Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απορίες για τις κρέμες! μπας και καταλάβω...

Recommended Posts

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

εκτος απο το οτι υπαρχουν και κρεμες χωρις ζαχαρη δεν μπορω να πω οτι κανουν κατι κακο στο μωρο του προσφερουν ενα γευμα(μπορει να μην του δινουν τις τοοοοοσεςςς βιταμινες αλλα δεν παυουν να του προσφερουν ενα γευμα)

στο θεμα της παχυσαρκειας χμμμμ εχω μια ενσταση γιατι ο μικρος μου ετρωγε κρεμες αλλα ειναι 14μηνων και 9 κιλα καταλαβαινετε!!!

επεισης θεωρω οτι αυτο το πολυ μεγαλο κολλημα με τα βιολογικα λιγαααακι υπερβολικο και συγνωμη κιολας αλλα ναι καλο ειναι να φροντιζουμε ως μανουλες για την σωστη και υγιεινη διατρωφη των παιδιων μας αλλα μην ξεχναμε ενα βασικο πραγμα ειναι ΠΑΙΔΙΑ!!! ας τα αφησουμε να ειναι παιδια δεν θα παθουν τιποτα αν δεν θα φανε συνεχεια τα βιολογικα,η αν θα φανε λιγο παραπανω ζαχαρη,γλυφιτζουρακια μην τους στερουμε την παιδικοτητα τους!!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ.ΝΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΧΥΝΣΗΣ EXPRESS ΜΕ ΟΡΜΟΝΕΣ.Ε,ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ(ΦΟΡΜΟΥΛΑ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Η΄ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΗΛΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?

ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ,ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ,ΟΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΒΑΝΙΛΙΑ,ΟΙ ΧΥΜΟΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ , ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΑΖΑΚΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Κ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑ ΣΚΟΝΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΩΣΩ.

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ Η΄ΟΧΙ.

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ο παιδιατρός μας, αλλά κι εγώ είμαστε αντίθετοι σε φαρίν λακτέ, μπισκοτόκρεμες κλπ γιατί θεωρούμε ότι προσφέρουν περιττές θερμίδες...Ρυζάλευρο μου είπε να της δώσω για αρχή, επειδή επέμενα να ξεκινήσουμε κρεμούλες, αλλά και για να μάθει το κουταλάκι...:blush: :blush:

Ωστόσο, μου είπε ότι αν δε φάει ρυζάλευρο δεν πειράζει, θα συνεχίσει με γαλατάκι...Όσο για τις φρουτόκρεμες θα τις αρχίσουμε όταν θα είναι 6 μηνών το κοριτσάκι μου και μόνο με φρέσκα φρούτα...Αλλά βρε κορίτσια εγώ είχα την εντύπωση ότι τότε αρχίζουν το φαγητό..Δηλαδή λαχανικά αλεσμένα κλπ...Αυτά πότε τα ξεκινάμε;;;;

Αχ Λάλα μου εγώ θα φοβόμουν πολύ να της δώσω κανονικό φαγητό τόσο νωρίς...8 μηνών κι έτρωγε κανονικά κομματάκια κοτόπουλου;;;;:woohoo: Μπράβο στο κοριτσάκι σου...Έξυπνο παιδάκι...:P :P

Κορίτσια αλλάζω λίγο θέμα αλλά στη δικιά μου περίπτωση έχει 10 μέρες να φάει φαγητό. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Αλεσμένα δεν τα θελει με τιποτα. Μονο κομματακια. Σημερα την αφησα μονη της με το φαγητο και το πεταξε ολο κάτω αφου επαιξε πρωτα. Εφιαλτης στην κουζινα ηταν. Τωρα προσπαθησα να της δωσω σταφυλι ελληνικό που ξερω ότι της αρεσει και δεν ανοιγει το στομα της. ΤΙΠΟΤΑ. Τωρα βγαζει δοντια αλλά γενικά τρώει μαλακες τροφες. Αυτό που μου κάνει εντυπωση είναι ότι δεν βαζει συχνα αντικειμενα στο στομα. Αν της δωσω τυρι θα το λιωσει αλλα δεν θα το βαλει στο στομα....

Ουφ...

