Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Με λένε Μαρίζα και είμαι 30 χρονών.Πριν από 2 μήνες στις 15 Ιουλίου έμαθα ότι είμαι έγκυος (έπαιρνα 3 χρόνια αντισυλληπτικα πριν), αλλά δυστυχώς το έχασα (παλλινδρόμηση). ο γιατρός με ενημέρωσε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα γυναικολογικό και να προσπαθήσω ξανά...Αδειαθέτησα στις 19/8 και επειδή δεν ξέρω ακόμη αν έχω σταθερό κύκλο λόγω των αντισυλληπτικών υπολογίζω γύρω στις 28 ήμερες...(περίπου στις 16/9). τις τελευταίες μέρες όμως έχω αναγούλες και συχνοουρία.. βιάστηκα και έκανα τεστ (clear blue) 3 μέρες πριν την περίοδο μου (για να είμαι πιο προσεχτική από την πρώτη φορά) αλλά βγήκε αρνητικό..υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και 3 μέρες πριν την περίοδο το τεστ να έδειξε αρνητικό?

Στην πρώτη εγκυμοσύνη τα συμπτώματα ήταν πόνοι περιόδου και πρήξιμο στο στήθος..

Ευχαριστώ.

Δημοσίευση

μαριζα καλως ηρθες στη παρεα μας..

νομιζω ειναι λιγο νωρις για να κανις τεστ..πριμενε λιγες μερες κ πανε κανε μια χωριακη για σιγουρα πραματα...

ευχομαι να γινεις συντομα μανουλα...

καλα αποτελεματα..:)

Δημοσίευση

mariza μην ανχωνεσαι!!!ειχα κ εγω μια παλλινδρομη πριν χρονια οπως κ ολες οι φιλες μου κ στο δευτερο ολα πηγανε τελεια!!στην παλλινδρομη δεν φταις εσυ μην νομιζεις πως οσο πιο γρηγορα μαθεις την υπαρξη εγκυμοσυνης τοσο το καλυτερο να εισαι ηρεμη ξεχνα τις φοβιες που σου αφησε η προηγουμενη εγκυμοσυνη ολα θα πανε καλα στην επομενη!!!θα το δεις

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΜΟΥ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!!!:) ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!ΗΡΕΜΗΣΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΠΤ!!!!!ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,Ε ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?Κ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ Η ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ!!!;) ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΟΚ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ SUPER!!!:kiss: ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πώς πάτε κορίτσια;; Πότε περιμένετε;; Ποια εχει πρώτη σειρά 🫣 Εγώ κανονικά 11/10. Αλλά δεν θα αντεξω μέχρι τότε. Λεω να παω τέλος Σεπτεμβρίου και πάλι ίσα που θα αντέξω. Νιώθω τόσο κουρασμένη με τον μικρό όλη μέρα. Η κοιλιά μου σχεδόν αγγίζει τα πόδια μου😵‍💫 νιώθω σαν να γεννάω αύριο.... Τελικά όντως η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολη... Επίσης πριν μια βδομάδα είχα αυτή την βλέννα που λένε, την τραχιλικη. Στον γιο μοθ δεν την θυμάμαι καθόλου 
    • Καλησπερα κοπελα μου! Επειδη ειμαι κι εγω με διδυμακια, δεν υπαρχει συγκεκριμενο πρωτοκολλο που να οριζει οτι πρεπει ενα μωρο να νοσηλευτει ωσπου να συμπληρωσει συγκεκριμενες βδομαδες. Απλα πανω κατω σε γενικες γραμμες γυρω στις 36 με 37 ωριμαζουν απολυτως τα οργανα και δεν χρειαζονται υποστηριξη, οπως επισης εχουν καλο βαρος και σιτιζονται πλεον μονα τους. Γι αυτο καποιοι το λενε ως θεωρητικο οριο. Και παλι ομως δεν ειναι καθολου απολυτο. Ξερω μωρακια 35βδομαδων που δεν χρειαστηκαν καμια νοσηλεια στη μενν και μωρα 38 και 39 που χρειαστηκαν. Το πρωτο μου πχ που γεννηθηκε 39η (στο Ιασω) μπηκε μενν γιατι παρουσιασε δυσκολια στην αναπνοη. Ποιος να μου το λεγε;; Εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 35κ2 στο Μητερα και δεν μπηκε κανενα μενν κι εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 38κ4, επισης στο Μητερα, και μπηκε το ενα εκ των δυο γιατι ηταν 1700γρ. Επισης εχω φιλη που γεννησε 30κ4 στο Αλεξανδρα το μωρακι της με βαρος 1900 και το πηρε στις 35 που ειχε φτασει ηδη 3200.  Οποτε θελω να πω δεν υπαρχει κανενας νομος. Πανε παντα αναλογα με το καθε νεογνο, το βαρος γεννησης (θελουν σιγουρα να εχει συμπληρωσει τα 2000-2200), το αν υπαρχουν αλλα προβληματα κλπ. Δεν παιζουν ρολο μονο οι εβδομαδες κυησης. Να μην αγχωνεσαι προκαταβολικα. Κανενας δεν μπορει να σου εγγυηθει με βεβαιοτητα τι θα γινει. 
    • Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...