Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια τι εχετε να πειτε για τουσ παππουδ. κα γιαγιαδ.που σε καθε γεννεθλια και γιορτεσ των παιδιων κουβαλαν συνεχεια παιχνιδια και ποτε δε ρωτουν για τισ αναγκεσ των παιδιων αν χρειαζονται πχ .ρουχα η παπουτσια.ενω ξερουν οτι εχουμε πηξει συα παιχνιδια

Δημοσίευση

Γωγω μου εισαι μεσα ΣΤΟ Θεμα. Δεν μπορείς να φανταστεις ποσα ρουχα αχριστα μας εχουν κανει δωρο. Εγω προσωοικα σε νεογεννητο δεν βολέυομαι να βαλω τιποτα αλλο εκτος απο το ολοσομο κοντο φορμακι- νταλα καλοκαιρι. Το ποσα σορτσακια με μπλουζακια μεγεθος νεογεννητο μου φερανε δεν περιγραφεται. Όσα μπορουσα τα αλλαζα για του χρονου και αλλα τα εδωσα στο Χαμογελο του παιδιου. Για παιχνιδια δε το ιδιο. Αφου φτασαμε να εχουμε 3 γημναστηρια. Κρατησα το ενα που μου αρεσε, αφησα και ενα στη μαμα και τα υπολοιπα αλλαγη, όσα μπορουσα φυσικα

Δημοσίευση

εγω τα γυρναω οσα δε θελω, και οσα δε μπορω να τα γυρισω τα δινω πχ στην καθαριστρια που η κορη της μολις γεννησε, ή στην εκκλησια ή αν βρω τον τροπο στο χαμογελο του παιδιου. σιγα μην κατσω να σκασω

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

εγω τα γυρναω οσα δε θελω, και οσα δε μπορω να τα γυρισω τα δινω πχ στην καθαριστρια που η κορη της μολις γεννησε, ή στην εκκλησια ή αν βρω τον τροπο στο χαμογελο του παιδιου. σιγα μην κατσω να σκασω

frapedia μου αντε να πεισεισ τη κορη μου οταν φερει η γιαγια το παιχνιδι να μην τοανοιξει γιατι η μπαρμπι που τισ φερανε ειναι ακριβωσ ιδια με αλλεσ 10 που εχει ασε που αν δε το ανοιξουμε θα μουτρωσουν

Δημοσίευση

Χα χα, κορίτσια, εγώ είμαι καμένα από τα άχρηστα δώρα που μου στέλνει η πεθερά μου! Την τελευταία φορά μας έστειλε ολόκληρο δέμα από την Πάτρα στην Κύπρο με το ταχυδρομείο, κι έβαλε μέσα, ένα κάρο ρούχα, ένα πακέτο halls (δεν κάνω πλάκα) και χαρτομάντηλα!!!

Τα ρούχα όλα χάλια, το γούστο της είναι πολύ διαφορετικό από το δικό μου, και δεν μπορώ να φορέσω τίποτα απολύτως. Και ο άντρας μου τα μισά τα ξεχώρισε επειδή είναι απαίσια (π.χ. ένα παντελόνι κάπρι πλαστικό σε χρώμα μπορντώ, αντρικό εννοείται!!!). Επίσης, μου δίνει συνέχεια πυτζάμες και διάφορα περίεργα ρούχα για να φοράω στο σπίτι, μέχρι και ένα πράγμα ανάμεσα σε μπλούζα και σουτιέν, και μου είπε να το φοράω όταν θα κάνω ηλιοθεραπεία στο σπίτι!!!!

Της έχουμε πει εκατό φορές να μη μας στέλνει δώρα, με δικαιολογία ότι δε χρειάζεται να πληρώνει ένα σωρό λεφτά στα μεταφορικά, ή παλιότερα που μέναμε Θεσσαλονίκη ότι δε χωράνε οι ντουλάπες μας άλλα ρούχα (αλήθεια ήταν, βέβαια), αλλά επιμένει και στέλνει, και δεν μπορούμε να της πούμε και τίποτα, γιατί δεν είναι σωστό.

Τα περισσότερα τα δίνουμε στην εκκλησία, γιατί είναι κρίμα να πετάμε καινούρια ρούχα.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια. Εχω πραγματικά πολύ καιρο να μπώ στο μαμυ και ν απαντησω αλλα βλεποντας το θεμα δεν κρατήθηκα. Εμένα η πεθερα δεν φτάνει που κανει αχρηστα δώρα αλλα λεει και ψέματα. Μου πηρε το πασχα για την μικρή που δεν ειχε χρονίσει ακομα ενα καροτσάκι για τη κουκλα. Το οποιο καροτσακι ηταν σαραβαλο ουτε οι ρόδες δεν μπαινανε. Το παιδι δεν περπαταγε καν ακομα. Και μου ειπε οτι το πλήρωσε 45 ευρώ το θεμα ειναι οτι εκεινος που της το πουλησε ειχε ξεχάσει να βγάλει απο πάνω την τιμή δηλ 9,90. Δεν ειναι θέμα τιμής και ενα ευρώ να ειχε αλλα τι να το κάνει το παιδί αυτο? και γιατι να πει και ψέματα. Μετά της πήρε μια χρυσή ταυτότητα που δεν της κανει. Ειναι 14 μηνών τωρα και δεν της κουμπώνει δηλ θα επρεπε να της το φορεσω πριν καν γεννηθεί???????? Οσο δε για τα ρούχα τι να πωώώώώώ της ειχε παρει μια ολοσωμη φόρμα που και στην αλασκα να πηγαινα δεν θα της την φορούσα. Τελος παντων ειναι καποιοι που το κανουν απ τη καλή τους τη καρδιά. Εμένα ομως εχω παρατηρήσει οτι το κάνει επίτηδες. Πως ειναι δυνατόν στα αλλα της τα εγγονια να παιρνει πολύ ωραια ρουχα κ εμας ολα τα κακογουστα. Πως γινεται λοιπον να παιρνει του εγγονου της κασετα για το nitendo με 45 ευρώ καθε λιγο και λιγάκι χωρίς να εχει γενέθλια η τιποτα κ της μικρης να της κανει δώρο στα γενεθλια της που περασαν ενα μπλουζάκι απο κινεζικο? εγω ειμαι παραξενη??????? σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα ξεθύμανα

Δημοσίευση

Λετε να γινουμε και εμεις τετοιες πεθερες!!!!!. Γιατι τα δωρα που μας παιρνουν οι κουνιάδες και οι κουνιάδοι ειναι καλύτερα!!!Εμένα βεβαια ο αδελφος μου και η κουνιάδα μου έχει ξεσκιστει να παιρνουν δωρα για τον μπομπιρα αλλά της κουμπάρας μου η κουνιάδα στον δικό της παίρνει πανακριβα αλλα στο βαφτιστήρι μου απο την λαική συνθετικες μπουρδες. Εφού ότι καλό ρούχο ένει εμείς του το πήραμε, γιατι η κουμπάρα μου δεν δουλέυει και δισκολέυονται οικονομικά ενω η κουνιάδα της δεν ξέρει απο που να πρωτοπάρει!!! Εγω τετοιες μιζέριες δεν μπορώ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...