Argi μου τα ξαναγραφω (χαθηκε το μηνυμα μου) 6 βγαινουν τωρα τελευταια κανενα 6 μηνο γιατι τρωει κρεμα και μετα απο λίγο θα φαει τοστ ή χυλοπιτες ή μεσημεριανό πάλι και κατα τις 10.30 θα πιει γάλα..200 μλ! δεν χορταινει μονο με τη κρεμα..!

Επειδή μιλάτε ειδικά ενω το θέμα ειναι γενικό θα απαντησω και εγω ειδικά! Σε σχεση με τον Αγγελο...Ο αγγελος καομη τρωει αλεσμενα...καθε προσπαθεια για να φαει κανονικά ΟΔΗΓΕΙ σε μειωση της πσοσότητας και εμετό !!!!!καθε φορά που θα πνιγεί...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ μόνο αλλα και με τον ΟΙΣΟΦΑΓΟ του καθε παιδιού!!!!!

Δεν εχει κανενα νόημα να μιλάμε για το τι κάνει το κα΄θε παιδακι ξεχωριστά!ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!

θα συμβούλευα ολες τις μανούλες να μη ρωτουν αν πνιγηκε το αλλο παιδακι και αρα δεν θα πνιγει και το δικό τους ! Ο πνιγμός ειναι συχνη αιτία για ατυχηματα που καμια μας δεν θελει να συμβούν!!!!!!!!και το πρωτο πραγμα μεχρι να γινουν τουλαχιστον 3 ειναι προσεχουμε τι τρωνε και κατα ποσο καταπινεται ευκολα αυτο που τρωνε..

Ξερω παιδί που χαθηκε 2 ετων απο καρπούζι!!!!!!!!!!αυτο και τιποτα αλλο !!!!!!!!!!

Τωρα αν το παιδί μας τρωει ανετα το καροτακι του και τα λαχανικα του αυτα να φαει και ΄΄οχι τις κρεμες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ!

Λαλα μου εισαι τυχερή!!!!!!!!!!!!και καλα κανεις και δεν εδωσες ποτε!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ!

Αλλα αλλο πρΑγμα δεν μου αρεσουν οι κρεμες!!!!!και δεν τις δινω και αλλο ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΣ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ!!!!

Μου θυμιζεις τους χορτοφαγους!ΠΟΥ επιεδη δεν τρωνε κρεας το βγαζουν αχρηστο!!!!!!ΟΚ δεν τρωνε απο συνειδηση αλλα η διατροφικη αξια του κρεατος δεν πρεπει να υποβαθμίζεται!επειδη δεν το τρωνε!

Καθε τροφη που τρωμε αποκαθισταται απο κατι άλλο αλλα δε μπορουμε να λεμε ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ επειδή δεν το τρωμε!!!εμείς!!!!!!!

Ευχαριστω ολες σας για τις απαντησεις!!!!!!!!μαλλον γιατρο ειδικο στην αναλυση τροφης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!!!!:ohmy: :ohmy:

Ας το κλεισουμε να μη παρεκτραπουμε κι άλλο!!!!!!!

:kiss:

ΑΡΓΚΙ (επειδη δε τα γραψα ολα)μου γαλα φρουτα 4 διαοφρετικα αλλα αλεσμενα μεσημεριανο κρεμα ..αυτα που σου εγραψα!και γαλα..

συν και καμι φετα με μελι το πρωι !μια χαρα τρωει αλλα τις κρεμες δεν τις κοβω!του αρεσουν εχω λιγοστεψει την ποσοτητα αλλα τρωει!

:blush:

Κάσση έγραψε:

Αμαν πια κακες οι κρεμες λες και τους δίνουμε σκουπιδια !:kiss: Καλά δε λέω βρε Μαγδα που σε έχω σύμμαχο!!!!!!

Κόκκινο πανί και οι κρέμες τελικά Κασσυ μου... :lol::lol::lol:

Καλυτερα να κλείσει γιατί θα έχουμε και θύματα... :silly: :lol:

Καλές κακές πάντως, λίγο ή πολύ όλες τις δίνουμε από ότι είδα!!!

