Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ritsaki moy eyxaristo gia tis plirofories,diabasa kai apo to internet!! apo ton ioynio kseagxomeni eimai, apla thelo na mathaino ta panta!! ixixxiix kai ego eixa stis ormonikes moy anebasmena kati androgona, tora ekana kialles eksetaseis gia na vgalei to teliko toy porisma o giatroylis moy. opote en kairo tha mathoyme!!!! loipon esy koita ayrio na ertheis na mas peis tin timi tis xoriakis i opoia tha einai 10898786543234567876543234567 monades!!! ;)

Δημοσίευση

Ρε συ....για να έχει τόσο μεγάλη χοριακή θα πρέπει να είναι έγκυος σε ελέφαντα!!!!!χαχαχαχα...Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Όλα θα πάνε μια χαρά , θα το διαπιστώνεις κι εσύ μήνα με το μήνα!!!:)Με το καλο!!!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ(ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ Η΄ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ).

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.

ΣΤΙΣ 12,30 ΘΑ ΞΕΡΩ!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Δημοσίευση

Μην ανυσηχείς και ανισυχέις και το μωράκη μου σηγουρα έχεος!!! και εμένα πέρυση τετοια εποχή ήταν αχρί πααρα πολύ αχνή και τομ Μάιο κρατουσα αγγαλιά τον πανέμορφο λαιμαργούλη μου !!!!!!! Καλή επιτυχία!!!!!

Δημοσίευση

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΙΓΟΨΥΘΙΡΙΖΩ Κ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ "ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!!" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ 35,45.ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΡΙΝ 16 ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΕΣ.ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΗΛ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΧΘΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ 35,45 ΚΟΡΙΤΣΙΑ?,ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ!!!

ΑΧ!ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

Δημοσίευση

ritsaki πολλά πολλά συγχαρητήρια, είμαι σίγουρη οτι αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια.

Μου έδωσες διπλή χαρά και για εσένα κ για εμένα που θα κάνω την Παρασκευή χοριακή κ δεν έχω σύμπτωμα κανένα.....

Φιλιά πολλά κ καλή εγκυμοσύνη.:kiss:

Δημοσίευση

θετικη σκεψη κουκλιτσα μου και να του μιλας να του μιλας συνεχεια και να δεις θα εχεις μια πολυ μεγαλη χοριακη.

ακουνε τα μικρουλικα - μην νομιζεται οτι επειδη ειναι μονο κυτταρακια τωρα οτι ειναι και χαζουλικα:laugh:

το καταλαβαινουν

δωστου ενεργεια

πολλα φιλια και ευχες για μια πολυ καλη χοριακη κι εγκυμοσυνη.

αντε και για ανοιξεις δελιδουλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ εκτος αν ηδη υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...