ειπα οτι εφαγε και κομματι αρνι .

οσο για τα δημητριακα γλυκακι μου ουτε συ αλλος δεν τα τρωεια και αν ακουγατε η μαλλον αν βλεπατε τι περιεχουν μεσα σιγουρα δνε θα τα δινατε στα παιδια .Μελι τρωει απο το χωριο αν και δνε του πολυαρεσει προτιμαει τη μερεντα που ειναι ανθυγειηνη . Ετσι ειναι η δικη μου φιλοσοφια δεν σημαινει οτι θα κρινω τις υπολοιπες κοπελες καλα κανουν και δινουν και βιολογικα και οτι άλλο θελει το παιδι .

Όσο για τα βιολογικά προϊόντα μη θεωρείτε πάντα πως αυτό που αγοράζετε για βιολογικό είναι κιόλας! Σας το λέω από προσωπική εμπειρία επειδή έτυχε να εργαστώ σε κάποια εταιρία που πουλούσε και βιολογικά;) Από όταν άρχισαν να τρώνε φρούτα τα μωρά μου δεν έχω πάρει ποτέ βιολογικό φρούτο, απλώς αγοράζω και παρακαλώ να είναι το καλύτερο.

LaLa έγραψε:

Αυτο το "ολα με το μετρο" τι σημαινει ? Γιατι η δική μου , μου ζητούσε καφε να πιει (και μπυρα , κρασι οτι εβλεπε ) , επρεπε να της δωσω ?

ΟΧΙ δεν χρειαζεται να τα φανε ολα τα παιδάκια !

Βανια απλα θελω να καταλαβω πως το σκεφτηκατε και δωσατε αρνι με την πιπιλα ? Για ποιο λογο ?

Υπερβολες... δεν νομιζω καμια μαμα να εδωσε στο μωρο της μπιρα, κρασι και καφε... οταν λεμε ολα με μετρο εννοουμε ολα αυτα που επιτρεπονται για την ηλικια τους... κι'εγω εδωσα μια φορα αρνακι στο παιδακι μου... να το τρεξω σε κανενα νοσοκομειο;

Απάτες γίνονται όπως παντού και στα βιολογικά. Πάντως εγώ αγοράζω και ελπίζω ότι δεν είναι ΟΛΑ γεμάτα χημικά και ορμόνες. Αγωνία για την διατροφή των παιδιών μας καταλαβαίνω ότι έχουμε όλες εφόσον είμαστε μητέρες και λατρεύουμε τα παιδάκια μας, νιώθουμε τεράστια ευθύνη, γιάυτό και η Κάσση άνοιξε άλλωστε και αυτό το θέμα, από την αγωνία και την λατρεία της για το παιδάκι της. Και εγώ έχω περάσει πολλά από την "κακοφαγία" του μικρού μου. Πρόσφατα άρχισε να τρώει σχεδόν τα πάντα, όμως για παράδειγμα κρέας τρώει σπάνια, κατά περιόδους, γενικά δεν έχω παράπονο, από ένα σημείο και μετά πάμε όλο και καλύτερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, τί φάσεις θα περάσει (και δεν είναι μόνο τα δόντια..). Ένα ρολάκι παίζουν συχνά και οι μεγαλύτεροι (γονείς, πεθερικά με το κατοχικό τους σύνδρομο)και καταφέρνουν και μας αγχώνουν άδικα. Πάντως κάπου γράφτηκε για "αποστείρωση", νομίζω η Βάνια.. Προσωπικά μιλώντας σιχαίνομαι την "αποστείρωση", από έξι μηνών τον αφήνω να "φιλιέται" και να παίζει με το σκυλάκι μας, από την ίδια ηλικία πάει κολυμβητήριο, τον κάνω μπάνιο με σχεδόν κρύο νερό (άσχετο, θέλω να πω όμως πιστεύω στην "φυσική σκληραγωγία" των παιδιών, είμαι και από την Σπάρτη, ο πατερας μου δηλαδή:P ), αλλά τα χημικά και οι επεξεργασμένες τροφές είναι κάτι που δεν θέλω, ούτε για εμάς αλλά κυρίως για τον μικρό.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, κάθε γυναίκα ψάχνει συνεχώς, αναρωτιέται και προσπαθεί, ρωτάει, ακούει και απορρίπτει ανάλογα.