Αντιστρέφω το ερώτημα και αναρωτιέμαι :

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να δίνουμε κρέμες (ναι, ναι μην μου πείτε ότι δεν θεωρείται σχεδόν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ:silly: ; Γιατί πρέπει να εξηγώ (και όποια άλλη μαμά) γιατί ΔΕΝ δίνουμε έτοιμες κρέμες στα παιδιά μας;:blink:

Γιατί οι περισσότερες μαμάδες (όχι όλες, μην παραξηγούμαστε) παραξενεύονται που δεν έχω ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙ ποτέ να δώσω οποιαδήποτε έτοιμη "παιδική" τροφή στο μωρό μου; Φαγητό σε σκόνη; Υπερεπεξεργασμένο και τίγκα στη ζάχαρη; Όχι ευχαριστώ.:ohmy:

Και εγώ τις θεωρώ τελείως άχρηστες και αναρωτιέμαι γιατί να δώσει κανείς σε έναν ταχεία αναπτυσσόμενο οργανισμό με τόσες ανάγκες, σε έναν οργανισμό τόσο απαιτητικό όπως είναι ο βρεφικός, που αγωνιούμε να του προσφέρουμε το καλύτερο, κάτι τέτοιο:unsure: .

Υπάρχουν πεντανόστιμα πράγματα, λιγότερο επεξεργασμένα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και ΠΟΛΥ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΙΝΑ. Π.χ. μια απλούστατη φέτα ψωμάκι με ταχίνι (και μέλι για τα μεγαλύτερα παιδάκια).

Ποτέ δεν έδωσα τέτοιες κρέμες όπως και πολλές άλλες μητέρες άλλωστε. Επιλογή τους και δικαίωμά τους είναι για τις μητέρες που επιλέγουν να προσφέρουν έτοιμες κρέμες. Σε δημοκρατική χώρα ζούμε (θέλω να πιστεύω..) Προς θεού δεν τις θεωρώ "δηλητήριο". Μπορούμε όμως να προσφέρουμε από πληθώρα ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ. Δεν βρισκόμαστε στην έρημο ούτε "πεινάμε"..:) . Δεν είναι μονόδρομος:dry:! . Τις θεωρώ όμως και ΕΓΩ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ;)

Ειλικρινά όμως.. τόσες φρέσκες και σπιτικές τροφές υπάρχουν, ποτέ δεν βρήκα λόγο να προσφέρω κάτι τέτοιο. ΠΟΤΕ.:)

Υ.Γ. 1 Συμφωνώ και εγώ με την LaLa ότι το θέμα της διατροφής δεν είναι ιατρικό. Το τί σημαίνει υγειινή διατροφή το γνωρίζουμε όλοι και στη διάθεσή μας υπάρχουν όσα στοιχεία θελουμε (διαδίκτυο, βιβλία, μέσα ενημέρωσης (εντάξει επιλεκτικά;) ...δεν είναι δα και κανένα φιλοσοφικό ζήτημα!)

Παρεπιπτόντως και ο δικός μας παιδίατρος θεωρεί άχρηστες τις κρέμες, αυτή είναι η γνώμη του, όχι ότι τον συμβουλεύομαι βέβαια για το τι θα μαγειρέψω στο παιδί μου...

Υ.Γ.2 LaLa πρέπει να σαι καταπληκτική μαγείρισα! Τυχερή η μικρή σου!;) Ο δικός μου δεν πολυθέλει λαχανικά τρελαίνεται όμως για φρούτα. Δεν τολμάμε να περάσουμε από μανάβικο, πρέπει κάτι να πάρουμε ΠΑΝΤΑ (ακόμη και να χω μαζί μου, που συνήθως έχω η γυναίκα:dry: ) αλλιώς ΧΑΘΗΚΑΜΕ ποιός είδε τον Ορφέα και δεν τον φοβήθηκε ..:unsure: :silly:

Φιλιά σε όλες και καληνύχτα!!:kiss::)

ΑΡΓΩ έγραψε:

Αντιστρέφω το ερώτημα και αναρωτιέμαι :

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να δίνουμε κρέμες (ναι, ναι μην μου πείτε ότι δεν θεωρείται σχεδόν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ:silly: ; Γιατί πρέπει να εξηγώ (και όποια άλλη μαμά) γιατί ΔΕΝ δίνουμε έτοιμες κρέμες στα παιδιά μας;:blink:

Μάλλον παρεξήγησες και παρανόησες συγχρόνως!!!!!!!!!!Ποια απόρησε γιατι δεν δίνεις στο παιδάκι σου κρέμες!Η ερώτηση και το θέμα είναι άλλο! και όχι το τι κάνει καθε μαμά στο παιδι της! Συγνώμη άλλα λίγο άκυρη η θέση σου!επισης η ερώτηση την οποια επανεθεσες διαφορετικά δεν ήταν αν δεν πρέπει ή αν πρέπει άλλα το αν ισχύουν τα άχρηστα, δηλητήρια, κακό, απαράδεκτο κτλ που ακούγονται απο καποιες!

Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν φάει ποτέ κρέμα αλλά ουτε και λαχανικά ουτε και φρούτα!αυτο τι είναι εγκληματικό??

Τελος δεν υποχρεωσαμε καανεναν να απαντησει!οι γνωσεις ειναι για να μοιραζονται αν οποιος τις κατεχει το επιθυμεί , αλλοιώς ας μη μπαινουμε στο κόπο και ας τις κραταμε για μας!

"Υπάρχουν πεντανόστιμα πράγματα, λιγότερο επεξεργασμένα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και ΠΟΛΥ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΙΝΑ. Π.χ. μια απλούστατη φέτα ψωμάκι με ταχίνι (και μέλι για τα μεγαλύτερα παιδάκια)."

Ποιος είπε τοι τα παιδιά που τρωνε κρεμες δεν τρωνε και αυτά????:silly:

" Ποτέ δεν έδωσα τέτοιες κρέμες όπως και πολλές άλλες μητέρες άλλωστε. Επιλογή τους και δικαίωμά τους είναι για τις μητέρες που επιλέγουν να προσφέρουν έτοιμες κρέμες."

Σε αυτο συμφωνούμε απόλυτα!!!!!!!

Εγω και συμβουλευομαι την παδιατρο μου και τς γνωσεις της για το τι μπορεί να περιέχει μια τροφη για να θεωρηθει επικινδυνη!!!!!!!!!Δεν τα ξέρω όλα και προτιμώ να μάθω..

Τη Δευτερα θα εχω απάντηση για όλες μας ποσο ανθιυγιεινό είναι τελικά να τρωνε και (ΚΑΙ) κρέμες τα παιδιά μας (όχι απο την κουτρα μου) ...γιατι ετσι οπως αναφερεται ειναι σαν να λέμε οτι οσα τρωνε κρεμες δεν τρωνε τιποτα άλλο!!!!!!!!!!!!:blink: Τρωνε τα πάντα αλλά και κρεμες!

καληνυχτα και απο μενα σε όλες!:kiss:

ΒΡΕ ΚΑΣΣΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΚΝΕΥΡΗΣΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΗΡΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑ ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΟΛΛΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ. Η ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΗ" ΚΑΙ ΘΕΩΡΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ! ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?

AthinaK έγραψε:

Σημερα την αφησα μονη της με το φαγητο και το πεταξε ολο κάτω αφου επαιξε πρωτα. Εφιαλτης στην κουζινα ηταν.

Ουφ...

χαχαχα η δικιά μου δεν τολμάμε να φάμε κάτι τσουπ έρχεται και αυτή από πίσω να φάει και ας έχει μόλις φάει το δικό της φαγητό!!! Όταν τρώμε πρωινό κάθεται δίπλα μας και θέλει και αυτή, της έδωσα μπανάνα και το τι έγινε στο σαλόνι....βιετνάμ!!!! έφαγε λίγη αλλά το υπόλοιπο στο πάτωμα, στα ρούχα, στα μαλλιά, στο κάθισμα....άντε να το καθαρίσεις μετά...τώρα της δίνω ψωμί και το τρώει ή παιδική φρυγανιά και κασεράκι!

Μια μέρα έτρωγα σορμπέ λεμόνι και τσουπ κατέφτασε πάλι...χμ της έδωσα λίγο και να βλέπατε την έκφρασή της από το λεμόνι!!! χαχα :woohoo: :laugh:

Διάβασα πριν χρόνια ότι υπάρχει μια ομάδα επιστημόνων παιδιάτρων που υποστηρίζουν ότι πρέπει να δίνουμε στα παιδιά κανονικό φαγητό και όχι αλεσμένο ακόμη από τον 6 μήνα, δεν θα πάθουν τίποτα γιατί τα παιδιά ξέρουν πώς θα φάνε και πρέπει από νωρίς να τους δίνουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουν το φαγητό στην κανονική του μορφή!!!

