Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ???

juliax

Recommended Posts

Η Molly ηταν όντως πολυ κατατοπιστικη και εμενα αντι να με αγχωσει με ξεαγχωσε γιατι καταλαβα ότι μπορει καποιος να περιμενει τα πάντα εκεινη τη στιγμη...

οπότε ας σκεφτομαστε μονο να ειναι το μωρακι μας γερο και ας ερθει όπως ειναι καλυτερα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΧΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ !!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 5.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΕΟΝΗΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...:angry: )

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΩΣ , ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΔΕ ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ :P

ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟ,

ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ.

Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΩΜΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η΄ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΓΗΘΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ .

ΜΠΑΙΝΕΙΣ , ΑΣΘΑΝΕΣΑΙ-ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ-ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΚΙΝΙΟ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.

ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΝΗ;)

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΓΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΑΚΡΥΝΑ :kiss:

Βανια έγραψε:

Την πρωτη μερα ΔΕΝ ΤΡΩΣ και το γραφω με κεφαλαια γιατι μια κοπελα ειπε οτι εφαγε πουρε εγω παντως στο Ιασω ολες οσες ειχαν γεννησει με καισαρικη ανεξαρτητα το τροπο ανσθησιας την βγαλαμε με τσαγακι την αλλη μερα ειχε φιδε και μετα κανονικο φαι

Baνια καλημερα, και εδω ειναι θεμα γιατρου το πως δηλαδη θα αξιολογησει τη κατασταση.;) Εγω πριν 3 χρονια που εκανα την 1η καισαρικη, περα του οτι υπεφερα, την εβγαλα με τσαγακι κ φιδε.Στην 2η πριν 6 μηνες τα πραγματα ηταν τελειως διαφορετικα.Η επεμβαση ηταν συντομοτερη(σε σχεση με την 1η), εφαγα οπως ειπα πουρε το μεσημερι και η αναρρωση ηταν πολυ πιο γρηγορη απ οτι την πρωτη φορα.Οπως και στον θαλαμο μου, η μια κοπελα που εκανε καισαρικη και αυτη εφαγε πουρε την 1η μερα, ενω μια αλλη τσαι.Γεννησα στο μητερα με την ιδια γιατρο με επισκληριδιο.

juliax έγραψε:

(ΕΚΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ 8Α ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΝΑ ΕΠΙΝΑ ΜΙΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ...:S )

:(

με φωναξε κανεις???? :laugh: :laugh: :laugh:

λοιπον κοιτα εγω θα το συζητουσα με το γιατρο και αναλογα θα αποφασιζα... αν αυτος πιστευει οτι θα το βγαλει χωρις μαχαιρι ισως θα ηταν καλυτερα να ταλαιπωρηθεις εσυ λιγο παραπανω για να εισαι καλυτερα μετα, αν απο την αλλη οντως προβλεπεται να παει μακρια η βαλιτσα τοτε και η καισαρικη ειναι μια επιλογη. σιγουρα πρεπει να πεις τους προβληματισμους σου στο γιατρο και μαζι να αποφασισετε. μη νομιζεις οσο κατα της επεμβασης και να ναι ο γιατρος σου (και μπραβο του!) αν δει οτι τα πραγματα σκουραινουν θα στην κανει στα σιγουρα

εγω σου ευχομαι οτι καλυτερο και με την μικροτερη ταλαιπωρια!!!! :kiss:

γεια σου και απο μενα.γεννησα με καισαρικη και οταν θα ερθει με το καλο το δευτερο θα κοιταξω να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο.η εμπειρια μου ομως ηταν σχετικα καλη ομως απλα θα ηθελα να δοκιμασω και την αλλη φυσιολογικη εκδοχη της γεννας.για μενα κοιτα να εξαντλησεις τα περιθωρια του φ.τ. και αν υπαρχει δυσκολια τοτε να κανετε καισαρικη.και αφου ο γιατρος σου ειναι κατα της κ.τ.ειμαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησει μεχρι εκει που δεν παιρνει αλλο.τεσπα με το καλο να γεννησεις και μην αγχωνεσαι:) περιμενουμε την εμπειρια σου.φιλια

για μένα κοριτσάκι να περιμένεις να δεις πως θα εξεληχθούν τα πράγματα με τον φυσιολογικό τοκετό και να καταφύγεις στην καισαρική εφόσον δεν υπάρχει άλλη λύση. στο λέω εγώ που φοβόμουν τον φυσιολογικό τοκετό και το μωρό μου ήταν πολύ ψηλά και μένα και τα υγρά στο κατώτερο φυσιολογικό επίπεδο. και έλεγα και εγώ για καισαρική να μην ταλαιπωρηθώ και εγώ και το μωρό. να μην τραβήξω τους πόνους και μετά με πάνε με καισαρική. τελικά με πιάσαν οι πόνοι και πήγα στο ιασώ, με εξέτασαν και το μωρό εξακολουθούσε να είναι πολύ ψηλά. παρόλα αυτά ξεκίνησα με φυσιολογικό τοκετό και ενώ μπήκα στο ιασώ στις 11 στις 3,30 είχα ήδη γεννήσει με φυσιολγικό, χωρίς επισκληρίδιο και το μωρό κατέβηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. οπότε όλα παίζουν μην ανησυχείς. για μένα δοκίμασε πρώτα για φυσιολογικό.

KOΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ,ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ 40 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ,ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΣΚΑΛΕΣ,ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ 2 ΩΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΕΚΑΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ 6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ,ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙς 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΚΕ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΔΥΝΑΤΗ,ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ,ΕΙΧΑ ΑΦΟΡΗΤΟΥς ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ,ΠΕΦΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΤΣΙ ΣΤΙς 9;45 ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟς ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ.ΕΝΙΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΞΙΛΕΩΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΦΟΡΗΤΟΥς ΠΟΝΟΥΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥς ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙς ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.:cheer::P:)

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΡΟΣ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΚΙΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ (ΗΜΟΥΝ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΩΝ)ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...