Το μεγάλωμα των παιδιών είναι η δυσκολότερη δουλειά του κόσμου. Κουράγιο σε όλες μας:)

η κορη μου εχει πιει καφε και μαλιστα φραπε γλυκο με γαλα! μου τον βουτηξε το καλοκαιρι στην παραλια.....μεχρι να της τον παρω ειχε πιει αρκετο! φυσικα δεν κοιμηθηκε για μεσημερι , πο τοτε οταν με εβλεπε με καφε αρχιζε και φωναζε " για για..." μια μερα εφτιαξα σκετο καφε και τον σφησα στο τραπεζακι.... πηγε και φυσικα το δοκιμασε! δεν ξαναζητησε ποτε καφε!

προσπαθω να δινω στην μικρη οτι εκεινη θελει στα πλαισια της ηλικιας της! τι κι αν την πατατα δεν την φαει τηγανιτη και την φαει βραστη η στο φουρνο? ακομα και η βιολογικη πατατα , τηγανιτη προσφερει οτι και η μη βιολογικη!.....

ευτυχως ο μπαμπας μο το καλοκαιρι ειχε βαλει στον κηπο στο χωριο... πατατουλες, φασολακια, κολοκυθακια,βλητα,σκορδα κρεμυδια, ντοματουλες, αγγουρακια, σταφυλι, αχλαδακι,συκα και αλλα μικρα αλλα σημαντικα και απαραιτητα στη διατροφη μας... οπως...δυοσμο , βασιλικο, μαιντανο, ρηγανη, λεμονια, ροκα...

και φυσικα παντα αγνο ελαιολαδο!

και βιλογικο γαλα.... απο την μαμα!

απο βαρος? 17,5 μηνων 12.500γρ

sweetmammy έγραψε:

LaLa έγραψε:

Υπερβολες... δεν νομιζω καμια μαμα να εδωσε στο μωρο της μπιρα, κρασι και καφε... οταν λεμε ολα με μετρο εννοουμε ολα αυτα που επιτρεπονται για την ηλικια τους... κι'εγω εδωσα μια φορα αρνακι στο παιδακι μου... να το τρεξω σε κανενα νοσοκομειο;[/quote:39qemkuu]

Αν δεν δινετε τοτε δεν ισχυει και το "ολα με μετρο" ;) Αν και δυστυχως εχω δει παιδακια μεγαλύτερης ηλικιας (5-6 χρονων) που τα αφηνουν να πιουν οι γονεις τους και σπανε και πλακα μετα !

Εξαλλου αγαπητη μου το τι επιτρεπετε σε καθε ηλικια ειναι μια μεγαλη συζήτηση ....

Το αρνι ειναι εξαιρετική τροφή , απο 7 μηνων μπορει να δινετε αντι για μοσχάρι . Η Βανια ανεφερε οτι εβαλε στην πιπιλα του οταν ήταν 40 ημερων ..εχει καποια σχεση αυτο με σενα ?

Προσεχε λιγο τι διαβάζεις .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ

ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 6 ΜΗΝΩΝ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑΚΙ

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΡΙΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ

Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΙΛΑ

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ

ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΤΗΣ ΔΩΣΩ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ

ΠΡΟΤΙΜΩ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑΣ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ

ΑΥΤΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

LaLa έγραψε:

Αν δεν δινετε τοτε δεν ισχυει και το "ολα με μετρο" ;) Αν και δυστυχως εχω δει παιδακια μεγαλύτερης ηλικιας (5-6 χρονων) που τα αφηνουν να πιουν οι γονεις τους και σπανε και πλακα μετα !

Εξαλλου αγαπητη μου το τι επιτρεπετε σε καθε ηλικια ειναι μια μεγαλη συζήτηση ....

Το αρνι ειναι εξαιρετική τροφή , απο 7 μηνων μπορει να δινετε αντι για μοσχάρι . Η Βανια ανεφερε οτι εβαλε στην πιπιλα του οταν ήταν 40 ημερων ..εχει καποια σχεση αυτο με σενα ?