Εγώ προσωπικά φοβάμαι και τα αλέθω εκτός της μπανάνας, έχουμε μόνο 4 δοντάκια αλλά σιγά σιγά το κοτόπουλο ή τα λαχανικά θα τα κόβω ίνες και θα τις τα δίνω, όπως έκανα και στον γιο μου, απαιτεί περισσότερο χρόνο αλλά.....πρέπει να μάθει να τρώει και κανονικά!!!

Κάσση επειδή δείχνεις να μην κατάλαβες αλλά και να εκνευρίστηκες επειδή δεν συμφωνώ με την άποψή σου θα στο πώ πιο..λιανά;) :

Τις κρέμες τις θεωρώ άχρηστες και περιττές, όχι δηλητήριο.

Στα μικρά στομαχάκια των μωρών που αναπτύσσονται θεωρώ ότι πρέπει να προσφέρουμε ΜΟΝΟ το καλύτερο. Πόσα γευματάκια "χωράει" ένα μωράκι και μάλιστα με το που αρχίζει τις στερεές; Γιατί λοιπόν να "χαραμίσουμε" ένα γεύμα σε κάτι που δεν του προσφέρει τίποτα παρά θερμίδες αφού μπορούμε να του προσφέρουμε κάτι καλύτερο; Δεν το θεωρώ σκόπιμο. Σαφές; Αυτή λοιπόν είναι η άποψή μου.

Σου έγραψα επίσης ότι την ίδια ακριβώς άποψη έχει και ο παιδίατρός μας μιας και των παιδιάτρων η άποψη χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης από εσένα. Και δεν είναι ο μόνος γιατρός που έχει αυτή την άποψη όπως θα προσεξες και από τις άλλες απαντήσεις. Ναι, βέβαια, θα μου πεις ότι πρόκειται για μειοψηφία, αλλά και αυτής η άποψη δεν πρέπει να ακούγεται; Λυπάμαι αν δεν σου αρέσει αλλά αυτή είναι η άποψή μου και την γράφω επειδή θέλω, εδώ στο φόρουμ, και όχι βέβαια επειδή κάποιος με ανάγκασε!!!! Με αναγκάζουν (παλιότερα για την ακρίβεια όχι τώρα πια) όμως άλλες μαμάδες (όπως έγραψα στην αρχή του προηγούμενου μηνύματός μου και δεν κατάλαβες μάλλον)που με ρωτούσαν π.χ. " Του αρέσει η μπισκοτόκρεμα;" Απάντηση: "Δεν δίνω έτοιμες κρέμες" Ερώτηση: "ΓΙΑΤΙΙΙΙ;" Αυτό έγραψα και νομίζω ότι είναι στα πλαίσια του θέματος, άλλωστε δεν "οφείλουμε" να απαντάμε μόνο "ακαδημαϊκά" και γενικά στα διάφορα θέματα. Καταθέτουμε και την προσωπική μας εμπειρεία σαν μαμάδες.

Λοιπον, εγω δεν θα σας πω οτι δεν εδωσα ποτε κρεμα στην κορη μου (εδωσα στην αρχη βανιλια) θα σας πω ομως οτι εχω πια πανω απο 8-9 μηνες να δωσω.

Απο τη στιγμη που αρχισαμε τα φρουτα κ τα φαγητα επελεξα να "κοψω" την κρεμα για το λογο που ολοι ξερουμε...δεν προσφερει κατι ουσιαστικο στα μωρα. Μαλιστα σε μια κατ' ιδιαν συζητηση με την παιδιατρο μου ειπε οτι αυτη μεγαλωσε 3 παιδια χωρις να δωσει ποτε κρεμες αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να πει στις νεες μαμαδες να μην δωσουν φαριν λακτε γιατι φανταζεστε τι την περιμενει:P . Οσες θελουν, λεει, προβληματιζονται, ψαχνονται κ αποφασιζουν.

Τωρα θα μου πειτε τι τρωει καθε απογευμα (γιατι στην ουσια γι' αυτο το γευμα μιλαμε). Λοιπον, τρωμε φρουτα ξανα, αυγο (εγω το δινω απογευμα), γιαουρτακι βιολογικο, τραχανα με τυρακι, χορτοσουπα, κριτσινια που φτιαχνω εγω με κασερι ακομη κ τοστ τωρα τελευταια κ πολλα αλλα. Οσο μεγαλωνει το παιδι αυξανονται κ οι επιλογες μας.

