Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΧΡΥΣΑΣ (ΖΟΥΖΟΥ 21) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑ! :)

ΤΙ ΛΕΤΕ? ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ? :)

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΑ!

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!

ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

Δημοσίευση

Ωωωωωπ!!τωρα το ειδα!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: Ναιαιαιαι!!!:woohoo: Εχω την εντυπωση ομως οτι ειμαι η μονη απο Ηρακλειο και ολες οι υπολοιπες απο νομο Χανιων ή μου φαινεται;;:unsure:

Επισης με τα των συζηγων να συναντηθουμε ή μονες;

Μηπως να μοιρασουμε την αποσταση και να τα πουμε καπου στο Ρεθυμνο;;;)

Πιστευω ενα απο αυτα τα Σαβ/κα που ειναι ακομη καλος ο καιρος ειναι καλα τι λετε;;;B)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ!

ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!

ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΟ COOL ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ!

Δημοσίευση

κοριτσια εμενα με βολευουν ολες οι μερες οποτε και η Παρασκευη που βολευει τη Γιωργια ειναι μια χαρα..Βουλα θα κανονησεις να ερθεις μαζι με καποια αλλη πχ Γιωργια(ειναι κοντα το Νιο Χωριο)ή καποια που μενει μεσα στα Χανια..Κι εγω αν θελει και η Τεοκουλ θα ερθουμε παρεα με ενα αυτοκινητο..Τεο που εισαιαιαιαιαι;;;;!!!!:silly:

Ζουζου εισαι η τυχερη της υποθεσης!!!:laugh: :laugh: αλλα μωρε εσυ με τοσο μικρο μπεμπακι που να τρεχεις...:P

Δημοσίευση

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ :P

ΛΟΙΠΟΝ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ,

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ?? :dry:

ΠΑΝΤΩΣ Κ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝ Η VOYLA Π.Χ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑ ΤΗ ΓΙΩΡΓΙΑ..Κ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ..

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΟΥΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΠΟΣΕΣ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ.. :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ?

ΒΟΥΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΣΟΥΔΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ! :)

IRENEVALADIA ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΟ COOL!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!;)

Δημοσίευση

γιωργια έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ?

ΒΟΥΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΣΟΥΔΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ! :)

IRENEVALADIA ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΟ COOL!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!;)

συμφωνω απολυτα για το να κανονιζουμε καθε φορα κ σε αλλο νομο,ακομα κ ασ μη ξεκινησουμε απο Ρεθυμνο! :)

Δημοσίευση

Κορίτσια περιμένετε!!!! Είμαι κι εγώ εδώ!!!!

Τώρα είδα το post.... :-(

Λοιπόν, εγώ μένω Ηράκλειο και δουλεύω κάθε μέρα 1 με 9 εκτός Τρίτης και Πέμπτης! Θέλω κι εγώ να έρθω απλά αν είναι εκτός Ηρακλείου θα έρθω μετά του συζύγου γιατί λόγω εγκυμοσύνης δεν με αφήνει να οδηγώ μακρινές αποστάσεις...

Δημοσίευση

ΩΠΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ?????:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΠΡΕΦΑ.

ΚΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΤΕ?

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟ ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΗ ΒΟΛΙΚΟ......ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!

ΕΓΩ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ Μ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Δημοσίευση

Αντε βρε ΤΕΟ και σε ψαχναμε!!!:laugh: :laugh:

Νικη αφου εισαι Ηρακλειο σε παιρνω εγω με το τουτου μου!Ειμαι καλη οδηγος πες του αντρα σου...εχω τρακαρει μονο 42 φορες!:blink: :silly:

Κι εσενα Τεο βαζουμε τα 2 καθισματακια και στη μεση τη Νικη καιαιαιαι φυυυγαμε!!!:woohoo:

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

Αντε βρε ΤΕΟ και σε ψαχναμε!!!:laugh: :laugh:

Νικη αφου εισαι Ηρακλειο σε παιρνω εγω με το τουτου μου!Ειμαι καλη οδηγος πες του αντρα σου...εχω τρακαρει μονο 42 φορες!:blink: :silly:

Κι εσενα Τεο βαζουμε τα 2 καθισματακια και στη μεση τη Νικη καιαιαιαι φυυυγαμε!!!:woohoo:

ΠΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΩ.............:silly:

ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ...

ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΑΤΟΜΑ.

50 ΕΥΡΩ ΧΦΡΕΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΤΕΡΗ ΤΙΜΗ:woohoo:

ΣΟΒΑΡΑ, ΧΩΡΑΝΕ ΠΙΣΩ 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ....

ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΣΟΦΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ...:P :P

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΑΒΒ/ΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ,ΓΙΑΤΙ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΠΑΔΟΥΛΙΖΟΥΝ:blush:

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

Ωραια λοιπον κανω προταση: Την αλλη Κυριακη 20 Σεπτεμβριου κατα τις 12(απο Ηρακλειο-Χανια θα φυγουμε 10:30-11).Το μερος θα το βρει η Ζουζου που ξερει τα κατατοπια...εεεεεεε;;;;;:woohoo:

:woohoo: :woohoo:

ΣΤΙΣ 19 ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ????:dry::unsure::blush:

ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΟΚ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ... ;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ...

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΡΕΘΥΜΝΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ..

ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ..ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...