Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα.'Εχουμε κάτι μήνες να τα πούμε ελπίζω να γίνατε μανούλες όλες.

Θέλω τη βοήθεια σας.Τους 2 τελευταίους μήνες είχα κύκλο 29 ημερών.Δηλαδή είχα περίοδο 19/6 με 17/7 και17/7 με 14/8.Ακόμα δεν αδιαθέτησα και βάση τον προηγούμενων κύκλων έπρεπε να μου έρθει 11/9 αλλα δεν ήρθε.Εχω καθυστέρηση ή ακομα να περιμένω? Στο παρελθον υπήρξε και κύκλος 31 ημερων.Το στήθος μου μια πονάει μια όχι.Δεν έχω τα γνωστά υγρά αναμονής περιόδου και κάπου καπου νιωθω και απο καμια ζαλάδα και λίγο ανακατεύμομαι.Ποια είναι η γνώμη σας?

Δημοσίευση

kalispera!!!!!exo tin aisthisi oti ta test eidika to self-clera tha deixei....min agxonesao me sumptomata einai polu noris..ego imoun egkios eixa kathisterisi kai to stithos mu den ponouse katholou..pristike tin 6 evdomada...trexa gia self clear kai aurio proi xoriaki!!!!!!

sou stelno tin agapi mu...kai mia euxi!!!na eisai egkios!!!

Δημοσίευση

Δεν θελω να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα!!Σκέφτομαι μήπως αλλάζει και ο κύκλος λόγο αλλαγής εποχής.Λέω να περιμένω μέχρι την τετάρτη αν κι εχω πολυ πολυ αγωνια.Ο αντρας πάλι είναι τέρας ψυχραιμίας.....περίμενε μου λεεί να εξαντληθουν τα όρια και μετα κανε τεστ.Καλε πως αντεχουν αυτοι οι αντρες? :blink:

Δημοσίευση

Bρε Αναστασακι θερμοκρασια πηρες;;; αν ειναι να αδιαθετησεις λογικα θα ειναι κατω απο 36,6 ενω αν εισαι εγκυος πρεπει να ειναι γυρω στο 37+..;) μονο που πρεπει να τη παρεις το πρωι που δεν εχεις φαει και δεν εχεις κανεις τιποτα..:)

Δημοσίευση

Λοιπον θα σου πω κατι απο τη δικη μου περιπτωση.. :)

Τελευταια περιοδος 26 Σεπτεμβριου 2008..

...................21 Οκτωμβριου 2008.. θετικο τεστ φαρμακειου..!!

................... 2 Νοεμβριου 2008 επιβεβαιωση εγκυμοσυνης απο τον

γυναικολογο μου..!! :woohoo:

................. 3 Ιουλιου 2009 ηρθε στον κοσμο το καμαρι μας...!!

Ευχομαι τα καλυτερα!!

Κανε ενα τεστ μη μας κρατας σε αγωνια..!!

Δημοσίευση

Αναστασία καλησπέρα!

Εγώ έκανα τεστ την ημέρα που την περίμενα και ήταν θετικό!

Είχα τα ίδια συμπτώματα αλλά πολύ πιό ήπια και αυτό με υποψίασε.

Θα έλεγα να κάνεις το τεστ, γιατί να περιμένεις?

Δημοσίευση

Δεν με αφηνει ο αντρας μου να παρω τεστ ακόμα.Φαγαμε πολλες απογοητευσεις και θελουμε να εξαντλησουμε ολες τις μερες που ισως ειναι να ερθει η ακατανομαστη.Θα δοκιμασω με τη θερμοκρασια μου αυριο το πρωι και θα σας πω.Μακαρι να ειναι αυτο που υποπτευομαι!!!αχ! :kiss:

Δημοσίευση

καλησπέρα κι από εμένα

εγώ πάντως πριν καν έρθει η καθυστέρηση, είχα κάτι αναγούλες

...

δεν έδινα σημασία... και

στην 6η μέρα καθυστέρησης, έκανα τεστ και ήταν θετικό.

ααα, συν ότι θερμομετρήθηκα μια δυο φορές στη περίοδο της καθυστέρησης

και είχα 37+

εύχομαι τα καλύτερα!!!

Δημοσίευση

Νομιζω τζαμπα θα το αγορασω Τονια.Θα περιμενω και αυριο γιατι στο παρελθον μου ξαναηρθε περιοδος με αυτο τον τροπο.Δηλαδη στην αρχη λιγο μετα την επομενη καθολου και μετα κανονικα, αλλα δεν ειχα καθυστερηση τοτε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...