Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπερτονια στα κατω ακρα!!!!

littlestar

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Εχω μια μπουμπου 3 μηνων και εχθες πηγαμε στο γιατρο για το δευτερο εμβολιο μας!

Μας ειπε οτι ολα πανε καλα και η υπετονια που ειχε στα ποδια εχει μειωθει! Να σημειωσω πως την ειχε ανακαλυψει απο την προηγουμενη επισκεψη μας, ενα μηνα πριν αλλα δεν ειχε αναφερει τιποτα για να μην μας ανησυχει χωρις λογο. Παρολα αυτα οταν εγω το ακουσα ανησυχησα και αρχισα τις αγχωδεις ερωτησεις μου. Μου ειπε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και οτι ηδη εχει βελτιωθει.

Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα πως η υπερτονια συνδεεται με εγκεφαλικες δυσλειτουργιες, παραπληγιες κλπ. Βεβαια απο την ιατρικη που ευτυχως γνωριζω, η υπερτονια ειναι ενα απο τα πολλα συμπτωματα αυτων των δυσλειτουργιων και οχι το μοναδικο.

Υπαρχει καποια κοπελα που γνωριζει κατι για το θεμα αυτο? Ξερω(ελπιζω) πως δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο αλλα μου εχουν κοπει τα ποδια λιγακι....:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κουκλα μου και να σου ζησει η μπουμπου σου εγω εχω εναν γιο 14 μηνων και εχει υπερτονια στα ακρα (χερια-ποδια)και αυτο γιατι γεννηθηκε προωρα και επαθε εγγεφαλικη αιμοραγια 3ου βαθμου κατα την γεννηση του.

στην αρχη και εγω ειχα φοβηθει και αγχωθει αλλα τελικα ανακαλυψα οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο ουτε συνδεεται απολυτα με παραπληγιες μιας και ο σπυρακος μου μπορει να επαθε εγγεφαλικο αλλα ειναι μια χαρα!!!!! και νοητικα και σωματικα απλα η υπερτονια ειναι οτι τα ακρα τους ειναι λιγο σφιγμενα και θελουν χαλαρωση εμεις για αυτο το λογο κανουμε ασκησουλες σε φυσιοθεραπευτρεια και μπουσουλαμε,σηκωνωμαστε και πλεον κανουμε τα πρωτα μας βηματα να μην ανυσηχεις καθολου ειναι κατι που το εχουν πολλα μωρακια και διορθωνεται παρα μα παρα πολυ ευκολα

''Mπεμπουλη'' μου, να σου ζησει και εσενα το μπουμπουκακι σου. Σε ευχαριστω για την ανταποκριση σου και συγχαρητηρια για το κουραγιο σου, γιατι προφανως αντιμετωπισες δυσκολες καταστασεις με το μωρο σου. Περασαν ολα απο οτι καταλαβαινω και ευχομαι να ειναι παντα γερος.

Σαν ολες τις μαμαδες, το αγχος με τρωει αλλα δε σου κρυβω πως με καθησυχασες αρκετα!!!!

Σας ειχε συστησει ο παιδιατρος να πατε σε καποιον γιατρο πιο ειδικευμενο για αυτες τις περιστασεις η πηγατε απο μονοι σας σε φυσιοθεραπευτη?

Παντως ο μικρος σου ειναι μια γλυκα,πανεξυπνα ματακια!!!!:kiss:

μας συστησαν απο το παιδων να παμε σε νευρολογο οπου εκανε εκτιμηση της υπερτονιας και εκεινος μας εδωσε παραπεμπτικο για φυσιοθεραπειες

Σε ευχαριστω ρε κουκλα. Θα το πω στον παιδιατρο γιατι απο το αγχος μου, παλι εβγαλα εκζεμα...αχ αυτες οι στεναχωριες....

πολλα φιλια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...