Μετάβαση σε περιεχόμενο

6 μηνο .. ??


Recommended Posts

Να σου πω την αλήθεια - αν και το πήρα το 6μηνο -δεν ξέρω ακριβώς.

Το είχα συζητήσει μαζί του γιατί δεν ήθελα να χάσω την επαφή με τη δουλειά μου.

Παρόλα αυτά εχω την εντύπωση πως δεν μπορεί να σου το αρνηθεί , αν αρνηθεί το διεκδικείς και φτάνεις σε καταστάσεις πολύ άσχημες.

Εγώ το συζήτησα , έδειξα ενδιαφέρον να πηγαίνω και τελικά ενώ ήθελε συχνότερα , πήγαινα 1 φορά το μήνα - να μην χάνω και την επαφή που σου έλεγα - και όλα ήταν μέλι γάλα!

Ρώτησε στην επιθεώρηση εργασίας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο εργοδοτης δεν μπορει να στο αρνηθει απλως να ξερεις απο την στιγμη που θα παρεισ το εξαμηνο μειονεται κατα ενα 6 μηνο το 2 ωρο μειωμενο που θα εχεισ οταν γυρισεισ για δουλεια ρωτα την επιθεωρηση εργασιας οταν ειναι να γυρισεισ και απο θεμα απολυσησ μπορει να σε απολυση 1 χρονο μετα απο τον τοκετο στα γραφω ολα γιατι καπως ετσι ξεκινησε ο δικος πολεμος στην δουλεια και αναγκαστηκα να ζητησω εικονικη απολυση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

diladi asxeta an paro to 6mino i oxi . apo ti mera pou tha gennniso metraei 1 xronos??? kai meta mporei na me apolisei?? ego diladi pou den pira to 6mino ton noembri ginete enos i mpempa mou kai diladi tha mporei meta na me apolisei???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ma kala den ntrepontai ligo,dil oi dikes tous gunaikes na ginoun manes to prosopiko tous oxi?aparadektoi k tsantizomai dioti se ena polu agapito melos tou mammy tis eipe o ergodotis oti ama meinei defteri fora egguos tha tin apolusei...kseftilismenoi!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos έγραψε:

ma kala den ntrepontai ligo,dil oi dikes tous gunaikes na ginoun manes to prosopiko tous oxi?aparadektoi k tsantizomai dioti se ena polu agapito melos tou mammy tis eipe o ergodotis oti ama meinei defteri fora egguos tha tin apolusei...kseftilismenoi!

Μα είναι δυνατόν;;;; Όχι μόνο δεν έχει δικαίωμα να την απολύσει αν μείνει έγκυος, αλλά μπορεί να του κάνει και μια ωραιότατη καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας!!! Μα, τί ηλίθιοι υπάρχουν!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επικίνδυνο δεν είναι το πολυποδακι, δεν είπα κάτι τέτοιο! Έχω αφαιρέσει 2 φορές ως τώρα! Ούτε μπορεί το έμβρυο να εμφυτευτει πάνω σε πολύποδα και αυτό είναι το θέμα.. δηλαδή οι πολύποδες στη μήτρα μειώνουν τα σημεία που θα μπορούσε να εμφυτευτει ένα έμβρυο..! Με την αφαίρεση του λέω έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει σε εμφύτευση ένα γονιμοποιημένο υγιές έμβρυο.  Στη φάση που είσαι τώρα δεν θα μπορέσει να αφαιρεθεί ο πολύποδας λόγο του πάχους του ενδομητρίου. Δηλαδή κανονικά για να αφαιρεθεί πρέπει να είσαι λίγες μέρες μετά την περίοδο και πριν την ωορρηξία όπου το πάχος του ενδομητρίου είναι λεπτό ακόμα και θα μπορέσει ο γιατρός να το αφαιρέσει με επιτυχία. Η αποξεση επίσης έχει καταργηθεί ως τρόπος αφαίρεσης πολύποδα γιατί ουσιαστικά αυτό που γίνεται στην αποξεση είναι να πηγαίνει ο γιατρός και να "ξύνει" ουσιαστικά το πάνω στρώμα του ενδομητρίου στα τυφλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λεπταίνει με κάθε αποξεση το ενδομήτριο και να μην αφαιρείτε με επιτυχία ο πολύποδας. Με την υστεροσκοπηση πάει ο γιατρός με κάμερα και αφαιρεί το πολύποδα με χειρουργικό ψαλίδι οπότε έχουμε με ακρίβεια την αφαίρεση του και δεν επηρεάζει το ενδομήτριο για μελλοντική εγκυμοσύνη. Γενικότερα αν προχωρήσετε εντέλει σε αποξεση λόγο της εγκυμοσύνης που δεν προχωράει, μετά από 1-2 κύκλους που θα σου έρθει περίοδος, πήγαινε για ένα τσεκ να δείς τι γίνεται με αυτό..
    • Πολύ όμορφα άρχισε η εβδομάδα κορίτσι μου.  Χρόνια πολλά σε όλους και όλες κορίτσια μου!!! Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε σήμερα!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Θα συμφωνήσω με την @Παρασκευαιδου. Χοριακη γιατί ξανά έκανες εφόσον είδατε σάκο κτλπ ; Όσον αφορά το μικρόβιο που βρέθηκε συνήθως αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης τα αντιμετωπίζουν άμεσα οι γιατροί και δεν υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο. Επίσης , το ουρεοπλασμα το ίδιο , πάλι το αντιμετωπίζουν αν και ξέρω γυναίκες που το είχαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη τους. Αυτό βέβαια εννοείται διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!    Τι έγινε τελικά ;  ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα!! 
    • Καλημερα κορίτσια! Τι ωραία που θα ήταν να ξεκίναγε έτσι κάθε Δευτέρα 🤷‍♀️🙈 Καλά να περασετε ότι κι αν κάνετε  
    • Για το αιμάτωμα που λες οτι εχεις, γιατι ειναι επικίνδυνο; Ολα καλα θα πανε. Κοντεύουν οι μερες για την αυχενικη σου. Σχεδόν έχει εξαφανιστεί ο κίνδυνος. Θα πανε ολα καλα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...