Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεια σε ολες..κ εγω στον αγωνα..

faih1980

Recommended Posts

Γεια σε ολες τις κοπελες..

Σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο και πραγματικα μου δινετε δυναμη..

Με λενε φαιη,ειμαι 28 ετων,παντρεμενη και προσπαθω για ενα μωρακι..

θελω απλα να σασ πω οτι ειστε οοοολες υπεροχες ειδικα tonia28,voula,zouzou21 εχετε πανεμορφα μωρακια(χωρις να υπονοω οτι οι αλλες κοπελες δεν εχουν πανεμορφα μωρακια)και ειστε κουκλες..μακαρι να κανω κ εγω ενα μωρακι και τη ζωη μου ακομα αν χρειαστει..(που αλλωστε δεν μου αξιζει)

σασ ευχαριστω που υπαρχετε και παιρνω κουραγιο να συνεχιζω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΤΣΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ!ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

σασ ευχαριστω ολες κοριτσια,ευχομαι συντομα να γινουμε μανουλες..και να κρατησουμε στην αγκαλια μας τα μωρακια μας..τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο αρκει να μην σταματαμε να παλευουμε..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΗ ΕΙΜΑΙ Η ΡΟΥΜΠΗ (ΡΟΥΜΠΙΝΗ) ΚΑΙ ΕΓΩ 28 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΥΛΑ....ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ...:) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 25ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟ 1ΧΡΟΝΩΝ.....ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ......

Καλησπέρα!

Σου συστήνομαι κι εγώ αν και φαντάζομαι πως λίγο πολύ μας ξέρεις όλες :P

Είμαι η Νέλλυ,20 ετών.Μανούλα μιας μικρής πριγκίπισσας σχεδόν 4 μηνών και εγκυούλα στο δεύτερο ζουζούνι μου ,που το περιμένουμε μέχρι 22/4/10 :laugh:

Σου εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα και να είσαι πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!

Πολλά φιλάκια :kiss::kiss::kiss:

Κοριτσια καθομουν σημερα και αναπολουσα τι εκανα σαν σημερα πριν ενα χρονο ακριβως(15/09/08)Ηταν η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μου μεχρι τοτε γιατι εμαθα οτι ειμαι εγκυος(μετα απο την 1η εξωσωματικη).θυμαμαι τον αντρα μου να χορευει απο τη χαρα του ενω εγω ακομα μιλουσα με το γιατρο στο τηλ και μου ελεγε για τη χοριακη μου.Δεν περιγραφονται τα συναισθηματα..!!

Ευχομαι απο καρδιας σε ολες εσας που κανετε προσπαθειες να εχετε το συντομοτερο δυνατο το θετικο αποτελεσμα που περιμενετε.

Γνωριζω καλα την αγωνια και την προσμονη σας... μην το βαζετε κατω.φιλια

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΑΙΗ!!!!!!!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!

Καλώς ήρθες κι από μένα!! Εγώ είμαι η Έλενα, 27 χρόνων και μαμά ενός αγοριού.. μόλις 1 1/2 μηνών! Θα χαρώ να τα λέμε! Σου εύχομαι πολύ σύντομα να μείνεις εγκυούλα και να απολαύσεις το μονοπάτι προς την μητρότητα! Με το καλό!!

Φαιη γεια σου κι απο μενα,ειμαι 27 χρονων παντρεμενη περιπου 1 χρονο και στο 1ο μηνα προσπαθειων για μωρακι!!!θα τα λεμε!!

ΦΑΙΗ,ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΟΥ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΑ!

Κ ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΠΥΝ Κ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...