Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ DOPPLER ΣΤΙΣ 28/9(ΘΑ ΕΙΜΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ)ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ,ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ DVD??ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ??ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ DVD ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!Εγώ έκανα προχθες το doppler σε ιδιωτικό ιατρείο,την εμβρυομητρική.Διαρκεί περίπου μισή ωρίτσα κ είναι τέλειοοοοο!!!Dvd δε χρειάστηκε να ζητήσω γιατί εκεί δίνουν ούτως η άλλως χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά απ'ότι ξέρω δε δίνουν όλοι dvd,αναλογα το ιατρείο.Πάρε ένα τηλεφωνάκι πριν πας κ ρώτησε,έτσι έκανα κ εγώ.Εύχομαι τα καλύτερα!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ lamoyaki!!!

ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ DOPPLER ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 32η και 34η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ή ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ xamiloblepousa.

Δημοσίευση

TO DVD DEN ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΧΕ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ)

ΠΕΡΙΠΟΥ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ.

ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ( ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ΥΠΕΡΗΧΟ , ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...)

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ !!!:kiss:

Δημοσίευση

Το ντοπλερ το εκανα σχεδον παντα σε καθε επισκεψη!

Καποιοι γιατροι δεν το θεωρουν απαραιτητο να γινει.

Καποιοι αλλοι επειδη εχουν το μηχανημα το χρησιμοποιουν συνεχεια.

Ειναι μια εγχρωμη ψηφιακη υπερηχογραφια που δειχνει την αιματωση του λωρου και του πλακουντα.

Παιρνουν καποιες μετρησεις και βλεπουν πως γινεται η κυκλοφορια του αιματος στο λωρο!

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ DVD ΑΠΟ ΤΟ DOPPLER.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!

Δημοσίευση

κοριτσια εκανα σημερα το doppler,το οποιο δεν κρατησε παραπανω απο 10 λεπτα.αυτος ο ανθρωπος βαριοταν και να μου μιλησει.δεν εμεινα ευχαριστημενη.τουλαχιστον μου ειπε οτι ολα ειναι πολυ καλα και πηρα και dvd με την μικρουλα μου! :) αληθεια ποσο κοστισε σε εσας???εμενα μου πηρε 100e για την εξεταση και 10e για το dvd.

Δημοσίευση

drop_00 έγραψε:

κοριτσια εκανα σημερα το doppler,το οποιο δεν κρατησε παραπανω απο 10 λεπτα.αυτος ο ανθρωπος βαριοταν και να μου μιλησει.δεν εμεινα ευχαριστημενη.τουλαχιστον μου ειπε οτι ολα ειναι πολυ καλα και πηρα και dvd με την μικρουλα μου! :) αληθεια ποσο κοστισε σε εσας???εμενα μου πηρε 100e για την εξεταση και 10e για το dvd.

καλημερα!!!!!εγω το doppler το εκανα την προηγουμενη εβδομαδα και μου πηραν 160 ευρω.... :woohoo: :angry: ...

μια χαρα σου πηρε....

η μικρουλα σου ολα καλα??? ποσα κιλακια ηταν?

Δημοσίευση

ναι μια χαρα ειναι η μικρουλα μου.ολα πολυ καλα!ευτυχως!ειναι 1900 gr και ειμαι στην 32η εβδομαδα.επισης μου ειπε ο γιατρος οτι εχει πολυ μαλλι! :P σε ποια εβδομαδα το κανατε εσεις και ποσα κιλα ηταν το μωρακι σας??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...