Προσεχε λιγο τι διαβάζεις .

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εδωσα την εντυπωση οτι δεν προσεχω τι διαβαζω; Και μου κανει μεγαλη εντυπωση που γραφεις κατι τετοιο. Το αρνι ειναι μια τροφη πολυ λιπαρη. Δεν τη συνιστουν οι παιδιατροι σε τοσο μικρη ηλικια. Εμενα ο γιος μου μπορει να εφαγε μια φορα αλλα δεν ειχαμε παρει την εγκριση της παιδιατρου. Τωρα μας επετρεψε να τρωμε τα παντα που εγινε 15 μηνων.

Τελος παντων, το θεμα ειναι οτι ο καθενας κανει αυτο που νομιζει πως ειναι καλυτερο για το παιδι του και για τον ιδιο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να επιμενουμε σε αυτα που κανουμε σε σημειο που να προσβαλλουμε, να φερνουμε σε δυσκολη θεση και να μειωνουμε τους αλλους. Για να δειξουμε οτι ειμαστε καλυτεροι; για να δειξουμε οτι ειμαστε πιο ενημερωμενοι; για ποιον λογο; μπορουμε να παραθετουμε απλα και ομορφα την αποψη μας χωρις χαρακτηρισμους και χωρις να ειμαστε απολυτοι σε κατι που, οσο καλα και να το γνωριζουμε, δεν μας δινει το δικαιωμα να μειωνουμε την αντιθετη πλευρα.

Ειπα να μη ξεκατινιαστω αλλα... θα ξεκατινιαστω!!!

Ρε συ Λαλα εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι παντα εισαι τοσο εριστικη,αναιδης και κολλημενη!!!Αν δε μπορεις να ακουλουθησεις τους στοιχειωδης κανονες ευγενειας να μην συμμετετεχεις καθολου!!Δε γινεται παντα να προσβαλεις τους παντες επειδη δε σου αρεσει η αποψη τους!!

Και κοιτα εκτως απο βυζι,βιολογικα και υγιεινα να ταισεις, το ομολογουμενως τρισχαριτομενο κοριτσακι σου,και τη καρδουλα του με ταπεινοτητα,ευγενεια,καλοσυνη και τροπους γιατι αυτα θα το κανουν πολυ πιο ευτυχισμενο απο τα καλαμποκια και τα κολοκυθια!!!

Ε μα και οι ανοχη εχει τα ορια της!

εγω ειπα οτι εβαλα στη πιπιλα δηλαδη ακουμπησα τη πιπιλα επανω και ηταν στα πλαισια ενος αστειου ειμασταν στο κεφι επανω και το εκαν και γελασαμε , δεν εχετε δει ποτε μωρακια να παιρνουν στις ταβερνες το κοματι με το κοκαλο και να το γλυφουν ; και οταν λεω μωρακια ενοοω 10 μηνων χρονιαρικα εγω παντως το κανω γουστο να τα βλεπω .Ο Σταυρος ηταν 8 μηνων και ειχα αει Σαλμαινα ηταν του Αη Γιαννοιου ειχε παραγγειλει λοιπον ο ξαδερφος μου σουβλακια και οπως ειχα το μικρο αγκαλιαα ετρωγα το σουβλακι και μιλαγα και ξαφνικα ρε κοριτσια μου κανει ενα σαλτο και βουταει το μπιφτεκι μεσα απο τη πιτα και το εβαλε στο στομα τον αφησα με να δει τη γευση καμετα του το πηρα , οταν το ειπα στη παιδιατρο μου εδωσε την αδεια αν του φτοιαχνω μονη μου μπιφτεκι ακι να του κανω μονη μου σουβλακικαι ο Σταυρος το ετρωγε μια χαρα .Απλα πιτα δνε τον αφηναμε να τρωει πολυ επειδη το ζυμαρι ειναι βαρυ

sweetmammy θα ηθελα σε παρακαλω πολυ να μου επισημάνεις σε πιο σημειο μειωσα , προσβαλα , χαρακτηρισα και εφερα καποιον σε δυσκολη θέση !

