Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια και πάλι σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

Έχετε γεμίσει τον τόπο ευχές! Eδώ, στο facebook, στο κινητό μου, παντού!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες! Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που βρέθηκα σ'αυτό το forum κι απέκτησα τόσες πολλές φίλες! Σας αγαπώ πολύ όλες! :kiss::)

Δημοσίευση

θεια ρουλιτσααααααα!!!!!!! χρονια πολλα!!!!!! και απο εδω!!! ιχιχιχιχχιχιχιχιχι απο παντου χρονια πολλα θα σου λεω σημερα!!!!!! αξιζεις τοοοοοοοοοοοοοοοσα χρονια πολλα!!!!!!!! γεματα αγκαλιες και φιλακια απο ολους τους ανθρωπους που σε γνωριζουμε.....ή μαλλον που εχουμε την τυχη να σε γνωριζουμε.....;) σε ευχαριστω φιλεναδακι...;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!Η ζέστη είναι αφόρητη..Πρήζονται χέρια και πόδια και δεν μπορώ να κουνήσω..Κλεισμένη στο σπίτι με aircodition ..Δεν κάνω βήμα έξω αυτές τις μέρες με τον καύσωνα..Τι περνάμε οι έγκυες του καλοκαιριού!!!! @Giotaki86αχ καλωσήρθες στις ''γλυκούλες΄΄΄΄🍭Υπομονή...Εσένα η τρίτη ε?Εμένα η δεύτερη βγήκε πολύ ανεβασμένη..Τώρα με το διαιτολόγιο εγώ βασικά δεν πεινάω..΄Ίσα ίσα συνέχεια τρώω γιατί μου έχει τα τρία βασικά γεύματα πρωι μεσημέρι και βράδυ και δύο ενδιάμεσα..ΟΙ συνδιασμοί είναι το θέμα..Οι λίγοι υδατάνθρακες και η περισσότερη πρωτείνη ..Που σε κρατάει πιο χορτάτη..Εσύ πεινάς παρόλαυτά ε?Εμένα μου λείπουν τα φρόυτααα...Έτρωγα πολλά και τώρα 1με 2 το πολύ την ημέρα επιτρέπεται..Και αυτή η έννοια συνέχεια με τις μετρήσεις μετά το φαγητό..Είναι ψυχαναγκαστικό.. Εσάς σας είπαν οτι μπορείτε να τρώτε κάποιο γλυκό που και που με στέβια?Εμένα μου το επέτρεψε..Απλά δεν ξέρω κατα πόσο κάνουν καλό οι γλυκαντκές ουσίες ασπαρτάμη κτλ στο μωρό...
    • Καλημέρα! Της kikka boo μεγάλο ή μικρό μισοφέγγαρο; 
    • Τέλεια τα νέα σας 😊😊😊 Όπως είπαν και τα κορίτσια πιάσε όλα τα κόλπα για έναρξη τοκετού και ξεκίνα να τα κάνεις 😜 Εύχομαι η μπουμπού να έρθει γρήγορα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται!
    • Kikka boo. Το πήρα δώρο στη κουμπάρα μου για την εγκυμοσύνη, τώρα το έδωσε σε μένα. Με βολεύει αφάνταστα!! Δεν έχει κάτσει καθόλου… Αυτό που αγόρασα εγώ της lorelli έκατσε κατευθείαν 
    • Σας ευχαριστώ πολυ όλες κορίτσια μου💞🫶 Δεν ξέρω ποτε θα πάω για εμβρυομεταφορα εκτός οτι φοβάμαι πολυ την αποτυχια ! Εχω να πάω σε κοντινούς γάμους και το σκέφτομαι μήπως το αφήσω για Σεπτέμβρη στον έναν γίνομαι κουμπάρα και ο άλλος ειναι ο αδελφός του άντρα μου! Με φοβίζει η όλη κατασταση! Αααχ μπράβο κορίτσι μου πολυ χαίρομαι ενα και τυχερό! 🩷💙Εσύ γτ δεν κάνεις τώρα ετ και θα πας από Σεπτέμβριο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...