Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ.ΕΙΝΑΙ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ!!ΦΟΒΑΜΑΙ!

Recommended Posts

ritsaki moy eyxaristo gia tis plirofories,diabasa kai apo to internet!! apo ton ioynio kseagxomeni eimai, apla thelo na mathaino ta panta!! ixixxiix kai ego eixa stis ormonikes moy anebasmena kati androgona, tora ekana kialles eksetaseis gia na vgalei to teliko toy porisma o giatroylis moy. opote en kairo tha mathoyme!!!! loipon esy koita ayrio na ertheis na mas peis tin timi tis xoriakis i opoia tha einai 10898786543234567876543234567 monades!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε συ....για να έχει τόσο μεγάλη χοριακή θα πρέπει να είναι έγκυος σε ελέφαντα!!!!!χαχαχαχα...Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Όλα θα πάνε μια χαρά , θα το διαπιστώνεις κι εσύ μήνα με το μήνα!!!:)Με το καλο!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ!!!

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΑΚΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ :kiss:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ(ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ Η΄ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ).

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.

ΣΤΙΣ 12,30 ΘΑ ΞΕΡΩ!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Μην ανυσηχείς και ανισυχέις και το μωράκη μου σηγουρα έχεος!!! και εμένα πέρυση τετοια εποχή ήταν αχρί πααρα πολύ αχνή και τομ Μάιο κρατουσα αγγαλιά τον πανέμορφο λαιμαργούλη μου !!!!!!! Καλή επιτυχία!!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΙΓΟΨΥΘΙΡΙΖΩ Κ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ "ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!!" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ 35,45.ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΡΙΝ 16 ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΕΣ.ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΗΛ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΧΘΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ 35,45 ΚΟΡΙΤΣΙΑ?,ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ!!!

ΑΧ!ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

:laugh: axno thetiko e? se mia fili mou pou etyxe afto telika itan egkyos.eixame parei thimamai kai ston arithmo eksipiretiseis pou elege to test kai mas eixan pei oti kai axno an einai simainei pali thetiko. elpizo na xo dikaio kai ola na sou pane teleia.

ritsaki πολλά πολλά συγχαρητήρια, είμαι σίγουρη οτι αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια.

Μου έδωσες διπλή χαρά και για εσένα κ για εμένα που θα κάνω την Παρασκευή χοριακή κ δεν έχω σύμπτωμα κανένα.....

Φιλιά πολλά κ καλή εγκυμοσύνη.:kiss:

Συγχαρητηρια Ritsaki!!!!!!!

Eyxoμαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη..

Προσπαθησε να μην κουραζεσαι και να μην αγχωνεσαι

koritsaki m polla sigxaritiria!

OLA KALA THA S PANE AGAPI M!

na skeftesai thetika kai panw apo ola na exeis pisti STO THEOULI, STO XRISTOULI KAI STIN PANAGITSA!

Parakalese tous iketeuse tous kai ola ma ola tha pane teleia!

pistepse ston eauto sou kai na deis oti tha xeis mia uperoxi egkimosini:)

θετικη σκεψη κουκλιτσα μου και να του μιλας να του μιλας συνεχεια και να δεις θα εχεις μια πολυ μεγαλη χοριακη.

ακουνε τα μικρουλικα - μην νομιζεται οτι επειδη ειναι μονο κυτταρακια τωρα οτι ειναι και χαζουλικα:laugh:

το καταλαβαινουν

δωστου ενεργεια

πολλα φιλια και ευχες για μια πολυ καλη χοριακη κι εγκυμοσυνη.

αντε και για ανοιξεις δελιδουλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ εκτος αν ηδη υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...