Συμφωνω επισης με αυτο που ειπε η LaLa, το παιδι μας κατευθυνει με τις προτιμησεις του. Π.χ εμενα η δικια μου σιχαινεται καθετι γλυκο.Δεν καταλαβαινω την επιμονη καποιων συγγενων κ φιλων να της δωσω οπωσδηποτε να δοκιμασει. Μαλιστα πριν λιγες μερες ημασταν σε παιδικο παρτυ κ της εφεραν ξεχωριστα ενα τεραστιο κομματι κ οταν εγω ειπα οτι δεν θελω να τρωει γλυκα με κοιτουσαν με μισο ματι. Ειδικα με τα γλυκα ειμαι καθετη. Τωρα τι θα γινει αυριο μεθαυριο οταν μεγαλωσει ειναι αλλο θεμα παντως προς το παρον την "προστατευω" οσο μπορω...γιατι πιστευω οτι αυτος ειναι ο ρολος μου.:)

Κι η ξαδέλφη μου έτσι ήταν, δεν έτρωγε καθόλου μα καθόλου γλυκά! Πηγαίναμε σε γενέθλια, ακόμα και στα δικά της, και δεν έτρωγε ποτέ γλυκό, και φυσικά η μητέρα της ποτέ δεν της πρότεινε, αφού ήξερε πολύ καλά ότι δεν ήθελε! Μεγαλώνοντας έτρωγε το πολύ-πολύ κανένα κομματάκι κέικ σκέτο, και τώρα που είναι 14 χρονών, κατεβάζει τα πάντα, τα πάντα όμως, σε τεράστιες ποσότητες και είναι αδύνατη σαν καλαμάκι!!!

κ εγω κοριτσια εχω αποφασισει να μη δωσω ετοιμες κρεμουλες στο μωρακι μου οταν μπούμε στις στερεες τροφές κ γενικα να ποφυγω τα γλυκα,όσο περναει από το χερι μου,μεχρι να το ζητησει το ιδιο!το θεμα ειναι πως δε νομιζω να συμφωνουν κ πολύ οι γιαγιαδες,ειδικα η πεθερά μου,που μαλλον με θεωρει υπερβολική,ακομη κ τον θηλασμο τον θεωρει υπερβολή,αλλά αυτο ειναι αλλο θέμα..ευτυχώς επιστρεφω στη δουλεια τον επόμενο σεπτεμβρη κ έτσι,ως τοτε τουλάχιστον,ελπίζω να ελεγξω καπως το θεμα με τα γλυκά..παιδάκι είναι θα φαει φυσικά,εγώ τα λατρευω τα γλυκά να πω την αλήθεια,αλλά πειράζει που θέλω να τα βάλει στη διατροφή του λίγο αργότερα;;;τελικά πρεπει να απολογούμαστε κ για αυτό,εγώ πάντως ετσι αισθανομαι απέναντι στον περίγυρό μου:(

Τι να πω βρε κοριτσια ειναι και θέμα παιδιατρου. Κι εγω δίνω φρουτα το πρωι και σκόνη το απόγευμα στον 6 μηνων γιό μου. Με τι θα μπορουσα να αντικαταστήσω το απογευματινό γεύμα;

Επειδή δε με ξέρετε κοριτσια μου και βγαζετε συμπερασματα !ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ!!!!(ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ))

Απλά κι εγω εκφραζω τη δική μου άποψη!!!!!με τον τρόπο μου!ο οποίος είναι έντονος γιατι γενικά είμαι ετσι!

Η ερώτηση μου ήταν ακριβης αλλά εσείς μπερδευτηκατε...!

Δεν είπα ποτέ οτι οι κρέμες είναι οτι καλύτερο μπορούμε να δωσουμε στο παιδί μας!!

Τεσπα δεν έχει άλλο νόημα!

Οσες κοπέλες ειστε τυχερες και τα παιδάκια σας καλυπτονται με άλλα γευματα ή τρώνε εύκολα ακόμη και μη αλεσμενα!έτσι να συνεχίσουν!

ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ !!!!pEACE!

Κάσση έγραψε:

Οσες κοπέλες ειστε τυχερες και τα παιδάκια σας καλυπτονται με άλλα γευματα ή τρώνε εύκολα ακόμη και μη αλεσμενα!έτσι να συνεχίσουν!

Δεν ειναι θεμα τυχης .....

