Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΟΧΙ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ,ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ,ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΤΡΩΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΘΟΥΜΕ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ Ο ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΑΧΑΙΡΙ.ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ<ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΒΕΒΕ) ;)

ΤΗ MISS YAKINTHOS ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ.ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλη οφείλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου!!!!!

Είναι πολύ ευχαριστα τα νέα σου!!!!!

Η δια βίου μάθηση είναι μια από τις αρχές που πρεσβέυω και επικροτώ το θάρρος και τη θέλησή σου!!!

Εμείς μοιάζουμε γιατι και γω ετοιμάζομαι για εξετάσεις έκπληξη...

θα σας τις ανακοινώσω σε χρόνο που θα πρέπει!!!!

Μπράβο!!! :)

Πολύ χάρηκα για τα νέα σου...!!!

Οσο για αυτά που σας ενημερώνω το κάνω με αγάπη και ενδιαφέρον γιατί θεωρώ ότι η γνώση ανήκει σε όλους και πρέπει να διαδίδεται ;)

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Παιδί θέλουμε να κάνουμε, όχι να γίνουμε γιατροί!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χα χα, σόρι Miss Yakinthos, τίποτα το προσωπικό, αλλά μου βγαίνει να σε δουλεύω!!! Χα χα, καλοπροαίρετα πάντα, έτσι;;;

Δε σε ειρωνεύομαι!!!!!!!

Έχεις πολλές γνώσεις, μπράβο σου, όλο και κάπου θα μας φανείς χρήσιμη!!! :P

:angry::P :silly: :woohoo: :laugh:

Σμουουουουουουτς!!!!! κ. συνάδελφε "Θέλω να γίνω μαμα" :)

MISS YAKINΘΟΣ. EMEINA ANAYDH!!! ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΣΠΡΟΠΡΩΣΟΠΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΧΟΣ!! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ. ΟΣΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!! ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!!

Δήμητρα :woohoo:

και γω οφείλω σε σένα ένα μεγάλο ευχαριστώ, το οποίο μέσα στον οίστρο μου παρέλειψα να το εκφράσω και ζητώ συγνώμη για αυτή μου την παράληψη :blush: , διότι μου έδωσες την ευκαιρία μέσα από αυτό το θέμα να μοιραστώ με τις αγαπητές φίλες αλλά και μαζί σου θέματα τα οποία διψούσα να μοιραστώ με άλλους...

Οσο για τον τρόπο με τον οποίο γράφω, το έμαθα από μεγάλους επιστήμονες τους οποίους είχα την τιμή να έχω καθηγητές, οι οποίοι πρεσβέυουν ότι η επιστήμη και η γνώση πρέπει να είναι προσιτή και ευχάριστη σε όλους τους ανθρώπους! :laugh:

Είναι ιδιαιτέρως συγκινητικό για μένα η ανταπόκριση σας και η αγάπη σας τόσο στην πρόσφατη περιπέτεια μου, όσο και εδώ πλέον που γράφω. Νιώθω απίστευτα όμορφα και πραγματικά ότι οφελώ και βοηθάω μέσα από τα κείμενα μου, ιδιαίτερα όταν διαβάζω τα υπέροχα μηνύματα σας!!! :)

Υπόσχομαι, να συνεχίσω να γράφω και φυσικά είμαι στη διάθεση σας, όποτε νομίζετε ότι ίσως υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να το διευκρινήσω, να το κάνω με όλη μου την καρδιά. Αλλά και για κάτι που δεν γνωρίζω, να είστε βέβαιες ότι αγαπάω τόσο πολύ το διάβασμα και έχω μάθει να ερευνώ, που θα το ψάξω στη βιβλιογραφία και θα απαντήσω!

Σας ευχαριστώ όλες σας και τη Δήμητρα ξεχωριστά, που υπάρχετε και με κάνετε να αισθάνομαι ότι προσφέρω στους συνανθρώπους μου!!! Αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου... και νιώθω ότι ένα μέρος του πραγματώνεται εδω!!! :woohoo:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ!!

ΕΣΤΕΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ"ΣΠΕΡΑΜΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ" ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΥΠΟΝΙΑ!!

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ...

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...