Τη Βάνια την ρωτησα με απολυτη ειλικρεινια γιατι ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω . Εχω ξανακουσει 3ων μηνων να δινουν κοκκαλο στο μωρο ..για να συνηθίζει .... και ήθελα να μαθω αν το εκανε γιαυτο . Αυτο και μονο!

Τα μωρά που εχουν αλλεργια στο μοσχάρι τρωνε και αρνι. Εδωσα και γω πολυ πριν τον χρονο . Ειναι αρκετά λιπάρο αλλα διαλέγουμε κομμάτια (οπως και στο μοσχάρι) που δεν έχουν λιπος .

Τονια ΡΕ ΣΥ να πεις στους φιλους σου και κει που σου επιτρεπουν να μιλας ετσι . Εγω δεν σου επιτρέπω να πιανεις στο στομα σου εμενα και το παιδι μου . Δεν εχω χαρακτηρισει ΠΟΤΕ , ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ . Μαζέψου !

Προφανως τοτε εσυ δε καταλαβαινεις τι γραφεις!Δε χαρακτηρισες καμια αλλα χαρακτηριζεις τα λεγομενα τους..μεγαλη διαφορα!! Για το παιδακι σου μονο καλο λογο ειπα οπως και για ολα τα παιδακια..κι οπως δινεις εσυ συμβουλες για τη τροφη του σωματος των παιδιων μας σου εδωσα κι εγω για τη τροφη της ψυχης του!Το ποιος πρεπει να μαζευτει ειναι μεγαλη κουβεντα....

αχχχ επειδη το βλεπω να ερχεται το μαλιοτραβηγμα(δεν το λεω για σενα λαλα ουτε για την τονια γενικα μιλαω)

θελω να εκφρασω απλα μια απορια,μια αποψη

μεσα σε αυτο το φορουμ ειμαστε ενα σωρο γυναικες δεν μπορουμε απλα να λεμε την αποψη μας χωρις να χαρακτηριζουμε της αποψεις που δεν μας βρισκουν συμφωνες;αυτο ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω!!! πχ εγω θα δωσω εμποριου εσυ βιολογικο θα διαφωνισουμε,θα κλεισουμε το pc μας και θα παμε να ταισουμε τα παιδακια μας.....και ολα μια χαρα και το δικο σου χορτατο και το δικο μου επισης

με αυτο θελω να πω οτι τοοοοσο καιρο εχουν γινει απειρες διαμαχες απειροι χαρακτηρισμοι που ειναι ανουσιοι τελειως

εμενα πχ τα βιολογικα δεν μου αρεσουν οκ!ομως δεν τα εχω χαρακτηρισει ποτε!!!! ετσι δεν θα ηθελα να χαρακτηριζουν και το φαγητο που δινω εγω στο δικο μου το παιδι

δηλαδη ειναι σωστο να λεμε πχ κρεμα(τυχαιο ειναι η κρεμα)=αχρηστη,κακη και δεν ειναι σωστο να λεμε βιολογικο=αποστειρωση πχ?

με αυτο αυτοματως διχνουμε σε μια γυναικα η οποια δινει αυτην την τροφη στο παιδι της οτι το ταιζει αχρηστα και οτι εμεις ταιζουμε σωστοτερα τα παιδια μας

ετσι τουλαχιστον το βλεπω εχω(ταπεινη μου αποψη )

ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΛΑΠΤΕΙ..ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΑΕΙ..Ε ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΣΩ ΚΟΤΖΑΜ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ..ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΑ..ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ..ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΝΤΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ;;ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΑΧΛΑΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΑΣ;;ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑ..ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΥΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ..ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΗ.ΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ Ο-Π-Ω-Σ Θ-Ε-Λ-Ε-Ι ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑΝΟΙΑ,ΥΠΕΡΒΟΛΗ,ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.

LaLa έγραψε:

Το αρνι ειναι εξαιρετική τροφή , απο 7 μηνων μπορει να δινετε αντι για μοσχάρι .

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

:blink::blink::blink:

:silly: :silly: :silly:

:S:S:S

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...