Να σε ρωτήσω κατι Κάσση και αν θελεις απαντας ? Εσυ γιατι δινεις κρέμες ? Μονο μην μου απαντησεις οτι ειναι κακόφαγος ...

Λαλά μου δεν δίνω καθε μέρα αλλα δίνω..τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα!

Ο αγγελος τρωει μονο κρεμα ας πουμε απο "γλυκά" .σοκολάτα καθολου, διαοφρα τετοια καθολου..θέλω να πω δεν του αρεσουν τα γλυκά..προτιμα τις φακες απο τη σοκολατα!:huh:

Εγω προσωπικά του δινω ακριβως γιατι ειναι παχυντικη!!!!!!!ΞΕΡΩ ΚΟΥΛΟ!αλλά επειδη ο αγγελος παρατρωει υγιεινά και ακομη δεν τρωει απο τα δικά μας...εχουμε αρχισει δειλά....δειλά...γιατι εχουμε θεμα!!Παρολαυατα δεν παχαινει ουτε με αυτες!!!!!!!!:woohoo: :woohoo:

Εφοσον τρωει στην φτουτοκρεμα τουλαχιστον 4 φρουτα! την ημερακαι πινει και χυμο φυσικό ...τρωει όλα τα λαχανικά και τα οσπρια..ακομη και ωμά τα λαχνικα εννοω...τρωει και ολα τα υπολοιπα που αναφερετε γιατι να μη τρωει και κρεμούλα!??

αυτο ρωτησα η καημενη!????

Η κρεμα ειναι ενα γευμα απο τα τοσα αλλα που κανει που ειναι το κακό?

:kiss:

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΡΕΜΕΣ ΝΟΥΝΟΥ

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 11ΜΗΝΩΝ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΟ ΒΑΡΟΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 13200kg.

Κοιτα , μπορει να μην θελεις να το κανουμε ειδικό αλλα ετσι συνενοουμαστε καλύτερα :)

Δεν ρωτησες αυτο ....

Γιατι αλλο το παιδακι που τρωει τα παντα και ποτε ποτε ετοιμη κρέμα και αλλο το βρεφος που κανει 2 ή 3 γευματα και απο αυτα το 1 γευμα την ημερα ειναι κρεμα!

Μαλλον ο Αγγελος ειναι τυχερος και εχει τετοιο σκαρί που δεν παχαινει ευκολα :) Μην αγχωνεσαι με το παχος , το θεμα ειναι να τρωει καλες τροφες που θα βοηθήσουν την σωστή αναπτυξη του .

Παντως να ξερεις υπάρχουν και υγιεινες τροφες που ειναι εξαιρετικά παχυντικές . Ταχινι εχει δοκιμάσει ? Αλλα τετοια βουτυρα απο ξηρους καρπους ? Βρώμη ?

ΑΧXXXXX! LALA ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΩΜΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΛΑΤΗ,Η ΜΕΣΗ ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΟΛΑ!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ.......:S

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 7 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ 9800kg ΦΑΝΤΑΣΟΥ..

καλα εγω ειμαι υπερ της αποψηςδινετε στο παιδισας να τρωει τα παντα αλλα εμ μετρο .Νια του δωσα κρεμες και βανιλια και μπισκοτοκρεμμα και φαριν λακτε και φρουτοκρεμα αυτη τη εκαν μονη μου εκτος και να πηγαιναμε καπου και επειδη ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ναι εχω το θρασος και το θαρος να το λεω να κουβαλαω τα φρουτα επειρνα τη σκονη και ηταν μια χαρ του εβαζα μεσα καιμερικα μπισκοτακια μιραντα και την εκενε να ο μικρος . Δεβνε επθε τιποτα και ειναι πολυ αδυνατος αυτη τη στιγμη ειναι 5μιση ετων και ειναι 17 κιλα .

