Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πραγματικά νόμιζα ότι τρελαίνομαι με όλα αυτά! Κοιμάμαι δύο ώρες στο κρεβάτι ξυπνάω πάω σαλόνι με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ καμια ώρα ξυπνάω και γυρνάω μέσα στο σπίτι σαν τον φάντασμα  και καταλήγω να κοιμάμαι 5 το πρωί μέχρι να πάω για δουλεια... Να κλείσουμε αυτό το 3μηνο  μπας και ηρεμήσουμε επιτέλους ! Καλό κουράγιο να έχουμε 😂
    • Μου κάνεις πλάκα! Ακριβώς τα ίδια κι εγώ!το έχω κάνει συνήθειο να ξυπνάω μεσάνυχτα και πολλές φορές να μη μπορώ να κοιμηθώ ξανά μέχρι να πάω δουλειά και ας είχα χάλια στομάχι και χθες και σήμερα πήρα καφέ δεν άντεχα έτσι π ημουν. Κι εμένα εφιάλτες π σχετίζονται πάντα με το μωρό, για μέρες έβλεπα σχετικά με την αυχενική, μετά για μέρες να βλέπω αίμα ξαφνικά στην τουαλέτα... χθες το πήγα σε άλλο επίπεδο, είχα πόνους γέννας, δε βρίσκαμε κανένα γιατρό διαθέσιμο και γέννησα μόνη μ βλέποντας λεπτομέρειες όχι αστεία..
    • Οχι δεν περνάνε οι μέρες καθόλου ,δοκιμάσε να πίνεις πολύ παγωμένο νερό εμένα κάποιες φορές μου περνάει η ναυτία .Κ εγώ είμαι χάλια έχω ναυτίες κάθε μέρα και πόνους στην κοιλιά νιώθω πολύ χάλια συν του ότι βλέπω εφιάλτες συνέχεια μια ότι κάνω την αυχενική και στα αποτελέσματα ξυπνάω μια ότι έχω αιμορραγία και τρέχει το αίμα ....Μη χειρότερα δηλαδή τι είναι αυτό το πράγμα !Δν ξέρω αν συμβαίνει σε καμια άλλη αυτό..τρομερό άγχος ! 
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ..! Ξέρω πως όσο νωρίς και να είναι  Ετσι όπως τα λες κι εγώ πιστεύω ότι ο κατακερματισμος ευθύνεται που δεν προχωρανενοι εγκυμοσύνες. Όμως εχετε βρει τι χρειάζεται να διορθωθεί οπότε κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση! Ελπίζω με βιταμίνες να βελτιωθεί η κατάσταση!  Και εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή! Με το καλό ο γάμος! Και σύντομα με το ουράνιο τόξο σου!   
    • Μαζί είμαστε ! Οι μέρες δν περνάνε καθόλου .. Αυτό το 3μηνο μου φαίνεται αιώνας!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...