Νια και σοκολατα αμα γουσταρει του δινω α!επισς τον παω και στα goody"s αλα τρελενετε γαι τοjunior τις κοτομπουκιες α επισης καμια φορς πινει και ανψυκτικο αλλα με νερο μεσα , σαφω και πινει και χυμους και βεβαια με συντηρητικα .Βιολογιακ δνετου δινω δεν εχω παρει ποτε τα θεωρω πεταμενα λεφτα , επισης μια φοραπηγανα του δωσω ταχινι με εμλι και ΞΕΡΑΣΕ ε ειπα και εγω ασε το ταχινικαι παρε το τοστ . Αν θελησει να φαειμπαγωτο θα τουπαρω αν θελει κρουασαν θα φαει αν θελει αυγο με ελιες που τρελενετε θα φαει δνε τουεχω στερηει τιποτα απολυτως . Το αγαπημενο του δε ειναι αν τρωει λουκανικο χωριατικο καιμαλιστα πικαντικο επισης του αρεσουν και οι ξηροι καρποι αλλα εχουμε ενα θεματακι με το εντερο ακι προσεχουμε στ δυ τεευταια . Αληθεια αρνακι εχετε δωσει ποτε στα μωρα ; εμενα ο Σταυρος για πρωτη φοτρα δοκιμασε στη πιπιλα επανω ηταν μολις σαραντισε ηταν κυριακη του πασχα .

Βανια έγραψε:

καλα εγω ειμαι υπερ της αποψηςδινετε στο παιδισας να τρωει τα παντα αλλα εμ μετρο .Νια του δωσα κρεμες και βανιλια και μπισκοτοκρεμμα και φαριν λακτε και φρουτοκρεμα αυτη τη εκαν μονη μου εκτος και να πηγαιναμε καπου και επειδη ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ναι εχω το θρασος και το θαρος να το λεω να κουβαλαω τα φρουτα επειρνα τη σκονη και ηταν μια χαρ του εβαζα μεσα καιμερικα μπισκοτακια μιραντα και την εκενε να ο μικρος . Δεβνε επθε τιποτα και ειναι πολυ αδυνατος αυτη τη στιγμη ειναι 5μιση ετων και ειναι 17 κιλα .

Νια και σοκολατα αμα γουσταρει του δινω α!επισς τον παω και στα goody"s αλα τρελενετε γαι τοjunior τις κοτομπουκιες α επισης καμια φορς πινει και ανψυκτικο αλλα με νερο μεσα , σαφω και πινει και χυμους και βεβαια με συντηρητικα .Βιολογιακ δνετου δινω δεν εχω παρει ποτε τα θεωρω πεταμενα λεφτα , επισης μια φοραπηγανα του δωσω ταχινι με εμλι και ΞΕΡΑΣΕ ε ειπα και εγω ασε το ταχινικαι παρε το τοστ . Αν θελησει να φαειμπαγωτο θα τουπαρω αν θελει κρουασαν θα φαει αν θελει αυγο με ελιες που τρελενετε θα φαει δνε τουεχω στερηει τιποτα απολυτως . Το αγαπημενο του δε ειναι αν τρωει λουκανικο χωριατικο καιμαλιστα πικαντικο επισης του αρεσουν και οι ξηροι καρποι αλλα εχουμε ενα θεματακι με το εντερο ακι προσεχουμε στ δυ τεευταια . Αληθεια αρνακι εχετε δωσει ποτε στα μωρα ; εμενα ο Σταυρος για πρωτη φοτρα δοκιμασε στη πιπιλα επανω ηταν μολις σαραντισε ηταν κυριακη του πασχα .

γιατι βανια και ολες οσες δεν αγοραζεται βιολογικα τα θεωρεις πεταμενα λεφτα ?αν τιθεται θεμα οικονομικο το καταλαβαινω δε σου φτανουν δεν παιρνεις .οι περισσοτερες ομω ς μαμαδες που ξερω οτι εχουν την ιδια αποψη δεν εχουν επισκεφτει ουτε μια φορα καταστημα βιολογικων για να κανουν συγκρισεις τιμων.αρκετα προοιοντα δεν εχουν και καμια τεραστια διαφορα απο τα αντιστοιχα του σουπερ μαρκετ πχ ειναι καλυτερο να αγορασεις στο παιδι σου nestle δημητριακα μετταλαγμενα και μελι ας πουμε αττικη η βιολογικα πιστοποιημενα ?γιατι τετοια αρνητικοτητα?

Αυτο το "ολα με το μετρο" τι σημαινει ? Γιατι η δική μου , μου ζητούσε καφε να πιει (και μπυρα , κρασι οτι εβλεπε ) , επρεπε να της δωσω ?

ΟΧΙ δεν χρειαζεται να τα φανε ολα τα παιδάκια !

Βανια απλα θελω να καταλαβω πως το σκεφτηκατε και δωσατε αρνι με την πιπιλα ? Για ποιο λογο ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...